-
-
Δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ συνταγή χωρίς σκόρδο, το βάζω παντού
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα το μενου εχει βολβους ,αλλα δεν ξερω πως μαγειρευονται κ μαλλον θα αυτοσχεδιασω .Γνωριζει κανεις καμια καλη συνταγη χωρις σκορδο
Τα βορβια εγω τα ξερω τουρσι
Δεν μου αρεσουν καθολου.
Εχω φαει 2-3 φορες κ τα βρηκα πεντανοστιμα ,βεβαια μ'αρεσουν οι γευσεις που αλλοι μπορει να θεωρουν περιεργες
Σαν τουρσι ομως δεν μ'αρεσαν καθολου . -
Θεϊκο και μποέμικο φαγάκι για βράδυ
Το μενού είχε απ'όλα : Φακές,σαρδέλες,τουρσί,ελιές,κρεμμύδι,φέτα και κρασάκι χύμα
-
Πιάτα Μαρινοπουλος
Οπου πας ειναι σα να τρως στο σπιτι σου
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:ysterical:
Πιάτα ΜαρινοπουλοςΟπου πας ειναι σα να τρως στο σπιτι σου
Το 1ο που πρόσεξα στην φωτογραφία
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
:ysterical:
Πιάτα ΜαρινοπουλοςΟπου πας ειναι σα να τρως στο σπιτι σου
Το 1ο που πρόσεξα στην φωτογραφία
χαχαχ τα ειχα παρει δωρο μαζι με ενα skip 10 κιλων
-
ΣΥΝΤΑΓΗ ''ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ''
'Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα.Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά.
*Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το... *
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος.
Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι.
Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές.
Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.
Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων ....κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο, ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε, βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη, καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα. Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .
*3 λοτήρια αρφότερα ....Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο. *
*Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας, μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω, απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκια, ργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι. *
**Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ.
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το ********* που δημιουργήσατε στην κουζινα, την αλλη βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!'**
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Θεϊκο και μποέμικο φαγάκι για βράδυ
Το μενού είχε απ'όλα : Φακές,σαρδέλες,τουρσί,ελιές,κρεμμύδι,φέτα και κρασάκι χύμα
http://img4.imageshack.us/img4/9457/dscn0005zf.jpgυπέροχος συνδιασμός εδεσμάτων.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
:ysterical:
Πιάτα ΜαρινοπουλοςΟπου πας ειναι σα να τρως στο σπιτι σου
Το 1ο που πρόσεξα στην φωτογραφία
έχω και γω τέτοιο στο γραφείο και προς στιγμήν κόλλησα
-
Κάντε μια σύγκριση των όσων συζητιούνται σε αυτό το θέμα με το παρακάτω video: http://www.youtube.com/watch?v=bGYs4KS_djg
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάντε μια σύγκριση των όσων συζητιούνται σε αυτό το θέμα με το παρακάτω video: http://www.youtube.com/watch?v=bGYs4KS_djg -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάντε μια σύγκριση των όσων συζητιούνται σε αυτό το θέμα με το παρακάτω video: http://www.youtube.com/watch?v=bGYs4KS_djg
Το video σιγουρα δινει την εξηγηση περι κακης διατροφης των ξενων και ιδιως των Αμερικανων.
Ισως για αυτο πριν μερικα χρονια, οποτε ημουν καλεσμενος - λογω δουλειας - σε σπιτι Αμερικανων που εκαναν party ή barbecue, παντα μου ζηταγαν να φτιαξω και να συνεισφερω στην εκδηλωση (κλασικη αμερικανικη νοοτροπια), μια πλουσια χωριατικη σαλατα (tomatoes, onions, cucumbers, peppers, olives, olive oil, feta cheese, oregano, salt and pepper), η οποια βεβαια γινοταν αναρπαστη.
ΥΓ: Βεβαια εβρισκα και γω την ευκαιρια να φαω τα μονα που μου αρεσαν: Μπολικη καπνιστη γαλοπουλα με μελι (ψημενη ολοκληρη, οχι φετες τυπου τοστ) και 2-3 κομματια εξαιρετικο cheesecake -
Chili con carne. Συνοδεύτηκε από κόκκινο κρασί, φέτα σαγανάκι, λάχανο-καρότο-πιπεριά φλωρίνης σαλάτα και κάτι γίγαντες πλακί που είχαν περισσέψει τσόντα.
4 πιπεριές διαφορετικών χρωμάτων, 2 κρεμμύδια, ντομάτες κύβους, κόκκινα φασόλια (κονσέρβα), πιπερίτσες καυτερές τριμμένες, σκόρδο, μαϊντανός, άπαχος κιμάς κλπ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Chili con carne. Συνοδεύτηκε από κόκκινο κρασί, φέτα σαγανάκι, λάχανο-καρότο-πιπεριά φλωρίνης σαλάτα και κάτι γίγαντες πλακί που είχαν περισσέψει τσόντα.
4 πιπεριές διαφορετικών χρωμάτων, 2 κρεμμύδια, ντομάτες κύβους, κόκκινα φασόλια (κονσέρβα), πιπερίτσες καυτερές τριμμένες, σκόρδο, μαϊντανός, άπαχος κιμάς κλπ. -
-
Οι σόδες για μετά που είναι ;
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Η φλόγα καίει τις οσμές.
Σόδα δεν χρειάστηκε, άμα είναι καλά μαγερεμένο το φαΐ και με καλά υλικά, το τρως, δεν σε τρώει.
-
Παιδιά έχω μια ερώτηση....Λοιπόν φτιάχνω ομελέτα και έχω ένα πρόβλημα.Δεν μου ψήνεται από πάνω.Δηλαδή δεν τσιγαρίζει βλέπεις το αυγό ωμό και αναγκάζομαι να το γυρίσω από την άλλη μεριά.Ξέρετε τι παίζει?Μήπως βάζω πολύ λάδι? Πάντως όταν τη τηγανίζεις και από τις δυο μεριές γίνεται ποιο ωραία!
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)