Ο χρήστης vavel έγραψε:
Ο Τραπεζικος Λογ/μος εινα. ------------- ---------
Επειδή η εν λόγω ανακοίνωση χάθηκε μεταξύ των posts ξεκατινιάσματος λέω να την ξαναφέρω στο προσκήνιο,
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ίσως κάποια στιγμή αυτή η οικογένεια διαβάσει αυτό το post, ας προσέξουμε λοιπόν το τρόπο που τοποθετούμαστε, να μην προσπαθήσουμε να το κάνουμε πεδίο αντιπαραθεσεων και να μείνει στον αρχικό του προορισμό, δηλαδή στο να εκφράσουν οι άνθρωποί που ασχολούνται και αγαπούν το αυτοκίνητο και του αγώνες τα ειλικρινή τους συληπητήρια για την απώλεια της ζωής του αγγελουδιού.
Η χρηματική βοήθεια σίγουρα δεν θα το φέρει πίσω αλλά αποτελεί μια ειλικρινή πράξη συμπόνοιας προς μια οικογένεια που δοκιμάζεται
Αν θέλει κάποιος να στηρίξει τον χ πρόεδρο ή να αφορίσει την όποιας μορφής αγώνα ας το κάνει σε άλλο post και όχι εδώ.
Επίσης κάτι για τον Οδηγό, προσωπική μου άποψη ότι δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης όλοι όσοι τρέχουμε έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την έξοδο, θεωρητικά πληρώνουμε μια συμμετοχή για να τρέξουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου και δεν θα σκοτωθούμε αλλά το σημαντικότερο ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ αλλά για άλλη μια φορά δεν ισχύει αυτό, στην πόρωση της στιγμής ενώ βλέπεις στην έξοδο της στροφής κόσμο μέσα στον αγώνα αντί να σταματήσεις στον επομενο κριτη για να διακοπεί ο αγώνας εμείς συμεχίζουμε στην καρακοσμάρα μας και δρούμε με την μέθοδο του πούστη (για όσους δεν την ξέρουν είναι το γνωστό, του πούστη σε εμένα θα συμβεί). Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε απο την χειμερία νάρκη των 12 μηνών που πέφτουμε (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)