-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Με τις συγκοινωνίες τα πάω πολύ καλά. Αλλά όμως αν η δουλειά μου είναι σε περιοχή που δεν πάει συχνά λεωφορείο τότε πώς θα πάω εκεί;Και ταυτόχρονα περιλαμβάνεται στις ζώνες περιορισμού στάθμευσης και κυκλοφορίας, ώστε να μην μπορείς να πας με το αυτοκίνητό σου ? Δηλαδή είναι κοντά σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και δεν πάει συχνά λεωφορείο ? Δύσκολο το βλέπω (ιδίως λόγω αυτών που περιγράφεις στη συνέχεια, τα οποία βρίσκω λογικό να συμβούν, εδώ δεν θα υπάρχει αστυνομία και πυροσβεστική...)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπορείς για κάποιο διάστημα να πηγαίνεις με το λεωφορείο, δεν απαγορεύονται ούτε τα λεωφορεία ούτε οι πεζοί. Εξάλλου οι ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης είναι ένα οικοδομικό τετράγωνο γύρω από τις εγκαταστάσεις, δεν είναι δα και η μισή Αθήνα.Η προτροπή 'πάρε συγκοινωνία' δεν είναι πάντοτε εφαρμόσιμη. Π.χ. εγώ που κάνω καθημερινά τη διαδρομή Καλλιθέα-Αγ.Στέφανο, την οποία αν δεν υπάρχει κάποιο μποτιλιάρισμα στο ποτάμι την κάνω σε μισή ώρα αν χρησιμοποιήσω συγκοινωνία χρειάζομαι μιάμιση με δύο ώρες, και κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών που θα αραιώσουν οι μη 'ολυμπιακές' γραμμές θα είναι ακόμα χειρότερα. Αν εφαρμοστούν μονά-ζυγά στον ολυμπιακό δακτύλιο τις ζυγές μέρες δεν θα μπορώ να βγάζω το αυτοκίνητο ούτε από το πάρκινγκ. Οι εναλλακτικές που έχω λοιπόν είναι:
- Χρησιμοποιώ συγκοινωνία (>3 ώρες χαμένες κάθε δεύτερη μέρα)
- Συνεννοούμαι με τον εργοδότη μου για τηλεεργασία τουλάχιστον τις ζυγές μέρες.
- Παραβιάζω το δακτύλιο.
Δεδομένου ότι το 1 είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και το 2 εξαιρετικά απίθανο μαντέψτε τι θα (αναγκαστώ να) κάνω τις μέρες που δεν θα έχω άδεια.
-
Όχι, δεν είναι κοντά σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αλλά χρειάζεται να περάσεις από Ολυμπιακή διαδρομή για να πας εκεί. Πώς θα πας π.χ. στο Γέρακα από τα Πατήσια ή στα βόρεια προάστια χωρίς να περάσεις από κάποιο σημείο που δεν έχει Ολυμπιακές εγκαταστάσεις; Δεν ξέρω τις συγκοινωνίες πέρα από την Αγ. Παρασκευή. Ξέρω ότι αν θέλει κάποιος να πάει προς Λ. Σπάτων π.χ. θα πρέπει να κατέβει Αγ. Παρασκευή και να πάρει κάποιο άλλο λεωφορείο αλλά δεν ξέρω ποιο και κάθε πόσο περνάει. Έτσι και στα βόρεια προάστια. Π.χ. Θες να πας Πεντέλη γιατί έχεις κάποιο πελάτη εκεί. Πώς θα πας με συγκοινωνία;
-
Οι αβεβαιότητες είναι τόσο πολλές, που οποιαδήποτε συζήτηση τώρα είναι πρόωρη (δεν θα έπρεπε , το ξέρω, αλλά είναι):
ο Θα υπάρχουν μονά-ζυγά στον Ολυμπιακό δακτύλιο ? (μάλλον ναι) Μήπως υπάρχουν μονά-ζυγά μόνο στις Ολυμπιακές λεωφόρους (πχ. ποτάμι, Κύμης, Β. Σοφίας κοκ.)
