-
Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω εσάς που δε θέλετε τις ποτηροθήκες! Τι σας πειράζουν ρε παιδιά; Το εσωτερικό της 147 το έχετε υπόψη, έτσι; Μια χαρά όμορφο και εντυπωσιακό. Ε, έχει ποτηροθήκη... κρυφή και καλαίσθητη. Εμφανίζεται όποτε θέλεις εσύ. Όταν είναι 'κρυμμένη' ούτε που φαντάζεσαι ότι υπάρχει. Αν λοιπόν οι ποτηροθήκες είναι πτυσσόμενες εξακολουθούν να σασ χαλάνε;
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω εσάς που δε θέλετε τις ποτηροθήκες! Τι σας πειράζουν ρε παιδιά; Το εσωτερικό της 147 το έχετε υπόψη, έτσι; Μια χαρά όμορφο και εντυπωσιακό. Ε, έχει ποτηροθήκη... κρυφή και καλαίσθητη. Εμφανίζεται όποτε θέλεις εσύ. Όταν είναι 'κρυμμένη' ούτε που φαντάζεσαι ότι υπάρχει. Αν λοιπόν οι ποτηροθήκες είναι πτυσσόμενες εξακολουθούν να σασ χαλάνε;Δεν ειπα οτι δε θα αγορασω ενα αυτοκινητο επειδη εχει ποτηροθηκες αλλα με εκνευριζει που στα περισσοτερα περιοδικα οταν αναφερονται στο εσωτερικο θα πρεπει να αναφερουν και το αν και ποσες ποτηροθηκες εχει. Πολυ κακο για το τιποτα. Αν ειναι κρυφη πολυ μα πολυ καλυτερα,οκ;
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Αυτο που ξερω ειναι οτι η bmw στα mini οπως και η porsche sto facelift των 996 και boxster τοποθετησαν ποτηροθηκες λαμβανοντας υποψιν τους τα ποτηρια γνωστης αλυσιδας cafe (λεγε με starbucks) o dimitrios2004 θα το γνωριζει καλυτερα
Με σκέφτονται
Είμαι συχνά με ένα starbucks στο χέριΦιλικά ,
Δημήτρηςiced white chocolate moka grand for me
η τιμη τους ειναι ιδια παγκοσμιος?(ληστεια κανονικη) -
Αυτα που μου αρεσουν:
- χειρισμος Ραδιο-CD απο το τιμονι.
- αυτοματη λειτουργια υαλοκαθαριστηρων.
- ποτηροθηκη σε σωστο μερος.
- φωτισμος στο κατω μερος της πορτας (στη περιτωση που κατι μας πεσει κατω και ειναι βραδυ.
- ψηφιακο κλιματιστικο/AC.
- κεντρικο κλειδωμα ολων των θυρων και ταπας.
- αφθονοι αποθηκευτικοι χωροι για μικροαντικειμενα.
- οθονη που να δειχνει στον οδηγο που ακριβως βρισκεται και ποση αποσταση πρεπει να διανησει για να φτασει στο προορισμο του
Αυτα που δεν μου αρεσουν:
- ζαντες αλουμινιου.
- να χρειαζεται ο οδηγος να δινει το κλειδι στον υπαλληλο του βενζιναδικου για να ανοιχθει η ταπα της βενζινης.
- Να μην υπαρχει κλειδαρια στην πορτα του συνοδηγου.
- Να μην εχει η ρεζερβα τις κανονικες διαστασεις που εχουν οι υπολοιποι 4 τροχοι.
- να μην υπαρχει ABS (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
- οι διακοπτες των παραθυρων στην κεντρικη κονσολα.
-
ΔΕΝ μου αρέσει η κατάργηση διάφορων ευκολιών που υπήρχαν παλιότερα!
-θέλω και μόνιμη μοκέτα και το προστατευτικό πατάκι, γιατί να είναι extra....
-θέλω τα αλεξήλια να μπορούν να γυρίσουν και να καλύπτουν το πλαϊνό παράθυρο.
-θέλω μπροστινές κολώνες λεπτότερες και πιο πίσω τοποθετημένες με πανοραμικό παρμπρίζ ώστε να μην μου κόβει το οπτικό πεδίο στις διασταυρώσεις. Επίσης θέλω να μπορώ να μπαινοβγαίνω χωρίς να πρέπει να σκύβω το κεφάλι μου επειδή έχουν χαμηλώσει πολύ το πάνω εμπρός μέρος της οροφής (πχ προηγούμενο A4).
-θέλω κανονικές ασφάλειες που να είναι εκεί που ήταν (δίπλα στο τζάμι κοντά στη μεσαία κολώνα) και που τις βλέπω και ξέρω αν έχω κλειδώσει ή όχι.
