-
Η τιμή ήταν φιλική οπότε δεν έχει και πολύ νόημα...
Πάντως με retail price 640 το βρίσκεις γύρω στα 550... -
Μόλις παρέλαβα αυτό το ρολόι ως 2ο για το καλοκαίρι.

Παίζει να είναι το πιο 'φθηνό'/'ψεύτικο'/ελαφρύ ρολόι που έχω δοκιμάσει αλλά εμφανισιακά δεν του φαίνεται καθόλου. Το πήρα για 50 λίρες από το watchshopuk (http://www.watchshop.com/ltd-white-watc ... 29794.html) και είναι το 100/150.
-
Μια χαρά. Καλοφόρετο!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μόλις παρέλαβα αυτό το ρολόι ως 2ο για το καλοκαίρι.

Παίζει να είναι το πιο 'φθηνό'/'ψεύτικο'/ελαφρύ ρολόι που έχω δοκιμάσει αλλά εμφανισιακά δεν του φαίνεται καθόλου. Το πήρα για 50 λίρες από το watchshopuk (http://www.watchshop.com/ltd-white-watc ... 29794.html) και είναι το 100/150.
Πρωτα απο ολα καλοφορετο...
Δευτερον θα μπορουσες να μου πεις ποσες μερες εκανε για να ερθει και με τι τροπο πληρωμης?
-
Σας ευχαριστω!
Η πληρωμη έγινε με PayPal και η υπηρεσια του καταστηματος φανηκε αψογη (αποστολη την ιδια μερα με την παραγγελια με tracking number, αυτοκολλητο με τη διευ8υνση τους σε περιπτωση που θες να το επιστρεψεις, εγγυησεις, ολο το πακετο). Σ'αυτη την παραγγελια αναφερθηκα και στο τοπικ online αγορων (viewtopic.php?p=1822216#p1822216). Πιστευω ότι έκανε μια βδομαδα να ερθει στα χερια μου γιατι ο ταχυδρομος μου εκανε διακοπες.
Στο site της Ltd (http://www.ltdwatch.com/) εχει μια λιστα απο προτεινομενα online shops. Πιστεύω όλα θα ειναι το ιδιο αξιοπιστα. Ελπιζω να βοηθησα.
-
Ευχαριστω
-
Γνωρίζοντας πως μιλάμε για fashion ρολόι, αφού για να πάρω ένα όπως το θέλω πρέπει να ξοδέψω μερικά χιλιάρικα, πως σας φαίνονται οι παρακάτω επιλογές;
Μου αρέσει η μεγάλη διάσταση (42mm το καντράν) αλλά έχω λεπτό καρπό και έχω μερικούς ενδοιασμούς. Βγαίνει και μοντέλο με 53mm αλλά αυτό πραγματικά πρέπει να είναι υπερβολή. Βασικά ο καρπός μου είναι ο πιο ανασταλτικός παράγοντας, γιατί κατά τ' άλλα μου αρέσουν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, έχω μεγάλη παλάμη.
Επιλογή #1:
(είναι καινούριο μοντέλο κ πρέπει να το περιμένω)
Επιλογή #2:
(το μπρασελέ με βάζει σε σκέψεις, πάλι λόγω του καρπού, αλλά αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο και προτιμώ το κιτρινάκι, έχει πιο πολύ χαρακτήρα)
τι λέτε;
-
Φοβερό topic,
Ψάχνωντας το forum για άλλα ενδιαφέροντα θέματα,λ μιας και οι Ελληνικοί αγώνες που παρακολουθώ ανελλιπως απο το 2005 μάλλον δε σώζονται που λέει και ο APR, ανακάλυψα αυτό το topic.
Για fashion watch δες και τα U-Boat.
