-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Και βεβαια το εχει... αφου στελνουν φοιτητες στα κλεισιματα αυτα και ετσι και μεροκαματα δεν χανουν οι απεργουντες και τζερτζελες γινεται στα Καναλια...
Μια χαρη μονο οταν βαζετε εδω μεσα αρθρα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να λετε και οτι ειναι οργανο του ΚΚΕ και οχι εφημεριδα ωστε να καταλαβαινει ο αλλος οτι δεν διαβαζει εφημεριδα αλλα ανακοινωσεις και θεωριες των οργανων του ΚΚΕ.... που σκοπο εχει να κυβερνησει καποια στιγμη με τετοιο τροπο ωστε καθε 4 χρονια να παιρνει 96% στις εκλογες και οχι το 8% που καταφερνει τα τελευταια 35 χρονια.... εδω στο Ελλαδα γιατι αλλου!!!!
Ξέρεις δεν είναι κακό να μην συμφωνείς με θέσεις, με ιδέες κλπ, αλλά να λασπώνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς έτσι επειδή έτσι έχουν σφηνωθεί στο μυαλό σου πράγματα.... Εχεις πει κι άλλες κουκουνάρες αυτού του επιπέδου, δεν είναι η πρώτη.
Οσο για τον ριζοσπάστη όργανο χαίρομαι που ενημερώνεσαι απο τις άλλες πηγές που δεν είναι όργανα -
Γιατι ομως ρε γμτ σε αλλα κρατη μεσα απο τετοιες διαδικασιες βγαινουν ΗΓΕΤΕΣ οπως ο Ντεγκολ....ο αντεναουερ, ο Κολ....???? την στιγμη που πρεπει και εμεις εδω δεν εχουμε ποιον να ψηφισουμε....???? ....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Γιατι ομως ρε γμτ σε αλλα κρατη μεσα απο τετοιες διαδικασιες βγαινουν ΗΓΕΤΕΣ οπως ο Ντεγκολ....ο αντεναουερ, ο Κολ....???? την στιγμη που πρεπει και εμεις εδω δεν εχουμε ποιον να ψηφισουμε....???? ....Ε καλά, υπομονή 3 χρονάκια και μπορεί να βρεθεί!
Αφού έχουμε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση... -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Και βεβαια το εχει... αφου στελνουν φοιτητες στα κλεισιματα αυτα και ετσι και μεροκαματα δεν χανουν οι απεργουντες και τζερτζελες γινεται στα Καναλια...
Μια χαρη μονο οταν βαζετε εδω μεσα αρθρα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να λετε και οτι ειναι οργανο του ΚΚΕ και οχι εφημεριδα ωστε να καταλαβαινει ο αλλος οτι δεν διαβαζει εφημεριδα αλλα ανακοινωσεις και θεωριες των οργανων του ΚΚΕ.... που σκοπο εχει να κυβερνησει καποια στιγμη με τετοιο τροπο ωστε καθε 4 χρονια να παιρνει 96% στις εκλογες και οχι το 8% που καταφερνει τα τελευταια 35 χρονια.... εδω στο Ελλαδα γιατι αλλου!!!!
Ξέρεις δεν είναι κακό να μην συμφωνείς με θέσεις, με ιδέες κλπ, αλλά να λασπώνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς έτσι επειδή έτσι έχουν σφηνωθεί στο μυαλό σου πράγματα.... Εχεις πει κι άλλες κουκουνάρες αυτού του επιπέδου, δεν είναι η πρώτη.
Οσο για τον ριζοσπάστη όργανο χαίρομαι που ενημερώνεσαι απο τις άλλες πηγές που δεν είναι όργαναΔεν λασπωνω φιλτατε..... εκτος αν ειναι ψεματα τα νουμερα που αναφερω.... η η παρουσια των φοιτητων...... Μονοι σας εφτελιζετε τις ιδεες που υπερασπιζεστε μην παραδεχομενοι οτι αυτο που ευαγγελιζεσθε να επικρατησει καποια στιγμη.... οπου εφαρμοσθηκε ηταν ανελευθερο καθεστως..... Πειτε το λοιπον στις συγκεντρωσεις σας(εστω και στις συνεδριασεις των οργανων του κομματος που δησιευονται), πειτε μας και** πως **θα το αλλαξετε εσεις οι διαφορετικοι αυτο στο μελλον, για να σας αξιολογησουμε και ενδεχομενως να σας ψηφισουμε.....
