-
Αυτός σου έχει δείξει, εσύ τολμάς να πιείς ; Τεχνική Ολυμπιακή
Έχει μια χρηματιστηριακή 'αγάπη' στα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας (βλ. και ΜΙΓ)
Εγώ από την άλλη, όταν έχει τόσα τραπέζια με πόκερ, δεν πάω να κάτσω εκεί που παίζουν οι πιο διάσημοι χαρτοκλέφτες έστω και αν εκεί έχει περισσότερο τζόγο και πολλά κορόϊδα...
Γιατί να κουράζομαι να τον κοιτάω στα μάτια όλη την ώρα να δω πότε ακριβώς θα πάει να με κλέψει και να μην μπορώ να χαλαρώσω και λίγο...Είναι γνωστή η αποστροφή μου στην 'κούραση' -
Τί πορτοκαλάδα...;; Με 5% πτώση, φαρμάκι θα πιείς..!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Πως πάνε οι επενδύσεις σε μετοχές του ΧΑΑ...λια για τους τολμηρούς??Οι πιο πολλές απόψεις που διαβάζω εδώ είναι θετικές - θα πίστευε κανείς ότι το χρηματιστήριο είναι σίγουρο χρήμα.
Ε λοιπόν, εγώ που είμαι κυρίως τραπεζικά τοποθετημένος, σήμερα είμαι -9,31% και προβλέπεται να πέσει και άλλο.Μέχρι -30% θα είμαι καλά, αν πέσω περισσότερο αρχίζω και στενοχωριέμαι...
-
δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, ολα πανε καλα, οι επιχειρησεις εχουν εξαιρετικα κερδη και η οικονομια μας καθε μερα γινεται ισχυροτερη.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
......Εγώ από την άλλη, όταν έχει τόσα τραπέζια με πόκερ, δεν πάω να κάτσω εκεί που παίζουν οι πιο διάσημοι χαρτοκλέφτες έστω και αν εκεί έχει περισσότερο τζόγο και πολλά κορόϊδα...
Γιατί να κουράζομαι να τον κοιτάω στα μάτια όλη την ώρα να δω πότε ακριβώς θα πάει να με κλέψει και να μην μπορώ να χαλαρώσω και λίγο...Είναι γνωστή η αποστροφή μου στην 'κούραση'Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη περιγραφή για τα τεκταινόμενα στο ΧΑΑ τον τελευταίο καιρό.......και το άμεσο μέλλον (κατά την άποψή μου).
Απέχω εγώ και βρίσκουν παρηγοριά & θαλπωρή τα € στην αγκαλιά των προθεσμιακών καταθέσεων........
-
Εγώ πάντως δεν απέχω καθόλου
Έχω μετοχές όσο ποτέ άλλοτε και συνεχώς αγοράζω σε κάθε έντονη πτώση ενώ πουλάω σπάνια ίσα για να κρατάω σε φόρμα το 'μυικό' μου σύστημα και κυρίως όταν τύχει και βγάλω κάνα 10% σε 2-3 συνεδριάσεις τα δίνω...Όμως όλες οι αγορές μου είναι με ορίζοντα πολλών ετών, δεν αγοράζω καμία μετοχή ελπίζοντας σε άμεση αντίδραση, απλώς αν τύχει και συμβεί τα συγκεκριμένα τεμάχια μπορεί και να τα δώσω άμεσα αν βγάλω γερό μεροκάματο...
