-
βγαίνει ο κάθε πικραμένος και λέει την πίπα του
εδιτ με προλαβανε οι άλλοι wanabe μηχανικοί
την πυρασφάλεια στην τράπεζα να την κάνει H/Y
-
Απελευθερωση της επιχειρηματικοτητας απο τα νυχια των 5 οικογενειων θα γινει??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Απελευθερωση της επιχειρηματικοτητας απο τα νυχια των 5 οικογενειων θα γινει??Σε παρακαλώ τώρα...τι πράγματα ειναι αυτά που λες?!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγω ειμαι κατα της απελευθερωσης του επαγγελματος...
φαρμακοποιος ο μπαμπας ;
Mπα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βρώμισε ο τόπος.....
-
Ο ένας διέγραψε τη Μπακογιάννη και ο άλλους τους άλλους 3...
Το Πασόκ τη βγάζει...η ΝΔ μετά από αυτό καταστρέφεται. Τώρα θα κάνει δικό της κόμμα (στάνταρ) και θα αρχίσουν οι διαρροές...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όταν κάποιος ακούει τέτοιες κοτσάνες και ανακρίβειες, δεν μυγιάζεται...
Κάτι λέγαμε τις προάλλες για ειρωνία και επιχειρηματολογία...Για μια ακόμη φορά δείχνεις πόσο ρηχή είναι η επιχειρηματολογία σου.Αλήθεια, εσύ τι δουλειά κάνεις;;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βρώμισε ο τόπος.....
??
-
Αν σε ΚΚΕ και τσίριζα και σφύριζα δεν υπήρχαν οι γνωστοί σκατόμυαλοι θα είχαν ενωθεί. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορούν να αποτελέσουν το πολιτικό μέλλον της χώρας αλλά προτιμούν το 7 και 3 αντίστοιχα. Μπράβο τους...
Ακούσα το Σαμαρά να λέει για βουλή 200 και ψήφιση του νόμου περί ευθύνης υπουργών (συνοδεία παλαμακίων). Ρε λέτε; -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κάτι λέγαμε τις προάλλες για ειρωνία και επιχειρηματολογία...Για μια ακόμη φορά δείχνεις πόσο ρηχή είναι η επιχειρηματολογία σου.Αλήθεια, εσύ τι δουλειά κάνεις;;
να σαι καλα ρε, κι έχει βαρύνει το πράγμα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο ένας διέγραψε τη Μπακογιάννη και ο άλλους τους άλλους 3...Το Πασόκ τη βγάζει...η ΝΔ μετά από αυτό καταστρέφεται.** Τώρα θα κάνει δικό της κόμμα (στάνταρ) και θα αρχίσουν οι διαρροές...
**
Θα πάρει και επιδότηση από τον κρατικό κορβανά...το ξέρεις βέβαια αυτό.
Και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του κόμματος, θα αποκτηθεί με διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό όπου από τώρα ξέρουμε πια θα είναι η μειοδότρια εταιρεία.
-
Όνομα μέλους:j.marr
Επάγγελμα:Ιδεολόγος Τεμπέλης
Ενδιαφέροντα:ΚΑΝΕΝΑ! -
δουλεύω μηχανικούς
έβαλα το οτιδήποτε στην πρόταση και αυτό σημαίνει οτι δεν άφηνε κανέναν απ' εξω η πρόταση που έγραψα
βέβαια όταν αγγίζουμε την 'κάστα' του καθενός τότε έχουμε τα γνωστά (βλ. παραπάνω)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ισχύει για όλους αυτό.....Με την κρίση το εισόδημά μου σε σχέση με το 2007 έχει μειωθεί κατά 55%.ΑΝ μιλάμε για εισόδημα από επιχείρηση και όχι ως μισθωτός το 2007 δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ αντιπροσωπευτικό πάντως. Πρόκειται για τη χρονιά που οι επιχειρήσεις συνολικά σημείωσαν την υψηλότερη κερδοφορία ever, μη αντιπροσωπευτική της πορείας τους κατά μέσο όρο τα τελευταία χρόνια. Επρόκειτο δηλαδή για την κορυφή του βουνού.
Από κει και πέρα ναι, με την κατάσταση αυτή πλήττονται οι πάντες (μισθωτοί και επιχειρηματίες), καλώς ή κακώς όμως το να μειωθεί το εισόδημα κάποιου π.χ. από το 500.000 € στις 200.000 € μπορεί να θεωρείται καταστροφικό από τον ίδιο, δε μπορεί να συγκριθεί όμως κοινωνικά και ανθρώπινα με τη μείωση του εισοδήματος κάποιου από τα 1000 € στα 800 €. Συμφωνώ ότι δε φταις γι' αυτό και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό, δε νομίζω όμως ότι υπάρχει άμεση σύγκριση των δύο περιπτώσεων.
Αντίστοιχα, παρότι το εισόδημα στο σπίτι μου μειώθηκε ήδη από πέρυσι δε μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με αυτόν που θα πρέπει να ζήσει με 800 αντί με 1000 € την οικογένειά του γιατί εμένα μου περίσσευαν. Είναι άλλο λοιπόν η κρίση να περιορίζει απλά την αποταμίευση που κάνεις και άλλο το να περιορίζει τη δυνατότητα προμήθειας βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.
