-
Τα rent a car, ξενοδοχεία, εισιτήρια σιδηροδρομικών γραμμών κλπ της υπόλοιπης Ευρώπης όμως έχουν εξαντληθεί λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων. Άλλος κερδίζει, άλλος χάνει.
Προμελετημένο σχέδιο των Ευρω-πέων για να μας τη φέρουν πάλι, μου μυρίζει. Μα και οι Ισλανδοί ρε γμτ;;Megane98hp, τυπική τακτική από διευθυντή, για να κρατάει τους εργαζόμενους πανικόβλητους, δε μπορεί μια εταιρία με 300 οχήματα λόγω 75 λιγότερων ενοικιάσεων για 3-4 μέρες να μιλάει για καταστροφή... Αυτά δεν ακούγονται σοβαρά.
Μέχρι και η καϋμένη η Άγκελα πάει Λισσαβώνα - Βερολίνο με λεωφορείο.
-
χαθηκε
-
Ο χρήστης Ulukai έγραψε:
Megane98hp, τυπική τακτική από διευθυντή, για να κρατάει τους εργαζόμενους πανικόβλητους, δε μπορεί μια εταιρία με 300 οχήματα λόγω 75 λιγότερων ενοικιάσεων για 3-4 μέρες να μιλάει για καταστροφή... Αυτά δεν ακούγονται σοβαρά.
Άποψη σου απόλυτα σεβαστη.
Διαφωνω όμως πλήρως!!! -
ναι δεν ειναι καταστροφη
θα σου πω ενα πραγμα μονο και ελπιζω να το καταλαβειςη χαβαη δημιουργηθηκε απο το kilauea το οποιο στην κλιμακα vei ειναι στο 1 δηλαδη πολυ χαμηλης ισχυος ηφαιστειο...........
το συγκεκριμενο ηφαιστειο στην ισλανδια ειναι στην κλιμακα 3 ικανο να αλλαξει το κλιμα του πλανητη
το διπλα με ονομα katla ειναι στην κλιμακα 5 καθε εκρηξη=αλλαξη κλιματος παγκοσμια...η σαντορινη ελενχθηκε για vei 7 ηφαιστειο αν αυτο σου λεει κατι..
και μου λες οτι ενα ηφαιστειο που ειναι ικανο να χαμηλωσει θερμοκρασιες παγκοσμια δεν ειναι ικανο να ριξει ενα αεροπλανο η να καταστησει με μια βροχη αχρηστα τα παντα?
υποψην το katla και το αλλο με την αμαξοστηχια για ονομα ηφαιστειο ειναι τα μονα στον κοσμο που εκτοξευουν fluoride..(για ψαξε να δεις τι καλο πραγμα ειναι αυτο για μας και τις μηχανες.........)
οπως και να εχει η σταχτη ειναι στα μερη μας πια οσοι εχετε αμαξι η πλοιαριο η κατι αλλο τελως παντων με μηχανικα μερη καλο θα ειναι να διαβασετε καλα το παρακατω site
-
Πάντως αυτό που ακούγεται είναι οτι μάλλον δε θα φτάσει στην Ελλάδα το σύννεφο. Δίνουν μονο κάποιες μικρές πιθανότητες για τα βόρεια της χώρας.
Ο κουμπάρος μου έχει αποκλειστεί στη Γλασκώβη. Μια στενοχώρια που την έχειιιι...
-
Πάντως το καλοκαιράκι προβλέπεται μάλλον δροσερό. (όχι ακριβώς ευτυχώς.... )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως αυτό που ακούγεται είναι οτι μάλλον δε θα φτάσει στην Ελλάδα το σύννεφο. Δίνουν μονο κάποιες μικρές πιθανότητες για τα βόρεια της χώρας.Ο κουμπάρος μου έχει αποκλειστεί στη Γλασκώβη. Μια στενοχώρια που την έχειιιι...
Ειναι μονος του πανω?
-
Εγώ πάντως γελάω με τον τρόμο των ανθρώπων μπρόστα σε ένα φυσικό φαινόμενο..
Τι και αν δεν πετάνε τα αεροπλάνα;Γλιτώνουμε και το τεράστιο καυσαέριο που εκπέμπουν.Μακάρι να γινόταν μόνιμο το φαινόμενο. -
Kαι γω γελάω με τον συλλογισμό σου.
Έντιτ: δεδομένης της κατάστασης στις μεταφορές και τον τρόπο με τον οποίο αυτές γίνονται, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να επιστρέψουμε σε διάπλους Ατλαντικού κλπ.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πάντως γελάω με τον τρόμο των ανθρώπων μπρόστα σε ένα φυσικό φαινόμενο..
