-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Ψαριανός χθες στη βουλήΤι έπαθε αυτός; Του έκαναν ορό της αλήθειας;
-
Επειδή τον Ψαριανό τον ακούω 12 χρόνια από το ραδιόφωνο. Μπορώ να πω ότι ΠΑΝΤΑ ήταν αντικειμενικός και ειλικρινής. Όσο τα έχωνε στην εκκλησία πχ τα έχωνε και στην αριστερά.
Πώς όμως γίνεται να ακουστεί ένα τέτοιο άτομο; Αφού δεν έχει Γκόρτσους, κομματάρχηδες, κομματόσκυλα και τίποτα διμοιρίες από αφισσοκολητάδες να του μαζεύουν ψήφους... -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Όντως, ο τύπος είναι κατάλληλος για την αριστερά που θα εξυγιάνει τον καπιταλισμό στην ΕλλάδαΕίδαμε και τους κατάλληλους
-
δεν ξέρουμε πως μοιάζουν οι κατάλληλοι, και να τους δούμε δεν θα τους καταλάβουμε
έχουμε δει μόνον όσους, κατά καιρούς, πλασαρίστηκαν καλύτερα σαν κατάλληλοι.εγώ λέω οτι οι κατάλληλοι δεν θα μοιάζουν ούτε με τον Καραμανλή ούτε με τον Ψαριανό ούτε με τον Οικονόμου ούτε με τη Σακοράφα.
όοοοοολοι αυτοί είναι σαν παπάδες σε χειρουργείο, άσχετοι και θα 'χρησιμεύσουν' μόνο όταν επέλθει κάτι που εύχομαστε και παλεύουμε να μην έλθει. αλλά όσο δεν υπάρχουν χειρούργοι οι παπάδες μοιάζουν όλο και πιο κατάλληλοι. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όντως, ο τύπος είναι κατάλληλος για την αριστερά που θα εξυγιάνει τον καπιταλισμό στην Ελλάδα
Είδαμε και τους κατάλληλους
Η ένσταση μου δεν είναι το ήθος του η η ειλικρίνια του. Είναι η εξυγίανση του καπιταλισμού από την αριστερά.
Ας τον εξυγιάνει η δεξιά ρε παιδιά, από πότε η εξυγίανση του καπιταλισμού έγινε ζητούμενο για την αριστερά; -
Η αριστερά έχει το ρόλο της απέναντι στον καπιταλισμό και αυτός είναι η προώθηση κοινωνικής πολιτικής στον επιχειρηματικό κόσμο.
Εδώ είμαστε σε άλλο επίπεδο βέβαια και η αριστερά απλά αρνείται τον καπιταλισμό θεωρώντας τον κάτι κακό, σατανικό, ειδωλολατρικό.
Γι αυτό και η αριστερά σε πολιτισμένα κράτη έχει πετάξει το σφυροδρέπανο και τα κάδρα με τον Πατερούλη και έχει πιάσει το οικολογικό του θέματος ...και πιάνει σαφώς πιο σοβαρά ποσοστά από ένα 7 ή 3... -
Παραθέτω σχόλιο από το ιντυμίντια το οποίο αναρτήθηκε στο νήμα 3 άνθρωποι νεκροί και υπό τον έυγλωττο τίτλο 'ας σοβαρευτούμε λίγο'.
-η πρώτη ευθύνη είναι της εργοδοσίας που υποχρέωσε τους εργαζομένους να δουλεύουν μέσα σε υποκατάστημα τραπεζας που ως γνωστο ειναι ''πρωτος στόχος'',και μάλιστα σε μια μέρα που σίγουρα κανείς δεν θα πηγαινε για συναλλαγες-απλα για τον τσαμπουκα-αλλα και χωρις να υπαρχει κανενα μετρο πυρασφαλειας,παρα κατι πυροσβεστηρες του κωλου,χωρις το κτιριο να εχει αδεια απ'την πυροσβεστικη και λογω του οτι ηταν διατηρητεο απαγορευεται να εχει ρολα στην προσοψη.