εγώ έχω ένα citizen με το ψηφιακό βυθόμετρο του 1995 (το ρολόι του Enzo molinari απο το deep blue)
Ενα Breitling Chrono Avenger Automatic και ένα Panerai PAM164,
Ευσεβεις πόθοι
IWC big Pilot
Breiling Navitimer
Luminor Regatta-Rattrapante -
Καθώς η μόδα προχωρά προς τα μεγάλα ρολόγια, έχω αρχίσει να βαριέμαι το yachtmaster μου που ηλιθιωδώς (with the benefit of hindsight) αγόρασα πριν αρκετά χρόνια σε intermediate size (Φ35). Σκέφτομαι να το σπρώξω και να πάρω ακριβώς το ίδιο σε μεγάλο (Φ40). Το είχα αγοράσει cash €5.150 και η τιμή καταλόγου του ήταν €6.330
Έχουμε υπόψην κάποιο site/κατάστημα που να κάνει τέτοιες ανταλλαγές και να είναι αξιόπιστο; Εξυπακούεται ότι μιλάμε αυστηρά για γνήσια κομμάτια. Ξέρω ότι θα χάσω πάρα πολλά χρήματα, αλλά αν δεν σου αρέσει κάτι που φοράς κάθε μέρα... δεν λέει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καθώς η μόδα προχωρά προς τα μεγάλα ρολόγια, έχω αρχίσει να βαριέμαι το yachtmaster μου που ηλιθιωδώς (with the benefit of hindsight) αγόρασα πριν αρκετά χρόνια σε intermediate size (Φ35). Σκέφτομαι να το σπρώξω και να πάρω ακριβώς το ίδιο σε μεγάλο (Φ40). Το είχα αγοράσει cash €5.150 και η τιμή καταλόγου του ήταν €6.330Έχουμε υπόψην κάποιο site/κατάστημα που να κάνει τέτοιες ανταλλαγές και να είναι αξιόπιστο; Εξυπακούεται ότι μιλάμε αυστηρά για γνήσια κομμάτια. Ξέρω ότι θα χάσω πάρα πολλά χρήματα, αλλά αν δεν σου αρέσει κάτι που φοράς κάθε μέρα... δεν λέει.
Αν δεν τα έχεις δει γνωρίζω 2 sites
www.oroeora.gr
www.ora24.gr
Κάνουν και ανταλαγές, ίσως καταφέρεις να μετριάσεις το loss, αν απλά το δώσεις υπολόγισε περίπου στο 50% -
Ευχαριστώ
-
Καθώς η μόδα προχωρά προς τα μεγάλα ρολόγια, έχω αρχίσει να βαριέμαι το yachtmaster μου που ηλιθιωδώς (with the benefit of hindsight) αγόρασα πριν αρκετά χρόνια σε intermediate size (Φ35). Σκέφτομαι να το σπρώξω και να πάρω ακριβώς το ίδιο σε μεγάλο (Φ40). Το είχα αγοράσει cash €5.150 και η τιμή καταλόγου του ήταν €6.330Έχουμε υπόψην κάποιο site/κατάστημα που να κάνει τέτοιες ανταλλαγές και να είναι αξιόπιστο; Εξυπακούεται ότι μιλάμε αυστηρά για γνήσια κομμάτια. Ξέρω ότι θα χάσω πάρα πολλά χρήματα,** αλλά αν δεν σου αρέσει κάτι που φοράς κάθε μέρα... δεν λέει.**
Συμφωνώ κατά βάση με τα μπολντ αλλά από την άλλη τέτοια ρολόγια δεν θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται 'ανταλλαγή'. Αφού πια τα χρήματα τα έχεις δώσει κράτησε το για το γιο σου ή το μελλοντικό γαμπρό σου (και να μην έχεις τώρα μπορεί να αποκτήσεις στο μέλλον. Και να μην αποκτήσεις θα το δώσεις σε κάποιον άλλον που ενδεχομένως να το εκτιμήσει. ) ή και για σένα για να σου θυμίζει τα χρόνια που συμπορευτήκατε...
Επί της ουσίας δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο κατάστημα (έντιτ: ανάφερε ο φίλος πιο πάνω) (αν και θεωρώ ότι αν το αποφασίσεις να το δώσεις είναι όπως και στα αυτοκίνητα προτιμότερο να το δώσεις σε ιδιώτη. Παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην συνάντηση ή στον έλεγχο που θα ζητηθεί) αλλά μια πρώτη εκτίμηση για να δεις που κυμαίνεται η αγορά είναι να πας από Κολοκοτρώνη όπου οι γριές το κατέχουν το θέμα και να σου δώσουν μια εκτίμηση που μπορείς να κινηθείς τιμολογιακά.
