-
Και εγώ φουλάρω πάντα για να ψύχεται το ρεζερβουάρ στα εσωτερικά του τοιχώματα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με το 206 110χλμ = 7-7,5 lt => κάπου στα 10 ευρώ...
Μια χαρά το 206...!...
Με το 207GT... 150 χιλιόμετρα Χαλκίδα (πήγαινε-έλα) ... 20euro Super Αμόλυβδη ... αξίας 1.599euro/lt
Δηλαδή περίπου 12,5 λίτρα...για τα 150 χιλιόμετρα
Που σημαίνει: 8,33lt/100km ...
-
Εγώ πάντα το γεμίζω (εκτός αν κινδυνεύω να μείνω και βρω πολύ ακριβό βενζινάδικο). Επειδή κάνω πολλά χλμ σε ταξίδια συνήθως εξαντλώ το μεγαλύτερο μέρος του ρεζερβουάρ πριν το ξαναγεμίσω. Γενικά το γεμίζω κάπου μεταξύ αρχής ρεζέρβας και 15-20 λίτρων (χωράει ονομαστικά 70 πρακτικά 75+).
Μπορείς με ρελαντί να πηγαίνεις με 100 ή και 200 χλμ....! Πας με 120 ή 240, βγάζεις την ταχύτητα και ταυτόχρονα αφήνεις το γκάζι. Όσο πιο γρήγορα πηγαίνεις τόσο πιο λίγο θα δείξει σε λτ/100χλμ!
-
Φούλαρα χθες με 62€... Τιμή 100αρας 1.449€/lt από argo. Την απλή την είχε 1.329€/lt... Γενικότερα χαίρομαι που ο νομός μου (Ημαθίας) είναι από τους πιο φθηνούς στην Ελλάδα . Αν και είδα και 1,5€ σε bp την απλή... Και 1,699€ την v power racing ...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Φούλαρα χθες με 62€... Τιμή 100αρας ** 1.449€/lt** από argo. Την απλή την είχε 1.329€/lt... Γενικότερα χαίρομαι που ο νομός μου (Ημαθίας) είναι από τους πιο φθηνούς στην Ελλάδα . Αν και είδα και 1,5€ σε bp την απλή... Και 1,699€ την v power racing ...Ζήτω η φθήνια...
Ε ρε που καταντήσαμε!!p.s.: προφανώς και δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, για να μην παρεξηγηθώ.
-
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να το γράψω 'φθηνούς'
Καμία παρεξήγηση
-
Aκουσα στο ραδιο πως πολλοι απο την βορεια ελλαδα και λογικα κοντα στα συνορα πανε και φουλαρουν βενζινη απο την βουλγαρια +μπετονια στο πορτ μπαγκαζ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aκουσα στο ραδιο πως πολλοι απο την βορεια ελλαδα και λογικα κοντα στα συνορα πανε και φουλαρουν βενζινη απο την βουλγαρια +μπετονια στο πορτ μπαγκαζΚΑθολου παραξενο δεν μου ακουγεται.Αν και θα αρχισουν να ανεβαζουν και εκει τις τιμες λογικα σε λιγο καιρο.
Θυμαμαι οτι στο πρωτο shell μπαινοντας απο Προμαχωνα στην Βουλγαρια ειχε σχεδον ιδια τιμη με τα τελευταια βενζιναδικα πριν τα συνορα. -
Δε πληρώνεις κάτι όταν πας δίπλα?
-
Bill ή όποιος άλλος γνωρίζει,η ποιότητα των καυσίμων εκει πως είναι;
-
Εχω δυο χρονια να παω Βουλγαρια .Εχω κανει αρκετα χλμ εκει και παντα εβαζα απο μεγαλα βενζιναδικα,υπαρχει ακομα και ΕΚΟ στην Σοφια,χωρις να εχω καποιο προβλημα,αντιθετα απο βενζιναδικο που εβαλα καπου κοντα στην Λαρισσα ειχα διακοπες.
Αν τα θυμαμαι καλα μπαινοντας Βουλγαρια εχει ενα της σελλ και μετα ενα της Λουκ οιλ,ιδιες τιμες,ακριβοτερα απο τα αλλα που ειναι πιο μεσα.Αν θες να κερδισεις ομως απο την διαφορα τιμης δεν μπορεις να κανεις και πολλα χλμ.Οσο για εξοδα που ρωτησε ο Tiger πληρωνεις μια βινιετα 5€ ,αν τους πεις ομως οτι πας Σαντανσκι μαλλον την γλυτωνεις.
-
Αρα για γέμισμα δεν συμφέρει μάλλον...
-
το χωρίο καταγωγής μου ειναι 25χιλ. απο το προμαχώνα κ δεν ξερω κανέναν που να εχει παει βουλγαρια μόνο κ μόνο για βενζίνα!
Το μονο που μου φαίνεται λογικό ειναι οταν πας για βόλτα δίπλα να κανεις μια στάση κ να γεμίσεις!
Εγω πάντως προτιμάω να πάω στο Άγκιστρο δίπλα για πέστροφα κ χαμάμ παρα βουλγαρια!
-
Oταν ομως περνας τα συνορα με 100 λιτρα βενζινης σε μπετονια δεν πληρωνεις κατι ?
