Ο χρήστης morpheus έγραψε:
...
Όχι δεν αναφέρομαι στο ηλεκτρόγκαζο, αλλά στο φούσκωμα - ξεφούσκωμα...
το κατάλαβα αλλά απάντησα εφ όλης της ύλης...
Σίγουρα δεν είναι τραγικό με την 03, αλλά όπως και να το κάνεις την αμεσότητα της ατμόσφαιρας ή του κομπρέσορα δεν την έχει ...
εμένα δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά πάντως... φοράμε και διαφορετική τουρμπίνα.
Το αν θα ενοχλήσει ή όχι εξαρτάται απο τον τρόπο οδήγησης και το πόσο ακριβείς χειρισμούς θέλεις να κάνεις... υπήρξαν φορές που στο 'άσε' μετά απο WOT βρέθηκα μερικά εκατοστά απο αυτό που ήθελα να αποφύγω αφήνοντας, ακριβώς γιατί το κόψιμο κάθε άλλο παρά ακαριαίο είναι...
εννοείται ότι εξαρτάται από τον οδηγό αλλά για ρώτα πόσο παρατηρητικός, τελειομανής και αρτηριοσκληρωτικό είμαι και θα καταλάβεις. Άσε που εκτός από άλλο κινητήρα φοράμε κι άλλο πρόγραμμα, άλλης εταιρίας πιθανολογώ...
...επίσης σε όλα αυτά τα τουτούδια άμα σβήσεις το ESP μεταμορφώνεις την απόκριση του γκαζιού!
κι άλλα πολλά που βαριέμαι τώρα να γράφω γιατί έγραφα ένα κατεβατό στον QsisVTS και το έχασα και τα έχω πάρει στο κρανίο!
Το esp βγαίνει πάντα off... είναι η 2η κίνηση μετά το γύρισμα του κλειδιού (μόνο σε πολυ κακές καιρικές συνθήκες μένει ενεργοποιημένο)...
Τα πολλά άλλα που επηρεάζουν την απόκριση ποιά είναι...? Αν βρείς χρόνο και διάθεση θα με ενδιέφερε να τα μάθω...
εμένα δε βγαίνει πάντα off, μεγάλωσα πια... πλάκα κάνω! το έκανα κι εγώ στο πρώτο μου S3 αλλά τώρα δεν με ενδιαφέρει, μπορώ να πάω όπως θέλω με και χωρίς... Μόνο όταν βρεθώ μόνος σε ιδιαίτερα γλυστερή διαδρομή το βγάζω και παίζω με κώλο μούρη και με τα τέσσερα μέσα στην στροφή...
Το αυτοκίνητο (ΤΤ 2.0Τ) φοράει πρόγραμμα και cat-backνα ένας λόγος για αργή απόκριση της τουρμπίνας σου, μια πιο ελεύθερη εξάτμιση... αν είναι όντως διαφορετική η πίεση που κρατάνε τα νέα σου μεσαίο/πίσω, καζανάκια. Το πρόγραμμα το ξέρει αυτό που φοράς??? εδώ και 2,5 χρόνια...
Α4 αν θυμάμαι καλά.
Άλλοι γερνάνε, άλλοι τα χάνουν...
απο κοντά όμως να μιλήσουμε γιατί βαριέμαι τα κατεβατά! ενίοτε συγχύζομαι κιόλας! όπως μπορεί να έχεις παρατηρήσει... Να έρθεις στην επόμενη μεγάλη συνάντηση μας!