-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
..... τα ορια του αυτοκινητου ειναι ακομα πιο περα .....Πραγματικα φοβερο.
...Το Bravo μετα την αναβαση μου φαινεται οτι εστρωσε και δεν ακουγεται τιποτα μεσα.Τελικα και το Bravo θελει τον Ιταλό του
Ακολουθουν και φωτογραφιες!Με τις ονομασιες θελω βοηθεια Κωνσταντινε!Έχει ένα 10-15% ακόμα σε περιθώρια πρόσφυσης σε τελείως στεγνό οδόστρωμα.Γλυστράει σχετικά ελεγχόμενα αλλά μπορεί να σε κρεμάσει λόγω παρέμβασης του esp πάνω στην έξοδο της στροφής (γι αυτό και το στροφόμετρο μπαίνει βαθιά στα κόκκινα... )
Θέλει τον 'Ιταλό' του.....προσεκτικό στρώσιμο για 2-3000 χιλιόμετρα και μετά...σκίσιμο!!!
Μπάχαλο τα έχεις κάνει με τις φωτογραφίες (χειρότερος από εμένα είσαι!!! ).
Για όσους θα ήθελαν να συμβουλευτούν ένα χάρτη η διαδρομή ήταν :
Tρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι-Νεραιδοχώρι-Πύρα
Επιστροφή (φαγητό στο Κοτρώνι)
Κοτρώνι-Στουρναρέικα
Επιστροφή
Πύλη-Τρίκαλα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γράψτε και κανένα στατιστικό. Κανένας σας δεν χρησιμοποιεί το Eco drive?
Μπερδευεσε.... εδω δεν ειναι τοπικ για κατοχους BMW Diesel.... Εδω εμεις ειμαστε LARGE. Εχουμε λεφτα και το παταμε. Οσο ποιο πολυ, τοσο ποιο καλα.... τα Bravo ειναι ΚΑΒΛΑ
Εκείνο το παπάκι για τις καθημερινές σου μετακινήσεις, άπλα φίλε μου, το αγόρασες ή ακόμα;
-
..... Εδω εμεις ειμαστε LARGE. Εχουμε λεφτα και το παταμε. Οσο ποιο πολυ, τοσο ποιο καλα.... τα Bravo ειναι ΚΑΒΛΑ
Καλά δεν μας περισσεύουν κιόλας!!!
Παρ ολα αυτά...πάμε ΚΑΒ(α)ΛΑ στο Bravo!!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπερδευεσε.... εδω δεν ειναι τοπικ για κατοχους BMW Diesel.... Εδω εμεις ειμαστε LARGE. Εχουμε λεφτα και το παταμε. Οσο ποιο πολυ, τοσο ποιο καλα.... τα Bravo ειναι ΚΑΒΛΑ
Εκείνο το παπάκι για τις καθημερινές σου μετακινήσεις, άπλα φίλε μου, το αγόρασες ή ακόμα;
βρε αντε κοψε ιμαντα που θα παρω εγω παπακι
-
βρε αντε κοψε ιμαντα που θα παρω εγω παπακι
Αυτο http://www.youtube.com/watch?v=iVwzagczq2M το προλαβαινεις δεν το προλαβαινεις.
-
Φεύγω για Αθήνα την Παρασκευή. Βενζίνες ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Μπορείτε να υποθέσετε...!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Φεύγω για Αθήνα την Παρασκευή. Βενζίνες ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Μπορείτε να υποθέσετε...!Κ##λόφαρδε!!!!
Σκίστο!!!
Σκίστο!!! -
Ε, καλά είσαι. ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ (δικό μου και της Μόνικα! )
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σε καποιες φωτο ειναι ενα βανακι ασπρο που λεγεται opel corsa combo.....
άντε να κάνω την αποκάλυψη.....
Ο τύπος με το βανάκι μας ξεφτίλισε...μιλάμε πήγαινε δαιμονισμένα...σήκωνε τον πίσω εσωτερικό τροχό στις στροφές...στις δε ευθείες εξαφανίζονταν....απίθανο Γερμανικό κατασκεύασμα!!!
(βέβαια είχε ξεκινήσει το Σάββατο 17/04/2010) -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Ε, καλά είσαι. ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ (δικό μου και της Μόνικα! )Προσοχή στον 'βιασμό' ε?!
