-
Εγώ λέω ότι η Audi σε κάποιους τομείς έχει ξεπεράσει και τη BMW και τη Mercedes.Μπορεί όντως να μην είναι τόσο σπορ όσο η BMW ούτε με τόσο καλή κύλιση όπως η Mercedes μα είναι πολύ κοντά στις 2 και αυτό την κάνει πιο ολοκληρωμένη για τα δικά μου γούστα.Όσο για την πολυτέλεια νομίζω πως πια είναι στην πρώτη θέση καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αντιπάλους της.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:καταργήσανε τα προβολάκια όπως στο TTRS.Προσωπικά μου φαίνεται βλακεία καθώς δεν θα 'μπορεί' να το πάρει κάποιος που έχει ομίχλη (έστω και αραιά και πού) στην περιοχή του ή όσοι πάνε στα χιονοδρομικά κτλ.
καποιος ελεγε οτι πας μια χαρα με τα xenon δεν μου χει τυχει ομως, ωστε να το διαπιστωσω απο πρωτο χερι, μονο με ψιτροεν εχω πεσει σε ομιχλη και τα προβολια κυριολεκτικα με εσωσαν!
-
Αφιερωμένο σε όσους έχουν 5θ και τους τη λένε ότι δεν είναι αρκετά ζζζπορ το αμάξι τους.(προσέξτε ότι το concept εξελίσσεται πάνω στο 5θ )
ΥΓ:καταργήσανε τα προβολάκια όπως στο TTRS.Προσωπικά μου φαίνεται βλακεία καθώς δεν θα 'μπορεί' να το πάρει κάποιος που έχει ομίχλη (έστω και αραιά και πού) στην περιοχή του ή όσοι πάνε στα χιονοδρομικά κτλ.
Επίσης βάλανε διαφορετικές ζάντες μπρος-πίσω για να είναι πιο ζζζπορ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα περισσότερα πράγματα στην αυτοκίνηση Stefan είναι σημεία των καιρών... είναι διαφορετικό όμως να τις αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και διαφορετικό να τρέχεις να προλάβεις τις εξελίξεις προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψεις δηλώσεις του πρόσφατου παρελθόντος σου σαν εταιρία...
Αυτό ισχύει για όλα τα καταναλωτικά αγαθά φίλε Μορφεά! Και η Audi με έχει πήσει ότι βλέπει τα κατασκευασματά της ακριβώς έτσι! Sales uber alles με άλλα λόγια!
Ακριβώς αυτό. Για όλες τις μεγάλες εταιρίες sales uber alles είναι. Απλά κάποιες εταιρίες είναι λίγο (εως πολύ) πιο διορατικές απο τις άλλες...
Η 'μαγκιά' είναι και να μην κάνεις κωλοτούμπες... και να έχεις τους πελάτες σου ευχαριστημένους... αλλά και να μην τρώς την διορατικότητα σου στη μάπα (όπως έφαγε η Audi το Α2... ένα αυτοκίνητο που κατ'εμε αν έβγαινε σήμερα θα είχε εντελώς διαφορετική τύχη)...
Απο την άλλη BMW και η Merc είχαν τα @@ όταν όλοι γύρισαν στην μπροστοκίνηση να παραμείνουν έτσι... δεν ακολούθησαν τα σημεία των καιρών και δικαιώθηκαν γι'αυτό... -
(προσέξτε ότι το concept εξελίσσεται πάνω στο 5θ )
Εντάξει πλάκα κάνουν οτι θα βγάλουν RS στο τρέχον Α3...
Δηλαδή πότε έχουν σκοπό να το αλλάξουν...? Το 2015...?Επίσης θα συμφωνήσω με Vartan.
Και στο οτι σε κάποιους τομείς έχει ξεπεράσει BMW και Merc... και στο ότι η Audi κάθεται κάπου στη μέση μεταξύ των 2... (τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη γενιά Merc, γιατί απο τις τελευταίες δεν έχω προσωπική εμπειρία) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καποιος ελεγε οτι πας μια χαρα με τα xenon δεν μου χει τυχει ομως, ωστε να το διαπιστωσω απο πρωτο χερι, μονο με ψιτροεν εχω πεσει σε ομιχλη και τα προβολια κυριολεκτικα με εσωσαν!
Γιώργο, no offence αλλά όποιος στο είπε, σου είπε μεγάλη μπαρούφα.εγώ χρειάστηκε να σβήσω τα xenon και να ανάψω τα προβολάκια αλλιώς δεν έβλεπα απολύτως τίποτα εκτός από ένα λευκό πέπλο γύρω*.
*το οποίο μπορεί να ακούγεται ηδηλιακό, αλλά δεν είναι όταν οδηγείς και δεν βλέπεις στην κυριολεξία τίποτα Τότε πείσθηκα ότι όταν έχεις πολύ δυνατά λευκά φώτα ΠΡΕΠΕΙ να έχεις προβολάκια ομίχλης (όχι κατάλευκά σαν κάτι καγκούρια που βάζουν xenon στα προβολάκια και καταργούν το βασικό ρόλο τους.
@Μορφέα,
είναι υπο σκέψη για το αν θα το βγάλουν τώρα.Προορίζουν (σύμφωνα με τις λιγοστές πηγές μου) να βγάλουν RS στο επόμενο Α3. -
δε θυμαμαι και μενα μου φανηκε παραξενο, αφου ακομα και με τα σαπια φωτα του c2 στην ομιχλη εβγαλα τα ματια μου και αν δεν ειχα τα προβολακια θα εμενα εκει
νομιζω ο nikos120 , χωρις να ειμαι 100% βεβαιος
-
(όχι κατάλευκά σαν κάτι καγκούρια που βάζουν xenon στα προβολάκια και καταργούν το βασικό ρόλο τους.Βασικά μακάρι να έβαζαν xenon...