-
Έδειχνε τώρα στον Άλφα ρεπορτάζ για βενζινάδικο στη Βαρυπόμπη, ο οποίος χθες είχε την 95άρα 1.569 και σήμερα μετά το ρεπορτάζ 1.499. Όταν τον ρώτησαν είπε ότι το βράδυ τις τιμές τις αλλάζουν άτομα που κάνουν κόντρες στην περιοχή
ΚΑι λέει ο υπέυθυος ότι έχω τιμολόγια που δείχνει ότι πουλάω με 1.499. ΚΙ όταν του λέει ο ρεπόρτερ δείξε τα τιμολόγια, του απαντάει ότι ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις έλεγχο. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έδειχνε τώρα στον Άλφα ρεπορτάζ για βενζινάδικο στη Βαρυπόμπη, ο οποίος χθες είχε την 95άρα 1.569 και σήμερα μετά το ρεπορτάζ 1.499. Όταν τον ρώτησαν είπε ότι το βράδυ τις τιμές τις αλλάζουν άτομα που κάνουν κόντρες στην περιοχή
ΚΑι λέει ο υπέυθυος ότι έχω τιμολόγια που δείχνει ότι πουλάω με 1.499. ΚΙ όταν του λέει ο ρεπόρτερ δείξε τα τιμολόγια, του απαντάει ότι ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις έλεγχο.βαρυμπόμπη?είπε οδό και εταιρία πρατηρίου?
στην καλλιθέα είδα χθες BP 100oct πάνω στην Θησέως 1,749€/lt (καλά διαβάσατε!!! 1, 75€ )
Με διαφορά η μεγαλύτερη τιμή που έχω δει ποτέ...(Σας έφαγα )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΚΑι λέει ο υπέυθυος ότι έχω τιμολόγια που δείχνει ότι πουλάω με 1.499. ΚΙ όταν του λέει ο ρεπόρτερ δείξε τα τιμολόγια, του απαντάει ότι ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις έλεγχο.Σ΄αυτό έχει δίκιο.
ε...δεν μπορεί να σκίζει τα ιμάτιά του ότι έχει δίκιο και από την άλλη να 'ντρέπεται' να δείξει τις όποιες(?) αποδείξεις.
Ή δεν σχολιάζεις εξαρχής και δεν μπαίνεις καν στο χωρό των δηλώσεων ή μετά όπως σου χτυπούν χορεύεις.όχι όποτε μας συμφέρει έτσι και όποτε μας συμφέρει γιουβέτσι.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΚΑι λέει ο υπέυθυος ότι έχω τιμολόγια που δείχνει ότι πουλάω με 1.499. ΚΙ όταν του λέει ο ρεπόρτερ δείξε τα τιμολόγια, του απαντάει ότι ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις έλεγχο.Σ΄αυτό έχει δίκιο.
ε...δεν μπορεί να σκίζει τα ιμάτιά του ότι έχει δίκιο και από την άλλη να 'ντρέπεται' να δείξει τις όποιες(?) αποδείξεις.
Ή δεν σχολιάζεις εξαρχής και δεν μπαίνεις καν στο χωρό των δηλώσεων ή μετά όπως σου χτυπούν χορεύεις.όχι όποτε μας συμφέρει έτσι και όποτε μας συμφέρει γιουβέτσι.
Αυτό ακριβώς. Ορυόταν ότι είχε τιμολόγια που αποδείκνυαν του λόγου το αληθές του βενζινά κι ότι δεν ήταν αλήθεια η εικόνα με την τιμή που αναγραφόταν στο προηγούμενο ρεπορτάζ. Οπότε, επόμενη ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ για επίδειξη αυτών.
-
Tα τιμολογια εχει δικαιωμα να τα ελεγχει μονο η εφορια η οποιοι αλλοι κανουν αυτους τους ελεγχους οχι ενας απλος ρεπορτερ.Αν πχ εσενα σε θεωρισουν οτι εκλεψες κατι(ενα κινητο) και νομιζουν οτι το χεις πανω σου θα δεχθεις σωματικο ελεγχο απο καποιον ρεπορτερ η απο την αστυνομια???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα τιμολογια εχει δικαιωμα να τα ελεγχει μονο η εφορια η οποιοι αλλοι κανουν αυτους τους ελεγχους οχι ενας απλος ρεπορτερ.Αν πχ εσενα σε θεωρισουν οτι εκλεψες κατι(ενα κινητο) και νομιζουν οτι το χεις πανω σου θα δεχθεις σωματικο ελεγχο απο καποιον ρεπορτερ η απο την αστυνομια???Καταρχάς εδώ υπάρχει απόδειξη ότι κάτι συμβαίνει(εικόνα από το ρεπορτάζ χθες και σήμερα) Και δεν μπορείς να επικαλείσε κάτι και μετά να τα γυρίζεις. Γίνεσαι αναξιόπιστος. Πόσο δύσκολο είναι να βουλώσει το στόμα του ρεπόρτερ απλά δείχνοντας του την τιμή και κρύβοντας επωνυμία και ποσότητα αν θεωρεί ότι αυτό είναι απόρητο; Τι καλύτερο από το να αποστομώσει τον πρίχτη που του κάνει ζημιά στην εικόνα του πρατηρίου; Αλλά..
Βενζίνη ώρα μηδέν!