Πριν απο το Bravo που εχω τωρα ειχα ενα το Punto μοντελο 2001.Λιγο καιρο προτου παραλαβω το καινουριο αυτοκινητο ειναι γεγονος πως το ειχα αμελησει λιγο γιατι θα το πουλουσα αλλα τελικα το κρατησε ο πατερας μου.Παρατηρησα λοιπον καποιο θορυβο περιεργο ειδικα στο πρωινο ξεκινημα.Κοιταζοντας τα λαδια του ειδα οτι ο δεικτης ειχε λαδι ισα-ισα κατω χαμηλα.Λιγες μερες προτου κανω αυτο τον ελεγχο επιστρεφοντας απο Κατερινη προς Θεσ/νικη ηταν η πρωτη φορα που επιασα τα 170 χλμ με τετοια ευκολια δηλαδη το ''αναψα'' λιγακι.
Αλλαχθηκε φλαντζα κεφαλης 2 φορες ,γιατι μου εκανε εκεινο το θορυβο σαν να κυκλοφορουν μπουρμπουληθρες μεσα στο κινητηρα καθε φορα που μαρσαρα (ασχετος με αυτο τον θορυβο που με εκανε να κανω τον ελεγχο λαδιων), με τη πρωτη φορα να ειναι αποτυχημενη καθως συνεχισε το θορυβο.Στη 2η αλλαγη φλαντζας κεφαλης ειπαν στο πατερα μου οτι κατι ειναι στραβωμενο (δεν το συγκρατησε ο πατερας μου) αλλα μετα του ειπαν ολα ενταξει.Μαλλον την εκαναν γαργαρα;
Τωρα καει λαδια (γυρω στα 200ml καθε 500 χλμ).
Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω;Καποια λυση χωρις να ανοιξω κινητηρα;Θελω να παω και Αθηνα το Σεπτεμβριο και φοβαμαι μην με αφησει και στο δρομο.
Υποψιν οτι τωρα το αυτοκινητο ειναι ο χαμαλης της οικογενειας αλλα οσο να 'ναι δεν μπορει να ειναι και τελειως ρημαδι.