-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
επειδή το έχουν γράψει πολλοί εδώ μέσα.... ΔΕΝ είμαι καθόλου υπερβολικός.... δυστυχώς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου Ιαπωνεζικου αυτοκινήτου... η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί ως, δήθεν, υπεραυτοκίνητο σε φιλοσοφία EVO!!!!!! κάτι που από μόνο του, εξ ορισμού, το κάνει 'ψεύτικο υπεραυτοκίνητο' αφού τα αυθεντικά εχουν κι αυθεντικά χαρακτηριστικά στοιχεία όπως αυτά της Φερράρι ή της Λαμποργκινι...
Οπότε, δεν υπερβάλλω.... κάθε άλλο, μάλλον οι Ιάπωνες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στο να φτιάξουν ένα αξιόλογο υπεραυτοκίνητο, όμοιο του Honda NSX, όμοιο του οποίου δεν έχει ξαναυπάρξει, και στον ζήλο τους αυτό χρησιμοποιούν ότι έχουν μάθει, δηλαδή τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια για υποστήριξη ενός υπέρβαρου κι ανόμοιόμορφου σασσί... μιας υπερπουσαρισμένης μηχανής που ούτε καν 8κύλινδρη είναι, πόσο μάλλον V10...
μιλάμε σε καμιά δεκαρία κι άν χρόνια...
Όπως έγραψα δεν είμαι λάτρης του gtr .Όπως τα περιγράφεις μου δίνεις την εντύπωση πως το R8 είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους ηλεκτρονικά βοηθήματα κάτι που δεν ισχύει για κανένα σημερινό αυτοκίνητο είτε απλό είτε υπεραυτοκίνητο.Φυσικά και χρησιμοποιούν ότι έχουν μάθει.Το ίδιο κάνει και η audi με τη δικιά της τεχνογνωσία ή με αυτή που αγόρασε.Σίγουρα του λείπουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει σε υπεραυτοκίνητα(όπως V8 ή V10 κτλ). Γι αυτό και προσφέρεται και στη μισή τιμή.Θέλει μεγάλη μαγκιά για μένα όμως να είσαι το ίδιο ή και περισσότερο αποτελεσματικός με τα μισά λεφτά.Για να μην πω πως είναι και ψιλό άκυρη η σύγκριση R8 και gtr. Για θύμιστε μου στην τιμή του gtr ποιο audi αγοράζω ??
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εμενα δε μου κανει ορεξη να ενδιαφερθω και για πιο ποταπα πραγματα πλεον...
αφου για να χεις 2λιτρο πρεπει να εισαι εφοπλιστης στο ελλαντα
ή το βάζεις leasing σε μία (οποιαδήποτε) εταιρία, δεν είναι στο όνομά σου το αμάξι και τέλος...
Λάθος, έχεις μείνει πίσω
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1843430#p1843430 -
@jean 29
rs5 αγοραζεις -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@jean 29
rs5 αγοραζειςΜπα... κανένα Audi δεν αγοράζεις καθώς στα 150κ δεν υπάρχει τίποτα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@jean 29
rs5 αγοραζειςΜπα... κανένα Audi δεν αγοράζεις καθώς στα 150κ δεν υπάρχει τίποτα...
Ακόμα και τα S6 και rs6 αν δεν κάνω λάθος τις ξεπερνάνε τις 150 ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
@jean 29
Δεν είπα το αντίθετο. Είπα απλά ότι στα 150 δεν υπάρχει σπορ Audi. Το RS5 θα κάνει περίπου 115κ και το R8 V8 ξεκινάει από τα σκάρτα 180 χιλιάρικα. Στην τιμή του GTR το κοντινότερο είναι το S6 (135k) αλλά δεν είναι σπορ-κουπέ...
-
@jean 29
ποσο παει το rs5 , νομιζα οτι ηταν πιο φθηνο απο gtr..
