-
Αν και off topic το Scirocco είναι συμπαθητικό αμαξάκι. Και εδώ που τα λέμε επειδή αντιπαθώ τους άξονες πίσω, θα το επέλεγα ας πούμε έναντι πάρα πολλών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης Mito. Ρε Γρηγόρη τι το ψυρίζεις τόσο το θέμα? Πέρα από την πλάκα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα...
.Γρηγόρη που και που όμως και η σεξουαλική δεν κάνει κακό εεε
Γενικα μονο καλο κανει αυτη και δεν μου λειπει...
Το κακο ειναι οταν δεν την εχεις και προσπαθεις μεσα απο την οδηγηση να 'ξεδωσεις'... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αν και off topic το Scirocco είναι συμπαθητικό αμαξάκι. Και εδώ που τα λέμε επειδή αντιπαθώ τους άξονες πίσω, θα το επέλεγα ας πούμε έναντι πάρα πολλών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης Mito. Ρε Γρηγόρη τι το ψυρίζεις τόσο το θέμα? Πέρα από την πλάκα.Παει, χαλασε ο 'κοσμος'...
-
Για το τζαπωνι λες;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν και off topic το Scirocco είναι συμπαθητικό αμαξάκι. Και εδώ που τα λέμε επειδή αντιπαθώ τους άξονες πίσω, θα το επέλεγα ας πούμε έναντι πάρα πολλών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης Mito. Ρε Γρηγόρη τι το ψυρίζεις τόσο το θέμα? Πέρα από την πλάκα.
Παει, χαλασε ο 'κοσμος'...
Ο κοσμος εχει χαλασει ηδη , μαλλον εσυ δεν το καταλαβες
-
Παει, χαλασε ο 'κοσμος'...
Το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα είχα δισταγμό θα ήταν το να εκφέρω την άποψη μου αγαπητέ μου....
-
@Yugo
***Γενικα μονο καλο κανει αυτη και δεν μου λειπει... ***Το κακο ειναι οταν δεν την εχεις και προσπαθεις μεσα απο την οδηγηση να 'ξεδωσεις'...
δεν λεγαμε για μονος σου......
-
λοιπον.μολις παρακολουθησα την δοκιμη του μπεστ μοτορινγκ.κ αναφερω για ακομη μια φορα προς αποφυγην παρεξηγησεων οτι δεν εχω οδηγησει την μιτο.
το αυτοκινητο μου φανηκε μαλακο εμπροσθιως κ σκληρο οπισθιως.κ για να εξηγηθω καλυτερα,μου φανηκε οτι εμπροσθιως εχει ΄΄μαλακη΄΄ εκτονωση(rebound) κ οπισθιως εχει ιδιαιτερως ΄΄σκληρη΄΄ συμπιεση(bound).
σε καμια περιπτωση δεν παρατηρησα να παει να φερει τετακε.σε καμια περιπτωση δεν συμπεριφερθηκε σαν σουβλακι.
ο οδηγος μου φανηκε λιγο πιο αποτομος στις κινησεις του εν συγκρισει με την οδηγηση των υπολοιπων αυτοκινητων(παρεπιπτοντως ισως δεν ηταν στην μερα του γιατι κ στο μαζντα εχανε καποιες αλλαγες..),αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω προωπικη εμπειρια με τη μιτο κ απο τη στιγμη που η συγκεκριμενη εκπομπη δεν μου εχει δωσει λαβη για αρνητικα σχολια ολα αυτα τα χρονια,δεν μπορω να πω οτι το εκανε επιτηδες η κατι αναλογο.
με εντυπωσιασε το 500(1.330κγ???),οπως το περιμενα το σιροκο,περιμενα κατι καλυτερο απο το μαζντα(ελεω δυναμης αλλα κ 4κινησης).
επναλαμβανω οτι δν μπορω να ειμαι εγκυρος κριτης καθοτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τη μιτο.. -
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα. Το ανεφερα και τοτε...
Πλεον και με το video, (στα σημεια που προτεινω και στον mirage να δει) μονο τυφλοι, ή απιστοι , ή κολλημμενοι δεν το αντιλαμβανονται.Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω .... Σου λένε 4 -5 -6 άτομα πως την οδηγήσαν κι εσύ επιμένεις για το βίντεο. Είναι μια ειδική περίπτωση, σε ειδικές συνθήκες, που το 99 % των αγοραστών δεν θα επιχειρήσει ποτέ.Αφήνεις υπονοούμενα για τις διαδρομές που επιλέγει η ΑΡ , χαρακτηρίζεις εμμέσως πλην σαφώς τζιπ και επικίνδυνη τη Mito. Με συγχωρείς φίλε μου αλλά όσα βίντεο και να δεις και όσα περιοδικά και να διαβάσεις, ή** δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα ή απλά είσαι εγκάθετος.**..
