-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Όποιος δεν έχει πάρει απόδειξη με μειωμένη αξία για αγορά προιόντων ή υπηρεσιών να σηκώσει το χέρι....Ένας εγώ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πιστεύεις δηλ ότι αυτό το μπάχαλο θα διορθωθεί με ειρηνικούς περιπάτους?Όχι, αλλά από το να μην γίνονται, προτιμώ το να γίνονται.
[Επίσης, αν κάποτε φτάσουμε σε έναν περίπατο 2.000.000 ανθρώπων, να είσαι σίγουρος ότι ΚΑΤΙ θα γίνει ] -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή δεν σε χαλάει εσένα προσωπικά που θα τρως μια ζωή απο τα λεφτά του μπαμπά ε;
Δεν ειναι και το καλυτερο, αλλα καλυτερο ειναι να τρως απο τα δικα σου οταν δουλευεις.
Τότε πραγματικά σου εύχομαι ο μπαμπάς να έχει πολλά λεφτά...
Συγγνωμη αλλα με ξερεις για να τα λες αυτα?
Δεν σε ξέρω, μιλάω για αυτά που διαβάζω απο όσα γράφεις...
Και σε σχέση με αυτό που έσβησες πριν... όσο με έχεις διαβάσει εδω μέσα, σου κάνω για άνθρωπος που φοβάτε να ειρωνετεί φάτσα φόρα; Κάθε άλλο θα σου έλεγα...Οχι ισα ισα που εισαι ενα αξιολογο ατομο απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα, απλα ειναι στιγμες που μερικα πραγματα μεσα απο τον γραπτο λογο παρεξηγουνται. Οποτε ζηταω συγγνωμη αν δεν καταλαβα καλα.
Τότε για να ξεκαθαρίσουμε την κουβέντα μας... ενοοώ οτι, μακάρι ο πατέρας σου να έχει τόσα χρήματα, για να μπορέσει να συντηρίσει μέχρι να περάσει η ¨κρίση¨, γιατί με τα σημερινά δεδομένα πολύ δύσκολα να καταφέρεις να βρεις δουλειά...
Προς το παρον με τις απολαβες καλα ειναι, μην πεσει κανα τσεκουρι και εκει ειναι το ζητημα. (ναυτικος στο επαγγελμα) Δουλεια δεν το λες αλλα κατι 'ψευτο'συντηρησεις κλιματιστικων απο γνωστους εχω κανονισει οποτε θα μπει κανα ρευστο στο ταμειο. Η μονη δουλεια που βρηκε φιλος μου ειναι παρκαδορος σε μαγαζι της παραλιακης
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πιστεύεις δηλ ότι αυτό το μπάχαλο θα διορθωθεί με ειρηνικούς περιπάτους?
Όχι, αλλά από το να μην γίνονται, προτιμώ το να γίνονται.
[Επίσης, αν κάποτε φτάσουμε σε έναν περίπατο 2.000.000 ανθρώπων, να είσαι σίγουρος ότι ΚΑΤΙ θα γίνει ]Ε, μπορούμε να συνεχίσουμε να μαχόμαστε καθήμενοι σε ένα καναπέ 11 εκατομμύρια φυσικά...
Α και φυσικά, το ΚΚΕ μπορεί να κάνει τις πορείες του μόνο του, αλλά δεν απαγορεύει σε κανέναν να πάει στην πορεία του (εκτός από τους μπαχαλάκηδες και τους αναρχικούς... ).Αν λοιπόν ο Μάνος θέλει μια...καθωσπρέπει πορεία, χωρίς επεισόδια και με άψογη περιφρούρηση, να πάει σε μια πορεία του ΚΚΕ. Να είναι σίγουρος πως θα τον καλοδεχτούν.
-
Θα φυγει νυχτα ο Γιωργος και θα αναστηθει ο Παπαδοπουλος με την μορφη ΕΕ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όποιος δεν έχει πάρει απόδειξη με μειωμένη αξία για αγορά προιόντων ή υπηρεσιών να σηκώσει το χέρι....
Ένας εγώ.
+ενας.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όποιος δεν έχει πάρει απόδειξη με μειωμένη αξία για αγορά προιόντων ή υπηρεσιών να σηκώσει το χέρι....
Ένας εγώ.
Ως γνωστόν , ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
-
Δεν με λένε tasos, αλλά νομίζω πως ο Μάνος θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση από το Χρήστο.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@tasos
κοιτάζω το κείμενο να δω που αναφέρω το ΚΚΕ. Εμ, πουθενά.Μόνο η αριστερά (έξω, μέσα, άκρα, νέα, τέως, μελλοντική, αρχαία, τροτσιστική, λενινιστική, σταλινική, εσωτερικού, εξωτερικού κλπ) γουστάρει να βολτάρει;
βλέπεις ρε Τάσο πουθενά να αναφέρεται το ΚΚΕ;
Τις κομματικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ, που το ΚΚΕ τις κάνει μόνο του και μακριά από τους άλλους, μην τυχόν και μολυνθούν τα μέλη του, δεν τις ονομάζω καν διαδηλώσεις.
