-
Και όταν βγάλει η BMW 1,6 τουρμπάτο όλοι μαζί...
Το ένα δημοσίευμα λέει για τέλη κυκλοφορίας και το άλλο για τέλος ταξινόμησης. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αυτό με τους ρύπους από πέρσυ το περιμενουμε...
-
Ακουσε κανένας χθες ειδήσεις?
Μου είπαν ότι τα νέα τελη θα ξεκινούν απο τα 1800 κυβικα (και τα 1800άρια) και πάνω ενώ τα μικρότερα δεν θα έχουν ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ακουσε κανένας χθες ειδήσεις?
Μου είπαν ότι τα νέα τελη θα ξεκινούν απο τα 1800 κυβικα (και τα 1800άρια) και πάνω ενώ τα μικρότερα δεν θα έχουν ...Μήπως ειπώθηκε προχτές που ήταν πρωταπριλιά;
-
Αυτό που ανακοίνωσαν χθες είναι ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αυξηθούν τα τεκμήρια για αυτοκίνητα άνω των 1800cc
-
'Δευτεραπριλιά' και 'παρανόηση' δηλαδή ... Είπα και εγώ!!!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Αυτό που ανακοίνωσαν χθες είναι ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αυξηθούν τα τεκμήρια για αυτοκίνητα άνω των 1800ccΕ ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ε ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...Και που είσαι ακόμα! Αν δεν τους βγουν οι υπολογισμοί θα έχουμε κι άλλους 'πλούσιους', στα 1600cc
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ε ναι, τα 1.8 είναι η νέα μάστιγα των πλουσίων...
Και που είσαι ακόμα! Αν δεν τους βγουν οι υπολογισμοί θα έχουμε κι άλλους 'πλούσιους', στα 1600cc
Bασικα με τα 1400αρια και 1600αρια τουρμπατα που βγαινουν ,η κυβερνηση θα χασει πολλα λεφτα. Να ειστε σιγουροι οτι θα φορολογουν αναλογως τους ιππους που εχει καθε αμαξι οπως γινεται και στην Γερμανια
-
Στο δελτίο του Mega:
Έρχεται πράσινος φόρος για τις εκπομπές καυσαερίων -
Κι άλλος πράσινος φόρος ; Προβλέπω τα φετινά τέλη να είναι τουλάχιστον σαν τα περσινά, για να μην πω κι αυξημένα, ενώ παράλληλα η βενζίνη ειναι 50 λεπτά ακριβότερη.. Ε ρε γλέντια... Κατά τ άλλα μετάνιωσε ο ΓΑΠ για τα περσινά τέλη
-
θα φέρει... άλλα πιο δίκαια
όπως έκανε και με το πράσινο ταμείο, από τους ημι-υπαίθριους
-
-
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει ανακοινωθεί κάτι για τα τέλη του 2011 ή όχι ακόμη; Είμαστε εντελώς στο σκοτάδι;
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Έχει ανακοινωθεί κάτι για τα τέλη του 2011 ή όχι ακόμη; Είμαστε εντελώς στο σκοτάδι;μαλακες ειναι να πουνε απο τωρα?
θα τα ανακοινωσουν μολις δουν πσο εξω εχουν πεσει στα εσοδα που αναμενουν. -
όχι τίποτα ακόμα, νωρίς είναι άλλωστε ....
λένε ότι μας @$!#%$^@%^$% ασάλιωτα,
όποτε όταν έρθουν με την βαζελίνη θα είμαστε και ευχαριστημένοι .... -
Καλά το ότι είναι νωρίς άστο. Κάθε οικογενειακός προγραμματισμός έχει πάει κατά διαόλου τα τελευταία χρόνια. Αλλάζουν οι αποφάσεις εν ριπεί οφθαλμού. Σήμερα υπάρχουν τεκμήρια, αύριο δεν υπάρχουν, μεθαύριο ξαναέρχονται στο διπλάσιο κτλ κτλ κτλ.
Πείτε με ανθέλληνα αλλά, όταν καταφέρω να πουλήσω το 2λιτρο (σιγά μην καταφέρω) που αγόρασα όταν θεωρούνταν κανονικό αυτοκίνητο και πριν αποφασίσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση ότι τελικά πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο και ότι είμαι εφοπλιστής, μέχρι και αλβανικές πινακίδες είμαι διατεθιμένος να προσπαθήσω να βάλω στο επόμενο τουτού.
-
Eγω εχω ενα 2.500cc (το οποιο λιγο αφουτου το αγορασα καταργηθηκε ο κινητηρας και εγινε 3.000cc)...θα γερασω μεσα σε αυτο...θα μαθει ο αγεννητος γιος μου οδηγηση σε αυτο...μετα βλεπουμε!
Οσοι εχουμε κατι που μοιαζει με περιουσια και ειναι δηλωμενο στο κρατος...θα βελάξουμε... -
πάμε για φρέον πάλι φέτους?
Εγω θα πάω την αλλη εβδομάδα... (δε το βλέπω καλά)Να το χαρούμε τουλάχιστον
-
Που το θυμηθηκες μπαγάσα;
Αν χρειαζεται και φετος αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει καποια διαρροη; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Που το θυμηθηκες μπαγάσα;
Αν χρειαζεται και φετος αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει καποια διαρροη;εκεί το πάω... Θα το τσεκάρω πάντως γιατί του χρόνου πάπαλα η εγγύηση
Τέλη κυκλοφορίας