Που ξερεις, μπορει και τα δυο. Αν εχεις διαβασει σχολια μου και καταγραφη στο 'οδηγησα' απο προσωπικες εμπειριες με διαφορα αυτοκινητα ΚΑΙ ιταλικα, θα καταλαβεις...
Χαίρομαι που έχεις αυτογνωσία. Δεν είπα πουθενά πως είσαι πολέμιος όλης της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, για τη mito μίλησα. Είναι κατανοητό σε όλους πως δεν σου αρέσει έτσι όπως είναι. Η υπερ ανάλυση όμως χρησιμοποιώντας ακραίους και εντελώς αβάσιμους χαρακτηρισμούς δεν βοηθάει σε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά διορθώνονται για όποιον θέλει με μια 4αδα aftermarket αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
λοιπον.μολις παρακολουθησα την δοκιμη του μπεστ μοτορινγκ.κ αναφερω για ακομη μια φορα προς αποφυγην παρεξηγησεων οτι δεν εχω οδηγησει την μιτο.
το αυτοκινητο μου φανηκε μαλακο εμπροσθιως κ σκληρο οπισθιως.κ για να εξηγηθω καλυτερα,μου φανηκε οτι εμπροσθιως εχει ΄΄μαλακη΄΄ εκτονωση(rebound) κ οπισθιως εχει ιδιαιτερως ΄΄σκληρη΄΄ συμπιεση(bound).
σε καμια περιπτωση δεν παρατηρησα να παει να φερει τετακε.σε καμια περιπτωση δεν συμπεριφερθηκε σαν σουβλακι.
ο οδηγος μου φανηκε λιγο πιο αποτομος στις κινησεις του εν συγκρισει με την οδηγηση των υπολοιπων αυτοκινητων(παρεπιπτοντως ισως δεν ηταν στην μερα του γιατι κ στο μαζντα εχανε καποιες αλλαγες..),αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω προωπικη εμπειρια με τη μιτο κ απο τη στιγμη που η συγκεκριμενη εκπομπη δεν μου εχει δωσει λαβη για αρνητικα σχολια ολα αυτα τα χρονια,δεν μπορω να πω οτι το εκανε επιτηδες η κατι αναλογο.
με εντυπωσιασε το 500(1.330κγ???),οπως το περιμενα το σιροκο,περιμενα κατι καλυτερο απο το μαζντα(ελεω δυναμης αλλα** κ 4κινησης**).
επναλαμβανω οτι δν μπορω να ειμαι εγκυρος κριτης καθοτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τη μιτο..Ειδική παραγγελία για σένα;;;
-
Ακόμα παίζεται το σήριαλ Kίκιζας vs Mito?? Είμουνα νιος και γέρασα...
Πάω για δεύτερη μετάθεση κι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το αμάξι... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάω για δεύτερη μετάθεση κι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το αμάξι...Πηρες καμμια αδεια και βρηκες χρονο για να 'υποστηριξεις' το τοπικο?
'Δευτερη μεταθεση' μεσα σε δυο μηνες που μπηκες? Γιαλαντζι θητεια κανεις και εσυ...
Αντε, καλες υπηρεσιες... -
Πάω για δεύτερη μετάθεση κι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το αμάξι...Πηρες αδεια, και βρηκες χρονο να 'υποστηριξεις' το τοπικο?
Πως ειναι οι υπηρεσιες σου?Εχω έρθει Σπάρτη να 'εκπαιδευτω' στο στοιχείο μου....οδηγός....
Έχω εξοδο τώρα...σας βλέπω και από το κινητό αλλα βαριεμαι να γραφω από κει...μια τρεις με παει τώρα όπως και στη Λαμία...
ΓΤΠ θητεία κάνω γιατί δεν παίζει βύσμα και έφαγα μετάταξη από Υλικού Πολέμου σε Πεζικό και πάω Σέρρες μετά!! Καλό εεε?? Σημασία όμως έχει ότι θα είμαι Σέρρες με την Alfa...και ο νοών νοείτω...(προλαβαίνω και το track weekend του Alfisti) -
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
@Yugo
***Γενικα μονο καλο κανει αυτη και δεν μου λειπει... ***Το κακο ειναι οταν δεν την εχεις και προσπαθεις μεσα απο την οδηγηση να 'ξεδωσεις'...
