-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
velissarios...δεν κρατιέσαι ε?!!
(απόλυτα κατανοητό συναίσθημα!)
'Μαυρομάτικο' το ΜΥ2010....φαντάζομαι ο 140άρης να είναι και πιο οικονομικός.Απο τα 350χλμ με 50 λίτρα, ότι και να καίει το 150sport οικονομικό θα μου φαίνεται....
Και μόνο το start&stop είναι λόγος να μην μου αρέσει το Euro5 .....
Μερικές χιλιάδες μιζιές σε ιταλικό ...... παίζεις με την τύχη σου σίγουρα...... -
Βλέπω καλά ?
132 ρύποι
7,3 αστική κατανάλωση
5,7 Μέση8,9 0-100
Εξαιρετικός ο κινητήρας
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
velissarios...δεν κρατιέσαι ε?!!
(απόλυτα κατανοητό συναίσθημα!)
'Μαυρομάτικο' το ΜΥ2010....φαντάζομαι ο 140άρης να είναι και πιο οικονομικός.Απο τα 350χλμ με 50 λίτρα, ότι και να καίει το 150sport οικονομικό θα μου φαίνεται....
Και μόνο το start&stop είναι λόγος να μην μου αρέσει το Euro5 .....
Μερικές χιλιάδες μιζιές σε ιταλικό ...... παίζεις με την τύχη σου σίγουρα......Μάλιστα, ενώ τα γερμανικά πχ δεν έχουν πρόβλημα...
-
...καλό αυτό με τις 'μιζιές'!!!
-
Καλησπερα σε ολους!
Νεο μελλος στο φορουμ των 4Τ, αλλα παλιος στα Bravo μιας και εχω το 1.6 GT του 2001 το οποιο θα δοσω σε κανενα μηνα για να παρω το καινουργιο με 150 αλογακια σπορτ. Ειναι το facelift αλλα με μοτερ tjet (απορω πως πηρε καποιος απο το φορουμ το moultiair ενω θα κυκλοφορησει επισιμα τον Ιουνιο!?!). Τελος παντον, αυτο θα ειναι το τριτο Φιατ μου (ειχα και ενα UNO 1.0e) και δεν βλεπω την ωρα να ερθει!!Αυτα για την ωρα!
Αντωνης
-
:lol: ...καλό αυτό με τις 'μιζιές'!!!Σε μια προσπάθεια να με τιμωρήσει η Alfa για τα κακεντρεχή σχόλια μου για τα ιταλικά ηλεκτρονικά .....
με άφησε πριν 10 λεπτά απο μπαταρία!! ευτυχώς βρήκα καλώδια, διαφορετικά θα την έβγαζα μεσημεριάτικα στον ήλιο στην πλατεία του Μπουρναζίου ....Μου έκανε κάτι κόλπα το πρωί αλλά δεν έδωσα σημασία.... έρχεται όμως η ώρα της.... να δω τι κόλπα θα κάνει στον πατέρα μου.....
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!
Νεο μελλος στο φορουμ των 4Τ, αλλα παλιος στα Bravo μιας και εχω το 1.6 GT του 2001 το οποιο θα δοσω σε κανενα μηνα για να παρω το καινουργιο με 150 αλογακια σπορτ. Ειναι το facelift αλλα με μοτερ tjet (απορω πως πηρε καποιος απο το φορουμ το moultiair ενω θα κυκλοφορησει επισιμα τον Ιουνιο!?!). Τελος παντον, αυτο θα ειναι το τριτο Φιατ μου (ειχα και ενα UNO 1.0e) και δεν βλεπω την ωρα να ερθει!!Αυτα για την ωρα!
Αντωνης
Καλώς ήρθες Αντώνη και με το καλό να παραλάβεις το Bravo σου!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
...αυτο θα ειναι το τριτο Φιατ μου (ειχα και ενα UNO 1.0e) και δεν βλεπω την ωρα να ερθει!!τρίτο fiat; Ε,μα εσύ είσαι αδιορθωτος!Παρότι σου τριζανε, σκουριαζανε, εβγαζες το πόδι για να φρεναρεις, καιγανε βενζίνη και αντί για καυσαέρια βγάζανε κλανιες, εσύ εκεί,αμετανοητος.
όταν θα σου λιωσει στην πρώτη βροχή μην έρθεις να μας κλαφτεις-εμείς σε προειδοποιησαμε!Αν παρολαυτα επιμένεις να το πάρεις, με το καλό να σου έρθει!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
...αυτο θα ειναι το τριτο Φιατ μου (ειχα και ενα UNO 1.0e) και δεν βλεπω την ωρα να ερθει!!