[...] να πάρεις με τη γυναίκα σου το Κατά βάση οι διαδηλώσεις στα περισσότερα κράτη γίνονται από συλλογικές οργανώσεις, κυρίως εργατικές. Δεν είναι αριστερές ή δεξιές, είναι ακομμάτιστες.
Best joke ever
Το τι γίνεται στις διαδηλώσεις εδώ και πολλά χρόνια, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξεκίναγαν με ξέρω 'γω 10.000 άτομα στο κέντρο και μετά από λίγη ώρα κατέληγαν εν μέσω φωτιάς και χημικών στο Χημείο ή στο Πολυτεχνείο. Είπαμε να διαμαρτυρηθούμε, όχι να συμμετάσχουμε στην ψυχοθεραπεία μερικών.
ΜΜΕ και άγιος ο θεός
-
Μόνο οι αριστεροί βγαίναν και βγαίνουν στον δρόμο
hurr durr, οι δεξιοί μπορεί να έχουν βγει λίγες φορές στο δρόμο αλλά το έχουν κάνει με περισσότερο στυλ...
Thanix κάτι τέτοια χαλβαδοειδή σαν τον τύπο που ανέφερες από το fb είναι που μας κυβερνούν...
Αν εξαιρέσεις την Μπιρμπίλη που υπουργοποιήθηκε μέσω pilates, τα περισσότερα στελέχη του πατσοκ αν όχι όλα αυτή τη στιγμή προέρχονται από τις 'ακαδημίες'Οι πρασινοφρουροί φίλοι μου έχουν εξαφανιστεί κυριολεκτικά εδώ και μήνα.
-
χρησιμοποιεις λαθος το hurr durr
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@tasos
κοιτάζω το κείμενο να δω που αναφέρω το ΚΚΕ. Εμ, πουθενά.Τις κομματικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ, που το ΚΚΕ τις κάνει μόνο του και μακριά από τους άλλους, μην τυχόν και μολυνθούν τα μέλη του, δεν τις ονομάζω καν διαδηλώσεις. Άμα είναι έτσι, να πει ο Σαμαράς ότι στο εξής, αντί να κλείνει γήπεδα θα πάνε οι οπαδοί ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ από τα Προπύλαια μέχρι τη Βουλή και πίσω, όπου θα τους περιμένει για να τους βγάλει λόγο. Ντεμέκ διαδήλωση δηλαδή.
Κατά βάση οι διαδηλώσεις στα περισσότερα κράτη γίνονται από συλλογικές οργανώσεις, κυρίως εργατικές. Δεν είναι αριστερές ή δεξιές, είναι ακομμάτιστες. Επειδή όμως και σ' αυτές επικράτησαν λαμόγια που μετά γίνονταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων), η συμμετοχή μειώθηκε με την πάροδο του χρόνου. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Το τι γίνεται στις διαδηλώσεις εδώ και πολλά χρόνια, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξεκίναγαν με ξέρω 'γω 10.000 άτομα στο κέντρο και μετά από λίγη ώρα κατέληγαν εν μέσω φωτιάς και χημικών στο Χημείο ή στο Πολυτεχνείο. Είπαμε να διαμαρτυρηθούμε, όχι να συμμετάσχουμε στην ψυχοθεραπεία μερικών.
Οπως σου είπε και πριν ο mjacob ιδού η ρόδος και το πήδημα. Αν για σένα αποτελούν δικαιολογία οι μπαχαλάκηδες να μην συμμετέχεις σε οτιδήποτε εμένα μου περισσεύει. Απλά δεν θα ακουστείς ποτέ. Το τι γίνεται στις διαδηλώσεις πολλοί εδω μέσα το γνωρίνουν πολύ καλύτερα όπως έχουμε ξαναπεί. Οι μπαχαλάκηδες υπάρχουν για να έχεις εσύ άλλωθι και να λες αυτά που λες.
-
@skye
για πε...@mjacob
σήμερα είχε εκπτώσεις στου brooks brothers, οπότε υπάρχει μια εξήγηση γιατί δεν κατέβηκαν οι χαρτογιακάδες...