-θέλω τα ωραία σκουρόχρωμα μαλακά πλαστικά και όχι τα πιο σύγχρονα που είναι σκληρά ή ανοιχτόχρωμα οπότε αντανακλούν στο παρμπρίζ.
-χερούλια πάνω από τις πόρτες.
-ακουμπιστήρι για το αριστερό πόδι (υποπόδιο).
-φωτάκι στο ντουλαπάκι και στο χώρο αποσκευών.
-μέγεθος ντουλαπακίου που μειώνεται λόγω αερόσοκου
-και πάντα εκνευρίζομαι με τα ντουλαπάκια που για να ανοίξουν πρέπει να κόψει τα πόδια του ο συνοδηγός..... (παλιά το είχαν μόνο κάτι ιταλικά τώρα όλο και περισσότεροι....). -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
...
iced white chocolate moka grand for me
η τιμη τους ειναι ιδια παγκοσμιος?(ληστεια κανονικη)Συμφωνούμε στο γούστο, αλλά οχι και ληστεία Δεν ξέρω στην Ελλάδα τι τιμές έχουν, αλλά ληστεία σε coffee και γενικά ποτό όπως στην Ελλάδα σπάνια είχα νιώσει
Σχεδόν διπλάσιες τιμές πλήρωνα σε πολλά ποτά απο ότι εδώ και γενικά και σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες είναι πιό ακριβή νομίζω στα ποτά
Άσε που πονάει το στομάχι μου όταν πίνω το frape και υποτίθεται οτι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει πολύ ο cafe-ς (a la Ελληνικά) και πίνω και δυνατούς
Φιλικά ,
Δημήτρης -
Ποτηροθεικες, και κρυφές θήκες στα στανταρ οχι μονο για τους μπροστα αλλα και για τους πίσω. Μπράτσο με θήκη φυσικα για τον οδηγό αλλα και μεσαιο χώρισμα για τους πίσω, αυτα για αυτοκίνητο πόλης.
Για καθαρόαιμό τζίπ όλα τα παραπάνω αλλα και δυνατότητα ρύθμισεις της ροπής ανα τροχό, ύψος αναρτησεις, ψύγειο με καταψυκτη, πτυσόμενη και αυτοκαθαριζόμενη ψησταριά dvd player με οθονη 17 inch η οποια θα κριβετε με την εκκίνηση του κινητηρα, μεγαλο τασακι και φυσικα σκουπιδοφάγο ωστε να μειώνετε ο ογκος των απορυματων, οσκουπιδοφαγος μπορει να μπεικαι σε ι.χ.
Θυμηθεικα ακομα κάτι για το ι.χ δευετρο ντουλαπακι συνοδηγου ή κάπου αλλου στο αυτοκινητο αλλα να είναι ψυγειο.
Μπορει να αλλαζει ενα αυτοκινητο λάστιχο απο μόνο του? μπορει το χρώμα του να μην γρατζουνιετε ουτε απο ολμό? αν γινοντε αυτα σε ενα αυτοκινητο τα παραπανω είναι πανευκολα να γινουν. -
...
iced white chocolate moka grand for me
η τιμη τους ειναι ιδια παγκοσμιος?(ληστεια κανονικη)Συμφωνούμε στο γούστο, αλλά οχι και ληστεία Δεν ξέρω στην Ελλάδα τι τιμές έχουν, αλλά ληστεία σε coffee και γενικά ποτό όπως στην Ελλάδα σπάνια είχα νιώσει
Εδώ ο μεγαλύτερος φραπουτσίνο (Venti) κοστίζει 3.25 λίρες. Σίγουρα δεν είναι φτηνός.
-
Πολλοί φίλοι γκρινιάζουν για τους εφεδρικούς τροχούς που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τους κανονικούς που φορά το αμάξι. Δεν άκουσα τίποτα για τα κιτ επισκευής που έχουν αρχίσει να μπαίνουν αντί εφεδρικού τροχού. Αλήθεια τι περιέχουν αυτά τα κιτ και πόσο εύχρηστα είναι; Έχει κανένας σας εμπειρία από αυτά;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πολλοί φίλοι γκρινιάζουν για τους εφεδρικούς τροχούς που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τους κανονικούς που φορά το αμάξι. Δεν άκουσα τίποτα για τα κιτ επισκευής που έχουν αρχίσει να μπαίνουν αντί εφεδρικού τροχού. Αλήθεια τι περιέχουν αυτά τα κιτ και πόσο εύχρηστα είναι; Έχει κανένας σας εμπειρία από αυτά;Το κίτ επισκευής είναι απ όσο γνωρίζω ένα μουκάλι αφρού 'φάστ'
Αν έχεις πατήσει καρφί επαρκεί, αλλά άμα έχει σκιστεί το λάστιχο στο πλάι δεν κάνει τίποτα. -
.....Άσε που πονάει το στομάχι μου όταν πίνω το frape και υποτίθεται οτι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει πολύ ο cafe-ς (a la Ελληνικά) και πίνω και δυνατούς
Ως εδώ ηταν, κατω τα χέρια απο τον φραπέ, τα ανεχομαι ολα αλλα, μην μου κατηγορείτε τον φραπε!!!!!!!!