ο Θα επιτρέπονται όλα τα αυτοκίνητα στο σύνορο του Ολυμπιακού δακτυλίου (όπως στον κλασσικό δακτύλιο) ή θα ισχύουν και εκεί τα μονά-ζυγά ? (άγνωστο αλλά η λογική λέει πως πρέπει να ισχύουν και εκεί)
ο Πόσοι άνθρωποι θα είναι στην Αθήνα τότε ? (δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που διάβασα στην εφημερίδα χτες, πως δεν έχουν κάνει ακόμα σχετική σφυγμομέτρηση ) Θα είναι όσοι είναι κάθε Αύγουστο ? (οπότε πολύ μειωμένη κίνηση) Θα είναι περισσότεροι διότι κάθησαν να δουν Ολυμπιακούς ή εμπλέκονται με τη διοργάνωσή τους ? Θα είναι λιγότεροι για ακριβώς τον αντίθετο λόγο ?
ο Πως θα αναδιαταχθούν οι γραμμές των ΜΜΜ ? Μήπως κάποια νέα ΜΜΜ λύνουν πολλά προβλήματα μετακίνησης ? (πχ. κέντρο-Μεσόγεια = μετρό ή προαστιακός, νότια προάστια = τραμ)
Οπότε τζάμπα χαλάμε τη ζαχαρένια μας προς το παρόν...
-
Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το ζήτημα -εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης- μπορώ να μην πάω από την παραλιακή στα Κιούρκα με το αυτοκίνητο, αλλά, αντίθετα να κάνω τα εξής:
Τραμ (ή αυτοκίνητο μέχρι Δάφνη) μέχρι Ν. Κόσμο
Μετρό μέχρι στ. Λαρίσης
Τρένο ΟΣΕ μέχρι Αφίδναι (έχει κάθε... ώρα)κι από το σταθμό του τρένου μέχρι δουλειά; ε περπάτημα κάνα μισάωρο για πρωινή γυμναστική. Μιας όμως κι έχω 2 αυτοκίνητα, μπορώ να έχω το ένα μόνιμα στο σταθμό του τρένου στα Κιούρκα και το άλλο να το παρκάρω στη Δάφνη και να επαλαμβάνω τη διαδικασία κάθε μέρα
Φαντάζομαι επίσης ότι όλοι αυτοί που πήζουν καθημερινά σε διάφορους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ειδικά τα πρωινά, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν και φυσικά δεν έχουν σκεφτεί εναλλακτικές.
Υ.Γ: αν θες kyan σε παίρνω τις ζυγές μέρες, διότι φρόντισα το εταιρικό να είναι ζυγό και το δικό μου μονό
-
Πάντως για να καταλάβουμε πως παίζεται το παιχνίδι της 'δημιουργώ-συνθήκες-φόβου-προκειμένου-να-σου-πουλήσω-ασφάλεια',σήμερα τα αμερικάνικα δίκτυα υποστηρίζουν ότι θα είναι μειωμένοι οι θεατές των Ολυμπιακών της Αθήνας...επειδή....ταρατατζούμ....οι υποψήφιοι θεατές θα φοβηθούν απο τα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας!!! Καλό ε?
Πρώτα βάλτε ασφάλεια για να έρθουν οι θεατές και τώρα...μπααα..δεν θα έρθουν γιατι φοβούνται με τα πολλά μέτρα που παίρνετε!!!
Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν λέγεται αυτό!! -
Έχω αγοράσει μπόλικα εισιτήρια να δω, γιατί από μικρός το ονειρευόμουν.
Αλλά παραπάει...