Τώρα σοβαρά, αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό. Όταν αρχίζουν να τσούζουν ολοένα και περισσότεροι κώλοι θα γίνει. Από τη στιγμή που οι βουλευτές ενέκριναν 1,5 μύριο για νέα λαπτοπ και που οι νεογνοί πασόκοι είναι εκστασιασμένοι με το ΔΝΤ, καταλαβαίνεις ότι έχουμε δρόμο ακόμα.Breaking News: Ο Παυλίδης διαμαρτύρεται για τη διαγραφή του και μιλά για θράσσος...
Α ρε Μητσικώστα που είσαι τώρα που η πατρίς σε χρειάζεται...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα σοβαρά, αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό. Όταν αρχίζουν να τσούζουν ολοένα και περισσότεροι κώλοι θα γίνει. Από τη στιγμή που οι βουλευτές ενέκριναν 1,5 μύριο για νέα λαπτοπ και που οι νεογνοί πασόκοι είναι εκστασιασμένοι με το ΔΝΤ, καταλαβαίνεις ότι έχουμε δρόμο ακόμα.Νόμιζα πως το 'αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό', κάποιοι άλλοι έχουν που το λένε, και κάποιοι άλλοι που γελάνε. Πρόσεξε όμως με αυτά τα μονοπάτια σκέψης. Μπορεί να καταλήξεις εκεί, που μέχρι πρότινος έφτυνες
Και μέχρι να γίνουν 2.000.000 κόσμου με όλη τη συμμετοχή της κοινωνίας, τι νόμιζες ότι θα γίνεται;
Θα ζούμε έτσι μια απλή καθημερινότητα ηρεμίας, τάξης και αστικής ασφάλειας; Δεν θα κουνιέται φύλλο
Επίσης, έτσι απορία το έχω, πως το φαντάζεσαι στην πράξη να συμβαίνει αυτό; Ξαφνικά, φφφφφφστ εμφανίζονται 2.000.000 κόσμου στην πλατεία συντάγματος, και περπατάνε μέχρι τη βουλή, την αποκλείουν ήσυχα ήσυχα,οπότε και στην όψη του γεγονότος οι απεκλεισμένοι παραδίνονται;EDIT Κι όπως αναρωτιόταν κάποιος με τους τσολιά... εμ.. εύζωνες τι γίνεται; Μέχρι πιο πλακάκι μπορούν να τους πλησιάσουν Μέχρι το δρόμο καλύτερα;
-
Αν έχεις προσέξει από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα η κοινή άποψη θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει. Ακόμα δεν έχει τσούξει ο πωπός του Έλληνος. Όπως λέει και ο αδερφός μου οι Έλληνες έχουν τόσα αδήλωτα μασούρια, οπότε έχουμε ακόμα μέλλον.
Πρώτα θα αρχίσουν να βαράνε μύγες τα μπουζουξίδικα, μετά θα αρχίζουν να αραχνιάζουν οι καφετέριες και μετάααα θα αρχίσει να παίρνει καλή βράση...
Επί της ουσίας, όταν η μείωση στα εισοδήματα γίνει αισθητή και χαθούν οι ελπίδες των νεότερων για βόλεμα (γιατί ο μπαμπάς βολεμένος ακόμα και αν του μειωθεί ο μισθός θα κάνει μόκο προκειμένου να βολευτεί και το τέκνο του - ΑΞΙΩΜΑ), τότε θα αρχίσει ο κόσμος να νιώθει την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί.Άσχετο: μου άρεσαν σήμερα οι δηλώσεις Γερουλάνου. Καλός μου φαίνεται γενικά αυτός ο Γερουλάνος αν και φατσικά μου θυμίζει τον Μπινιάρη...
-
Σιγά τις σοβαρές μειώσεις μισθών που ανακοινώθηκαν ώστε να διαδηλώσουν εκατομμύρια κόσμου.
Φτάνει να κόψουν τη συνδρομή στα κινητά και να βάζουν μια κάρτα το χρόνο ή να κόψουν τη συνδρομητική τηλεόραση.Οι σοβαρές μειώσεις μισθών έρχονται σε μερικούς μήνες όταν αποδειχθεί ότι οι παρούσες μειώσεις δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στη μείωση του χρέους.
-
η κοινή άποψη θυμίζει καζάνι που σιγοβράζειαυτό είναι ένα πάρα πολύ όμορφο δημοσιογραφικό τσιτάτο.
Στην πράξη όμως, σημαίνει ένα σωρό κόσμο στο δρόμο, και ΠΑΜΕ και πάτε και κλίκες και ψυχασθενείς και όπως σας αρέσει να τα ειρωνεύεστε. Α! Και την πιο έντονη αντιπάθεια προς αυτά, επίσης.Όξυνση των αντιθέσεων, θα 'λεγε κανείς, αλλά πού να τα φανταζόταν για να τα πει
Τέσπα. Αν είναι να βασίζεστε στο καζάνι που σιγοβράζει, αλλά θα πάρει βράση, για να βρεθεί μια λύση... προσέξτε που βασίζεστε
-
Όπως διάβασες είπα ότι ΘΑ πάρει καλή βράση όταν κοπούν ζωτικές δραστηριότητες του Έλληνα του μόχθου όπως μπιζούκια και καφέδες όξω.