ΥΣ. τωρα που γραφω εχω εναν διπλα μου με 3 μεγαλα παγακια σε ψηλό ποτήρι, βαρυ -βαρύ!!!!!
-
δεν ξερω, τι λετε, εδω παντως ο ΜΙΚΡΟΣ φραποτσινο, κανει 3.60 ευρω, και ΝΑΙ μιλαμε για τον ΜΙΚΡΟ!!! (Αυτο ειναι ~ 5 δολλαρια για να καταλαβει ο δημητρης)
εν τω μεταξυ, δεν συγκρινεται με τον frigo toy Everest. δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε!!! -
Ωραια πραγματα>>>
-Κουμπι ταπας βενζινης μεσα στο αυτοκινητο
-Ποτηροθηκες που κρυβονται
-Ευχρηστο τασακι
-Φωτα xenon
-Στανταρ δισκοι πισωΔεν μου αρεσουν
-Τρυπες, θηκες μπουκαλιων, ραφακι κατω απο το rcd και λοιπες υπερβολες
-Τασια στις σπορ εκδοσεις
-Ταμπουρα πισω (ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ειναι τα δισκοφρενα επιτελους???)
-Χειροφρενο στο ποδι (mercedes κλπ)
-Μη απενεργοποιουμενο πληρως Traction
-ΜΗ υπαρξη διακοπτη ABS
-Οι τεραστιοι θολοι και το αμαξωμα 10εκ απο τον δρομο σε συνδιασμο με 14ρεςΑυτα για την ωρα...!
Επισης δεν μου αρεσουν τα ποσιμα απο Starbucks και McDonalds
Πως τα τρωτε αυτα τα τσιμεντα ρε παιδια???Φρεντοτσινο στο cafe και για το αυτοκινητο Black Ice....
-
Εκτός από ποτηροθήκες να μπουν και πιατοθήκες
Λοιπόν...
- Να ανοίγει το πορτμπαγκάζ (μία λέξη) χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το κλειδί και να πας πίσω
- Θήκη που να χωράει το εκάστοτε κινητό μου
- Να μην είναι το κουμπί για τα αλάρμ σε εντελώς άβολη θέση
- Να είναι μεγάλο το ντουλαπάκι του συνοδηγού
- Χειριστήριο για cd-radio πάνω στο τιμόνι
-
Ο χρήστης Durdyn έγραψε:
............2) Θήκη που να χωράει το εκάστοτε κινητό μουΕίχα διαβάσει ένα άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα. Το συμπέρασμα ήταν οτι ενώ είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ποτηροθήκη που να δέχεται σχεδόν όλα τα ποτήρια, είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο για τα κινητά καθώς τα σχήματά τους είναι εντελώς διαφορετικά.
Και καλωσήρθες στο φόρουμ
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πολλοί φίλοι γκρινιάζουν για τους εφεδρικούς τροχούς που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τους κανονικούς που φορά το αμάξι. Δεν άκουσα τίποτα για τα κιτ επισκευής που έχουν αρχίσει να μπαίνουν αντί εφεδρικού τροχού. Αλήθεια τι περιέχουν αυτά τα κιτ και πόσο εύχρηστα είναι; Έχει κανένας σας εμπειρία από αυτά;
Το κίτ επισκευής είναι απ όσο γνωρίζω ένα μουκάλι αφρού 'φάστ'
Αν έχεις πατήσει καρφί επαρκεί, αλλά άμα έχει σκιστεί το λάστιχο στο πλάι δεν κάνει τίποτα.Κάποτε είχα πάει εκδρομή στό Πήλιο.Στό κατέβασμα λοιπών,συναντάμε δύο πιτσιρικάδες πού σπρώχνουν τό παπάκι τους στό οποιο είχα σκάσει τό πίσω λάστιχο.
Μιάς καί είχα ένα 'Φάστ' εφεδρικό,σταματάω γιά νά τούς τό δώσω,νά φουσκώσουν τό λάστιχο καί νά γυρίσουν στό Βόλο.
Τό παίρνει ο πιτσιρικάς,τό βιδώνει στήν βαλβίδα,σκύβουμε όλοι κοντά από ενδιαφέρων,πατάει τό 'κουμπί' τού φάστ γιά νά φουσκώσει τό λάστιχο,καί ξαφνικά τό μπουκαλάκι τού φάστ...σκάει στά μούτρα του,καί γεμίσαμε όλοι μας μέ αφρό!!!
Αν βλέπατε τήν έκφραση τού πιτσιρίκου εκείνη τή στιγμή,θά γελούσατε ακόμα καί σήμερα!!!
