-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Πιθανόν θα μπορείτε να με βοήθησετε κάποιοι απο εσάς που έχετε ασχοληθεί με αναπαλαίωση μιας και το θέμα θα σας έχει συμβεί.Λοιπόν το θέμα είναι πως επαναφέρουμε την γυαλάδα σε θαμπωμένα νίκελ. Έχει κανείς υπόψιν του κάποιον τρόπο, ή καποια ουσία κτλ.
Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος ήξερε.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μήπως με κάποιο γυαλιστικό για μεταλλικά διακοσμητικά ???
Με αφορά και εμένα το θέμα...
Υπάρχουν πάντως και της Autoglym ακόμα..κάποια τέτοια προιόντα.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν έχω ακούσει για κάποιο DS να πουλιέται...
Όμως αν θες να το έχεις έτοιμο και να μην ασχοληθείς καθόλου...υπολόγισε 2.000.000 για πλάκα...Τόσο πολύ πάει? Εγώ δηλαδή που το αγόρασα 300 χιλιάρικα ήταν πολύ καλη ευκαιρία? Και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
-
το...δίνεις???
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το...δίνεις???OXI!
-
κλαψ
σοβαρά τώρα, όποιος ακούσει, δει, μυρίσει ότιδήποτε για Άλφα 75 ή Citroen DS να ποστάρει εδώ, τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σπύρος
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
το...δίνεις???
OXI!
καλά ντε!!!
-
Από το site της Χρυσής ευκαιρίας :
CITROEN DS 21 βάτραχος, 2.175 cc, μοντ. '74, άριστη μηχανολογική - εξωτερική κατάσταση, ΚΤΕΟ, τέλη '04, τιμή 2.500 ευρώ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Από το site της Χρυσής ευκαιρίας :CITROEN DS 21 βάτραχος, 2.175 cc, μοντ. '74, άριστη μηχανολογική - εξωτερική κατάσταση, ΚΤΕΟ, τέλη '04, τιμή 2.500 ευρώ
Όρμα Krusenstern !!
-
Βρήκα και αυτά!
CITROEN ΒΑΤΡΑΧΟΣ 2.000 cc, μοντ. '73, αντίκα, μονό, τιμή 2.000 ευρώ Πληροφορίες
Πρώτη δημοσίευση: 13/6/2004 Τελευταία δημοσίευση: 16/6/2004CITROEN ΒΑΤΡΑΧΟΣ 2000 cc, τιμή 1.500 ευρώ Πληροφορίες
Πρώτη δημοσίευση: 4/6/2004 Τελευταία δημοσίευση: 6/6/2004CITROEN ΒΑΤΡΑΧΟΣ D Super, 1.800 cc, μοντ. '73, 110.000 χλμ., περασμένο ΚΤΕΟ, 1ο χέρι, τιμή 400 ευρώ Πληροφορίες
Πρώτη δημοσίευση: 4/6/2004 Τελευταία δημοσίευση: 6/6/2004CITROEN ΒΑΤΡΑΧΟΣ D Super, μοντ. '74, γκρι, συλλεκτικό, 1ο χέρι, φρεσκοβαμμένο, φιμέ τζάμια, καινούρια υφασμάτινη ταπετσαρία, αξεσουάρ Pallas, τιμή 6.000 ευρώ Πληροφορίες
Πρώτη δημοσίευση: 6/6/2004 Τελευταία δημοσίευση: 9/6/2004 -
ο καημένος ο Όνυξ τον έπρηξα τόσο καιρό και τώρα βγάζει το άχτι του
Σπύρος
-
ο καημένος ο Όνυξ τον έπρηξα τόσο καιρό και τώρα βγάζει το άχτι τουΣπύρος
Πήρες εφημερίδα?
-
e-type στο Κολωνάκι!!!!!
-
Λοιπόν , τις προάλλες οδήγησα ενα σκαραβαίο του 64 ή του 66....
Μοναδική εμπειρία!
Σαν να οδηγούσα για πρώτη φορά !
Το αυτοκινητο κυκλοφορει ακόμη σήμερα νομιμότατα σε πολύ κάλη κατάσταση με το χρόνο βέβαια να έχει αφήσει τα σημάδια του!
Ο κάτοχος του αυτοκίνήτου ειναι ένας γνωστός μου δικηγόρος , και μου είπε πως αν το ήθελα μου το χαρίζει... αφού λόγω ηλικίας του ειναι άχρηστο!
Να το πάρω ? Τι λέτε?
Αλήθεια εχει κάθόλου αξία? Οχι μόνο συναισθηματικη! -
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Αλήθεια εχει κάθόλου αξία? Οχι μόνο συναισθηματικη!Τι εννοείς αν έχει αξία?
-
Αν αξίζει το κόπο να το κρατήσω, να το συντηρήσω....