Έντονη αντιπάθεια προς το ΠΑΜΕ και το ΦΥΓΑΜΕ υπάρχει και θα υπάρχει όταν γίνονται απαράδεκτες ενέργειες όπως αυτή με το κρουαζερόπλοιο. Όπως ξαναείπα για να εξασφαλίσουν τη θέση τους 100 εργαζόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα να στερούν τη θέση σε άλλους 1000.
Αν διάβασες εδώ χτες υπήρχαν πάρα πολλές αντιδράσεις και δεν εννοώ ούτε εμένα ούτε τον manosk (εντάξει σιγοντάραμε λίγο κι εμείς... ) -
Αν έχεις προσέξει από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα η κοινή άποψη θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει. Ακόμα δεν έχει τσούξει ο πωπός του Έλληνος. Όπως λέει και ο αδερφός μου οι Έλληνες έχουν τόσα αδήλωτα μασούρια, οπότε έχουμε ακόμα μέλλον.
Πρώτα θα αρχίσουν να βαράνε μύγες τα μπουζουξίδικα, μετά θα αρχίζουν να αραχνιάζουν οι καφετέριες και μετάααα θα αρχίσει να παίρνει καλή βράση...
Επί της ουσίας, όταν η μείωση στα εισοδήματα γίνει αισθητή και χαθούν οι ελπίδες των νεότερων για βόλεμα (γιατί ο μπαμπάς βολεμένος ακόμα και αν του μειωθεί ο μισθός θα κάνει μόκο προκειμένου να βολευτεί και το τέκνο του - ΑΞΙΩΜΑ), τότε θα αρχίσει ο κόσμος να νιώθει την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί.Άσχετο: μου άρεσαν σήμερα οι δηλώσεις Γερουλάνου. Καλός μου φαίνεται γενικά αυτός ο Γερουλάνος αν και φατσικά μου θυμίζει τον Μπινιάρη...
Τα τελευταία χρόνια είναι καζάνι που σιγοβράζει με όλα αυτά τα σκάνδαλα που είχαν ακουστεί και όχι μόνο από τον Οκτώβριο.
Απλά η διαφορά είναι πως τόσα χρόνια δεν επηρεαζόταν η τσέπη του κάθε Έλληνα, οπότε άντε να έριχνε ένα σιχτίρι ή μούτζα στην τηλεόραση και περνούσε έτσι η όλη ιστορία.
Τώρα όμως, που βλέπει πραγματικά όλα μπροστά του να καταρρέουν και το οικονομικό να αρχίζει να πονάει, τώρα αρχίζει ο Έλληνας να εκρήγνυται και να θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Γιατί δυστυχώς ως λαός, μόνο αν τσούξει η τσέπη μας και αρχίζει να πονάει, τότε μόνο ξυπνάμε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σιγά τις σοβαρές μειώσεις μισθών που ανακοινώθηκαν ώστε να διαδηλώσουν εκατομμύρια κόσμου.
Φτάνει να κόψουν τη συνδρομή στα κινητά και να βάζουν μια κάρτα το χρόνο ή να κόψουν τη συνδρομητική τηλεόραση.
Οι σοβαρές μειώσεις μισθών έρχονται σε μερικούς μήνες όταν αποδειχθεί ότι οι παρούσες μειώσεις δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στη μείωση του χρέους.Δεν έχω συνδρομή σε κινητό, σπάνια χρεώνω κάρτα και πάντα την πληρώνω στην ώρα της, δεν πληρώνω συνδρομητική τηλεόραση και φυσικά δεν πάω σε μπουζουκτσίδικα κλπ. Ακόμα και χωρίς τη μείωση ήμουν οριακός, τώρα τί;;; Και δεν θεωρώ εαυτόν φτωχό.... φαντάσου τι ζόρι θα τραβήξουν αυτοί...
Αν δεν υπάρχει περιθώριο παρά για τα βασικά και ούτε, πώς θα κινηθεί η αγορά για να ζήσουν και οι υπόλοιποι... Για αυτό αναρωτιέμαι και αν οι πιο σοβαρές μειώσεις που μπορεί να έρθουν θα μπορέσουν να βοηθήσουν ή κάνουν το αντίθετο...
Σίγουρα πάντως η έννοια της ανελαστικότητας θα γίνει πιο ελαστική!
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!