-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
USPS Track & Confirm
Detailed Results:[list:3tx18zgj]
[:3tx18zgj] Electronic Shipping Info Received, January 09, 2010[/3tx18zgj]
[:3tx18zgj]Αrrival[/3tx18zgj]
[:3tx18zgj]International Dispatch, January 12, 2010, 8:45 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS)[/3tx18zgj]
[:3tx18zgj]Arrived Abroad, January 19, 2010, 3:28 am, GREECE[/3tx18zgj][/list:u:3tx18zgj]Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: Arrived AbroadΠοσο καιρο να περιμενω ειδοποιηση ειτε απο τα ΕΛΤΑ ειτε απο το τελωνειο?
Λογικά στο τρακινγκ που παράθεσες θα σου γράψει και πότε βγήκε (out of τελώνειο ή cleared ή κάπως έτσι). Από αυτή την ημερομηνία σε 4-5 μέρες πρέπει να σου έρθει ειδοποίηση. Συνήθως αυτά έρχονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ και όχι με τα απλό. ΌΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, και σε μένα και σε φίλο έχουν 'χαθεί' οι ειδοποιήσεις (την γράφω ψιλοαναλυτικα την ιστορία εδώ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σε μένα χάθηκε η τελευταία και στο φίλο έχουν χαθεί πάνω από 2-3. Θα πρότεινα μόλις περάσουν 7-8 μέρες να πάρεις ένα τηλ. Το τρακ ναμπερ που έχεις αρκεί για την αναζήτηση γιατί με αυτό το περνάνε και στο ελληνικό σύστημα. Μην το αφήσεις γιατί στις δεκαπέντε+ μέρες το δέμα ή φεύγει για πίσω ή πηγαίνει στο σπίτι κάποιου ελληναρά.
παρηγγειλα κατι βιβλια απο amazon.co.uk,διαλεξα κανονικη αποστολη,οχι express,πριν λιγο μου εστειλαν mail που ελεγαν οτι τα εστειλαν,μεσω dhl
ξερει καποιος να μου πει ποσο καιρο θα κανω να παραλαβω?επισης,για θεματα σχετικα με ωρες παραλαβης κλπ φανταζομαι θα πρεπει να μιλησω με γραφεια dhl στην ελλαδα?
Εμένα έχει κάνει και ακριβώς 3 μέρες από το μειλ μέχρι να μου χτυπήσουν το κουδούνι. Με απλή αποστολή όπως γράφεις. Το κουριερ έρχεται χωρίς να ειδοποιήσει. Αν δεν είναι κάποιος στο σπίτι ή απλά θέλεις να το παραλάβεις εσύ τότε θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα (DHL Τηλ: 210 9890000), ούτως ώστε με το τρακ ναμπερ να συμπληρώσουν τον βολικότερο τρόπο παράδοσης.
-
Παραγγελια με 'Standard Int'l Flat Rate Shipping' απο Hong Kong.
Ποσο θα παρει να ερθει και απο ποιον παραλαμβανω ; -
ελτα, μπορεί και σε 3-4 μέρες να το έχεις, μπορεί και σε μήνα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ποσο θα παρει να ερθει και απο ποιον παραλαμβανω ;από ΕΛΤΑ, εμένα κανα 2 πακετάκια μου ήρθανε σε 15 μέρες. Μπορεί όμως να κάνει κ μήνα και 2 μήνες...
-
Δηλαδη θα αργησω να ανησυχησω για την πορεια της αποστολης.
-
Εμένα πρόσφατα από τη στιγμή που έφυγε από εκεί έκανε μια βδομάδα ακριβώς. Αθήνα.
