-
-
Μηπως και τα LADA NIVA??? η κανω λαθος??
-
-

-
-
-
Μήπως πρέπει πλεόν να αποκαλούμε τους κάγκουρες Γερμανούς αντί για Αυστραλούς;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μήπως πρέπει πλεόν να αποκαλούμε τους κάγκουρες Γερμανούς αντί για Αυστραλούς;

-
porsche boxster s 01' για αγορα αξιζει η οχι??
-
Αξίζει μόνο αν την βρεις με λιγότερα από 15.000 ευρώ και φυσικά από ιδιώτη με όλα τα αρχεία συντήρησης.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Αξίζει μόνο αν την βρεις με λιγότερα από 15.000 ευρώ και φυσικά από ιδιώτη με όλα τα αρχεία συντήρησης.εχει πεσει τοσο?
-
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικο
-
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικοΠριν 2 χρονια 17 με 21 χιλιαρικα εδιναν τις 944 τελη 80'ς.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικοΔεν ειναι 2.7 ειναι 3.2 (986) και την εχω βρει με 22.000 οχι απο ιδιωτη..αυτο που με νοιαζει ομως εμενα ειναι μηπως ειναι υπερβολικα παλια παρολο που μ αρεσει εμενα παρα πολυ σαν εμφανιση μην την βγαλω εξω και γελαει ο κοσμος δηλαδη δεν ξερω κατα ποσο εχει κρατισει την αξια της στον χρονο
-
για μενα ειναι ψιλορομπα. Κατι σαν την κολοβη compact της ΒΜW. Παντως αν θες να χεις Πορσε ντε και καλα παω πασο
-
Ο χρήστης mentalitaultras έγραψε:
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικο
Δεν ειναι 2.7 ειναι 3.2 (986) και την εχω βρει με 22.000 οχι απο ιδιωτη..αυτο που με νοιαζει ομως εμενα ειναι μηπως ειναι υπερβολικα παλια παρολο που μ αρεσει εμενα παρα πολυ σαν εμφανιση μην την βγαλω εξω και γελαει ο κοσμος δηλαδη δεν ξερω κατα ποσο εχει κρατισει την αξια της στον χρονο
Tι σε νοιάζει αν γελάει ο κόσμος; Εσύ γουστάρεις; Αυτό έχει σημασία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι σε νοιάζει αν γελάει ο κόσμος; Εσύ γουστάρεις; Αυτό έχει σημασία.
Είσαι σίγουρος...?
-
Είπα μπας και...
-
οχι βρε φιλε μου, προς Θεου.. αν αισθανεσαι εσυ ομορφα μεσα της ή οταν την κοιταζεις η γνωμη του κοσμου ειναι το τελευταιο που μετραει. Αλλα ακομη κι αν μετρουσε πως σου περασε απο το μυαλο οτι μια πορσε, οποιοδηποτε μοντελο, οποιουδηποτε τυπου θα μπορουσε ποτε να προκαλεσει το γελιο? Ολα της τα μοντελα και οταν λεω ολα εννοω ολα ειναι διαχρονικα και αν προκαλουν κατι αυτο ειναι μονο θαυμασμο ή ζηλεια.
εν πασει περιπτωση φανταζομαι οτι αναφερεσαι στην S με τα 252 αλογα ετσι? μια χαρα αμαξαρα ειναι, 911 βεβαια δεν ειναι και δε θα γινει ποτε αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.
αν θελεις τη γνωμη μου μακρια απο ιδιωτη και μη ξεχασεις να την περασεις απο status report σε καποια αντιπροσωπεια. επισης ενα test drive δε θα ηταν κακο και προσεξε επισης για βαμμένα τμήματα ή τρακαρίσματα. Για καλο και για κακο παρε μαζι σου κι εναν λαμαρινα. Αυτα και καλη τυχη αν το αποφασισεις
Porsche Forum