Δεν θα μπορώ να φέρω αναψυκτικά από τ σπίτι, αλλά ούτε και κέρματα, οπότε ή που θα αγοράσω ένα καφάσι νερά στο γήπεδο, ή που θα χάσω τα ρέστα, και τελικά θα μου κοστίσει το νερό όσο το εισιτήριο (πχ τοξοβολία καλλιμάρμαρο 10 ευρώ...). Και δε νομίζω να αντέξω 8.30 με 12.00 στον ελληνικό ήλιο στο καλλιμάρμαρο χωρίς νερό του Θεού...Μετά δεν θα επιτρέπεται να φορώ μπλουζάκι ανταγωνιστή του χορηγού. Δηλαδή αν έρθω με μπλουζάκι ΠΕΠΣΙ θα με ξεβρακώσουν; και καλά εμένα... την κοπέλα μου; Και αν βαφτώ όπως στα γήπεδα της πορτογαλίας στα χρώματα της... ΗΒΗ; θα με ξεβάψουν; Και αν κάνω τατουάζ στο μπράτσο το λογότυπο της ΛΑΝΤΑ επειδή ο νονός μου είναι... ρώσος νονός, θα με ξεπετσιάσουν;
Αν τα ήξερα αυτά θα το σκεφτόμουν πολύ να αγοράσω τα εισιτήρια, ιδίως αν γνωριζα από πριν πως τα εισιτήρια που παρήγγειλα μέσω ίντερνετ θα τα έπαιρνα μόνο τον ΜΙΣΟ Ιούλιο και πως 5 μέρες πριν που ήμουν Ελλάδα δεν θα μπορούσα να τα πάρω, και πρέπει να κάνω εξουσιοδότηση ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ για να τα πάρει Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!! Πάλι καλά που έχει προξενείο στο Λουγκάνο, αλλιώς αν ήμουν αλλού θα έτρεχα. Φτηνά μου ήρθε... Δηλαδή ΜΟΛΙΣ 16 ΕΥΡΩ εξουσιοδότηση και 2 ταχυδρομείο... (Κατά μέσο όρο το κάθε εισιτήριο που πήρα κοστίζει 16,8 ευρώ, δηλαδή λιγότερο από την εξουσιοδότηση...)
Α! Και το καλύτερο!!! Πρέπει λέει το άτομο που θα εξουσιοδοτήσω να έχει την ταυτότητά μου. Ουδέν πρόβλημα αν το έλεγαν την ώρα της προπαραγγελίας, θα την είχα αφήσει στη μάνα μου και θα έπαιρνα μαζί το διαβατήριο, αλλά τώρα πήρα μαζί και τα δύο. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ;;;; Μα πάνε καλά;;;;; Κατόπιν προτροπής του πρόξενου θεώρησα ένα αντίγραφο της ταυτότητας (με το αζημίωτο φυσικά) και ταχυδρόμησα αυτό.Φυσικά θα μπορούσα να τα πάρω κατευθείαν από την Ελβετία, αλλά τότε θα τα έπαιρνα μέσω τρίτου και οι τιμές που είχα βρεί ήταν αισθητά χειρότερες...
Μωρέ την επόμενη φορά, αν δεν είναι σε άλλα 108 χρόνια να έχω ησυχάσει για τα καλά, θα περιμένω να μπω δωρεάν την τελευταία στιγμή. ΚΑι όποιος μου πει πς είπαν πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ας κοιταχτεί στον καθρέφτη και ας γελάσει.... Θα δείξουμε άδειες κερκίδες στους Ολυμπιακούς, την στιγμή που 'μας την είπαν' για το παγκόσμιο του 1996 και παρολίγον να είχαμε χάσει και τους ΟΑ2004 για τις άδειες κερκίδες;
Και ήταν άδειες παρόλο που έμπαινες τσάμπα αν ήθελες, και τσάμπα τους είδα. Μόνο φοιτητικό στον ηλεκτρικό πλήρωσα που ήταν τότε 10-15 λεπτά του ευρώ περίπου... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Φυσικά θα μπορούσα να τα πάρω κατευθείαν από την Ελβετία, αλλά τότε θα τα έπαιρνα μέσω τρίτου και οι τιμές που είχα βρεί ήταν αισθητά χειρότερες...Δεν μπορούσες να παραγγείλεις ηλεκτρονικά από το Site του ΑΘΗΝΑ 2004;
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Φυσικά θα μπορούσα να τα πάρω κατευθείαν από την Ελβετία, αλλά τότε θα τα έπαιρνα μέσω τρίτου και οι τιμές που είχα βρεί ήταν αισθητά χειρότερες...