προ βλακωδων μετρων το rs6 νομιζω ξεκινουσε απο 140 , τωρα θα εκτοξευθηκε
καπου στα ιδια και το μικρο R8
-
@jean 29
Δεν είπα το αντίθετο. Είπα απλά ότι στα 150 δεν υπάρχει σπορ Audi. Το RS5 θα κάνει περίπου 115κ και το R8 V8 ξεκινάει από τα σκάρτα 180 χιλιάρικα. Στην τιμή του GTR το κοντινότερο είναι το S6 (135k) αλλά δεν είναι σπορ-κουπέ...
τι εξηγηση ειναι αυτη? αρα υπαρχει το rs5 αμα το 'ντυσεις' θα πλησιαζει ανετα τα 150
-
Δες πιο πάνω Γιώργο. (το RS6 με τα μέτρα Μαρτίου πήγε στα 170... ε τώρα θα τσιμπήσει κι άλλο, όπως και όλα τα υπόλοιπα...).
Γιατί να το ντύσεις το RS5 Γιώργο; Φοβάσαι μη σου πουντιάσει; Εγώ πάντως αυτοκίνητα και γυναίκες τα προτιμώ γυμνά και άγρια...
-
καλα κι εγω, του εβαλα μονο κατι λιγα (κομπινεζον, εσωρουχα,ζαρτιερες) να μη μου πουντιασει και να με αναβει παραλληλα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λάθος, έχεις μείνει πίσω
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1843430#p1843430Καθόλου πίσω.
και πάλι.το ποσοστό που περνά σε σένα είναι πολύ μικρότερο και ίσο με το να έχεις ένα 'κανονικό' αμάξι στην κατοχή σου.
Τώρα αν δε δηλώνεις καθόλου έσοδα, οκ...εμφανίζονται άλλα προβλήματα εκεί.τέλος, όλοι αυτοί που δήλωναν κανονικά τα εισοδήματά τους, δύσκολα θα έχουν πρόβλημα με τα τεκμήρια συντήρησης σε οποιοδήποτε επίπεδο.Όσοι είχαν πολλά (ή και λίγα) 'μαύρα' μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, αν έχουν εξαντλήσει την (πραγματική) αγοραστική τους δύναμη.
τέλοσπάντων...είμαστε offtopic. -
Οπως το θέτεις έχεις δίκιο. Και όντως είμαστε off-topic.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Μια σπανια ( ) ερωτησις:
Να αλλαξω τα πρωτα λαδια σε 2,0TSFI/stronic (211) στις 3,000χλμ που εχω τωρα ή να παω στις 15,000 που προτεινει η audi?Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Θα τα αλλαξω στις 5,000,κακο εκτος απο την τσεπη μου δε θα κανει... -
αστο 7500 μωρε , 5 ειναι λιγα
αλλωστε και το 7.5 μετα παει στα 15 , 30 , 45 , 60 που ειναι τα προβλεπομενα σερβις
εγω στα 7500 τα αλλαζω παντως
δεν εχουμε και evo ή rx8
-
Evo = 7500
-
Ό,τι λέει το μάνιουαλ (εγώ). Και άμα μείνει κανα πιστόνι στο χέρι θα το τυλήξω στην επέκταση εγγύησης και θα τους το βάλω στον κ@λο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Evo = 7500ε ναι.. αρα αμα θες να το προσεχεις 3750
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ό,τι λέει το μάνιουαλ (εγώ). Και άμα μείνει κανα πιστόνι στο χέρι θα το τυλήξω στην επέκταση εγγύησης και θα τους το βάλω στον κ@λοτο 2λιτρο συχνα μετα τα 10.000 χλμ θελει συμπληρωμα κανα λιτρο , καλο ειναι να μην περνας τα 10
-
Άμα του προσθέτεις απλά μέχρι τα 15.000 αντί να τα αλλάζεις τελείως;
Ναι οκ είμαι γύφτος αλλά ρωτάω... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το 2λιτρο συχνα μετα τα 10.000 χλμ θελει συμπληρωμα κανα λιτρο , καλο ειναι να μην περνας τα 10δεν ισχύει αυτό για το καινούργιο 2λιτρο
AUDI FORUM