-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Το αποφάσισα σήμερα και μόλις έκλεισα καινούριο. 1.4 Τιτάνιουμ τρίπορτο + διπλό κλείδωμα και εργοστασιακό συναγερμό σε Frozen WhiteΠοτε θα στο φερουν????
-
Αγγελε καλοριζικο καλοταξιδο και πολλα και ασφαλοι χιλιομετρα να εχεις!
-
Σας ευχαριστώ και πάλι!
Απ' ότι μου είπανε θα έρθει σε περίπου δύο μήνες... Οκ δεν με πειράζει δεν βιάζομαι κιόλας. -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Ερωτηση: Οποιος εχει Fiesta στην εκδοση Titanium μπορει να μου πει αν εχει αυτον τον κρυφο φωτισμο που λεει το προσπεκτους????
-
Χωρις να εχω fiesta , απο οτι εχω διαβασει το tiatanium εχει κρυφο φωτισμο.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ερωτηση: Οποιος εχει Fiesta στην εκδοση Titanium μπορει να μου πει αν εχει αυτον τον κρυφο φωτισμο που λεει το προσπεκτους????Ναι έχει το έχω δει σε fiesta φίλου.
-
σωστα λετε, στο titanium εχει ενα κρυφο κοκκινο φωτισμο.
-
Παει με μαυρο χρωμα εξωτερικα???
-
Αναλογο το εξωτερικο χρωμα....
Εχει και το focus το ST τον ιδιο φωτισμο......
-
Με όλα τα χρώματα πάει ο φωτισμός δεν έχει σημασία. Δεν είναι και κανένας έντονος φωτισμός είναι αρκετά διακριτικός.
-
Την ερχομενη εβδομαδα ισως παραγγελω το Fiesta. Προεκυψε ομως θεμα εκδοσης. Την 1,4 Titanium στην οποια βαζω το body kit της Sport ή την 1,6 Sport???
Τα θεματα ειναι τα εξης: Ετοιμοπαραδοτο 1,4 Titanium τριθυρο υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει (κατι που δεν το θελω) Αντιθετα Sport σε λευκο υπαρχει διαθεσιμο. Επισης το sport εχει πιο σκληρη αναρτηση απο το Titanium και δεν ξερω αν ειναι ανετο στο ταξιδι. Οσοι εχουν το Fiesta Sport θα παρακαλουσα να μου πουν εντυπωσεις... Ευχαριστω!!! -
Tο sport θα παρεις να ευχαριστηθεις αυτοκινητο.Εισαι νεος και αμα δεν παρεις το 16αρι θα το μετανιωσεις.
-
1.6sport θα παρεις.. Το μονο μειον ειναι το 40αρι προφιλ σε συνδυασμο με τους ελληνικους δρομους..
-
Την ερχομενη εβδομαδα ισως παραγγελω το Fiesta. Προεκυψε ομως θεμα εκδοσης. Την 1,4 Titanium στην οποια βαζω το body kit της Sport ή την 1,6 Sport???
Τα θεματα ειναι τα εξης: Ετοιμοπαραδοτο 1,4 Titanium τριθυρο υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει (κατι που δεν το θελω) Αντιθετα Sport σε λευκο υπαρχει διαθεσιμο. Επισης το sport εχει πιο σκληρη αναρτηση απο το Titanium και δεν ξερω αν ειναι ανετο στο ταξιδι. Οσοι εχουν το Fiesta Sport θα παρακαλουσα να μου πουν εντυπωσεις... Ευχαριστω!!!Με το 1.6 Sport θα έχεις ένα θεματάκι με τις λακούβες,απλά θα μάθεις να τις προσέχεις.
Θα πρότεινα καλύτερα το 1.6 σε 5θυρο (Titanium νομίζω), εφόσον οι δρόμοι στις περιοχές που κινείσαι συνήθως, είναι για .
Ότι άλλο θες,ρώτα.Εγώ παω για 1ο σέρβις σε καμιά 200αριά χλμ.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τα θεματα ειναι τα εξης: Ετοιμοπαραδοτο 1,4 Titanium τριθυρο υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει (κατι που δεν το θελω) Αντιθετα Sport σε λευκο υπαρχει διαθεσιμο. Επισης το sport εχει πιο σκληρη αναρτηση απο το Titanium και δεν ξερω αν ειναι ανετο στο ταξιδι. Οσοι εχουν το Fiesta Sport θα παρακαλουσα να μου πουν εντυπωσεις... Ευχαριστω!!!Με το 1.6 Sport θα έχεις ένα θεματάκι με τις λακούβες,απλά θα μάθεις να τις προσέχεις.
Θα πρότεινα καλύτερα το 1.6 σε 5θυρο (Titanium νομίζω), εφόσον οι δρόμοι στις περιοχές που κινείσαι συνήθως, είναι για .
Ότι άλλο θες,ρώτα.Εγώ παω για 1ο σέρβις σε καμιά 200αριά χλμ.
Υπάρχει και 1.6 Τιτάνιουμ 3θυρο το οποίω πιστέυω είναι πιο όμορφο απ' το 5θυρο και έρχεται με 15άρες και νορμάλ αναρτήσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα με τους καρόδρομους.
http://www.4t.gr/default.php?pname=Edit ... on_id=5668
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν είναι ετοιμοπαράδοτο εγώ που πήρα το 1.4 ακόμη περιμένω. Μου είχανε πει 2 μήνες όταν το έκλεισα και μόλις τώρα πέρασε ο πρώτος. Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και ετοιμοπαράδοτο αλλά ήταν με ESP που δεν ήθελα γιατί ειναι μη απενεργοποιήσιμο. -
Γι'αυτό πρότεινα Titanium ρε συ, για τις πιο μαλακές αναρτήσεις.
Δεν ήξερα πάντως οτι το Titanium βγαίνει και σε 3θυρο.
edit : βγαίνει κανονικά,το είχα σκεφτεί αρχικά πριν το Sport.
-
Θα ηταν ο,τι καλυτερο να μπορουσα να βαλω το body kit της sport στο Titanium 1,4 αλλα ο πωλητης λεει οτι δεν συμφερει
Βασικα η μανα μου δεν θελει 1,6 απ'οτι εχω καταλαβει και εδω κολλαμε . Γι'αυτο και ηθελα την titanium. Απο την αλλη, 1,4 Titanium δεν υπαρχει διαθεσιμο σε 3θυρο (μονο 5θυρο) οποτε αναγκαστικα παει για παραγγελια (αν καταληξω στην Titanium). Στην εκδοση Sport ομως υπαρχουν 3 ετοιμοπαραδοτα σε ασπρο και 1 σε γαλαζιο. Δεν ξερω... Αν η μανα μου συμφωνησει για το 1,6 μαλλον αυτο θα παρω
Το voice control το χρησιμοποιει κανεις σας ή αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινει??
-
Θα ηταν ο,τι καλυτερο να μπορουσα να βαλω το body kit της sport στο Titanium 1,4 αλλα ο πωλητης λεει οτι δεν συμφερειΤο voice control το χρησιμοποιει κανεις σας ή αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινει??
Το δούλευα μέχρι που αντικατέστησα την πηγή με Aftermarket. Πρέπει να προφέρεις τις λέξεις καθαρά και με την ανάλογη προφορά, ειδάλως κάνεις άλλα αντί άλλων.
-
Στο χρωμα vision θες να πεις εεεε?Ωραιο χρωματακι.Αγορασε το αμα ειναι ετσι!Εχει πηξει ο τοπος στα ασπρομαυρα!Ενα εχω δει σε τετοιο χρωματακι και μου θυμισε καλοκαιρι!
http://www.ford.gr/Cars/NewFiesta/Colours
Δες και πες ποιο.Οσο για τη λειτουργεια του voice control πιστευω πως ειναι ενα απο τα μεγαλα του ατου και επειδη εχω χρησιμοποιησει δε μου φανηκε δυσκολο.Ηταν κατατοπιστικοτατο αλλα δε θυμαμαι Χριστο γιατι το ειχα κανει περυσι στο αμαξι ενος φιλου που εχει το 1.25 ambiente.Θυμαμαι παντος πως αυτη που μιλαει την ειχα ονομασει Νατασσα!
FORD FORUM