thymios
δεν ζω στην πατρα.
και ναι ειμαστε σπαταλος λαος γιατι ο ελληνας οπως και συ ειπες παει να φτιαξει ενα σπιτι δικο του ,ενταξει φτιαχτο το σπιτι αλλα μην μου κανεις ενα σπιτι 200 και 300 μετρα αφου δεν σε παιρνει οικονομικα φτιαξε ενα πιο μικρο .
και αμα δεν σε παιρνει και παλι οικονομικα αγορασε ενα μεταχειρισμενο.
ειναι αλλοι που θελουν να παρουν αμαξι,ενταξει παρε το αμαξι σου αλλα δεν ειναι αναγκη να παρεις του σουπερ εργαλειο ,αφου δεν σε παιρνει ρε φιλε ,παρε ενα φθηνο η παρε ενα μεταχειρισμενο να κανεις την δουλεια σου.
αυτο λεω εγω οτι ειναι σπαταλη.
τα σχολεια μπορει να ειναι μπουρδελα ,δεν ξερω τι φταιει εχω χρονια να παω αλλα να σου πω κατι ,ειναι και οι καθηγητες τρομπες ,δεν ξερουν να διδαξουν τα παιδια.
με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις λεει η παροιμια και τα φροντηστηρια για μενα πρεπει να καταργηθουν
φτωχεια σημαινει οτι δεν μπορεις να παρεις τα απαραιτητα για να ζησεις.
το τι ειναι απαραιτητο δεν χρειαζεται να το γραψω ,ολοι καταλαβαινουμε.
το σιγουρο ειναι οτι με 500ευρω δεν μπορεις να ζησεις .
οι αλβανοι πως φτιαχτηκαν εδω στην ελλαδα που ξεκινησαν απο το απολυτο 0 και εφθασαν να εχουν σπιτια,αυτοκινητα ,φαμιλιες;
εκαναν οικονομια σκληρη για λιγα χρονια και τωρα απολαμβανουν μια ζωη οχι πλουσια αλλα απλως κανονικη.
ο ελληναρας ο νεος ,δεν κοιταζει να κανει οικονομια αλλα που θα ξοδεψει ,γιαυτο σου λεω δεν ειναι μονο το κρατος που φταιει,ειμαστε και μεις οι ιδιοι ημιβλακες .
και το μελλον της χωρας δεν στηριζεται ουτε στους συνταξιουχους ,ουτε στους μεσηλικες αλλα στους νεους.
ειναι γεγονος οτι η οικονομια της χωρας στηριχθηκε τοσα χρονια απο την δουλεια των αλλοδαπων και οχι των φραπογαλων ελληνων.