Ναι ο Ριζοσπαστης τουλαχιστον εναι ειλικρινης το λεει στον τιτλο του.... οι αλλοι σιγουρα δεν εχουν τα @@ να λενε τα αφεντικα τους αλλα ολοι τα ξερουν...... και τα κρινουν, οπως και τα καναλια...... φυσικα.....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατι ομως ρε γμτ σε αλλα κρατη μεσα απο τετοιες διαδικασιες βγαινουν ΗΓΕΤΕΣ οπως ο Ντεγκολ....ο αντεναουερ, ο Κολ....???? την στιγμη που πρεπει και εμεις εδω δεν εχουμε ποιον να ψηφισουμε....???? ....
Ε καλά, υπομονή 3 χρονάκια και μπορεί να βρεθεί!
Αφού έχουμε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση...Αισιοδοξο σε βρισκω.... Το τελευταιο που λες δεν ειναι αναγκαια συνθηκη για να βρεθει..... Ισα ισα που θολωνει το τοπιο και ετσι ο καθε προικισμενος με επικοινωνιακη χαρη μπορει καλλιστα να ξεχωρισει χωρις να το αξιζει....
δεν υπηρχαν πολλες επιλογες παντως... για τα μετρα καποτε θα επρεπε να πληρωθουν τα χρεη... Το οτι δεν ειναι ολοι συνηπευθυνοι ναι σιγουρα αλλα κανεις δεν ελεγε και οχι οταν του δινανε κατι που δεν ειχε δουλεψει.... η εβλεπε καποιον να εχει χωρις να το αξιζει - δουλεψει..... Οι συνδικαλιστες σε αυτο εχουν μεγαλη ευθυνη......
-
περικοπές στους βουλευτές και υπαλλήλους τελικά
http://tvxs.gr/news/ελλ% ... E%AE%CF%82
(μπας και σωθούνε απ το λυντσάρισμα )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
περικοπές στους βουλευτές και υπαλλήλους τελικάhttp://tvxs.gr/news/ελλ% ... E%AE%CF%82
(μπας και σωθούνε απ το λυντσάρισμα )
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
μακαρι να ειχα και εγω τετοιες περικοπες
παρεπιπτωντος την προηγουμενη εβδομαδα διοριστηκαν 14 νεοι υπαλληλοι στην βουλη -
παρεπιπτόντως, προφανώς και ιδιωτικός τομέας σιγά μην την γλιτώσει
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όμως από την άλλη, αν και δήλωσε ικανοποιημένη με το πρόγραμμα λιτότητας, δεν παρέλειψε να ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση, να είναι έτοιμη να λάβει κάθε πρόσθετο μέτρο που πιθανόν να χρειαστεί για την πιστή εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
tvxs
α, για τους εξοπλισμούς και την εκκλησία μόκο ή μου φάνηκε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Βασικά, το μεγάλο μόκο για εμένα δεν είναι αυτό (που είναι και αυτό ένα θέμα), αλλά το τι θα κάνουμε για να αυξήσουμε το ΑΕΠ. Τα μόνα μέτρα που έχουμε δει είναι μέτρα που περιορίζουν τις δαπάνες (αλλά και αφαιρούν χρήμα από την αγορά, περιορίζοντας το ΑΕΠ).
Πως σκατά θα ζήσουμε σ' αυτή την κωλοχώρα αν συνεχίσουμε έτσι;;;;
Ή θα πρέπει να μεταναστεύσουμε στη χώρα που και τα κουνούπια πεθαίνουν από την υγρασία και βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα;;;
-
Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ.
Αν σταματήσει να κινείται και αυτό το ήδη περιορισμένο χρήμα που κινείται αυτή τη στιγμή στην αγορά, τι μένει μετά;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πως σκατά θα ζήσουμε σ' αυτή την κωλοχώρα αν συνεχίσουμε έτσι;;;;Αυτό πιθανώς να μας προβληματίζει λίγο αργά.
