-
-
Δεν πειράζει, είναι χαζομπαμπάς!
-
Ωραίος ο megane98 , να έχεις πάντα τέτοια κέφια αγαπητέ.
-
Συγχαρητήρια και σε καλή μεριά!! Καλοφάγωτα!
-
.... σου εύχομαι υγεία σε σένα και τους ανθρώπους σου.
υγ .... κακώς έμπλεξες τον Θεό στον τίτλο του τόπικ.
-
Καλοφαγωτα!Παντα τετοια!Μια συμβουλη ομως,μακρια απο δουλειες δικες σου,κοινως μαγαζια.Θα βρεθεις υπερχρεωμενος τετοιες εποχες που ζουμε.
-
Κάπως πρόωρο για πρωταπριλιάτικο , ή όχι?....
-
Eίναι παλαιοημερολογίτης, γι' αυτό!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κάπως πρόωρο για πρωταπριλιάτικο , ή όχι?....εδώ πέρσι το είχαν ξεκινήσει 1 εβδομάδα πιο πριν!!!
-
-
Δε νομίζω οτι είναι αστείο να κάνεις πρωταπριλιάτικη φάρσα νωρίτερα απο την πρωταπριλιά.. Τσάμπα χαρήκαμε..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε νομίζω οτι είναι αστείο να κάνεις πρωταπριλιάτικη φάρσα νωρίτερα απο την πρωταπριλιά.. Τσάμπα χαρήκαμε..ευτυχως ήταν χαρα...
πέρσι είχαμε καβγάδες -
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!
Απο την άλλη όμως δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια με υπονοούμενα?
Εντάξει ρε παιδιά, συγνώμη που κέρδισα τώρα το τζόκερ και όχι άλλη μέρα!!! Έλεος δηλάδη!!!
Εγώ φταίω που ήθελα να μοιραστώ μία τόσο όμορφη στιγμή μαζί με ανθρωπους που γνωρίζω 7 και πλέον χρόνια. -
Πςςςςςςςςςςςςςς αυτο θα πει τυχη!Εισαι ωραιος!!!Εγω παλι ενα στοιχημα παλευω να πιασω και δε μου καθεται!!! Τα πηρες τα λεφτα?Τι σκεφτεσαι να τα κανεις?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά, συγνώμη που κέρδισα τώρα το τζόκερ και όχι άλλη μέρα!!! Έλεος δηλάδη!!!
Εγώ φταίω που ήθελα να μοιραστώ μία τόσο όμορφη στιγμή μαζί με ανθρωπους που γνωρίζω 7 και πλέον χρόνια.Ε κι εσύ τώρα άνοιξες θέμα για τα 5 φραγκοδίφραγκα που κέρδισες. Έλεος δηλαδή!!!
-
τον πιάσαμε
viewtopic.php?f=13&t=35471 -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
τον πιάσαμε
viewtopic.php?f=13&t=35471Στο μυαλο μου ησουν ;
Καλο μηνα
-
Πραγματικά, μακάρι να είναι καλός αυτός ο μήνας..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγώ φταίω που ήθελα να μοιραστώ μία τόσο όμορφη στιγμή μαζί με ανθρωπους που γνωρίζω 7 και πλέον χρόνια.Χαρηκαμε ρε φιλε ,για σενα πολυ χαρηκαμε ,η συμπεριφορα του αλλου με πειραξε που το παιζει πανταχου παρων κ τα παντα **πληρων ** .Που ειναι η Μονικα κ η καθε μονικα να δει τα χαλια του .
-
Αν πραγματικά κερδισες τοτε ευχωμαι να ζησεις να τα χαρείς εσυ και η οικογενειά σου !
Και μην το πολυ λές!
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