Ο χρήστης xtkz έγραψε:
USPS Track & Confirm
Detailed Results:[list:3tx18zgj]
[:3tx18zgj] Electronic Shipping Info Received, January 09, 2010[/
3tx18zgj]
[:3tx18zgj]Αrrival[/
3tx18zgj]
[:3tx18zgj]International Dispatch, January 12, 2010, 8:45 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS)[/
3tx18zgj]
[:3tx18zgj]Arrived Abroad, January 19, 2010, 3:28 am, GREECE[/
3tx18zgj][/list:u:3tx18zgj]
Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: Arrived Abroad
Ποσο καιρο να περιμενω ειδοποιηση ειτε απο τα ΕΛΤΑ ειτε απο το τελωνειο?
Λογικά στο τρακινγκ που παράθεσες θα σου γράψει και πότε βγήκε (out of τελώνειο ή cleared ή κάπως έτσι). Από αυτή την ημερομηνία σε 4-5 μέρες πρέπει να σου έρθει ειδοποίηση. Συνήθως αυτά έρχονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ και όχι με τα απλό. ΌΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, και σε μένα και σε φίλο έχουν 'χαθεί' οι ειδοποιήσεις (την γράφω ψιλοαναλυτικα την ιστορία εδώ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σε μένα χάθηκε η τελευταία και στο φίλο έχουν χαθεί πάνω από 2-3. Θα πρότεινα μόλις περάσουν 7-8 μέρες να πάρεις ένα τηλ. Το τρακ ναμπερ που έχεις αρκεί για την αναζήτηση γιατί με αυτό το περνάνε και στο ελληνικό σύστημα. Μην το αφήσεις γιατί στις δεκαπέντε+ μέρες το δέμα ή φεύγει για πίσω ή πηγαίνει στο σπίτι κάποιου ελληναρά.
παρηγγειλα κατι βιβλια απο amazon.co.uk,διαλεξα κανονικη αποστολη,οχι express,πριν λιγο μου εστειλαν mail που ελεγαν οτι τα εστειλαν,μεσω dhl
ξερει καποιος να μου πει ποσο καιρο θα κανω να παραλαβω?επισης,για θεματα σχετικα με ωρες παραλαβης κλπ φανταζομαι θα πρεπει να μιλησω με γραφεια dhl στην ελλαδα?
Εμένα έχει κάνει και ακριβώς 3 μέρες από το μειλ μέχρι να μου χτυπήσουν το κουδούνι. Με απλή αποστολή όπως γράφεις. Το κουριερ έρχεται χωρίς να ειδοποιήσει. Αν δεν είναι κάποιος στο σπίτι ή απλά θέλεις να το παραλάβεις εσύ τότε θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα (DHL Τηλ: 210 9890000), ούτως ώστε με το τρακ ναμπερ να συμπληρώσουν τον βολικότερο τρόπο παράδοσης.