-η δευτερη ευθυνη βαραινει οσους ειδαν το κτηριο της τραπεζας απλα σαν συμβολο ξεχνωντας οτι μέσα εργαζονται ανθρωποι.ΟΤΑΝ ΚΑΙΣ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ,τιποτα πιο αυτονοητο...να γινει αυτοκριτικη γιατι μονο ο οχλος δεν δινει λογαριασμο,το κινημα δινει.
ready?-check-fire!-αν στηριχτηκαμε στο οτι ο βγενοπουλος θα ειχε εξασφαλισμενους τους εργαζομενους του-δηλαδή να περιμενουμε απτα αφεντικα να σωσουν τους εργζομενους- ,ειμαστε και ψιλοβλακες και νιπτουμε τας χειρας.
-Ο βγενοπουλος εχει τις ευθυνες του αφεντικου και το κινημα εχει την ευθυνη του οτι δεν παιρνει αυτονοητα μετρα για τον μη-τραυματισμο αθωων πολιτων και μαλιστα εργαζομενων.να κοιταξουμε να σοβαρευτουμε λιγο γιατι ο κοσμος θα μας φτυσει μες στα μουτρα...
ειναι ωρες μεγαλης ευθυνης και οφείλουμε να μη δινουμε απλα την εντυπωση αγανακτισμενου/ανευθυνου οχλου αλλα δυναμη που μπορει να σταθει απεναντι στα αρχιδια της εξουσίας.
Δεν μπορουμε να μιλαμε ολημερα για εργατικα ατυχηματα και μετα να θεωρουμε δεδομενο οτι τα αφεντικα φροντιζουν για την ασφαλεια του εργαζομενου...ειναι καθαρη βλακεια κ ανευθυνοτητα
Ρε τι μπορείς να αλιεύσεις άμα ψάχνεις...
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1163838 -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η αριστερά έχει το ρόλο της απέναντι στον καπιταλισμό και αυτός είναι η προώθηση κοινωνικής πολιτικής στον επιχειρηματικό κόσμο.
Εδώ είμαστε σε άλλο επίπεδο βέβαια και η αριστερά απλά αρνείται τον καπιταλισμό θεωρώντας τον κάτι κακό, σατανικό, ειδωλολατρικό.
Γι αυτό και η αριστερά σε πολιτισμένα κράτη έχει πετάξει το σφυροδρέπανο και τα κάδρα με τον Πατερούλη και έχει πιάσει το οικολογικό του θέματος ...και πιάνει σαφώς πιο σοβαρά ποσοστά από ένα 7 ή 3...o ρόλος που περιγράφεις ανήκει στους σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες.
ένα κομμουνιστικό κόμμα που σέβεται τα πιστεύω του, δεν μπορεί να μένει σε διαχειριστικές τακτικές.
-
Την Πέμπτη το βράδυ, σε εκείνη την συγκέντρωση χωρίς κουκούλες και ρόπαλα, φαίνεται πως είχε παρεισφρύσει ένας κουκουλοφόρος. Άνανδρος ως συνήθως πήγε να εκμεταλλευτεί το πλήθος και να ξεπεταχτεί στη πρώτη γραμμή για κάνει πραγματικότητα τις δολοφονικές του διαθέσεις.
Ευτυχώς οι Κάμερες Ασφαλείας κατέγραψαν τα βιομετρικά του χαρακτηριστικά (μόνο ίριδα μιας που τα άλλα ήταν καλυμμένα)
βίντεοΟπότε εντοπίστηκε και παρά το κράνος του και τα παλούκια του οι Δημοκρατικές Δυνάμεις κατάφεραν να τον απωθήσουν
Οι εικοσάχρονοι και τριαντάχρονοι από τον καναπέ τους μπορούν τώρα να συνεχίσουν να κρίνουν την έλλειψη θάρρους που διακρίνει όσους πάνε μόνο με τον όχλο.
Συγχαρητήρια στο Δημοκράτη αστυνομικό που στο πρόσωπο αυτού του μπάχαλου αναγνώρισε το θύτη δολοφόνο της Τετάρτης και του απέδωσε τα απαιτούμενα....
-
Παρατηρώ μια καθυστέρηση στην ροή των σχολίων του τοπικού
-
[επειδή κάποιοι διψάνε για αυτοκριτική]
Για όποιον αναρωτηθεί τι δουλειά είχε η 'γριά' εκεί, η απάντηση είναι εύκολη :
Η 'γριά' ήταν εκεί γιατί δεν ήμαστε εγώ κι εσύ, με τα μισά της χρόνια, στη θέση της.Εγώ δεν είχα το κουράγιο να πάω, γιατί τα μάτια μου ακόμα βγάζουν τσίμπλες και είναι πρησμένα, από την τετάρτη.
