-
Στημένο από ποιούς ρε παιδιά??
Από Διαιτητές? από παίχτες? Διαιτητές δεν είδα να μας παίζουν πουθενά όσο για τους παίχτες τι κάναμε πληρώσαμε όλους αυτούς? :P:PΗ Εθνική μπορεί να μην έπαιξε καλό θεαματικό ποδόσφαιρο και να έβαλε πολλά goal αλλά είχε πραγματικά υποδειγματική άμυνα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα , αφου ολοι ξερατε τον τελικο νικητη του EURO 2004 ποσα κερδισατε στο στοιχημα ;Γιατι η παρουσια της Ελλαδας στον τελικο εδινε 80/1.Παντως αυτο που λεει ο DIMITRIOS 2004 ειναι αληθεια :αν εισαι προκατειλημενος τοτε ολα σου φαινονται στημενα.Μετα λεμε για αυτα που γραφουν τα ξενα ΜΜΕ για εμας,αφου βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας δεν τους χρειαζομαστε.ΠΕΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!
Εξυπνάδες για στημένο euro και δεν μας είπατε τίποτα ρε γαμώτο να βγάλουμε λεφτά με το τσουβάλι και να μην δουλεύουμε καλοκαιριάτικα??
Ρε να μην το ξέρω να παίξω στο 1 προς 80
Μα τόσο αφελής είμαι τελικά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
....Ρε να μην το ξέρω να παίξω στο 1 προς 80...1 προς 400 ήταν στην αρχή του τουρνουά και το παίξανε μόνο δύο άτομα σε όλη την Αγγλία!!!
Με 100 ευρώ 40000 στον τελικό!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
....Ρε να μην το ξέρω να παίξω στο 1 προς 80...
1 προς 400 ήταν στην αρχή του τουρνουά και το παίξανε μόνο δύο άτομα σε όλη την Αγγλία!!!
Με 100 ευρώ 40000 στον τελικό!!!
Ναι σωστά...
1 προς 400..
εε αυτό και αν δείχνει ότι ήταν στημένο..ρε πως την πάτησα έτσι ....
Τι αφελής που είμαι τελικά. -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Prosopiki apopsi:
Grafo apo Gallia, sory gia ta greeklish,
to euro 2004 einai sthmeno.
ksekabalhste to kalami. oute mpala kseroume oute kantenatsio.
deite prosektika ola ta gkol ths ethnikis. tous afhnoun!!kalh h ellada alla paizontai polla: diafhmiseis, books, olympiada klp
mexri kai to eurobasket tou 87 ksanablepontas tvra, blepo to epithetiko
tou kampouri prin tis voles, kai to 89 me thn ussr o galis eixe pathsei ekso prin to 3ponto tou xristodoulou, o stankovits omos hthele ellada.ta idia kai sto podosfairo, theloun na to sproksoun, ta idia kai sto pagkosmio me thn korea...
as mhn eimaste afeleis. apla skefthte to.
Θεωριες συνομωσιας.....
Μηπως ξερεις και ποιος σκοτωσε τον Κενεντυ?????
Χμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις αδικο... -
Λέτε τόσο στημένο να ήταν;;;
Δεν ξέρω.
Τα κλάματα όμως των Πορτογάλων, των Γάλλων; Δεν ξέρω.... Εϊμαι ανοιχτός σε απόψεις αν και πιστεύω ότι δεν ήταν στημένο. -
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Λέτε τόσο στημένο να ήταν;;;
Δεν ξέρω.
Τα κλάματα όμως των Πορτογάλων, των Γάλλων; Δεν ξέρω.... Εϊμαι ανοιχτός σε απόψεις αν και πιστεύω ότι δεν ήταν στημένο.Εγώ ξέρω ότι έχεις το καλύτερο avatar από όλο το forum!!!!
-
Εγώ νομίζω ότι ο Ράκος Μ κάθεται και σκάει στα γέλια διαβάζοντας τις απαντήσεις σας. Έριξε τη φυτιλιά του και τώρα βλέπει τα πυροτεχνήματα.
-
Και το Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου απονέμεται στον Ζιζού για την εκπληκτική του ερμηνεία μετά την ήττα από την Ελλάδα!!!
Κανένας δεν κατάλαβε το παραμικρό, εκτός από ελάχιστα λαγωνικά που δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Αν και για να σιγουρευτούν χρειάζονται 17 χρόνια (τόσα δεν έχουν περάσει από το 1987;). -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
omos hthele ellada.
.... **Εδώ έχουμε δώσει τόσα και τόσα για τα φορέματα της Γιάννας, το **ποδόσφαιρο δε θα στήναμε? Αφού φάνηκε ξεκάθαρα, οι άνθρωποι ήταν άσχετοι και τους άφηναν οι αντίπαλοι να περνούν ανενόχλητοι...
M'αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!!!!
ασχετα μεταξύ ασχέτων...