Γενικά μου αρέσουν 'τα παλιά' αλλά δεν τρελλαινομαι για το σκαραβαίο! Μπορεί ακόμα και να το πουλήσω! -
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Αν αξίζει το κόπο να το κρατήσω, να το συντηρήσω....
Γενικά μου αρέσουν 'τα παλιά' αλλά δεν τρελλαινομαι για το σκαραβαίο! Μπορεί ακόμα και να το πουλήσω!Μεγάλη ιστορία...
το να εχεις αυτοκίνητο είναι μια απόφαση...
το να έχεις παλιό....μεγάλη απόφαση!Το κάνεις επειδή το γουστάρεις!
δεν το κάνεις επειδή στο χαρίσανε..
θες σκαραβαίο και μόνο...
δεν θες ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παλιό!
Θες το Χ και κάνεις τα πάντα για να βρεις το Χ όχι ένα παλιό για να είναι παλιό!!!Αν είναι να το πάρεις για να το πουλήσεις άστο καλύτερα για κάποιον που θέλει σκαραβαίο σαν τρελός!!!!
Κάποτε είχα πει σε ένα φίλο στο Forum :
*Δεν ξέρω πραγματικά, πόσο έχεις ασχοληθεί με το θέμα οπότε από αυτά που θα πω ίσως να τα ξέρεις και όλα ...
Καθώς έχω ένα παλιό αυτοκίνητο θα σου πω, με λίγα λόγια αρχικά, κάποια σημεία να προσέξεις.
- Χωρίς να σε προσβάλω, να αρχίσω με το βασικό ... ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις και να δίνεις και στο μέλλον λεφτά...
Από λίγα κάθε μήνα μέχρι αρκετά, σε στιγμές που δεν το περιμένεις, γιατί τα παλιά δεν προειδοποιούν πριν σπάσει ή χαλάσει κάτι λόγω ετών.
-Ελπίζω να έχεις πολύ χρόνο να διαθέσεις. Όλα σχετικά είναι αλλά για να έχεις ένα παλιό αμάξι τουλάχιστον σε καλή κατάσταση, θέλει πολύ χρόνο και κυρίως να πιάνει το χέρι σου, αφού εσύ θα γίνεις ο καλύτερος μηχανικός!
-Αφού μιλάμε για παλιό, αυτό που θα κοιτάξεις να το ελέγξεις πάρα πολύ καλά για σκουριά. Είναι κρίμα να το κάνεις κουκλί απ’έξω και από κάτω να είναι τρύπιο
-Καλύτερα να δώσεις λεφτά και να πάρεις ένα καλό cooper και να μην χρειάζεται τόσα πολλά να κάνεις εσύ, παρά να πάρεις ένα διαλυμένο και να το φτιάχνεις σιγά, σιγά ...Θα σε κουράσει πολύ.
-Πρέπει να υπάρχει club για cooper αλλά δεν είμαι σίγουρος
-Σε κάποιο club παλαιών αυτοκινήτων θα βρεις μέλη με cooper που θα σου δώσουν συμβουλές που δεν θα τις ακούσεις από κανέναν από εδώ!
-Βρες μέλη και κατόχους ξένους μέσω του internet...Οι ξένοι είναι ακόμα πιο άρρωστοι και θα σε βοηθήσουν για ανταλλακτικά
-Για ανακατασκευή αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικευμένος στα cooper κάνε καλή έρευνα και αν θες βοηθάω και εγώ...
-Εδώ έχουμε μέλη με παλιά αυτοκίνητα τα οποία έχουν να δώσουν και αυτά πολλές συμβουλές!
Αυτά προς το παρόν!*
- Χωρίς να σε προσβάλω, να αρχίσω με το βασικό ... ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις και να δίνεις και στο μέλλον λεφτά...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
e-type στο Κολωνάκι!!!!!BMW Z1 (!!!!!) χτες το μεσημέρι στην οδό Πειραιώς
Σπύρος
-
BMW Z1 (!!!!!) χτες το μεσημέρι στην οδό ΠειραιώςΣπύρος
Εχω δει κι εγώ στο Πόρτο Ράφτη παλιότερα. Ολοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν άνοιξαν οι πόρτες! (εγώ ήξερα)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
e-type στο Κολωνάκι!!!!!Είναι η E-Type του Κολωνακίου την έχω δει και γω. Στο τοπ 3 όλων των εποχών για μένα..
-
να σου πω υπολόγιζα γύρω στο πεντοχίλιαρο, οπότε δεν θα τα χαλάσουμε για ένα χιλιάρικο... αν βρεις κάτι εδώ είμαστε. Η κάτι σε...Αλφα 75 επίσηςΣπύρος
2 μηχανικοί που ξέρω μπορούν να βρουν DS...
Ο ένας έχει καμιά 10αριά (απ'ότι είπαν) και ένα από αυτά σε άριστη κατάσταση (δεν το έχω δει) και το πουλάει περίπου 4.000 ευρώ...Τι λες?
Για στείλε μου mail
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