-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακομα αν εχεις σιτροεν κανεις παρεα με τον μηχανικο σου, οπως ψιλοπαρεα καναμε και με το vectra, ευτυχως οχι κατι σοβαρο μονο βλακειουλεςΤσιλιμπούρδισμα δηλαδή!
-
παιδιά ξέρετε αν θα βγάλει η οπελ προσφορές στο καινούργιο άστρα τώρα στα κοντά???? ....
-
Μπορει να προτεινει καποιος καποιο συνεργειο για Οπελ κατα προτιμηση στα νοτια προαστια...προκειται για Corsa B 1.0 του 2000 οποτε φυσικα δεν υπαρχει 'περιορισμος' εξουσιοδοτημενου...
-
Ο χρήστης pearlman έγραψε:
παιδιά ξέρετε αν θα βγάλει η οπελ προσφορές στο καινούργιο άστρα τώρα στα κοντά???? ....Συνήθως βγάζει για τα νέα μοντέλα προσφορές προώθησης που προσφέρουν δωρεάν ή πολύ φθηνό εξτρά εξοπλισμό σε κάθε έκδοση. Θέλει παρακολούθηση/τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες, γιατί οι προσφορές αφορούν ετοιμοπαράδοτα που έρχονται με τον επιπλέον εξοπλισμό πάνω τους.
-
Καλησπέρα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μου post. Είμαι κάτοχος ενός Corsα του 85’ 1.0 το οποίο έχει κάνει 530.000χλμ! Όντος αθάνατο. Σκέπτομαι να αγοράσω το νέο ανανεωμένο cοrsα (αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο θα το δώσω ) στη sport επετειακή του έκδοση στα 1.4 Έχει κάνεις καμιά εμπειρία? Αξίζει ?
-
Αν σου πει κάποιος να πάρεις άλλη μάρκα θα το κάνεις;
-
Όχι βέβαια!!! Οικογενειακή παράδοση!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν σου πει κάποιος να πάρεις άλλη μάρκα θα το κάνεις;Δεν θα ελεγα οχι. Και το fiesta 3d 1.25 μου αρεσει.
-
Ο χρήστης Squall85 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μου post. Είμαι κάτοχος ενός Corsα του 85’ 1.0 το οποίο έχει κάνει 530.000χλμ! Όντος αθάνατο. Σκέπτομαι να αγοράσω το νέο ανανεωμένο cοrsα (αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο θα το δώσω ) στη sport επετειακή του έκδοση στα 1.4 Έχει κάνεις καμιά εμπειρία? Αξίζει ?ρε φιλε ουτε ταξι να ητανε ελεος ..........
κοιταξε απλα επειδη και μονο φανταζομαι εισαι φανατικος πλεον opelakias οπως λεει ο δρντινο δεν εχει νοημα να σου πουμε αν αξιζει
εγω που το οδηγησα δεν μου αρεσε γιατι ενω ειναι sport εκδοση εχει κακες ρεπριζ και δεν εχει καλο νευρο το γκαζι τ αλλα γενικοτερα θα σου προτεινα το οδηγησεις και εσυ για να βγαλεις συμπερασματα
-
το corsa παρε!! φοβερο! το καλυτερο της κατηγορίας... αν δε σου περισσευουν τα φραγκα ομως ενα aveo ειναι οτι πρεπει!! GM και αυτο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
... ενα aveo ειναι οτι πρεπει!! GM και αυτοΚαλύτερα το Cruze 1,6 όμως που στη βασική του είναι αρκετά φτηνό. Ομορφότερο, ασφαλέστερο, μεγαλύτερο και θα υπάρχει και σαν 2ο το Corsa των 530.000 χλμ!
-
Ο χρήστης Squall85 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μου post. Είμαι κάτοχος ενός Corsα του 85’ 1.0 το οποίο έχει κάνει 530.000χλμ! Όντος αθάνατο. Σκέπτομαι να αγοράσω το νέο ανανεωμένο cοrsα (αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο θα το δώσω ) στη sport επετειακή του έκδοση στα 1.4 Έχει κάνεις καμιά εμπειρία? Αξίζει ?Αυθραυστο φιλε το κορσακι, το δικο μου ειναι πιο παλιο του '83. Αν ειναι να το δωσεις πες μου μηπως το παρω για καβα ανταλλακτικα. Εχω κατι μερεμετια να κανω πανω του αλλα δεν βρισκω πια ανταλλακτικα
-
Παιδια καλησπερα.εγώ έχω ένα opel corsa 1.4 2004 και το λατρευω.το αγορασα πριν ένα χρονο γιατι το συκγεκριμενο μοντελο ηταν η αδυναμια μου.ειναι αχτυπητο αν και εχει τα μικροπροβληματακια του.το πρωτο οπελ που οδηγησα ηταν το κορσα Β 1000αρι αλλα αθανατο ακομα το χουμε και εχει 140.000 χιλιομετρα
-
εμενα μαλλον δε θα με χαιρετησει κανεις...δεν εντυπωσιασε το αμαξακι μου.
-
Σε χαιρετιζω εγω. Αν ειχες και το πιο παλιο κορσα θα ησουν μαστορας./ Τα βλεπεις και εσυ τα καινουρια, δεν ειναι το ιδιο η κατασκευη. Το Β θα ειναι σε καμια δεκατια μια χαρα σε σχεση με του 2004. Αθανατο λες και εχεις χιλια δικια.
-
απαίσιο το ηλεκτρόγκαζο του κόρσα...
πραγματικά εμετικό... -
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Σε χαιρετιζω εγω. Αν ειχες και το πιο παλιο κορσα θα ησουν μαστορας./ Τα βλεπεις και εσυ τα καινουρια, δεν ειναι το ιδιο η κατασκευη. Το Β θα ειναι σε καμια δεκατια μια χαρα σε σχεση με του 2004. Αθανατο λες και εχεις χιλια δικια.και να προσθεσω οτι το ρεζερωουαρ του δεν αδειαζει με τιποτα
-
νομιζεις οτι πηγαινει με τις αναθυμιασεις.Η μονη μου ενσταση ηταν οτι ειναι 1000 ακι ειναι λιγο κουραστικο στα ταξιδια.κατα ΄τ'αλλα ο ορισμος του πιστου συντροφου....Μου στεκοταν σε ολα και ας μην του φερομουν παντα καλα.Οταν εξαγγελθηκε η αποσυρση ουτε καν περασε απο το μυαλο μου να το δωσω
-
Ρε παιδια θελω στο αλλο κορσακι να διορθοσω κατι μικρολεπτομερειες οπως το φθαρμενο δερμα του λεβιε και την χειρολαβη που ριχνει το πισω καθισμα λετε να μου στοιχισουν ακριβα???οπωσ και να βαλω την αυθεντικη κονσολα τησ opel και να αλλαξω το blaknkput.αυτο το ψαξα και κοστιζει.....γυρω στα 250 ευρω αλλα δεν το βιαζομαι.
-
Πεταξου γερμανια και δες τι ωραια παιζουν εκει. Αν δε γινετε, κανε εφοδο στο ιμπει. Εισαι αθηνα;
OPEL FORUM