-
Prosopiki apopsi:
deite prosektika ola ta gkol ths ethnikis. tous afhnoun!!kalh h ellada alla paizontai polla: diafhmiseis, books, olympiada klp
tou kampouri prin tis voles, kai to 89 me thn ussr o galis eixe pathsei ekso prin to 3ponto tou xristodoulou, o stankovits omos hthele ellada.ta idia kai sto podosfairo, theloun na to sproksoun, ta idia kai sto pagkosmio me thn korea...
Μεγάλε ...ξεχασες και το eurobasket του 89 στο Ζαγκρεμπ που ημασταν δευτερη ,μετα την ανικητη ομαδα της ενωμενης Γιουγκοσλαβιας...αυτο πως σου ξεφυγε ..δεν ηταν στημενο???
-
Τελικά, μερίδα ξένων και ελάχιστοι (ευτυχώς) συμπολίτες μας δίνουν αξία σε ένα παλιό ρητό : 'ο βλάχος κι αν αγιάσει, σκ@τένια δόξα θα 'χει.' Η συμπεριφορά των ξένων οφείλεται στην πικρία τους για την αποτυχία των ομάδων τους, αλλά και στον ψυχολογικό αντίκτυπο της εκδίκησης του ποδοσφαιρικού καρπαζοεισπράκτορα.
Οσο για τους δικούς μας, η συμπεριφορά τους οφείλεται στην **φοβία της επιτυχίας **και των ευθυνών που απορρέουν εξ αυτής. Αισθάνονται μια χαρά στην μετριότητα καθώς κανένας δεν θα έχει την απαίτηση από αυτούς να προσπαθήσουν για το παραπάνω. Αποτέλεσμα είναι δηλώσεις όπως 'ήταν στημένο', 'δεν κερδίσαμε εμείς, αυτοί έχασαν', 'τυχεροί ήμασταν', ' η Γιάννα κοιμήθηκε με τον διαιτητή', 'μας βοήθησαν οι εξωγήινοι' (το άκουσα στ' αλήθεια αυτό ).
Να σας πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω πλήρως συνειδητοποιήσει το μέγεθος του άθλου της εθνικής μας. Ηταν κάτι καταπληκτικό όσο και απρόσμενο. Κατά την γνώμη μου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θα συμφωνήσω με τον φίλο που βρήκε το συγκεκριμένο αμυντικό ποδόσφαιρο θεαματικό. Οι αρχαίοι οπλίτες νικούσαν τους εχθρούς πρωτίστως με τις ασπίδες και την συμπαγή διάταξη, όχι με το δόρυ. Το ίδιο έγινε και στην Πορτογαλλία, αλλά το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου ήταν ότι παρακολουθήσαμε μια ΟΜΑΔΑ, κάτι που δεν έχω ξαναδεί να κατορθώνουν οι Ελληνες σε τόσο μεγάλο βαθμό. Εντυπωσιακότερους τεχνίτες και με μεγαλύτερο ταλέντο μπορεί να είχαν οι άλλες ομάδες, αλλά το κύπελο το πήρε η καλύτερη ομάδα. Χαρείτε το και φυλάξτε την αίσθηση της επιτυχίας, μας αξίζει. -
Prosopiki apopsi:
Μάγκα μου δεν ξέρω με τι ακριβώς ασχολείσαι αλλά οτιδήποτε και να κάνεις σύγουρα αδικείσαι. Ποιός Χένρυ, Χόλμπρουκ και ποιά Κοντολίσα εσύ τους έχεις πάρει όλους παραμάζωμα! Αφού κατόρθωσες να καταλάβης ότι 15 χώρες, 50 διαιτητές, 400 ποδοσφαιριστές, και κάποιες εκατοντάδες παράγοντες, όλοι μαζί αποφάσισαν ομοθυμαδόν να στήσουν τα παιγνίδια για να πάρουμε εμείς το EURO 2004, μπράβο σου και πάλι μπράβο! Θα έλεγα μάλιστα να κάτσεις εκεί που βρίσκεσαι για να μας στέλνεις συχνά πυκνά και άλλες τέτοιες μπούρδες!
Τάκης!
-
btw, ο Οττο θα μείνει για τα προκριματικά του μουντιαλ στην εθνική και για τα τελικά (αν περάσουμε). http://www.sportnet.gr
Επίσης ανεβήκαμε στην 14η της παγκόσμιας κατάταξης από την 35η που είχαμε!
Επίσης η εθνική έχει και άλλες υποχρεώσεις το 2005. Θα παίξει στην Γερμανία για το κύπελλο συνομοσπονδιών που παίρνουν μέρος:
Η Βραζιλία (ως κάτοχος του World Cup 2002)
Η Γερμανία (ως διοργανώτρια)
Η Ελλάδα (ως κάτοχος του EURO 2004)
Το Μεξικό (ως κάτοχος του CONCACAF Gold Cup 2003)
Η Τυνησία (ως κάτοχος του Copa Africa 2004)
Η νικήτρια του Copa America 2004
Η νικήτρια του Asian Cup 2004
Η νικήτρια του Oceania Cup 2004 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
btw, ο Οττο θα μείνει για τα προκριματικά του μουντιαλ στην εθνική και για τα τελικά (αν περάσουμε). http://www.sportnet.gr....Κώστα αυτό είναι η επίσημη άποψη της ΕΠΟ με βάση το συμβόλαιο,όχι η άποψη του Ρεχάγκελ!!
