-
τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια
αλλα ειναι καλυτερα απο το να μην τα εχεις
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!
Απο την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια με υπονοούμενα?
Εντάξει ρε παιδιά, συγνώμη που κέρδισα τώρα το τζόκερ και όχι άλλη μέρα!!! Έλεος δηλάδη!!!
Εγώ φταίω που ήθελα να μοιραστώ μία τόσο όμορφη στιγμή μαζί με ανθρωπους που γνωρίζω 7 και πλέον χρόνια.Αν δεν είναι 1πριλιάτικο να τα χαρείς όπως ξέρεις και θέλεις εσύ
Γνώμη μου κακώς το δημοσίευσες, τέτοια πράγματα δεν τα βγάζεις φόρα παρτίδα για ευνόητους λόγους.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γνώμη μου κακώς το δημοσίευσες, τέτοια πράγματα δεν τα βγάζεις φόρα παρτίδα για ευνόητους λόγους.
εκτος αν μενεις στα Ζωνιανα
-
Στο betfair δίνει
να είναι πρωταπριλιάτικο 1.05
να είναι αλήθεια 11Θέλει να ποντάρει κανείς;
-
Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα που λέει και ο λαός. Τί να πώ, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αυτο που έχω εγώ να πώ για όσους πραγματικά είναι αγνοί και απονήρευτοι, είναι ότι ήδη έχω κάνει κάποιες επαφές και έχω βάλει στα σκαριά την επιχείρηση των ονείρων μου.Έχω κλείσει προφορική συμφωνία με τη Lada Hellas για την αγορά 10 Niva, 10 Aquarius καθώς επίσης και με τη Dacia για αγορά 20 Logan (το full extra με τάσια, κασετόφωνο σπέσιαλ, 4 παράθυρα και δώρο το υδραυλικό τιμόνι) και 5 MCV το επταθέσιο.
Έχω ξεκινησει την κατασκευη site όπου, μετά απο έρευνα αγοράς που έκανα, είμαι βέβαιως ότι θα ενοικιάζω τα αυτοκίνητα αυτα προς 150 ευρώ την ημέρα... το ένα. Σκέφτομαι να μην ανοίξω γραφείο αφού το site θα είναι υπέραρκετό. Το πολύ πολύ επειδη βλέπω ότι οι κρατήσεις θα πέφτουν βροχη, να προσλάβω άλλο ένα άτομο να έχω 2 βάρδιες στον υπολογιστή να απαντάνε mail και να στέλνουν προσφορές στην Αμερικη, Ασία, κεντρική Ευρώπη κλπ κλπ.
-
-
ΩΧ ΑΜΑΝ
ΡΕ ΣΕΙΣ, ξέχασα να κάνω μια μικρη διόρθωση στο τίτλο του θέματος. Μα πώς μου ξέφυγε? Τόσο μεγάλη παράληψη πιά?Πάντως τζόκερ έπαιξα προχθες και όντως έπιασα... 1+1
Κάτι είναι κι αυτό.Οι πιο παλιοι ίσως να θυμούνται μια εκπομπή στην οποία η παρουσιάστρια οπότε έκλεινε την εκπομπή της έλεγε 'Σας αγαπάω, Μαρία Αλιφέρη'
Ε λοιπόν κι εγώ σας λέω 'Σας αγαπάω megane98hp'
Άντε βρε σείς καλό μήνα!!!
ΥΓ Έκανα την διόρθωση στο τίτλο.
-
Απλα
-
Ω τώρα το διάβασα!
Μπράβο Μegane!!!
Σε καλή μεριά.
Και μην ακούς τι λέει ο κάθε π@π@ρ@ς εδώ μέσα...Τα μισά ασφαλώς είναι δικά μου αφού είμαι ο γουρλής σου!!!
-
Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερός στη ζωή σου...
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:hmmm: -
Tου χρονου σε βλεπω να ανοιγεις θεμα 1 μαρτιου (+ μηνιαια συζητηση)
-
Τετοια topic να ανοιγεις , και οταν με το καλο το κερδισεις δεν θα σε πιστευει κανενας
-
Πρώιμο το αστείο...
-
Κριμα παντως που ηταν ψεμα.
Εγω δεν εχω κερδισει ποτε τιποτα, τουλαχιστον ας κερδιζε καποιος που (εστω και σα ψευδονυμο) γνωριζω. -
Ρε παιδια και εγω ηθελα να ξερω για καποιον που κερδισε γιατι παντα πιστευα πως ηταν μουφες αυτα.Δεν πειραζει ομως καλο ηταν!
-
ειπατε στον ανθρωπο οτι δεν επρεπε να το πει, και τωρα αναγκαστηκε να πει πως ειπε ψεμματα εξ αρχης
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειπατε στον ανθρωπο οτι δεν επρεπε να το πει, και τωρα αναγκαστηκε να πει πως ειπε ψεμματα εξ αρχηςΔεν θα παρει και ο Πατρινος το μεριδιο του
-
Καλο μηνα!
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