-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι εχεις;
το s3 διλιτρο ειναι;ναι ρε συ
τι ξεσκιζομαι τοσα χρονια να υποστηριζω τουρμπο, downsizing, φθηνα αλογα για τους ελληνες και διαφορα σχετικα ?
βεβαια πλεον τα 2λιτρα εγιναν πανακριβα, αλλα σε σχεση με τα κοστη του 3.2 ή αλλν 3λιτρων+ παρομοιας ιπποδυναμης μια χαρα ειναι
Εμ τι το περασες για τα αμερικανικα τα εκομπουστ?
αφου τετοια βαζει η αλφα του φαινεται περιεργο οι γερμανοι να χουν καλυτερα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι εχεις;
το s3 διλιτρο ειναι;ναι ρε συ
τι ξεσκιζομαι τοσα χρονια να υποστηριζω τουρμπο, downsizing, φθηνα αλογα για τους ελληνες και διαφορα σχετικα ?
βεβαια πλεον τα 2λιτρα εγιναν πανακριβα, αλλα σε σχεση με τα κοστη του 3.2 ή αλλν 3λιτρων+ παρομοιας ιπποδυναμης μια χαρα ειναι
Μονο μια χαρα?Φαντασου να ειχες 3.2 και να σε περναγε s3 θα ετρωγες ξενερα...
Υ.Γ.QUOTE 2 μαλλον περιεργο...Συνηθως τα Γερμανικα δεν κανουν περα... Πο πο μολις ακουω αυτο και εμεις οι Ιταλοι και εμεις οι Ιαπωνες και κατι τετοιες π!πΕς γινομαι εξωφρενων και μου λενε για κατι neovvl 1.6 160 αλογα ατμοσφαιρικα και λεω εγω 1.4 TSI μου λενε ναι αλλα ειναι τουρμποκομπρεσσορατα και φορανε προγραμμα και σπανε και μπλα μπλα μπλα μπλα....
-
Δεν περιμένεις καλύτερα αυτό;
http://www.worldcarfans.com/11003222524 ... n-dearbornY.Σ πως βάζεις εικόνα;
-
Ο χρήστης Drkill έγραψε:
Y.Σ πως βάζεις εικόνα; -
Πο πο το διλιτρακι του fiesta με τα 250 αλογα.
-
Mi.To 1.4T Quadrifoglio
Εμφάνιση που δεν σε κάνει να το διώξεις ένα χρόνο μετά.
Επιδόσεις τα ύψη.
Ίσως ο πιο σύγχρονος κινητήρας της κατηγορίας.
Κυβικά που θέλεις.
Οι καλύτεροι ρύποι - 139 ( ίσως παίξει ρόλο στα τέλη μεθαύριο που θα αλλάξουν πάλι ) -
Με 23000€ θα πάει ο φίλος να πάρει ένα μικρό και θα το κρατήσει και μια 8ετία?.....
-
Μικρό με επιδόσεις ζήτησε .... ξέρεις κάνα καλύτερο . ? 21000 εχει.
Έγραψε :
' to poso pou tha diatheso einai 20000-23000 max'
'- psaxno kati grigoro(turbato kata kirio logo)'
'- oso ginetai axiopisto mias kai thelo na to kratiso mia 5etia-8etia sigoura'
'- kati na tairiazei sthn ilikia mou (23)'Αυτό που ένας 40άρις το θεωρεί λάθος .... Ο 23άρις το θεωρεί σωστό ...
-
Σε μια 8ετία θα είναι 30.Μπορεί να αλλάξουν οι ανάγκες του.Θα έχει απαξιωθεί τιμολογιακά το αυτοκίνητο.Σίγουρα θα το έχει σκίσει κιόλας.....δεν ξέρω , αν του περισσεύουν τα Ευρώ καλώς να το πάρει!
(συμφωνώ για τη ΜiTo 170) -
Από την πλευρά μου συμφωνώ μαζί σου Κωνσταντίνε . Άλλα εγώ δεν είμαι 23 δυστυχώς .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Από την πλευρά μου συμφωνώ μαζί σου Κωνσταντίνε . Άλλα εγώ δεν είμαι 23 δυστυχώς .Ούτε εγώ!!!... (βγάλε το 'δυστυχώς'..δεν έχει νόημα!.. ).
-
GP Abarth 18700€
Mi.To 1.4T Quadrifoglio 21900€
207 1.6Τ RC 22480€
Impreza 2.0R 22900€
Scirocco 1.4 TSI 160hp 24300€ -
Cooper s με καθαρά οδηγοκεντρικά κριτίρια cupra kai mito που έχω οδηγίσει δν μου είπαν κάτι για το opc να μην σου πω καλύτερα από τα χειρότερα σε οδική συμπεριφορά ασε προβλήματα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
23χρονων+2000 κυβικα =
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
23χρονων+2000 κυβικα =
Ενώ μία Mito 170ps που είναι σαφώς ελαφρύτερη (και άρα γρηγορότερη) τι διαφορά έχει που είναι 1400;;;
Απλά θα γίνει ο καλύτερος φίλος του ασφαλιστή του...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
23χρονων+2000 κυβικα =
Ενώ μία Mito 170ps που είναι σαφώς ελαφρύτερη (και άρα γρηγορότερη) τι διαφορά έχει που είναι 1400;;;
Απλά θα γίνει ο καλύτερος φίλος του ασφαλιστή του...
Το εγραψα οχι για την ασφαλεια και την ταχυτητα αλλα για τα τεκμηρια και την ασφαλεια που εχουν τα 2000 κυβικα για εναν 23χρονο....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το εγραψα οχι για την ασφαλεια και την ταχυτητα αλλα για τα τεκμηρια και την ασφαλεια που εχουν τα 2000 κυβικα για εναν 23χρονο....
E ναι, αλλα η BMW ειναι επενδυση. Θα το παρει τωρα, στα 23, και ανετα μπορει να το κρατησει ως τα 35-40
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
E ναι, αλλα η BMW ειναι επενδυση. Θα το παρει τωρα, στα 23, και ανετα μπορει να το κρατησει ως τα 35-40
Αυτό θα πεί ...απόσβεση!!!!
Scirocco να επιλέξει για να τελειώνουμε...μη διαβάζουμε πάλι 300 σελίδες!!! -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αμα ειναι να παρει πολο γιατι να μην παρει κατευθειαν το ibiza?
Γιατι ειναι κουβαδακι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
αμα ειναι να παρει πολο γιατι να μην παρει κατευθειαν το ibiza?
Γιατι ειναι κουβαδακι.
ενω το πολο αμαξαρα
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