Τα συμβόλαια είναι για να 'σπάνε'!!....Αν αποφασίσει ο Γερμανός να αναλάβει την Εθνική της χώρας του (ύψιστη τιμή) το συμβόλαιο δεν μπορεί να τον κρατήσει!Και δεν συμφέρει άλλωστε να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο!!Λέω ξανά οτι πιστεύω οτι θα παραμείνει,αλλά ακόμα δεν το ξέρουμε!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
btw, ο Οττο θα μείνει για τα προκριματικά του μουντιαλ στην εθνική και για τα τελικά (αν περάσουμε). http://www.sportnet.grΕπίσης ανεβήκαμε στην 14η της παγκόσμιας κατάταξης από την 35η που είχαμε!
Και μάλιστα χωρίς να υπολογίζονται τα 2 παιχνιδια που εγιναν μεσα στον Ιούλιο με Τσεχία & Πορτογαλία, διοτι η ανακόινωση λαμβανει υπόψιν μεχρι και 30 Ιουνίου...Οπότε οταν ανακοινωθεί η καταταξη του Ιουλίου ειμαστε σιγουρα μεσα στην 10αδα!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα αυτό είναι η επίσημη άποψη της ΕΠΟ με βάση το συμβόλαιο,όχι η άποψη του Ρεχάγκελ!!
Τα συμβόλαια είναι για να 'σπάνε'!!....Αν αποφασίσει ο Γερμανός να αναλάβει την Εθνική της χώρας του (ύψιστη τιμή) το συμβόλαιο δεν μπορεί να τον κρατήσει!Και δεν συμφέρει άλλωστε να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο!!Δυστυχός ετσι ειναι ..... αλλα ποιος ξερει μπορει να θέλει να μεινει !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
btw, ο Οττο θα μείνει για τα προκριματικά του μουντιαλ στην εθνική και για τα τελικά (αν περάσουμε). http://www.sportnet.gr....
Κώστα αυτό είναι η επίσημη άποψη της ΕΠΟ με βάση το συμβόλαιο,όχι η άποψη του Ρεχάγκελ!!
Τα συμβόλαια είναι για να 'σπάνε'!!....Αν αποφασίσει ο Γερμανός να αναλάβει την Εθνική της χώρας του (ύψιστη τιμή) το συμβόλαιο δεν μπορεί να τον κρατήσει!Και δεν συμφέρει άλλωστε να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο!!Λέω ξανά οτι πιστεύω οτι θα παραμείνει,αλλά ακόμα δεν το ξέρουμε!!
Ο Ρεχάγκελ αν είναι έξυπνος, που είναι δηλαδή, θα αποχωρήσει τώρα αναλάβει δεν αναλάβει την εθνική της χώρας του. Ο κύκλος του με τη δικιά μας εθνική έκλεισε. Μας πρόσφερε την μέγιστη διάκριση. Δεν υπάρχει κάτι πέραν αυτού. Τώρα για το παγκόσμιο στη Γερμανία. Ας μη ξεχνάμε ότι έστω και η ίδια ομάδα να συμμετάσχει οι παίκτες μας θα είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, άλλοι ίσως τα έχουν παρατήσει ως τότε κλπ. Και διστυχώς όταν θα αρχίσουν οι αποτυχίες θα έχουμε ξεχάσει το τρόπαιο το EURO 2004. Για τούτο και πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα προτιμήσει να αποχωρήσει ακριβώς πάνω στην ακμή της δόξας του. Για να τον θυμόμαστε πάντα ώς τον άνθρωπο που μας οδήγησε στον απόλυτο θρίαμβο. Απο εκεί και μετά θα χρειαστούμε ένα νέο και φιλόδοξο προπονητή που μαζί με νέα παιδιά το ίδιο φιλόδοξα και αυτά θα δουλέψουν όλοι μαζί (τον δρόμο τον έδειξε η σημερινή Εθνική μας) για να μας οδηγήσουν σε νέους θριάμβους!
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Μήπως είσαι κι εσύ από αυτούς που περιμένουν ότι το 2012 θα έρθουν οι... 'Έψιλον';
Prosopiki apopsi:
-
Μα και ό,τι εκπομπή και να παρακολουθήσεις, παντού και πάντα μπάστακας ένας ραcοφόροc! Αλλά μην ανησυχείς, ο κόσμος επιτέλους αρχίζει σιγά-σιγά και ξυπνάει... Και θα λήξει η εποχή των θεοκρατών επιτέλους.
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Παρατηρησα πολλ αρνητικα αλλα το μεγιστο ηταν η ομιλια του Χριστοδουλου,πριν και πανω απ'όλους.Σαν να ειμαστε σε κανενα Ιραν ή καποια αλλη θρησκοληπτη χωρα,οπου βλεπεις τα καναλια τους απο το πρωι μεχρι το βραδυ γεματα με παπαδες...
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)