Είχα και μια ' ανέλπιστη' τύχη και έβγαλα ένα 8% σε 24ώρες με αρκετά μεγάλο όμως (για τα δεδομένα μου πάντα) τζογαρισμένο κεφάλαιο, οπότε αυτό μου έδωσε λίγο οξυγόνο και τόνωση ηθικού σε τόσο δύσκολους (τουλάχιστον ψυχολογικά) καιρούς.Παίζω συνέχεια λοιπόν, απλά φροντίζω να κάθομαι σε άλλα τραπέζια του πόκερ και όχι σε αυτά στα οποία κάθονται άνθρωποι που είναι ΔΙΑΣΗΜΟΙ απατεώνες...Είναι τόσα πολλά τα τραπέζια και τόσο ελκυστικά (ας πούμε ότι το βιδάνιο είναι πολύ χαμηλό ) ώστε δε βρίσκω το λόγο να 'συναναστραφώ' τους αρχιαπατεώνες της γειτονιάς, οι οποίοι κάνουν το Ρωχάμη να μοιάζει με αρσακειάδα (όπως θα έλεγε κι ο Γιώργης ο Παπαδόπουλος για το Μίμη )
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τί πορτοκαλάδα...;; Με 5% πτώση, φαρμάκι θα πιείς..!Η έξοδος από την επιτήρηση αναμένεται και μαζί και η άνοδος
Και ναι, αυτή την περίοδο κοιτάω και προς τη μεριά της ΜΙΓ και του έταιρου 'κλέφτη' κατά τον αγαπητό koutsan. 1,3 δις για τις εταιρίες που έχει υπό τον έλγχό της η ΜΙΓ είναι 'αστείο' ποσό, παρά τις όποιες ζημιές. Πάντως σήμερα κρατήθηκε στο 0% παρά την πτώση, ίσως θα κάνει αύριο τη διαφορά με ένα -5%
Μ' αρέσει η επένδυση σε παρτίδες πόκερ με συμπαίχτες απατεώνες, μεγαλύτερο το ρίσκο, μεγαλύτερο και το κέρδος όμως...
Τράπεζες αυτή την περίοδο μόνο για τζογάρισμα, την αγοράζεις, ανεβαίνει 7-8%, την πουλάς. Πέφτει, ξαναγοράζεις, περιμένεις ν' ανέβει 7-8%, την πουλάς. Αν δεν έχεις κουράγιο για τέτοιου είδους κινήσεις απλά απέχεις. Προσωπικά απέχω... Θα έρθει η ώρα που και θα είναι φτηνές και θα είναι πιο ξεκάθαρο το μέλλον τους.
Πάντως Marfin-Κύπρου αυτή την περίοδο θα έχουν πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από τους ξένους οίκους... -
Όπως λέει κι ο aserf τον τελευταίο καιρό βλέπεις να ανεβαίνουν για 2-3 μέρες και μετά να πέφτουν για 2-3 μέρες. Κι εκεί που λες πάει, τώρα σίγουρα μας πήρε η κάτω βόλτα και θα βουλιάξει, κάτι γίνεται και ξανανεβαίνει για 2-3 μέρες κοκ. Αν σου αρέσει το 'παιχνίδι' και το παρακολουθείς από κοντά μπορείς να κάνεις συμπαθητικά κέρδη (καλό είναι όμως το παιχνίδι να γίνεται με μικρό ποσοστό του κεφαλαίου).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η έξοδος από την επιτήρηση αναμένεται και μαζί και η άνοδος
Και η έξοδος από την επιτήρηση πραγματοποιήθηκε...
Αντε να δούμε τι θα δούμε...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όπως λέει κι ο aserf τον τελευταίο καιρό βλέπεις να ανεβαίνουν για 2-3 μέρες και μετά να πέφτουν για 2-3 μέρες. Κι εκεί που λες πάει, τώρα σίγουρα μας πήρε η κάτω βόλτα και θα βουλιάξει, κάτι γίνεται και ξανανεβαίνει για 2-3 μέρες κοκ. Αν σου αρέσει το 'παιχνίδι' και το παρακολουθείς από κοντά μπορείς να κάνεις συμπαθητικά κέρδη (καλό είναι όμως το παιχνίδι να γίνεται με μικρό ποσοστό του κεφαλαίου).Είναι απλά τα πράγματα:
Πτωχεύετε/έχετε πρακτικά πτωχεύσει -> -3%
Δεν πτωχεύετε/θα σας δανείσουμε-στηρίξουμε -> +3%Το ζήτημα είναι στο τέλος ποιό σενάριο θα επικρατήσει...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είναι απλά τα πράγματα:
Πτωχεύετε/έχετε πρακτικά πτωχεύσει -> -3%
Δεν πτωχεύετε/θα σας δανείσουμε-στηρίξουμε -> +3%
Το ζήτημα είναι στο τέλος ποιό σενάριο θα επικρατήσει...Με τον τρόπο που κινείται το ΧΑΑ πιο πολύ μου φέρνει στο μυαλό άλλον παραλληλισμό: πού θα σταματήσει η μπίλια στη ρουλέτα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η έξοδος από την επιτήρηση αναμένεται και μαζί και η άνοδος
Και η έξοδος από την επιτήρηση πραγματοποιήθηκε...
Αντε να δούμε τι θα δούμε...
