-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
ΙΚΑ 68** και 69** σε peugeot της sixt
Ιedmond και mjr δε μας λέτε που βλέπετε αυτά τα ΕΕΕ μήπως βγάλουμε καμία άκρη;
MIT-3276 σε αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/591000/
Τα ΕΕΕ λογικά έιναι η συνέχεια των ΕΕΑ ... ΕΕΚ... οπότε προέρχονατι από το νομό Πέλλας
Λάθος!! είναι εξαιρούμενος συνδυασμός πράγματι της Πέλλας που είναι όμως σε κόκκινες πινακίδες οι οποίες δίνονται σε αμάξια που είναι με μειωμένους δασμούς και φυσικά δίνονται σε διάφορες περιοχές
-
KXX-998* mazda 6
-
ΗΑΝ 2602 σε Ford Ranger.
ΗΑΜ 4913 σε Punto.
ΑΖΕ 4053 σε Mini μάλλον. -
Μολις παρελαβα αριθμο ΝΙΟ 4707 στο caddy μου.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μολις παρελαβα αριθμο ΝΙΟ 4707 στο caddy μου.Καλοριζικο το Caddy!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σήμερα το πρωι μια rent a car ξεφόρτωσε μεγάλο αριθμό Panda και Grande Punto απο το βαπόρι και τα μετεφερε στα γραφεία της. Αναμένεται φρέσκο πράγμα σύντομα!!!Άδικα χάρηκα. Σήμερα πήραμε πινακίδες. Είναι κάπου στο ΗΚΤ 856*
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 2602 σε Ford Ranger.
ΗΑΜ 4913 σε Punto.
ΑΖΕ 4053 σε Mini μάλλον.ΗΑΜ-4910 σε Punto και αυτό.
Πριν από λίγο είδα και το ΑΖΕ-4053. Για Citroen C2 μου φάνηκε. -
ΙΟΡ-288* iQ
-
ΕΡΤ-3050
-
ΙΟΕ 2878 σε ενα λευκο Α4 αλλα το περιεργο ηταν οτι η πινακιδα ειχε πλαισιο αντιπροσωπειας που εγραφε οτι ειναι απο τη Λαρισα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΙΟΕ 2878 σε ενα λευκο Α4 αλλα το περιεργο ηταν οτι η πινακιδα ειχε πλαισιο αντιπροσωπειας που εγραφε οτι ειναι απο τη ΛαρισαΕίναι με Leasing...γι'αυτό!
-
ΑΗΜ-5678
Ξεχασα να πω οτι την παρατηρηση του Thaliarque την ειδα και γω αποψε!!!!!!! Μια ολοκαινουργια κοκκινη ΜΙΤΟ
(Μαλλον πρεπει να εκανε ενα ταξιδακι στρωσιματος Ξανθη- Κομοτηνη )
Τελευταια ενημερωση: EBM:1422 Jeep Compass
-
-
Μία βοήθεια. Είδα σπάνιο SW πιθανόν Τoyota αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο χρονών είναι. Είχε πινακίδα ΗΜ 7***
Ξέρει κανείς? -
ΧΑΙ 4721 Τσερόκι
-
Αν μας έλεγες τους 3 πρώτους αριθμούς της πινακίδας, μπορούμε να σου πούμε ακριβώς πότε ήταν
-
PAO-8439
TPZ-6347
AZE-6404
YPX-4452
HAO 403
AAN 985 -
HKT 8694 suzuki alto
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Αν μας έλεγες τους 3 πρώτους αριθμούς της πινακίδας, μπορούμε να σου πούμε ακριβώς πότε ήτανΜόνο το πρώτο θυμάμαι. Ούτε στο περίπου δεν μπορεί να πεί κάποιος?
-
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010