-
Nέο προκλητικό εξώφυλλο στο γερμανικό Φόκους, με την Αφροδίτη της Μήλου τυλιγμένη σε μια κουρελιασμένη ελληνική σημαία να επαιτεί.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Nέο προκλητικό εξώφυλλο στο γερμανικό Φόκους, με την Αφροδίτη της Μήλου τυλιγμένη σε μια κουρελιασμένη ελληνική σημαία να επαιτεί.ναι, τους χαλασε που θα παρουν ενα ωραιοτατο 5% επιτοκιο απο αυτα που μας δανειζουν...
-
Βασικά, το μεγάλο μόκο για εμένα δεν είναι αυτό (που είναι και αυτό ένα θέμα), αλλά το τι θα κάνουμε για να αυξήσουμε το ΑΕΠ. Τα μόνα μέτρα που έχουμε δει είναι μέτρα που περιορίζουν τις δαπάνες (αλλά και αφαιρούν χρήμα από την αγορά, περιορίζοντας το ΑΕΠ).
O,τι και γίνει το ΑΕΠ θα μειωθεί σημαντικά....Υποτίθεται το ξέρουν αυτό, γι΄αυτό και είναι επιθετικοί για το ετος 2010, γιατί υπολογίζουν σε μια μείωσή του κατα 4% , αλλα και σε παράλληλη μειωση του ελλείματος πάνω απο 8% ( ), ωστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μειωση του ελλειματος -4% περίπου....
-
Ας βαλουν και τα δικα μας μεσα, κατι που να τους την λεει για τα επιτοκια δανεισμου.... Το TVXS.gr ας πουμε.....
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Nέο προκλητικό εξώφυλλο στο γερμανικό Φόκους, με την Αφροδίτη της Μήλου τυλιγμένη σε μια κουρελιασμένη ελληνική σημαία να επαιτεί.Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί μας ενοχλεί το τι γράφει η κάθε εφημερίδα / περιοδικό...
BTW, πόσο άδικο έχει;;;
-
Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί μας ενοχλεί το τι γράφει η κάθε εφημερίδα / περιοδικό...
μαλλον δεν εχουμε συνειδητοποιησει οτι η μιση ευρωπη αυτη τη στιγμη μας μισει
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
β. δεν μ αρέσει η δημοκρατία σαν έννοια γιατί συμμετέχουν όλοι. εγώ, εσύ, ο μανος, τάσος, ο κάθε απύθμενα ηλίθιος που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου και αναρωτιέμαι σε τι σκατά εξυπηρετεί το σύμπαν η ύπαρξή του και τον αφήνει να επιβιώνει.
Αν φτάσουμε ποτέ στο σημείο να χρειαστούμε κάποιον για να κρίνει ποιος είναι άξιος να ζει και να συμμετέχει στην δημοκρατία και ποιος όχι, σου εύχομαι να σε προτιμήσουν.
Koutsanιες θεωρίες είναι αυτές...!! Εχει και followers τώρα πια....!!! Αλλα είναι ωραία όλα αυτά, να μαθαίνουμε κι εμείς κάτι παραπάνω...!! Αλλωστε ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι πάντα επικαιρα και με διάφορες εκφανσεις..!
-
Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί μας ενοχλεί το τι γράφει η κάθε εφημερίδα / περιοδικό...BTW, πόσο άδικο έχει;;;
Ελπίζω να μην τους ενοχλεί τότε και το παρακάτω, αλήθεια είναι άλλωστε!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αλήθεια, δεν ξέρω γιατί μας ενοχλεί το τι γράφει η κάθε εφημερίδα / περιοδικό...
BTW, πόσο άδικο έχει;;;
Ελπίζω να μην τους ενοχλεί τότε και το παρακάτω, αλήθεια είναι άλλωστε!
problem is, αυτοι που γραφουν τα αρθρα και κραζουν την ελλαδα δε ζουσαν καν επι 1ου και 2ου ΠΠ
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]