Δεν μπορούσες να παραγγείλεις ηλεκτρονικά από το Site του ΑΘΗΝΑ 2004;
Αυτό έκανα, αυτό περιγράφω παραπάνω! Ηλεκτρονικά τα παρήγγειλα! Πως τα παίρνω είναι το πρόβλημα...
ΕΠΡΕΠΕ να βάλω την ελληνική μου διεύθυνση, αφού δεν δεχόντουσαν από Ελβετία. Οι χώρες που δέχονται είναι οι εξής:
Country codes
The country codes for telephone numbers in EEA countries are as follows - Austria 43, Belgium 32, Cyprus 357, Czech Republic 42, Denmark 45, Estonia 372, Finland 358, France 33, Germany 49, Greece 30, Hungary 36, Iceland 354, Ireland 353, Italy 39, Latvia 371, Liechtenstein 41, Lithuania 370, Luxembourg 352, Malta 356, Netherlands 31, Norway 47, Poland 48, Portugal 351, Slovakia 42, Slovenia 386, Spain 34, Sweden 46 and United Kingdom 44.European Economic Area (EEA)
The EEA includes Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and United Kingdom.European Union (EU)
The EU includes Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden and United Kingdom.Δέχονται το ελβετικό κρατίδιο Λιχτενστάιν, αλλά όχι την Ελβετία... (σημείωση: μέχρι και το διεθνές τηλεφωνικό πρόθεμα είναι το ίδιο...)
Η Ελβετία δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε ως Switzerland, ούτε ως Confederacio Helvetica
Πιθανώς παράλειψη, αλλά τη στιγμή που είχα ελληνική σίγουρη διεύθυνση είπα να μην πειραματιστώ... Άλλωστε από την στιγμή που έκανα την παραγγελία μέχρι την έναρξη των αγώνων μεσολαγούσαν 4 μήνες, εκ των οποίων τουλάχιστον τους 2 θα ήμουν Ελλάδα. Αλλά φρόντισαν να τα δώσουν μόνο 20 μέρες (15 εργάσιμες) μέσα στον Ιούλιο που θα λείπω, και τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, το πως θα εξουσιοδοτήσω κάποιον άλλον τις έδωσαν μέσα στον Ιούλιο, λες και ήταν Εθνικό Μυστικό... ΤΟΣΟ δύσκολο ήταν να μου δώσουν τις ημερομηνίες παραλαβής των εισιτηρίων και οδηγίες πως να εξουσιοδοτήσω τη μητέρα μου για παν ενδεχόμενο, μαζί με την επιβεβαίωση της κράτησης;;;;; Ή έστω μόνο οδηγίες για την εξουσιοδότηση, αφού είναι τόσο ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΣ ανίκανοι να ξέρουν τον Απρίλιο πως η διάθεση θα γίνει μόνο τον μισό Ιούλιο... -
Δεν ήξερα ότι δεν στέλνουν στην Ελβετία. Παράλληψη, αλλά ίσως ευθύνεται η Ελβετία για αυτό. Για παράδειγμα, ίσως τα εισητήρια να στέλνονται ασφαλισμένα και να μην δέχεται κάτι τέτοιο η Ελβετία από την Ελλάδα (αν και αποκλείεται καθώς αυτό συμβαίνει και με πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες - π.χ. Γερμανία).
Τι να πει κανείς. Αν έχεις γνωστό στο Δημόσιο, να σε πληροφορήσω ότι αναμένεται να αγοραστούν και να μοιραστούν 300.000 απούλητα εισητήρια δωρεάν στους δημόσιους υπάλληλους. Ξεφτίλα βέβαια....
-
Το διάβασα για τα εισιτήρια... Τα οποία να φανταστώ πως **δεν **θα τα πληρώσω εγώ άμεσα ή έμμεσα με φόρους, και θα αφαιρεθούν από το κόστος των Ολυμπιακών αγώνων ως 'έσοδα από πώληση εισιτηρίων', και τελικά θα μας αποδείξουν πως μας βγήκαν πιο φτηνοί οι αγώνες...