Δέν μπορούσε νά καταλάβει,άν ήθελα νά τόν βοηθήσω πραγματικά,ή άν ήθελα νά τού κάνω πλάκα!!! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
δεν ξερω, τι λετε, εδω παντως ο ΜΙΚΡΟΣ φραποτσινο, κανει 3.60 ευρω, και ΝΑΙ μιλαμε για τον ΜΙΚΡΟ!!! (Αυτο ειναι ~ 5 δολλαρια για να καταλαβει ο δημητρης)
εν τω μεταξυ, δεν συγκρινεται με τον frigo toy Everest. δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε!!!Παράθεση:
.....Άσε που πονάει το στομάχι μου όταν πίνω το frape και υποτίθεται οτι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει πολύ ο cafe-ς (a la Ελληνικά) και πίνω και δυνατούς
Ως εδώ ηταν, κατω τα χέρια απο τον φραπέ, τα ανεχομαι ολα αλλα, μην μου κατηγορείτε τον φραπε!!!!!!!!
ΥΣ. τωρα που γραφω εχω εναν διπλα μου με 3 μεγαλα παγακια σε ψηλό ποτήρι, βαρυ -βαρύ!!!!!
Φθηνός δεν είναι με τίποτα!!! Επομένως έρχεστε σε συμφωνία με αυτό που είπα οτι ειδικά στην Ελλάδα είδα τις πιο παράλογες τιμές Άκου εκει $5 για το μκρό! (τις πιο παράλογες το λέω με έννοια υπερβολής)
Και εδώ το μικρό κάνει περίπου $3.5 (2.9euro) . Μάλλον μετέφεραν τις τιμές όπως είναι αλλάζοντας το σήμα του $ σε euro
Και εδώ το Starbucks δεν θεωρείτε απο τα φθηνά μαγαζία. Άν πας σε ένα bar ή σε ένα restaurant/hotel μπορεί να πληρώσεις λιγότερα για coffee.
Αντίθετα αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι απο τη προσωπική μου εμπειρία ώς τουρίστας συγκεκριμένα σε θέματα ποτού/coffee στην Ελλάδα συνολικά είχαν ακριβές τιμές. Ακόμα και σε μεγάλες πόλεις, όχι μόνο σε νησιά και τουριστικά μέρη.Απο την άλλη το φαγητό στην Ελλάδα ήταν φθηνό. Άχ αυτά τα θαλασσίνα...
Όσο για το frape αγαπητέ μου GFON εγώ τα χέρια μου τα άφησα. Ούτε που τον αγγίζω Επομένος μήν ανησηχείς
Φιλικά με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Δεν ξέρω για φραπέδες και λοιπά εγώ πάντως πρόσφατα ανακάλυψα τον Frozito του 'Γρηγόρης μικρογεύματα' στο κυλικείο της βιβλιοθήκης και μου άρεσε πολύ.
Αν και το μόνο πόσιμο που υπάρχει στο αμάξι είναι νερό μια ποτηροθήκη που να χωρά ένα μικρό μπουκάλι νερό είναι χρήσιμη. Αν θέλω καφέ σταματάω και πίνω. Γιατί στον καφέ όπως και στο ποτό και στο φαϊ μετράει πάνω από όλα η παρέα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ξέρω για φραπέδες και λοιπά εγώ πάντως πρόσφατα ανακάλυψα τον Frozito του 'Γρηγόρης μικρογεύματα' στο κυλικείο της βιβλιοθήκης και μου άρεσε πολύ.
Αν και το μόνο πόσιμο που υπάρχει στο αμάξι είναι νερό μια ποτηροθήκη που να χωρά ένα μικρό μπουκάλι νερό είναι χρήσιμη. Αν θέλω καφέ σταματάω και πίνω. Γιατί στον καφέ όπως και στο ποτό και στο φαϊ μετράει πάνω από όλα η παρέα.Συμφωνω 100% με τα παραπανω!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
............2) Θήκη που να χωράει το εκάστοτε κινητό μου
Είχα διαβάσει ένα άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα. Το συμπέρασμα ήταν οτι ενώ είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ποτηροθήκη που να δέχεται σχεδόν όλα τα ποτήρια, είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο για τα κινητά καθώς τα σχήματά τους είναι εντελώς διαφορετικά.
Και καλωσήρθες στο φόρουμ
Καλώς σας βρήκα...
Ναι, είναι πρόβλημα
Όταν είχα αλλάξει κινητό μου κακοφάνηκε γιατί το προηγούμενο ταίριαζε ακριβώς στη θέση στην πόρτα, ενώ το καινούριο κάνει βόλτες και χτυπάει από εδώ κι από εκεί
Καλά και άσχημα στοιχεία σε αυτοκίνητα