Απ' την άλλη βέβαια δε λυπάμαι αυτούς που με 2000 € εισόδημα είχαν αγοράσει τζιπάρες και αυτοκινητάρες και πλέον κλαίγονται γιατί δε μπορούν να τα συντηρήσουν.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δουλεύω μηχανικούς
έβαλα το οτιδήποτε στην πρόταση και αυτό σημαίνει οτι δεν άφηνε κανέναν απ' εξω η πρόταση που έγραψα
βέβαια όταν αγγίζουμε την 'κάστα' του καθενός τότε έχουμε τα γνωστά (βλ. παραπάνω)
Να δουλέψεις μηχανικούς;; Χμμμ...Μπα! Δε θα το λεγα!
ΟΚ τουλάχιστον τώρα απάντησες κάτι, οτι ήθελες να τους συμπεριλάβεις όλους...δεκτόν ως ένα σημείο-οι μηχανικοί είναι κλίκα, αλλά όχι στο θέμα των κλειστών επαγγελμάτων. Και σαφώς λιγότερο από το παρελθόν...Βέβαια υπό αυτό το πρίσμα, ξέχασες δικηγόρους,, γιατρούς, ένα σωρο...Απάντησέ μου όμως αν θες, τι δουλειά κάνεις.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
επιτέλους ήρθε η ωρα να τελειώσουν ολες οι κλίκες/κάστες είτε λέγονται φαρμακοποιοί είτε ταξιτζήδες είτε μηχανικοί είτε οτιδήποτενισάφι
λές το παραπάνω να μην συμπεριλαμβάνει συμβολαιογράφους δικηγόρους και ότι άλλο
ελεος ρε θύμιο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μπράβο γιατί δείχνει να είναι ο μόνος που προσπαθεί να συμμαζέψει την τραγική κατάσταση της χώρας και τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη όχι μόνο από τους δικούς του αλλά και από την μείζονα αντιπολίτευση. Έχουμε ξεπεράσει το χείλος του γκρεμούΟ άνθρωπος είναι να πίνεις κανά καφέ, να σου λέει τις εμπειρίες του από τους γάρους και να κάνεις χαβαλέ ανέξοδο. Για πρωθυπουργός είναι λίγος. Το ξέραμε φυσικά αλλά τώρα πια το βλέπουμε live. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα μας σκεπάσει ...
Αυτό έλεγα και γω προεκλογικά τελικά όσο πάει με πείθει για το αντίθετο, συγκρινόμενος ιδίως με τον ανύπαρκτο - εγκληματία χοντρό.
υ.γ. ο γάρος τί είναι?
Ρε μλκ Κωνσταντίνε έλεος.
Ο Γιωργακης προσπαθεί να συμμαζέψει την τραγική κατάσταση?
Αυτός ευθυνεται για την τωρινή σκατοκατασταση, αυτός μας έφερε στο 'χείλος του γκρεμού' με τους 'χειρισμούς' του που όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων ήταν προσχεδιασμένες κινήσεις για να προκαλέσει την κρίση χρεους και να φέρει το ΔΝΤ.Απορώ πραγματικά με όλα τα παιδιά που ελπίζουν να λυθούν τα προβλήματα από κάποιον 'πολιτικό'...
Δεν έχετε καταλάβει το ρόλο τους ακόμη? Πουλημένα ανθρωπάκια, άβουλες μαριονέτες είναι όλοι τους χωρίς καμιά απολύτως ελευθερία κινησεων... και καποιοι ακόμη ασχολούνται με το τι έκανε ο ένας και τι δεν έκανε ο άλλος πολιτικός. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν σε ΚΚΕ και τσίριζα και σφύριζα δεν υπήρχαν οι γνωστοί σκατόμυαλοι θα είχαν ενωθεί. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορούν να αποτελέσουν το πολιτικό μέλλον της χώρας αλλά προτιμούν το 7 και 3 αντίστοιχα. Μπράβο τους...
Ακούσα το Σαμαρά να λέει για βουλή 200 και ψήφιση του** νόμου περί ευθύνης υπουργών (συνοδεία παλαμακίων). Ρε λέτε;**
Aνέξοδες μαλακίες του διαχειριστή των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ επί Μητσοτάκη (μην ξεχνιόμαστε).
Πρωθυπουργός είναι ο ΓΑΠ, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές με 10 μονάδες διαφορά.
Πρώτη φορά στα χρονικά πρωθυπουργός, που θέλει και καλά να βάλει τάξη στο ελληνικό σύμπαν, αφήνει ατιμώρητο εκείνο τον λούστρο τον Τσουκάτο που παραδέχθηκε ανοιχτά την κατάθεση στα ταμεία του κινήματος μαύρου χρήματος από την γνωστή και πεντακαθαρίδου γερμανική εταιρεία.Γιατί άραγε;
Και από κοντά ο μέγας μακεδονομάχος αντωνάκης, να ζητάει τώρα και υπό την πίεση των γεγονότων, αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπράβο αντωνάκη....άξιος.
Στο ξαναλέω. Το χάος που θα ζήσει αυτή η χώρα, θα είναι άνευ προηγουμένου.
Και αυτό γιατί όταν έχεις συνηθίσει ως κρατικός μηχανισμός και ως πολίτες στην πλειοψηφία, τη χαζοχαρουμενιά, την εύκολη και ανέξοδη μαλακία και το σύστημα 'έχει ο θεός' τώρα που ανακαλύπτεις πόσο βαθιά είναι η άβυσσος που ανοίγεται μπροστά σου,σύντομα θα ανακαλύψεις πως δεν υπάρχει θεός αλλά μόνο η βαρύτητα.
-
Τελικά μάθαμε τι σημαίνει 'κλειστό' επάγγελμα όσον αφορά μηχανικούς; Και γιατρούς βλέπω ότι κάπου προστέθηκε;
Τέσπα, τι με νοιάζει κι εμένα... λες κι έχω κανά δικαίωμα υπογραφής
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!