είναι υπο σκέψη για το αν θα το βγάλουν τώρα.Προορίζουν (σύμφωνα με τις λιγοστές πηγές μου) να βγάλουν RS στο επόμενο Α3.
και εγώ για το επόμενο ήξερα... αλλά δεν πιο λογικό τα μουλάρια να είναι στο πάτωμα του golf5.3 (ή του 7 ή whatever) και όχι στου τρέχοντος Α3...?
-
το επομενο Α3 ως μουλαρι το εχει δει κανεις πουθενα?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βασικά μακάρι να έβαζαν xenon...
αυτοί συνήθως έχουν xenon ΚΑΙ στα (απλά) φανάρια (χωρίς προτζέκτορα ) και τα βάζουν για να είναι ίδια η απόχρωση του φωτισμού.
Whatever... τους εύχομαι να μην τύχει να χρειαστούν πραγματικά τον κύριο ρόλο για τον οποίο σχεδιάστηκαν τα προβολάκια τους.
-
το επομενο Α3 ως μουλαρι το εχει δει κανεις πουθενα?Nαι στην Κύπρο μαζί με τα αδέρφια του
-
Όλοι αυτοί πάντως που έχουν βάλει τα γαμάουα φώτα να ξέρουν οτι χρωστάνε ένα μέγαλο ευχαριστώ στις νομοθεσίες περι βιαιοπραγίας και σωματικής βλάβης... ειδάλλως το Hellrazer θα έμοιαζε με το Θαυμαστό Ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον μπροστά σε αυτά που θα πάθαιναν...
Τις προάλλες είχα ένα Α3 πίσω μου με φώτα χειρότερα και απο την μεγάλη σκάλα... είδα και αποείδα να κάτσω πίσω του γιατί είχε κίνηση και μου είχε τηγανίσει τα μάτια... για να διαπιστώσω οτι είχε ανάψει και το πίσω φώς ομίχλης...!
-
Άστο ρε Μορφέα να μην πιάσουμε την κουβέντα αυτή γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και δεν θα είμαι καθόλου ευγενικός...(όχι με εσένα με τους κάγκουρες εννοώ!)
-
http://www.worldcarfans.com/11004282591 ... urburgring
Η απάντηση σε focus rs , golf R μάλλον το Σεπτέμβρη στο Παρίση και θα είναι σίγουρα συλλεκτικό για να βγαίνει στο τέλος της ζωής του μοντέλου βλ. rs2 - rs4 B5. -
στο focus rs? αυτο δε μπορει να περασει καλα καλα το s3 μηπως εννοεις απαντηση σε evo?
-
στο focus rs? αυτο δε μπορει να περασει καλα καλα το s3 μηπως εννοεις απαντηση σε evo?λόγο hach αμαξώματος συγκρίνεται με rs και R , καλά εννοείτε πως το evo το έχει.
-
και το sti ειναι χατς
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
εξάλλου η BMW και η Alfa Romeo μας τα έχουν πρήξει κατά καιρούς για το πόσο premium είναι χωρίς όμως να είναι...
Άντε για την Alfa που όλοι αγαπάτε να μισήτε να το δεχτώ...αλλά όταν υπάρχουν αμφιβολίες και για τη BMW που τόσο θέλει να της μοιάσει η Audi, τότε φαίνεται ξεκάθαρα ο αποπροσανατολισμός και το παραμύθι που έχουν υποστεί οι φαν της πολύ μικρής ακόμα μάρκας από το Ingolstadt!
Εγώ νομίζω οτι εννοούσε bmw kai mercedes... (καλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά )
όχι, η Μβ είναι premium... όπως και η Jaguar κλπ
-
Τα περισσότερα πράγματα στην αυτοκίνηση Stefan είναι σημεία των καιρών... είναι διαφορετικό όμως να τις αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και διαφορετικό να τρέχεις να προλάβεις τις εξελίξεις προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψεις δηλώσεις του πρόσφατου παρελθόντος σου σαν εταιρία...
Αυτό ισχύει για όλα τα καταναλωτικά αγαθά φίλε Μορφεά! Και η Audi με έχει πήσει ότι βλέπει τα κατασκευασματά της ακριβώς έτσι! Sales uber alles με άλλα λόγια!
ενω η bmw και η mb τα βγαζουν για τη ψυχη της μανας τους? για να προχωρησει η αυτοκινηση?
μιλαμε για την εταιρεια που βγαζει 316 και που εκανε τη Z4 να μοιαζει στην slk (σορρυ μορφεα, αλλα αυτο μου εχει κατσει πολυ ασχημα ) την εταιρεια που ΒΓΑΖΕΙ Μ SUV
τουλαχιστον δε θα δεις το δικο σου αυτοκινητο ουτε καν ως s (θελω να πιστευω)
καλα τη mb με την ατελειωτη γκαμα που εχει φτασει να βαζει το σημα της πανω σε σκουπιδια οπως την a-class δε χρειαζεται να τη σχολιασω
+1
αυγά και πασχάλια εδώ και καιρό... ακολουθεί την αγορά πια...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
λες ανοησίες φίλε μου... πρωτα κατέκτησε την αγορά σε πωλήσεις μέσω ποιότητας + τεχνολογίας και μετά άρχησε να επιθυμεί την πρωτιά και στα λόγια με την δήλωση που έκανε πρόπερση... την επιθυμία της να είναι η πρώτη premium εταιρία στον κόσμο... και τώρα το κατακτάει και αυτό σιγά σιγά αφού και η ΜΒ σε πολλά μοντέλα της ακολουθεί την Αουντι...
AUDI FORUM