-
Παντως καμια σχεση δεν εχει ο εργοστασιακος συναγερμος της καθε εταιρειας με αυτον που περνανε οι εδω αντιπροσωπειες ως ''δωρο εργοστασιακο''
-
οτιδηποτε ονομαζεται cobra ειναι σοβαρος συναγερμος
(μεχρι οταν του αλλαξεις την μπαταρια ) -
Πρόσφατα είδα έναν ELSER αρκετά ακριβό μεν αλλα με πάρα πολλές δυνατότητες. Όχι σε Bravo όμως, σε άλλο όχημα. Και για COBRA επίσης πολλά & καλά σχόλια. Θα με ενδιέφερε όμως κάτι ήδη φορεμένο σε BRAVO
-
Εγώ έχω τον Viper 5901!
http://www.viper.com/P-5702V/Viper-5901 ... art-System
'Πρόβλημα': Παράθυρα κλείνουν αλλά ηλιοροφή όχι!
-
Οι Brain Lock κλείνουν και ηλιοροφή αλλά δεν ξέρω τι παίζει συγκεκριμένα με τα Bravo...
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Εγώ στον φίλο που ψάχνει για συναγερμό, θα του πρότεινα να κοιτάξει κάποιον της Clifford.
Έβαλα έναν στο Golf IV το 2000 και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το παραμικρό.
Της ίδιας εταιρίας έβαλα και στο μηχανάκι και είμαι καταυχαριστημένος!!!!! -
...αλλά επίκαιρο!
Άντε και του χρόνου με Υγεία , να είμαστε όλοι καλά!
-
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις παιδιά. Θα κάνω μια mini έρευνα αγοράς απο αύριο!
Χρόνια Πολλά!
-
Ειπα και γω οτι θα γραψω κατι το πρωτοτυπο ομως ειδα 2 σελιδες πισω οτι αναφερθηκε κ αυτο....
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ λοιπον απολυτα τους ισχυρισμους οτι το Bravo απο τα 190 χλμ/ωρα κ πανω το καταπινει το Scirroco!
Δεν το περιμενα με τιποτα αλλα το σιγουρεψα. -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Ειπα και γω οτι θα γραψω κατι το πρωτοτυπο ομως ειδα 2 σελιδες πισω οτι αναφερθηκε κ αυτο....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ λοιπον απολυτα τους ισχυρισμους οτι το Bravo απο τα 190 χλμ/ωρα κ πανω το καταπινει το Scirroco!
Δεν το περιμενα με τιποτα αλλα το σιγουρεψα.Σιγουρα ηταν 160αρι?Κοιτα δεν το αποκλειω με τιποτα απλα τι νοημα εχει τι κανει ενα αμαξι στα 190 και μετα?
-
Ειπα και γω οτι θα γραψω κατι το πρωτοτυπο ομως ειδα 2 σελιδες πισω οτι αναφερθηκε κ αυτο....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ λοιπον απολυτα τους ισχυρισμους οτι το Bravo απο τα 190 χλμ/ωρα κ πανω το καταπινει το Scirroco!
Δεν το περιμενα με τιποτα αλλα το σιγουρεψα.ο σιροκόβιος το ήξερε??
-
Δεν το περιμενα με τιποτα αλλα το σιγουρεψα.το χωμεν πει πολλες φορες και δι αυτου δεν χωρει καμια αμφιβολια --> Οι t-jet ειναι πραγματικα αστερια, με εκρηκτικο ταμπεραμεντο...
Απο οσα εχω οδηγησει, θεωρω πως ειναι οι ποιο ωραιοι συνολικα μικροι turbiγιον
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ειπα και γω οτι θα γραψω κατι το πρωτοτυπο ομως ειδα 2 σελιδες πισω οτι αναφερθηκε κ αυτο....
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ λοιπον απολυτα τους ισχυρισμους οτι το Bravo απο τα 190 χλμ/ωρα κ πανω το καταπινει το Scirroco!
Έχοντας οδηγήσει και τα 2 στο όριο... δεν παιζει αυτό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μεγάλες διαφορές δεν έχουν σίγουρα...'το κατάπιε', είναι κομματάκι υπερβολικό...
-
μεγάλες διαφορές δεν έχουν σίγουρα...'το κατάπιε', είναι κομματάκι υπερβολικό...
Ήταν αρκετά ταχύτερο το Rocco... Και ξέρεις ότι είμαι ιταλόφιλος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ήταν πολύ ταχύτερο το Rocco... Και ξέρεις ότι είμαι ιταλόφιλος...
¨
στα 190 φεύγα δεν ξέρω πως πάνε δίπλα δίπλα...δεν το έχω κάνει και δεν θέλω...
γενικά στο δρόμο το ρόκο είναι σαφέστατα γρηγορότερο και παίζει με turbo benzineς... -
Μα ειδικα ψηλα εχω την εντυπωση οτι το ροκκο υπερτερει,γι'αυτο μηπως ηταν 122.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μα ειδικα ψηλα εχω την εντυπωση οτι το ροκκο υπερτερει,γι'αυτο μηπως ηταν 122.122 με πρόγραμμα πως πάει??
το ίδιο μοτέρ με το α3 122αρι φοράει?? -
Μα ειδικα ψηλα εχω την εντυπωση οτι το ροκκο υπερτερει,γι'αυτο μηπως ηταν 122.
122 με πρόγραμμα πως πάει??
το ίδιο μοτέρ με το α3 122αρι φοράει??Δεν ξερω πως παει...ειναι ιδιο το μοτερ σε ελαφρυτερο αμαξωμα σε σχεση με το Α3.
-
Κανένα τέστ , καμιά παρουσίαση σε περιοδικά του Ειδικού Τύπου ( )...έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ Sciroco και Bravo ?....έτσι για να μας λυθούν οι απορίες....
Γιατί κάθε φορά που κάποιος πει ότι το Bravo το κοντράρει στα ίσια , η απάντηση είναι..'Α!!..ήταν 122αρι'....
Fiat Bravο 2007