Τι και αν δεν πετάνε τα αεροπλάνα;Γλιτώνουμε και το τεράστιο καυσαέριο που εκπέμπουν.Μακάρι να γινόταν μόνιμο το φαινόμενο.+απειρο
εχω σταματησει να παιρνω αεροπλανο γι'αυτον ακριβως το λογο εδω και χρονια. παω παντου με αλλα μεσα. (ακολουθει παντοτε πρηξιμο-ειρωνειες για μια τετοια δηλωση αλλα σας γραφω στο πουλι μου, εδω κανω 2 μερες να παω στο Παρισι επειδη αποφευγω τα αεροπλανα, θα με νοιαξει αυτο;)
επισης, θα πεσει και λιγο η θερμοκρασια
-
10 Setra (52άρια, 75άρια και ένα 2ώροφο ) απο ένα μόνο τουριστικό γραφείο του Ηρακλείου ετοιμάζονται να μπούν στο καράβι απόψε και μέσω πάτρας και Ιταλίας να μεταφέρουν Γάλλους, Γερμανούς και Ολλανδούς πίσω στις χώρες τους.
Φανταστείτε αν το κάνουν αυτο κι άλλα γραφεία... -
και απο Θεσσαλονίκη το ίδιο!!
Φαντάσου τι θα γίνει! -
Αυτο θα γινει...εχει πιασει πανικος οποτε ειναι λογικο να υπαρξουν τετοια φαινομενα...Και ειναι λογικο να σε πιανει πανικος οταν εχεις χαλασει τα λεφτα για μια εκδρομη εχεις κλεισει ξενοδοχεια κτλ και δεν μπορεις να πας, οταν εχεις ξεμεινει σε ξενη χωρα, οταν δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν επαγγελματικα ταξιδια και ολα τα σχετικα...
Ενας φιλος μου εχει ξεμεινει στο Βερολινο. Τα τραινα λεει ειναι γεματα μεχρι την αλλα Παρασκευη και δεν υπαρχουν εισητηρηρια πουθενα. Σκεφτηκε να παρει αμαξι για Βενετια αλλα του ζητησαν 440€ για 2 μερες!
Μια αλλη περιπτωση που ακουσα ηταν για εναν που πηγε με ταξι (τα πληρωνε εταιρεια) απο Βρυξελες για Ζυριχη μετα πηγε Ρωμη με τραινο και μετα πηρε αεροπλανο.
Ενα σχολειο που παει συγγενικο μου προσωπο θα φευγε για Μιλανο σημερα το πρωι αεροπορικως, τελικα θα πανε με απο Πάτρα με καράβι...
-
Μερικές φωτογραφίες της Ηφαιστειακής στάχτης (ταιριάζουν εδώ περισσότερα πάρα στο άλλο θέμα) :
1. Ηφαιστειακή στάχτη
2. Ηφαιστειακή στάχτη
3. Ηφαιστειακή στάχτη
4. Ηφαιστειακή στάχτη -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες της Ηφαιστειακής στάχτης (ταιριάζουν εδώ περισσότερα πάρα στο άλλο θέμα) :1. Ηφαιστειακή στάχτη
2. Ηφαιστειακή στάχτη
3. Ηφαιστειακή στάχτη
4. Ηφαιστειακή στάχτημαλακας λαος και οι ισλανδοι ρε γμτ.... Αντι να βαλουν κανα 2 ατομα με λαστιχο να καταβρεχουν, να μην σηκωθει ντουμανι... το αφησαν και μαμηθηκε ο Διας
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες της Ηφαιστειακής στάχτης (ταιριάζουν εδώ περισσότερα πάρα στο άλλο θέμα) :
1. Ηφαιστειακή στάχτη
2. Ηφαιστειακή στάχτη
3. Ηφαιστειακή στάχτη
4. Ηφαιστειακή στάχτημαλακας λαος και οι ισλανδοι ρε γμτ.... Αντι να βαλουν κανα 2 ατομα με λαστιχο να καταβρεχουν, να μην σηκωθει ντουμανι... το αφησαν και μαμηθηκε ο Διας
ε ναι τι πιο λογικο να ριχνουν νερο σε ενα συννεφο με θερμοκρασια πανω απο 5000+ κελσιου..
μαλλον σημερα τελειωνει ο ενας κυκλος του ενως ηφαιστειου και μαλλον(επειδη χτες 'ειδαν' σεισμους στο katla)ξεκιναει ο δευτερος και πιο σοβαρος γυρος -
εκλεισε και στη Μπολωνια το αεροδρομιο....
-
Σειρά έχει η Σαντορίνη. Θα τους βάλουμε στη μέση τους παλιόφραγκους που μας χρεωκόπησαν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σειρά έχει η Σαντορίνη. Θα τους βάλουμε στη μέση τους παλιόφραγκους που μας χρεωκόπησαν.το σκεφτηκα αλλα καταρχας αμα σκασει η σαντορινη και φυσαει νοτιας θα πεθανουμε πρωτα εμεις και μετα οι αλλοι
(αμα ζησουμε απο κανα τσουναμι βεβαια..) (και οσοι ζησουμε να πεθανουμε απο τα αερια φυσικα)
(αλλα δεν εχουμε βρει ακομη τον τροπο για να εγκλωβισουμε την τεφρα σε ενα σημειο του συνταγματος μονο ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η σαντορινη ελενχθηκε για vei 7 ηφαιστειο αν αυτο σου λεει κατι..
W T F
Αμα ειναι VEI 7 να την κανουμε σιγα σιγα...
Ηφαιστιακή στάχτη