Αλλά μπροστά σε αυτά, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι λίγος. -
και τωρα τι πρεπει να κανω εγω ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[επειδή κάποιοι διψάνε για αυτοκριτική]Για όποιον αναρωτηθεί τι δουλειά είχε η 'γριά' εκεί, η απάντηση είναι εύκολη :
Η 'γριά' ήταν εκεί γιατί δεν ήμαστε εγώ κι εσύ, με τα μισά της χρόνια, στη θέση της.Εγώ δεν είχα το κουράγιο να πάω, γιατί τα μάτια μου ακόμα βγάζουν τσίμπλες και είναι πρησμένα, από την τετάρτη.
Αλλά μπροστά σε αυτά, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι λίγος. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Ψαριανός χθες στη βουλήΑυτή είναι όλη η ομιλία του Αξίζει!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτή είναι όλη η ομιλία του Αξίζει!
και....
-
Αν η σπόντα πάει σε μένα να θυμίσω ότι είμαι σκέτο καπιταλόμουτρο και καπιταλολάγνος και ουχί μπατσοπατέρας.
Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο ζώο πρέπει να είναι κάποιος για να κεντράρει ένα γκλομπ στη μάνα του -κυριολεκτικά όμως-...Ο Ψαριανός έχει κάνει κάτι θεϊκές εκπομπές σε Best και παλιότερα Klik που κράζει Κόκκαλη, Χριστόδουλο κλπ που πραγματικά θα άξιζε να τις έχει κρατήσει κάποιος αρχείο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και....
Δεν έχω ακούσει πολλούς να μιλάνε έτσι στη βουλή, για αυτό και το παρέθεσα. Τώρα αν δεν σου αρέσει, κάνε την κριτική σου. Τόσες αηδίες μπαίνουν και γράφονται εδώ μέσα. Θεώρησε το σαν μία ακόμη.
-
Βασικά θα ήταν χαζομάρα αν δεν έβαζες ολοκληρωμένη την ομιλία. Λέει κάτι στο extended version για πολιτικά συμφέροντα, για πολεοδομίες, για σδοε κλπ...
Αυτά θα πρεπε να βγουν από το στόμα του Τσίπρα και όχι οι κοτσάνες που πετάει με σταθερό ρυθμό.
Δεν νομίζω να παίξαν οι δηλώσεις αυτές σε κανά κανάλι... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και....
Δεν έχω ακούσει πολλούς να μιλάνε έτσι στη βουλή, για αυτό και το παρέθεσα. Τώρα αν δεν σου αρέσει, κάνε την κριτική σου. Τόσο αηδίες μπαίνουν και γράφονται εδώ μέσα. Θεώρησε το σαν μία ακόμη.
δεν είχε να κάνει με το αν μ´αρέσει ή οχι ουτε με το αν είναι αηδία ή οχι ή αν είναι σωστά ή οχι αυτά που λέει
απλά τα λόγια είναι το μόνο εύκολο και σίγουρα δεν είναι ο μόνος που μπορούσε να τα πεί
τα μέτρα περάσανε και μάλλον δεν έχουν εξαθλιώσει τόσους ώστε να έρθουν τα πάνω κάτω
ασ σιμπλε ασ δατ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και....
Δεν έχω ακούσει πολλούς να μιλάνε έτσι στη βουλή, για αυτό και το παρέθεσα. Τώρα αν δεν σου αρέσει, κάνε την κριτική σου. Τόσο αηδίες μπαίνουν και γράφονται εδώ μέσα. Θεώρησε το σαν μία ακόμη.
Να γράψω μια αηδία;
Η γνώμη μου είναι πως αυτά θα ήταν ωραία να τα γράψω εδώ η αλλού η σε καμμιά εφημερίδα, αλλά δεν είναι πολιτική πρόταση,το λένε και νεοδημοκράτες και πασόκοι και καρατζαφέρηδες και όποιοι θες. Είναι αδιανόητο για αριστερό κόμμα να λέει δεν ψηφίζω αν δεν πέσουν κεφάλια, αν πέσουν θα στηρίξω. Αν πέσουν κεφάλια δλδ θα δεχτεί να ισοπεδωθούν τα εργασιακά δικαιώματα πχ ;
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων