-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι μάρκα-τύπος ήταν τα 5-40 και τα 10-40 ???Τα 5-40 ήταν ARAL TRONIC, τα 10W-40 είναι κάτι λάδια που δε γνώριζα ως μάρκα και τα οποία βάζει η Seat.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
τι μάρκα-τύπος ήταν τα 5-40 και τα 10-40 ???
Τα 5-40 ήταν ARAL TRONIC, τα 10W-40 είναι κάτι λάδια που δε γνώριζα ως μάρκα και τα οποία βάζει η Seat.
μάλλον divinoil θα σου έβαζαν ... αυτά βλέπω να έχουν.
-
Εμενα το αμαξι μου πηγαινε παντα στους Γιαννηδες για τα βασικα και ηταν φτηνο το σερβις. Ανταλλλακτικα ομως μονο απο του Ραδου καλη του ωρα. Τα επαιρνα το πρωι κατα τις 8 απο εκει, ετρεχα ολη την εγνατια και τα εδινα στο μαστορα. Δεν χρειαζοταν καν να τον κοιταω, τοση εμπιστοσυνη ειχα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς...2κυκλά παίδες όσο μπορείτε έχουμε ξεφύγει...
τα 2κυκλα εχουν αναλογικα πολυ ακριβοτερη συντηρηση, εκτος αν μιλαμε για παπι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς...
2κυκλά παίδες όσο μπορείτε έχουμε ξεφύγει...
Συμφωνώ! Στα σκούτερ που είχα έως τωρα όταν πηγαινα στη Piaggio και Peugeot δεν ήξερα αν άφηνα για σερβις 2χρονα 50ράκια 2τροχα ή ... 2λιτρα SUV!!!
Ενα ηλεκτρικό ποδήλατο (είμαι και λίγο τεμπελάκος!) ίσως είναι μια καλή λύση για την πόλη!
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Ανταλλλακτικα ομως μονο απο του Ραδου καλη του ωρα.ελαφρυ το χωμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα 5-40 ήταν ARAL TRONIC, τα 10W-40 είναι κάτι λάδια που δε γνώριζα ως μάρκα και τα οποία βάζει η Seat.
Ναι, αυτά γράφει η απόδειξη
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτά βάζουν και στο εξουσιοδοτημένο της Hyundai/Kia στα Χανιά τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
στο Σεατ-κλαμπ τα λένε ...τηγανόλαδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαχαχαχα
Τι να πω... ίσως και να είναι όντως απαράδεκτα. Έχεις καμια αντιπρόταση για 10W-40 λάδια για Seat να τους τα πηγαίνω ο ίδιος στο συνεργείο;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χαχαχαχα
Τι να πω... ίσως και να είναι όντως απαράδεκτα. Έχεις καμια αντιπρόταση για 10W-40 λάδια για Seat να τους τα πηγαίνω ο ίδιος στο συνεργείο;
όχι αλλά μπέκα στο κλαμπ και θα σου πουν οι ιμπιζάκηδες-κορντομπάκηδες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι αλλά μπέκα στο κλαμπ και θα σου πουν οι ιμπιζάκηδες-κορντομπάκηδες.Είμαι ήδη μέλος
Thanks!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς...
2κυκλά παίδες όσο μπορείτε έχουμε ξεφύγει...
Kαλά ο κων φαντάζομαι λέει για κανά μικρό (που κάνεις και μόνος σου συντήρηση), όχι για σύγχρονο 6οοάρι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και όχι μόνο εκεί αλλά παντού
-
Αλλαγη λαδιων και μπουζι σε Οπελ Κορσα 2005 μοντελο
Αλλαγή λαδιων 4 λιτρα 5-30 συνθετικα
Φιλτρο λαδιου
4 μπουζι
υγρό υαλοκαθαριστηρων
ροδελα καρτερ
ροδελα ταπας λαδιου
πλυσιμο κινητηρα77Ε σε αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη,με 20% εκπτωση
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αλλαγη λαδιων και μπουζι σε Οπελ Κορσα 2005 μοντελοΑλλαγή λαδιων 4 λιτρα 5-30 συνθετικα
Φιλτρο λαδιου
4 μπουζι
υγρό υαλοκαθαριστηρων
ροδελα καρτερ
ροδελα ταπας λαδιου
πλυσιμο κινητηρα77Ε σε αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη,με 20% εκπτωση
Kαλή τιμή!!!! Τέτοιες τιμές μπορεί να μας ξαναγυρίσουν στα συνεργεία!!!!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα ΑΤΡΟΜΗΤΕ φίλε μου, όλοι μπορούν να φτιάξουν και να εξοπλίσουν ένα ιχ συνεργείο? Όχι!.