τρίτο fiat; Ε,μα εσύ είσαι αδιορθωτος!Παρότι σου τριζανε, σκουριαζανε, εβγαζες το πόδι για να φρεναρεις, καιγανε βενζίνη και αντί για καυσαέρια βγάζανε κλανιες, εσύ εκεί,αμετανοητος.
όταν θα σου λιωσει στην πρώτη βροχή μην έρθεις να μας κλαφτεις-εμείς σε προειδοποιησαμε!Αν παρολαυτα επιμένεις να το πάρεις, με το καλό να σου έρθει!
με το καλό να σου έρθει το...τριζοσκουριαποδοφρεναριστόκλανο Bravo σου!!!
αυτό 'και αντί για καυσαέρια βγάζανε κλανιες' έγραψε!! -
Ας γράφουν ότι θέλουν!!! ..εμείς ξέρουμε! (βάλτε ότι εικονίδιο θέλετε)
Το παρακάτω αφιερωμένο σε κάποιον που έκανε τη διαδρομή πρόσφατα και ανακάλυψε ότι το Fiatάκι του κρατάει.....
Youtube VideoΕυχαριστω!Και ειχα στο μυαλο μου αν ειχεις καποιο βιντεακι με αναβαση η' καταβαση!
Θα ηθελα και καμια εξωτερικη ληψη για να δω αν σηκωνει τροχο στη στροφη!
Αυτο με το Χολομωντα Κωνσταντινε μου το εχουνε πει και μενα!Λειαν συντομως θα το τσεκαρω ,θα αναφερω και εσυ ετοιμασου για εξοδα στη Θεσσαλονικη -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
.............
Θα ηθελα και καμια εξωτερικη ληψη για να δω αν σηκωνει τροχο στη στροφη! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
:lol: ...καλό αυτό με τις 'μιζιές'!!!
Σε μια προσπάθεια να με τιμωρήσει η Alfa για τα κακεντρεχή σχόλια μου για τα ιταλικά ηλεκτρονικά .....
με άφησε πριν 10 λεπτά απο μπαταρία!! ευτυχώς βρήκα καλώδια, διαφορετικά θα την έβγαζα μεσημεριάτικα στον ήλιο στην πλατεία του Μπουρναζίου ....Μου έκανε κάτι κόλπα το πρωί αλλά δεν έδωσα σημασία.... έρχεται όμως η ώρα της.... να δω τι κόλπα θα κάνει στον πατέρα μου.....
Να αλλάζουμε και καμια μπαταρία ε?!
Όχι βρήκαμε δικαιολογία τώρα 'χρέπια Ιταλικά' και καλυπτόμαστε πίσω της!!! -
To 120αρι σε αυτόματο το έχει κανείς ή θα έχουμε πάλι πανελλαδική πρωτιά;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To 120αρι σε αυτόματο το έχει κανείς ή θα έχουμε πάλι πανελλαδική πρωτιά;Μάλλον προς τα εκεί πάει η δουλειά....
-
Όποιος το έχει οδηγήσει το αυτόματο και σχημάτισε κάποια γνώμη, ας μας πει πληηηηζ...γιατί γρουν στο σακί μας βλέπωωωω!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To 120αρι σε αυτόματο το έχει κανείς ή θα έχουμε πάλι πανελλαδική πρωτιά;Σε κάποιο review σε περιοδικό που είχα διαβάσει (δε θυμάμαι που) δεν είχαν σχηματίσει και την καλύτερη εντύπωση. Βασικά το κατηγορούσαν για κάπως «ατσαλες» αλλαγές των ταχυτήτων. Τώρα, αν κάποιος έχει προσωπική πείρα ας γράψει τις εντυπώσεις του να δούμε τι καπνό φουμαρει και αυτό το πράγμα.
-
Πως φτάνει κανείς στην επιλογή αυτόματου?
-
Πως φτάνει κανείς στην επιλογή αυτόματου?Ξεκινωντας απο την επιθυμια για ανεση λογικα!Δεν βλεπω αλλο λογο να επιλεξει καποιος αυτοματο!
-
Με λύπη μου σας ενημερώνω ότι το νέο Astra θα είναι παντού και σε όλα καλύτερο (αφήστε ότι θα είναι και φθηνότερο).....
-
Τόσο περίεργο σου φαίνεται αμάξι που έχει παρουσιαστεί τόσο καιρό πιο μετά να είναι καλύτερο; Έτσι και αλλιώς ο μπράβουρας, όσο τίμια επιλογή και αν είναι, δεν χτυπάει κορυφή.
Fiat Bravο 2007