-
Το δικο μου θα ειναι ασπρο!!! Του Αγγελου δεν ξερω. Ας μας πει ο ιδιος
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το δικο μου θα ειναι ασπρο!!! Του Αγγελου δεν ξερω. Ας μας πει ο ιδιοςΚαι το δικό μου άσπρο θα είναι. Αρκετά ποστ πιο πίσω το έχω περιγράψει νομίζω.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Το αποφάσισα σήμερα και μόλις έκλεισα καινούριο. 1.4 Τιτάνιουμ τρίπορτο + διπλό κλείδωμα και εργοστασιακό συναγερμό σε Frozen WhiteTo post ευρεθη!!!!
-
Το δικο μου θα ειναι ασπρο!!! Του Αγγελου δεν ξερω. Ας μας πει ο ιδιοςΓιατί δεν πήρες το μπλε ρε φίλε θα ξεχώριζες!Τεσπα με το καλό να το πάρεις βόλτα!!! Σε περιμένω για καφέ!
-
Να το το δικο μου!!!! Ο πατερας μου δεν λεει να βγει απο το αυτοκινητο!!!Να και το εσωτερικο
-
Καλοριζικο φιλε μου και καλοταξιδο!!!Πες του πατερα σου να σου στειλει τα κλειδια με ΕΛΤΑ!
-
Να το το δικο μου!!!! Ο πατερας μου δεν λεει να βγει απο το αυτοκινητο!!!Να και το εσωτερικο
Τα σπαει απλα
Καλοριζικο!
Ισως το πιο ομορφο supermini που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
-
Πραγματικα το μπλε ειναι το ποιο ωραιο στα δικα μου ματια, και το μωβκοκκινο της διαφημισης μ αρεσει απιστευτα...
Φυσικα αυτα για εσας ειναι λεπτομερειες..Καλοταξιδα..
-
Ευχαριστω πολυ!!!!
Πες του πατερα σου να σου στειλει τα κλειδια με ΕΛΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!! ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΤΣΙ... ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ?????
-
μπραβω σου ,πραγματικα πολυ ωραιο φαινεται μεσα με το μπλε ταμπλο. Εγω νομιζω οτι ο πατερας σου θα σου παρει αλλο, σιγουρα εχει πορωθει. Ρε παιδια ολοι ασπρο το παιρνετε? Και εγω τοτες επαιξα κορωνα γραμμα ,αλλα τελικα κατεληξα στο μαυρο, που δεν το μετανιωσα. Αντε καλοταξιδο φιλε μου και καλα χιλιομετρα, και που εισαι, ηρεμα με το αμαξι ειναι ζορικο. Επισης καλοταξιδο στο αλλο παιδι
-
Καλοτάξιδο και από μένα
-
Ευχαριστω πολυ!!!
ηρεμα με το αμαξι ειναι ζορικο
Τι εννοεις??? Δεν το εχω οδηγησει ακομα και θα ηθελα να μαθω... Ευχαριστω!
-
Ευχαριστω πολυ!!!!Πες του πατερα σου να σου στειλει τα κλειδια με ΕΛΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!! ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΤΣΙ... ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ?????
-
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
και που εισαι, ηρεμα με το αμαξι ειναι ζορικο.ιδαγκώνει??
-
Ωραίο το φιεστάκι σου καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο και πολλά ευχάριστα χιλιόμετρα.
Αν χρειαστείς κάτι,ρωτάς.
-
Ευχαριστω πολυ!!!ηρεμα με το αμαξι ειναι ζορικο
Τι εννοεις??? Δεν το εχω οδηγησει ακομα και θα ηθελα να μαθω... Ευχαριστω!
εννοω αυτο εδω οπως λεει και ο red monster δαγκωνει χαχαχα
εγω π.χ που οδηγουσα 4 χρονια ενα clio 1200 με 60 αλογα, ε μπορεις να φανταστεις τι επαθα μετα με το φιεστα που εχει 120 αλογακια . Μια χαρα ειναι, θα το ευχαριστηθεις τρελα. -
Υπομονη!!!! 2 μερες εμειναν και θα το οδηγησω!!!!
-
Επιτελους οδηγησα το Fiestaκι μου!!!
Μετα απο ενα τριημερο οδηγησης σε πολη και Εθνικη Οδο τα συμπερασματα ειναι τα εξης...
Μ'αρεσε πολυ η θεση οδηγησης του. Κυριολεκτικα χωθηκα μες το καθισμα. Επισης ειναι παρα πολυ ευελικτο στα στενα της πολης. Το ηχοσυστημα ειναι γ@μ@το (θα ηταν υπεργ@μ@το αν ειχε και usb ). Η μανα μου χωρεσε ανετοτατα πισω (σε αντιθεση με μενα που δεν μπορω να πω οτι πολυχωρεσα...)
Ο κινητηρας ειναι ειναι πολυ καλος, αρπαζει, σχεδον αμεσως, αλλα θα θελα καμποση παραπανω ροπη για πιο ευκολες προσπερασεις (μου φαινεται πως καλομαθα στο Octavia του πατερα μου ). Οδικη συμπεριφορα Φ Ο Β Ε Ρ Η!!! Χθες το βραδυ σε κατι κλειστες στροφες στην ΑΟ ενιωσα κατι προτοποθετησεις (αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχει και ρανταρ ο δρομος και ειπα να κοψω ) Γενικα δεν μετανιωνω για την επιλογη μου Τωρα το προγραμμα εχει στρωσιμο.... -
Πήρα και το δικό μου το φιεστάκι σήμερα, γύρισα από την πρώτη βόλτα θα ακολουθήσουν φωτογραφίες στο΄αντίστοιχο τόπικ
FORD FORUM