+20%
-
καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εσας καποια(δωρεαν) εφαρμογη για παρατηρηση των realtime τιμων επιλεγμενων μετοχων στο desktop περιβαλλοντος windows xp.Απλη παρατηρηση των τιμων επιθυμω,τωρα αν υπαρχει καποια εφαρμογη και με παραπανω στοιχεια θα με ενδιεφερε.Ευχαριστω
-
Νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, άλμα στο spread, κλάμα στο χρηματιστήριο, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Μάλλον καιρός να αγοράζουμε σιγά σιγά.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, άλμα στο spread, κλάμα στο χρηματιστήριο, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Μάλλον καιρός να αγοράζουμε σιγά σιγά.... εαν νομίζεις οτι φτάνει στο (προς το) τέλος ...
υγ ....Πόσο πάει η χρυσή λύρα ?
-
Δεν βλέπω τέλος στην τρικυμία. Ένα - δύο ανοδικά κύματα θέλω μόνο να πιάσω, με τη βοήθεια του ΔΝΤ, του Γιώργου (πρώην Γιωργάκη), του Ζαν Κλωντ κι άλλων πολλών.
Χρυσή **λύρα **δεν έχω δει και δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Η χρυσή **λίρα **έχει περίπου € 194 αγορά και € 233 πώληση. Μην παρεξηγείσαι, κάνω χιούμορ με τα 'τυπογραφικά λάθη' - και τα δικά μου.
-
Δεν βλέπω τέλος στην τρικυμία. Ένα - δύο ανοδικά κύματα θέλω μόνο να πιάσω, με τη βοήθεια του ΔΝΤ, του Γιώργου (πρώην Γιωργάκη), του Ζαν Κλωντ κι άλλων πολλών.Χρυσή **λύρα **δεν έχω δει και δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Η χρυσή **λίρα **έχει περίπου € 194 αγορά και € 233 πώληση. Μην παρεξηγείσαι, κάνω χιούμορ με τα 'τυπογραφικά λάθη' - και τα δικά μου.
Χρυσή λύρα έχει ο Απόλλωνας αλλά πλέον και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου
-
Χρυσή **λύρα **δεν έχω δει και δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Η χρυσή **λίρα **έχει περίπου € 194 αγορά και € 233 πώληση. Μην παρεξηγείσαι, κάνω χιούμορ με τα 'τυπογραφικά λάθη' - και τα δικά μου.
... δηλώνω αθώος αφού δεν το κοκκίνισε το FFaddon της ορθογραφίας ....
-
Βουλιάζουμε, χρεωκοπούμε κλπ. αλλά το χρηματιστήριο είναι 20% πάνω σε σχέση τον προηγούμενο Μάρτη
Βέβαια με εξαίρεση τις τράπεζες και λίγες άλλες μετοχές, οι περισσότερες αυτή τη στιγμή γράφουν ιστορικά χαμηλά. To θέμα είναι πως με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα, αν υπάρξουν εταιρείες στο Χρηματιστήριο που θα επιβαρυνθούν από τις εξελίξεις, αυτές θα είναι οι τράπεζες! Οι τιμές των κατοικιών (και των οικοπέδων ακόμα!) μειώνονται και γενικά οι επισφάλειές τους μπορεί να αυξηθούν σημαντικά. Όχι πως θα πάθουν τίποτα αλλά ίσως ιδρώσει το αυτί τους (και δώσουν ελάχιστο ή μηδενικό μέρισμα για 1,2 ή 3 χρόνια).
Αν κοιτάξει κανείς γύρω του βέβαια υπάρχουν πολλές και καλές περιπτώσεις!
ας πούμε το ΙΑΣΩ που πριν 3 χρόνια το πούλησα νομίζω στα ~11 ευρώ και τώρα είναι στα 3 ευρώ! Δεδομένου ότι ο George λόγω λιτότητας δε θα μπορέσει να κάνει και πολλά με το ΕΣΥ, δυστυχώς η εν λόγω επένδυση φαίνεται τουλάχιστον 'ασφαλής'.
ή ακόμα και η ΜΙΓ στο 1 δις κεφαλαιοποίηση φαίνεται καλή περίπτωση (αν και αυτή θέλει λίγο μελέτη μιας και οι αποτιμήσεις που βάζουν στους ισολογισμούς τους δεν πρέπει να ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα) -
....εμπρός του ΧΑΑ παλικάρια.....για νέα χαμηλά......
ΥΓ: ΕΤΕ στα 8€ αργεί ρε γμτ??
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]