δεν λεγαμε για μονος σου......
Γιατι, ποιος σου ειπε για 'μονος μου'?
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα. Το ανεφερα και τοτε...
Πλεον και με το video, (στα σημεια που προτεινω και στον mirage να δει) μονο τυφλοι, ή απιστοι , ή κολλημμενοι δεν το αντιλαμβανονται.Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω .... Σου λένε 4 -5 -6 άτομα πως την οδηγήσαν κι εσύ επιμένεις για το βίντεο. Είναι μια ειδική περίπτωση, σε ειδικές συνθήκες, που το 99 % των αγοραστών δεν θα επιχειρήσει ποτέ.Αφήνεις υπονοούμενα για τις διαδρομές που επιλέγει η ΑΡ , χαρακτηρίζεις εμμέσως πλην σαφώς τζιπ και επικίνδυνη τη Mito. Με συγχωρείς φίλε μου αλλά όσα βίντεο και να δεις και όσα περιοδικά και να διαβάσεις, ή** δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα ή απλά είσαι εγκάθετος.**..
Που ξερεις, μπορει και τα δυο. Αν εχεις διαβασει σχολια μου και καταγραφη στο 'οδηγησα' απο προσωπικες εμπειριες με διαφορα αυτοκινητα ΚΑΙ ιταλικα, θα καταλαβεις...
Χαίρομαι που έχεις αυτογνωσία. Δεν είπα πουθενά πως είσαι πολέμιος όλης της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, για τη mito μίλησα. Είναι κατανοητό σε όλους πως δεν σου αρέσει έτσι όπως είναι. Η υπερ ανάλυση όμως χρησιμοποιώντας ακραίους και εντελώς αβάσιμους χαρακτηρισμούς δεν βοηθάει σε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά διορθώνονται για όποιον θέλει με μια 4αδα aftermarket αμορτισέρ.
To οτι την οδηγησαν 4-5 ατομα, και την εχουν αλλα τοσα που γραφουν δεν λεει κατι αναφορικα με το Video. Εξαλλου διευκρινιζω οτι τετοια συμπεριφορα παρατηρησα σε μοντελα 08' που οδηγησα, αλλα και στο Video οπως τα βλεπω, πιστευοντας οτι συμφωνα και με τις ανακοινωσεις του τυπου τα μοντελα 09' και επειτα εχουν νεες ρυθμισεις.
Ο χαρακτηρισμος 'Suv' ηταν χιουμοριστικη υπερβολη, αν δεν καταλαβες, τα υπολοιπα ομως μονο αβασιμα δεν ηταν. Παρεθεσα ακριβως την χρονικη στιγμη των video, και οι εικονες
ψεμματα δεν λενε, οσο και αν θελουν καποιοι να τις βλεπουν 'διαφορετικα'.
Τελος, το τι γνωριζω εγω απο αυτοκινητα, ειναι κατι που σιγουρα εσυ δεν ξερεις καθως δεν με γνωριζεις προσωπικα, τα περι εγκαθετου, εχω ηδη αποδειξει και στο παρελθον οτι δεν ισχυουν απο την πλευρα μου. -
Η Mito στο vid του BM είναι λογικό να είναι ΜΥ'08?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειδική παραγγελία για σένα;;;
δεν φερει 4κινηση το μαζντα?νομιζα οτι εφερε οπως κ το 6 μπς(τουλαχιστον ιαπωνια).αν οχι τοτε ζητω συγνωμη,εκανα λαθος.απλως νομιζα οτι εφερε χαλντεξ.μη μας παρεις κ το κεφαλι..πολυ ειρωνια βλεπω σημερα..
-
λοιπόν ξεκινώ έρανο με θεμα 'ας μαζέψουμε χρηματα για να παρει ο κικιζας αμαξι επιτέλους!!!!' ...... μετα απο τηλ. μου επικοινωνία με τους σταθμους θα οργανωθεί και τηλεμαραθωνιος γιαυτο το σκοπο.... σας ευχαριστω πολυ ολους που θα συνδράμετε το κατι τι σας ... καταθεση θα μπορείτε να κανετε σε ολες τις τραπεζες στον λογαρισμο ' help litlle kikiza to buy a car....you can!!!!)
έτσι θα ηρεμίσουμε μια και καλή εδω μέσα....
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Η Mito στο vid του BM είναι λογικό να είναι ΜΥ'08?+oo
Και περα απο αυτο ρυθμισεις στην μπροστινη αναρτηση συμφωνα με την Alba δεν εγιναν ποτε
-
Ε, αφού το είπε ο Alba έτσι θα είναι...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008