Τα εισιτήρια που επέλεξα ήταν με γνώμωνα να είναι και φτηνά (κανένα δεν ξεπερνά τα 25 ευρώ), οπότε αν βάλουμε γύρω στα 35 ευρώ μια μέση τιμή των εισιτηρίων που θα χαρίσουμε σαν φορολογούμενοι σε ανθρώπους που και αυτοί θα φορολογηθούν το δώρο τους, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μας βγούν πιο κερδοφόροι (και καλά) κατά 35*300000= πάνω από ένα δις ευρώ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ!!!
-
Σημερα το βραδυ αρχιζει η διαγραμμιση των Ολ. λωριδων....
Σε 13 μερες ετοιμαστητε για το πηξιμο της χρονιας....
Απιστευτο να δω στον Κηφισσο ολα αυτα τα οχηματα που δεν χωρανε σημερα σε 3-4 λωριδες να χωρανε σε 1........
Να δω πως θα βγουν οι μεταφορες εκεινο το 10μερο μεχρι να παρω την αδεια μου.. (για ΜΜΜ ουτε λογος ειναι πολλα τα κυβωτιακια προς παραδοση...)
-
Μία ακόμα απορία περί των ολυμπιακών λωρίδων
Με δεδομένο ότι όλες οι έξοδοι, στάδια, είναι στα δεξιά και οι ολυμπιακές λωρίδες στα αριστερά, τι θα γίνει άραγε;
Μα φυσικά θα μπαίνουν και στις λωρίδες των υπόλοιπων κοινών θνητών για να στρίψουν δεξιά.
Το πως θα μπαίνουν στις πηγμένες λωρίδες είναι άλλο θέμα
Και βέβαια από τη στιγμή που θα προσπαθούν να μπούν στις πηγμένες λωρίδες, θα σταματάει η κίνηση και στις ολυμπιακές
Ή μήπως δεν θα στρίβει κανείς από ποτάμι στην ΑΟ πχ;
-
Καλά είναι δυνατόν να κάνουν απεργία στα hotels λίγο πριν τους Oλυμπιακούς;; Και να απειλούν οτι θα κάνουν και κατα την περίοδό τους;;
http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/07 ... cs.strike/
Προσπαθώ με ΚΑθΕ τρόπο να υποστηρίζω την Ελλάδα στα πάντα, και να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα, αλλά αυτό είναι too much κατα τη γνώμη μου
Δημήτρης
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Καλά είναι δυνατόν να κάνουν απεργία στα hotels λίγο πριν τους Oλυμπιακούς;; Και να απειλούν οτι θα κάνουν και κατα την περίοδό τους;;http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/07 ... cs.strike/
Προσπαθώ με ΚΑθΕ τρόπο να υποστηρίζω την Ελλάδα στα πάντα, και να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα, αλλά αυτό είναι too much κατα τη γνώμη μου
Δημήτρης
Το δυστύχημα του κακώς εννοούμενου συνδικαλισμού,που εχει κάνει αντιπαθητικούς τους εργατοπατέρες!!
Απεργίες φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν!Εκβιασμός είναι!Θα πάρουν κάτι παραπάνω απο αυτά που θα έπρεπε και θα δουλέψουν κανονικά!!Εδω οι ξενοδόχοι Αθήνας απαίτησαν να φύγουν τα Κέντρα Αποτοξίνωσης Ναρκομανών απο το κέντρο της πόλης γιατι -λέει- δεν κάνουν καλή εντύπωση στους πελάτες τους!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά είναι δυνατόν να κάνουν απεργία στα hotels λίγο πριν τους Oλυμπιακούς;; Και να απειλούν οτι θα κάνουν και κατα την περίοδό τους;;
http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/07 ... cs.strike/
Δημήτρης
Το δυστύχημα του κακώς εννοούμενου συνδικαλισμού,που εχει κάνει αντιπαθητικούς τους εργατοπατέρες!!
Απεργίες φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν!Εκβιασμός είναι!Θα πάρουν κάτι παραπάνω απο αυτά που θα έπρεπε και θα δουλέψουν κανονικά!!Εδω οι ξενοδόχοι Αθήνας απαίτησαν να φύγουν τα Κέντρα Αποτοξίνωσης Ναρκομανών απο το κέντρο της πόλης γιατι -λέει- δεν κάνουν καλή εντύπωση στους πελάτες τους!!