Προφανώς δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος. Καλό είναι να στείλεις ένα μνμ και να ζητήσεις κάποιο τρακ ναμπερ. Στο απλό θα έχεις την ένδειξη απλά μέχρι πότε άφησε τη χώρα τους και καμία ενημέρωση από εκεί και έπειτα. Αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάποιο νούμερο για να αρχίσεις το ψάξιμο εδώ. Θα πρότεινα να μην το αφήσεις το ψάξιμο για πάνω από 15 μέρες από όταν έφυγε από εκεί.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ποσο θα παρει να ερθει και απο ποιον παραλαμβανω ;4-5 φορές έχω πάρει από χονκονγκ, κάτι θήκες για κίνητα και άλλα τέτοια μικροπράγματα.
Κάτω από μήνα δεν έκανε. 28-33 μέρες έπαιζε. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
USPS Track & Confirm
Detailed Results:[list:14te6igo]
[:14te6igo] Electronic Shipping Info Received, January 09, 2010[/14te6igo]
[:14te6igo]Αrrival[/14te6igo]
[:14te6igo]International Dispatch, January 12, 2010, 8:45 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS)[/14te6igo]
[:14te6igo]Arrived Abroad, January 19, 2010, 3:28 am, GREECE[/14te6igo][/list:u:14te6igo]Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Parcels
Status: Arrived AbroadΠοσο καιρο να περιμενω ειδοποιηση ειτε απο τα ΕΛΤΑ ειτε απο το τελωνειο?
Λογικά στο τρακινγκ που παράθεσες θα σου γράψει και πότε βγήκε (out of τελώνειο ή cleared ή κάπως έτσι). Από αυτή την ημερομηνία σε 4-5 μέρες πρέπει να σου έρθει ειδοποίηση. Συνήθως αυτά έρχονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ και όχι με τα απλό. ΌΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, και σε μένα και σε φίλο έχουν 'χαθεί' οι ειδοποιήσεις (την γράφω ψιλοαναλυτικα την ιστορία εδώ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σε μένα χάθηκε η τελευταία και στο φίλο έχουν χαθεί πάνω από 2-3. Θα πρότεινα μόλις περάσουν 7-8 μέρες να πάρεις ένα τηλ. Το τρακ ναμπερ που έχεις αρκεί για την αναζήτηση γιατί με αυτό το περνάνε και στο ελληνικό σύστημα. Μην το αφήσεις γιατί στις δεκαπέντε+ μέρες το δέμα ή φεύγει για πίσω ή πηγαίνει στο σπίτι κάποιου ελληναρά.
Δεν ενημέρωσα (λάθος μου) - Η παραγγελία μου αφήχθη στις 28/01/2010. Το παράδοξο ήταν ότι πρώτα πήρα ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ για παραλαβή του πακέτου και μετά ενημερώθηκε το online tracking ότι πέρασε από το τελωνείο. Το μόνο που πλήρωσα ήταν 3 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού ή κάτι τέτοιο.
Οποιαδήποτε άλλη παραγγελία με απλή αποστολή από Αμερική που δεν περνάει από τελωνείο (φάκελοι κυρίως με μικρότερη δηλωμένη αξία και σημείωση gift) κάνει ακριβώς 2 εβδομάδες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ποσο θα παρει να ερθει και απο ποιον παραλαμβανω ;4-5 φορές έχω πάρει από χονκονγκ, κάτι θήκες για κίνητα και άλλα τέτοια μικροπράγματα.
Κάτω από μήνα δεν έκανε. 28-33 μέρες έπαιζε.θα ελεγα σαν μεσο ορο γιαυτα που εχω παρει εγω, τις 15 μερες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κάτω από μήνα δεν έκανε. 28-33 μέρες έπαιζε.θα ελεγα σαν μεσο ορο γιαυτα που εχω παρει εγω, τις 15 μερες.
ομοίως.
-
Σημερα πηρα την prepaid της Κυπρου για να κανω κατι αγορες απο ebay αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτα στο paypal.Δημιουργησα λογαριασμο,δηλωσα την καρτα και τωρα μου λεει να βαλω εναν 4-ψηφιο κωδικο:
1)αυτον τον κωδικο που θα τον βρω???