Πέρα από αυτά θα σου πρότεινα επίσης να ΜΗΝ πας στα 40 διάμετρο. Η Ρολεξ έχει πολύ άκαμπτα μπρασελέ. Μπορεί να είναι άρματα μάχης αλλά σε καθημερινή χρήση χρειάζεται κάτι πιο 'εύκαμπτο' στο μπρασελέ πιστεύω. Φοράω στα 43 διάμετρο και παρόλο που το έχω συνηθίσει καθώς έχω αρκετά μεγάλο καρπό (αν και το δικό μου είναι κτήνος και στο ύψος) δεν μπορώ να πω ότι εν τέλει με έχει βολέψει. Παίζει φυσικά ρόλο η διάμετρος του καρπού και το 'πως' θα καθήσει το κάθε ρολόι αλλά πιστεύω ότι σε άκαμπτο μπρασελέ είναι 'πολλά' τα 40 και έχω αρχίσει να αναθεωρώ τη συμπάθεια μου σε άλλα πέρα από το κλασσικό στρογγυλό σχήματα π.χ. ένα παραλληλόγραμμό ίσως να 'κάθεται' καλύτερα σε μεγάλο μέγεθος από ότι ένα στρογγυλό. Και δεν το λέω θεωρητικά για το μέγεθος και το μπρασελέ. Παλιότερα και για 7 χρόνια συνεχόμενα φορούσα ένα άλλο κτήνος στα 43+- (δεν θυμάμαι σίγουρα) , αυτό εδώ :

(μπορεί να φαίνονται λίγο κιτσ τα χρυσά ένθετα αλλά πριν 15 χρόνια ήταν αλλιώς η αισθητική αφενός και αφετέρου είτε κιτσ είτε όχι απλα ... με το ρολόι αυτό!)
Ακόμη το φοράω καμιά φορά και το 'Εύκαμπτο' μπρασελέ με βολεύει αφάνταστα. Είναι τεράστιο και θεόβαρο μεν αλλά κάθεται εκεί που πρέπει και ούτε που το καταλαβαίνω.
Κλείνοντας θα έλεγα να κρατήσεις αυτό που έχεις και αν σου αρέσει η μάρκα ας πας στα 40 μεν αλλά σε κάτι πιο 'οικονομικό' εν είδει δοκιμής :submariner (αν σου αρέσει φυσικά αυτή η αισθητική). Επίσης όπως θα φαντάζεσαι οι τιμές κατρακυλούν ραγδαία όταν η πληρωμή είναι 'κασέρι' !
Y.Γ. : για τα μέγαλα μπρασελέ είχα δει κάποιες μοντίφες παλιότερα που μεταμορφώνουν ένα ρολόι και σίγουρα το κάνουν πιο πρακτικό σε καθημερινή χρήση (όχι το ίδιο όμορφο βέβαια!). Δεν βρήκα κάποια ωραία που βρήκα παλιότερα αλλά μια ιδέα είναι στα επόμενα :

-
-
Καθώς η μόδα προχωρά προς τα μεγάλα ρολόγια, έχω αρχίσει να βαριέμαι το yachtmaster μου που ηλιθιωδώς (with the benefit of hindsight) αγόρασα πριν αρκετά χρόνια σε intermediate size (Φ35). Σκέφτομαι να το σπρώξω και να πάρω ακριβώς το ίδιο σε μεγάλο (Φ40). Το είχα αγοράσει cash €5.150 και η τιμή καταλόγου του ήταν €6.330Έχουμε υπόψην κάποιο site/κατάστημα που να κάνει τέτοιες ανταλλαγές και να είναι αξιόπιστο; Εξυπακούεται ότι μιλάμε αυστηρά για γνήσια κομμάτια. Ξέρω ότι θα χάσω πάρα πολλά χρήματα, αλλά αν δεν σου αρέσει κάτι που φοράς κάθε μέρα... δεν λέει.
Χρήστο, μπες εδώ, στο rolexakias.gr(Στις Αγγελίες) και γίνε, αν θες, και μέλος...Θα μάθεις πάρα πολλά για το ρολόι σου και θα κάνεις και την δουλειά σου
-
Πολύ ενδιαφέρων
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
...
Χρήστο, μπες εδώ, στο rolexakias.gr(Στις Αγγελίες) και γίνε, αν θες, και μέλος...Θα μάθεις πάρα πολλά για το ρολόι σου και θα κάνεις και την δουλειά σουΔεν ξέρω τι λέει από περιεχόμενο αλλά ο τίτλος είναι all the money !
'Rolexakias', όπως λέμε 'Χοντάκιας', 'Μερσεντάκιας', 'Ιντελάκιας', 'Παναθηναικάκιας' και ούτω καθεξής !
-
http://cgi.ebay.com/NEW-CASIO-EDIFICE-C ... 335cad3966
γνώμες??
παραείναι φθηνό ή είναι η ιδέα μου? -
CASIO ειναι, μια χαρα τιμη!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
CASIO ειναι, μια χαρα τιμη!όταν λες casio είναι τι εννοείς??
δεν ξέρω πολλά από ρολόγια
δεν είναι ποιοτ κλπ η απλά δεν είναι μούρη??? -
Ειναι μια απλη καλη μαρκα! Δεν ειναι ουτε glamurus ουτε State of the art,
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.