Aυτό που λες για τους ναρκομανείς είναι πολύ ρατσιστικό που απαίτησαν!!! Απάνθρωπο!! Μόνο να δείχνουν ξέρουν μερικοί και όχι να είναι άνθρωποι.
Όσο για τον εκβιασμό τους, το hotel Που έκλεισα είναι στα 2-3 πιο ακριβά hotels στην Athens. Και η απεργία κυρίος τα ακριβά hotels επηρρεάζει. Άν νομίζουν οτι θα με εκβιάσουν είναι πολύ μαλ***κες... ΝΑΙ είναιη ΠΡΩΤΗ φορά που βρίζω στο forum αυτό. Έχει βγέι απο τα ρούχα μου.
-
Εγώ θα έλεγα ότι επηρεάζει μόνο τα φθηνά ξενοδοχεία. Σιγά μην κάνουν απεργία στη Grande Bretagnia και στο Hilton. Βράδυ θα φύγουν και άντε να βρουν δουλειά μετά.
Πάντως εγώ το βλέπω διαφορετικά. Εφόσον μου λένε ότι ο πληθωρισμός είναι 2,8% και με κοροϊδεύουν στα μούτρα (ήθελα να ήξερα τι μετράει αυτός ο πληθωρισμός) και οι εργοδότες δίνουν αύξηση 3# (αν την δώσουν), τότε καλά κάνουν και τους πηδάνε οι εργαζόμενοι όποτε μπορούν.
Έτσι είναι τα πράγματα. Θα γυρίσει ο τροχός, θα π*δήξει και ο φτωχός.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Πάντως εγώ το βλέπω διαφορετικά. Εφόσον μου λένε ότι ο πληθωρισμός είναι 2,8% και με κοροϊδεύουν στα μούτρα (ήθελα να ήξερα τι μετράει αυτός ο πληθωρισμός) και οι εργοδότες δίνουν αύξηση 3# (αν την δώσουν), τότε καλά κάνουν και τους πηδάνε οι εργαζόμενοι όποτε μπορούν.Έτσι είναι τα πράγματα. Θα γυρίσει ο τροχός, θα π*δήξει και ο φτωχός.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση οι απεργούντες δεν πηδάνε μόνο τους εργοδότες τους αλλά ολόκληρη τη χώρα αδιακρίτως και μάλιστα λόγω περιστάσεων θα της κάνουν τεράστια ζημιά. Πρόκεται περί εκβιασμού του χειρίστου είδους!
Θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών πρέπει όλοι να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά και συντεχνιακά τους συμφέροντα προς όφελος της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων και όποιοι δεν το κάνουν να υποστούν βαρύτατες κυρώσεις. Η ποινή της εσχάτης προδοσίας για τέτοιες περιπτώσεις δεν θα μου φαινόταν καθόλου υπερβολή.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
..............Όσο για τον εκβιασμό τους, το hotel Που έκλεισα είναι στα 2-3 πιο ακριβά hotels στην Athens. Και η απεργία κυρίος τα ακριβά hotels επηρρεάζει. Άν νομίζουν οτι θα με εκβιάσουν είναι πολύ μαλ***κες... ΝΑΙ είναιη ΠΡΩΤΗ φορά που βρίζω στο forum αυτό. Έχει βγέι απο τα ρούχα μου.
Δεν εκβιάζουν εσένα Δημήτρη,αλλά το Ελληνικό Κράτος!Και όντως όπως λέει ο yandr κυρίως τα μικρότερα ξενοδοχεία θα επηρεαστούν!Που περίμεναν απο την Ολυμπιάδα να βγάλουν λίγα λεφτά!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν εκβιάζουν εσένα Δημήτρη,αλλά το Ελληνικό Κράτος!Και όντως όπως λέει ο yandr κυρίως τα μικρότερα ξενοδοχεία θα επηρεαστούν!Που περίμεναν απο την Ολυμπιάδα να βγάλουν λίγα λεφτά!!Καλά τώρα το 'λίγα λεφτά' είναι σχετικό, είδατε που έχουν πάει οι τιμές φέτος?
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)