-
καλα και συ αυτο που εχεις στην υπογραφη σου 6 λιτρα στα 100χλμ ουτε οι γερμανοι διαφημιση δεν το κανουν.
-
-
Τελικά στην πίστα το 206 έκαψε κάπου στο 11,6... Κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 12,7...
Περιλαμβάνεται όμως και το πήγαιν' έλα...
-
-
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τελικά στην πίστα το 206 έκαψε κάπου στο 11,6... Κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 12,7...Περιλαμβάνεται όμως και το πήγαιν' έλα...
προφανώς, σαν πήγαινες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τελικά στην πίστα το 206 έκαψε κάπου στο 11,6... Κάτω από το ρεκόρ μου που είναι 12,7...
προφανώς, σαν πήγαινες
Φωτογραφία μου στη θέση του οδηγού κατά την επίτευξη ρεκόρ πίστας:
Άμα είχε κολλήσει ανοιχτό το γκάζι ίσως έκαιγε παραπάνω...
-
Τα λάστιχα παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση. Πχ σε συγκεκριμένη διαδρομή με καινούρια πολιτικά λάστιχα χτύπαγα 15άρια. Σιγά σιγά όσο πάλιωναν έπεφτα στα 14, μετά στα 13 και μετά στα 12, που λίγο πολύ είναι η νορμάλ κατανάλωση του αυτοκινήτου. Πολύ απλά δέν μπορούσα να πιέσω παραπάνω το αμάξι, εκτός και αν ήθελα αγορά αγροτεμαχίου.
Μετά όταν έβαλα τα semi η κατανάλωση αυτομάτως εκτοξέυθηκε στα 17-18
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα λάστιχα παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση. Πχ σε συγκεκριμένη διαδρομή με καινούρια πολιτικά λάστιχα χτύπαγα 15άρια. Σιγά σιγά όσο πάλιωναν έπεφτα στα 14, μετά στα 13 και μετά στα 12, που λίγο πολύ είναι η νορμάλ κατανάλωση του αυτοκινήτου. Πολύ απλά δέν μπορούσα να πιέσω παραπάνω το αμάξι, εκτός και αν ήθελα αγορά αγροτεμαχίου.Μετά όταν έβαλα τα semi η κατανάλωση αυτομάτως εκτοξέυθηκε στα 17-18
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
προφανώς, σαν πήγαινες
Mια χαρά πήγαινε. Τα δύο γαλλάκια παρέδιδαν μαθήματα λικνίσματος από ένα σημείο και μετά.
Εγώ όσο γυρνούσα μόνος μου μετρούσα ένα 14αρι μέσα στο νερό. Όταν κυνηγιόμουν με τον Μάρκο σκαρφάλωσα στα 18αρια.
-
Άσ'τον να νομίζει ...
Εδώ νομίζει ότι α) οδηγεί αμάξι και β) ότι είναι και είναι αξιόπιστο...
Πάντως, για το πως είδα το δείκτη της βενζίνης να πέφτει, τα 14 μου φαίνονται λίγα... Πιστεύω ότι ήμασταν πιο κοντά στα 18 συνολικά στην ημέρα...
-
Μόνος που δεν πατούσα τόσο ρε, όταν 'κυνηγάς' τον άλλον καις αρκετά περισσότερο. Στους 5-10 πρώτους γύρους κρατούσαν καλά τα energy και πίεζα και γω, μετά ξεφτιλίστηκαν και δεν είχε νόημα.
Εσύ είχες αυξημένη κατανάλωση στην επιστροφή λόγω έρματος (=χαλίκια);;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ είχες αυξημένη κατανάλωση στην επιστροφή λόγω έρματος (=χαλίκια);;;
Λάθος, στην επιστροφή είχα μειωμένη κατανάλωση!
Είχε πιο πολύ κατηφόρα και το έρμα μου έδινε μεγαλύτερη φόρα...
Πάντως, ακόμα σήμερα πέφτουν χαλίκια...
-
Δεν ανοίγεις μια μάντρα με οικοδομικά υλικά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ανοίγεις μια μάντρα με οικοδομικά υλικά;Επειδή χαθήκαμε στις Σέρρες το μεσημέρι, το αμάξι μου κατάλαβε ότι έχω χάσει το μυαλό μου τελείως πια και έχει μαζέψει πετραδάκια για να ρίχνει στο δρόμο και να μην ξαναχαθώ!
Μη νομίζετε ότι έφυγα λόγω κουλομαρίωσης δηλαδή!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μη νομίζετε ότι έφυγα λόγω κουλομαρίωσης δηλαδή! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μη νομίζετε ότι έφυγα λόγω κουλομαρίωσης δηλαδή!
Ε, από εσένα δεν περίμενα κάτι άλλο...
-
Αλήτες κοντράκηδες!
Γιατί τρέχετε έτσι ρε, ακόμη και μέσα σε πίστες; Είδατε τι μπορείτε να πάθετε; Αγρόν ηγόρασε ο φίλτατος Markvag!
edit mod
-
6,4 λ/100 σε 150 χλμ διαδρομή σήμερα
ΑΠΑΙΤΩ να αλλάξει το nick μου σε Puntolord και να διαγραφούν οι κίβδηλοι που το καπηλεύονται με τις δήθεν χαμηλές καταναλώσεις τους!
-
Σε έφαγα σατανά, μετά από το ξεσάλωμα της πίστας είπα να ρίξω λίγο την κατανάλωση αρωματικών υδρογαναθράκων: αποτέλεσμα, ένα όμορφο 5αρι 100 χλμ περίπου κοιμισμένης οδήγησης.
Έρευνα Κατανάλωσης