Μα να ανοίξουν τα μάτια τους και να ψάξουν μπορούν!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ναι, βέβαια το ιχ συνεργείο δε θα σε γελάεει ποτέ , ενώ στους άλλους πρέπει τα μάτια πρέπει να είναι πάντα ανοικτά , διότι για να τους συμπαθήσεις κάνουν μια - δυό φορές καλές τιμές και μετά..... σε σκίζουν!!!!!
ΥΓ : 2 γκολ βάλαμε στη Κρήτη και τελικά ήρθαμε Χ !!!
-
Πήγα σήμερα το πρωί να αλλάξω τα λάδια στην εύα ενοψει του ταξιδιού, και να περάσω και τα καλοκαιρινά λάστιχα μιας και δε λέει να βολτάρεις με 20+ και τα χειμερινά (αν και η Ισπανία είναι τίγκα στο χιόνι ).
Μέχρι πρότινως πήγαινα σε ένα μαφιόζο μαροκάνο, με δικά μου λάδια και φίλτρο και μου χρέωνε ένα 20ρικο. Την τελευταία φορά όμως μου λέει volgende keer met mijn olie (την άλλη φορά μη φέρεις δικό σου λάδι ) οπότε έφαγε χ.Μου συνέστησαν έναν άλλο, και το αποτέλεσμα ήταν να πληρώσω ένα 45άρι για να μου αλλάξει φίλτρο-λάδια και ρόδες
με τις υγιές μου -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πήγα σήμερα το πρωί να αλλάξω τα λάδια στην εύα ενοψει του ταξιδιού, και να περάσω και τα καλοκαιρινά λάστιχα μιας και δε λέει να βολτάρεις με 20+ και τα χειμερινά (αν και η Ισπανία είναι τίγκα στο χιόνι ).
Μέχρι πρότινως πήγαινα σε ένα μαφιόζο μαροκάνο, με δικά μου λάδια και φίλτρο και μου χρέωνε ένα 20ρικο. Την τελευταία φορά όμως μου λέει volgende keer met mijn olie (την άλλη φορά μη φέρεις δικό σου λάδι ) οπότε έφαγε χ.Μου συνέστησαν έναν άλλο, και το αποτέλεσμα ήταν να πληρώσω ένα 45άρι για να μου αλλάξει φίλτρο-λάδια και ρόδες
με τις υγιές μουεντάξει πρέπει να δούλεψε περίπου μία ώρα....
-
Πριν λίγες ημέρες το I10 της γυναίκας μου έκλεισε χρόνο και παρόλο τα 9,000 χλμ πηγε για το ετήσιο servise.
Συνολικό κόστος 90ε, δεν είναι και άσχημα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι επι 6+ μήνες κυκλοφορούσε χωρίς να δουλευει το ΑΒS απο την αριστερή πλευρά.
Στην απλή ερώτηση του υπευθυνου του συνεργείου 'Θελετε κάτι επιπλεον να ελέγξουμε' θυμηθηκα οτι το καλοκαιρι στιγμιαία είχε ανάψει το σχετικο λαμπάκι αλλα δεν εδωσα σημασία τότε, και απλά τους είπα καντε ενα έλεγχο....αποτέλεσμα αντικατασταση καλωδιώσεων και αισθητήρων στους αριστερούς τροχούς.Τελος πάντων το φτιάξανε και όλα μεχρι στιγμής φαίνονται καλα.
Η απορία μου είναι, το ρημάδι το λαμπάκι σε τέτοια περίπτωση γιατί δεν μένει αναμένο να μας ανοίγει τα μάτια??? εκπληξη μας κάνει?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?