2)ενω λεει οτι χρεωνει 1,50 ευρω για αυτη τη διαδικασια μου αφαιρεσε 5.50 (αλλα αν θυμαμαι καλα τη μια φορα εβαλα λαθος κωδικο και την αλλη εκανα refresh )
3)επειδη στην ιδια τραπεζα εχω και βιβλιαριο με αρκετα χρηματα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την καρτα ετσι(μην γινει καμια μλκ)???το ποσο της καρτας ειναι μονο οτι λεει στο i-cardonline.gr σωστα??? -
O κωδικός θα εμφανιστεί στην αναλυτική χρέωση της κάρτας και θα τον εισάγεις τότε στο σχετικό πεδίο. Τότε θα σου επιστραφούν και τα χρήματα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σημερα πηρα την prepaid της Κυπρου για να κανω κατι αγορες απο ebay αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτα στο paypal.Δημιουργησα λογαριασμο,δηλωσα την καρτα και τωρα μου λεει να βαλω εναν 4-ψηφιο κωδικο:
1)αυτον τον κωδικο που θα τον βρω???
2)ενω λεει οτι χρεωνει 1,50 ευρω για αυτη τη διαδικασια μου αφαιρεσε 5.50 (αλλα αν θυμαμαι καλα τη μια φορα εβαλα λαθος κωδικο και την αλλη εκανα refresh )
3)επειδη στην ιδια τραπεζα εχω και βιβλιαριο με αρκετα χρηματα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την καρτα ετσι(μην γινει καμια μλκ)???το ποσο της καρτας ειναι μονο οτι λεει στο i-cardonline.gr σωστα???- Απάντησε ο drdino.
2)1.5 ευρώ για το λάθος, 1.5 ευρώ για το refresh, 1.5 για το σωστό + 1 ευρώ έξοδα φορτισης=5.50 ευρώ.
3)Σωστά.
ΥΓ Η επιστροφή των χρηματων εμφανίζεται στο balance του paypal. To πως θα τα τραβήξεις από εκεί είναι άλλη υπόθεση.
- Απάντησε ο drdino.
-
Παντως χωρις αυτον τον κωδικο εκανα αγορα χωρις κανενα προβλημα.
Απο Αγγλια με ποια μεταφορικη θα μου ρθουν και ποτε??? -
Αγορά γίνεται, απλά υπάρχουν ορισμένοι πωλητές, κυρίως σε αντικείμενα αξίας, που ζητούν να έχεις verified account. Μια extra εγγύηση είναι, τίποτα παραπάνω. Το ίδιο και με το shipping address, το οποίο δεν έχω ψάξει πως να κάνω το verification.
To πότε και με ποιά μεταφορική θα σου έρθουν από Αγγλία εξαρτάται από πολλά. Το ταχυδρομίο τους είναι το Royal Mail πάντως. Μεγάλο ρόλο -αν όχι τον μεγαλύτερο- στο χρόνο παράδοσης παίζουν τα ΕΛΤΑ. Το tracking αγοράς που έγινε απο Αγγλία Τρίτη πρωί μου έδειξε ότι απεστάλει την ίδια μέρα, και Τετάρτη βρισκόταν στα overseas services, ΕΛΤΑ δηλαδή. Εγώ θα το παραλάβω από την Τρίτη και μετά όμως... -
Diesel παντελονι απο το yoox με 55 ευρω.Τελευταια νουμερα,χωρις εξοδα αποστολης.Παρηγγειλα κυριακη,χτες(μεγαλη Πεμπτη) ηρθε το κουριερ.Αψογο το παντελονι,ακομα πιο αψογο το μαγαζι.
Μεγαλο πλεονεκτημα να ξερεις το νουμερο σου...
-
Τελικα η παραγγελια απο Hong Kong ηρθε στο 10ημερο.
Ημερα αποστολης, απο οτι ειδα, ειχε την ιδια της παραγγελιας. -
Καποια γνωστη σας σελιδα για παπουτσια κλπ ;
-
Kανα καλο site για ρουχα(κυριως μπλουζες και πουκαμισα)???
-
γιατι στην ελλαδα δεν εχει ρουχα;
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)