Καλό δρόμο να έχεις! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ο τύπος με το βανάκι μας ξεφτίλισε...μιλάμε πήγαινε δαιμονισμένα...σήκωνε τον πίσω εσωτερικό τροχό στις στροφές...στις δε ευθείες εξαφανίζονταν....απίθανο Γερμανικό κατασκεύασμα!!!
(βέβαια είχε ξεκινήσει το Σάββατο 17/04/2010)diesel 1.7...?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το αιτιολογώ καθότι υποψιάζομαι πως στο πίσω μέρος του αμαξώματος είχε ξηλώσει τα πάντα : πίσω καθίσματα , πίσω παράθυρα , ταπετσαρίες καμπίνας κλπ κλπ....
-
Το αιτιολογώ καθότι υποψιάζομαι πως στο πίσω μέρος του αμαξώματος είχε ξηλώσει τα πάντα : πίσω καθίσματα , πίσω παράθυρα , ταπετσαρίες καμπίνας κλπ κλπ....
Το combo δεν εχει τιποτα πισω..Επαγγελματικο ειναι.....
Τι γινετε Κωνσταντινε 2 φορες τσαγακι απο opel?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το combo δεν εχει τιποτα πισω..Επαγγελματικο ειναι.....
Τι γινετε Κωνσταντινε 2 φορες τσαγακι απο opel?
....ε φίλε μου όλη η 'παρομοίωση' έδειχνε επαγγελματικό όχημα με μια πιο διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας!!!
'Τσαγάκι' και δη από Opel....δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου , όχι και 2 φορές μάλιστα!
(το Astra του προηγούμενου post όσο φόρτωνε η 4η πάνω σε ανοικτή καμπή και ακουμπούσε ο δείκτης τα 150km άρχισε να μένει πίσω..μετά δεν ξέρω , είχε φανάρι και έκοψα για να στρίψω. Πάντως ο οδηγός του το πήγαινε.)
**Όχι-Όχι δεν κάνω κόντρες!!! **
(διαβάζει και η γυναίκα μου καμιά φορά) -
Νάστε καλά και να χαίρεστε τα αυτοκίνητά σας σε τέτοιες ωραίες διαδρομές. Όμορφες οι φωτογραφίες που ανεβάσατε! Πάντα τέτοια!
Ελπίζω μέχρι τον Ιούνιο, που παντρεύεται ένας φίλος μου στην Καρδίτσα, να έχω παραλάβει κι εγώ το Bravo και να κάνω μια ωραία εκδρομή, σε μέρη που δεν έχω ξαναπάει.
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Ελπίζω μέχρι τον Ιούνιο, που παντρεύεται ένας φίλος μου στην Καρδίτσα, να έχω παραλάβει κι εγώ το Bravo και να κάνω μια ωραία εκδρομή, σε μέρη που δεν έχω ξαναπάει.
Θα πρέπει να πας Λίμνη Πλαστήρα και ορεινό όγκο Αγράφων.Πολύ ομορφιά!
http://www.odigoslimnisplastira.gr/ -
Δώρο για όσους από εσάς poy ανυσηχείτε για την διάρκεια ζωής της τουρμπίνας του Bravo...
-
http://www.odigoslimnisplastira.gr/Εχω παει εγω.Πολυ ωραια μεροι.Θελω να κανω μια εκδρομη με αυτοκινητο προς τα εκει αλλα δε θυμαμαι Χριστο απο δρομους.Ειχα παει οταν ειχαμε παει τριημερη με το γυμνασιο.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
http://www.odigoslimnisplastira.gr/Εχω παει εγω.Πολυ ωραια μεροι.Θελω να κανω μια εκδρομη με αυτοκινητο προς τα εκει αλλα δε θυμαμαι Χριστο απο δρομους.Ειχα παει οταν ειχαμε παει τριημερη με το γυμνασιο.
Κουτούπωσες καμιά εκεί Γιώργο? ι
-
Να επιβεβαιωσω οτι φαγαμε πορτες απο το OPEL αλλα μιλαμε για πολλες πορτες.Κλασαμε μπαμιες οταν μας προσπερασε.Μαλιστα πρεπει να φοραγε γιοσομουρια!
Ρε Κωντσαντινε εδω και δυο μερες δεν ακουω τιποτα απο τριγμους!!!!
Η θεραπεια ειναι μια για τους τριγμους (θα βγαλει και τεχνικη οδηγια η FIAT) :Κωνσταντινος και αναβαση στους ρυθμους του στο Περτουλι!
Fiat Bravο 2007