-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
σε ολους αρεσει το κωλοβυθομετρο
στο φορανε για να δουνε αν εχεις φαει πεος ποτε
βασικα αν εχεις φαει τρεις φορες πεος γιατι ως γνωστον οι δυο πρωτες φορες δεν μετρανεballs not touching, aint gay
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Αν ειναι φιλος σου δεν μπορω να καταλαβω τον φοβο του.Αφου και αυτος δεν ανεχεται το παρα φύσιν ,σωστα;
Ακριβώς. Γι αυτό φοβάται μην του βάλουν δάχτυλο από την όπισθεν κατά τη διάρκεια εξέτασης για το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.
Αλλά από ό,τι είδα δεν υφίσταται τέτοια εξέταση... Ή μήπως υφίσταται σε μερικά φυλάκια;να γράφεις πιο συχνά σ αυτό το topic, pleeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
έχω ακούσει οτι σε μερικές μονάδες υπάρχει ειδικός Αμπντούλ (ύψος 2.05, 150 κιλά, μήκος ατελείωτο) που στον ψιλοφοράει για να κάψει αντιδράσεις
-
Ψιλοφοράει=30cm λόγω ατέλειωτου μήκους, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψιλοφοράει=30cm λόγω ατέλειωτου μήκους, ε;για 10 sec μόνο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν ειναι φιλος σου δεν μπορω να καταλαβω τον φοβο του.Αφου και αυτος δεν ανεχεται το παρα φύσιν ,σωστα;
Ακριβώς. Γι αυτό φοβάται μην του βάλουν δάχτυλο από την όπισθεν κατά τη διάρκεια εξέτασης για το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.
Αλλά από ό,τι είδα δεν υφίσταται τέτοια εξέταση... Ή μήπως υφίσταται σε μερικά φυλάκια;να γράφεις πιο συχνά σ αυτό το topic, pleeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
έχω ακούσει οτι σε μερικές μονάδες υπάρχει ειδικός Αμπντούλ (ύψος 2.05, 150 κιλά, μήκος ατελείωτο) που στον ψιλοφοράει για να κάψει αντιδράσεις
Στα πλυντηρια τον κρυβουν http://www.youtube.com/watch?v=NJrt-ZwP ... re=related
-
Mεταξύ μας, ο φίλος σου φοβάται γιατί μπας και δοκιμάσει και του αρέσει
α, γενικά το χεις το τρολάρισμα, αλλά σου ξεφεύγουν εκφράσεις που δεν συνάδουν με το στυλ που έχεις καλλιεργήσει, πρόσεχέ το λίγο, μιά δεύτερη ανάγνωση των ποστς σου πριν τα στείλεις θα βοηθούσε
-
Κολλέγιο έχει γίνει ο Στρατός κύριε Μόνικα... μην ανησυχεις για τον φανταστικό σου φίλο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κολλέγιο έχει γίνει ο Στρατός κύριε Μόνικα... μην ανησυχεις για τον φανταστικό σου φίλο...Κ ο π έ λ α _ ε ί μ α ι , είπαμε. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω
-
Απο τι εχει μαλλιασει η γλωσσα σου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο τι εχει μαλλιασει η γλωσσα σου;χαχαχαχχα πρόστυχε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο τι εχει μαλλιασει η γλωσσα σου; -
ΠΑρουσιαστηκα Νοεμβριο του 1999.
'Πριν μπω μου ειχαν πει διαφοροι φιλοι για κωλοδαχτυλα κλπ μαλακιες που λεγανε παλια....κοντευα να παθω εμφραγμα. Αφου μας βαλανε σε μια αιθουσα καμαι 20-25 ατομα περναγε ενας ή δυο γιατροι και μας λεγανε να τα κατεβασουμε και να βαλουμε δαχτυλο αναμεσα στα @@ μας. αυτο ηταν τπτ αλλο. Το οτι ημασταν ετσι κα ιοχι σε παραβαν μπορει να ηταν λογο του σεισμου τοτε, και το χαιδαρι δεν ειχε κτηριο της προκοπης. Το μονο τραγικο ηταν που σε καποια φαση ειχε 2 ή 3 συριγγες μεσα μου (βλεπω συριγγα και ζαλιζομαι )Το γελιο της ημερας ηταν, οταν ο γιατρος (πουστοεφερνε) εσκασε στον διπλανο μου και του ειπα να τα κατεβασει και να βαλει δαχτυλο στα @@ του.....γουρλωνει τα ματια του κα ιγερνει το κεφαλι του σστο πλαι....γυρναω και κοιταω και το παλικαρι ειχε ενα αργαλειο καμαι 20ρια ποντους (οτνα λογο ανχους ολοι εκει μεσα την ψαχναμε και δεν την βρισκαμε....δλδ οταν ηταν χαλαρος ποσο του ηταν?35 ? )
Και αυτο με το αντικουκου δεν ξερω αν ισχυε, εχω καταληξει οτι μαλλον ηταν ψυχολογικο, απο την μερα που μπηκα την εβρισκα μονο για κατουρημα, περιμενα να ορκιστω να παω να δω την κοπελα μου....και ελεγα ρε λες να μην μου σηκωνεται με αυτα που (λεγοτανε) οτι μας βαζουν για να μην μας σηκωνεται? Μεχρι το πρωι της που ορκιζομασταν.....μιλαμε για επαρση σημαιας
Συμπερασμα? Ολα οσα ακουγονται για το στρατο ειναι παπαριες! Απορω ποιος μαλακας ξεκινησε αυτες τις μουφες, και ποια ζωα τις συνεχισαν
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
γυρναω και κοιταω και το παλικαρι ειχε ενα αργαλειο καμαι 20ρια ποντουςΤετοια λεγε κι ο Πατρινος θα στην πεφτει μεχρι το 2012.
-
Εγώ πιστεύω ότι το έγραψε σαν flaim για τη Μόνικα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γυρναω και κοιταω και το παλικαρι ειχε ενα αργαλειο καμαι 20ρια ποντους
Τετοια λεγε κι ο Πατρινος θα στην πεφτει μεχρι το 2012.
Εμ, έχει να κάνει ποστ πόσο καιρό και μιλάει για εργαλεία με την 1η ευκαιρία.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι το έγραψε σαν flaim για τη Μόνικα...Ρε φιλε μονο εσυ με πιανεις!
-
Μετα τις πα@@@ρολογιες (για τις ιατρικες εξετασεις στο στρατο) και για να σοβαρευτουμε, παραθετω τις εξης σκεψεις:
Εχω την αποψη οτι οι Ελληνες, που συχνα ειναι αρνητικοι στην υποχρεωση της στρατευσης, δεν θελουν να δουν τη θητεια στη βαση του 'αν δεν μπορεις να αντισταθεις στο βιασμο, τουλαχιστον απολαυσε τον!'
Πιο συγκεκριμενα, εντυπωσιαζομαι να βλεπω στρατευσιμους που τους δινεται η ευκαιρια να υπηρετησουν στην Κυπρο, να μην το επιθυμουν με τιποτε και να επιδιωκουν με καθε τροπο να αποφυγουν αυτη τη μεταθεση, αφου:
1/ Ειναι συνηθως καλυτερες οι συνθηκες διαβιωσης στα εκει στρατοπεδα, συμπεριλαμβανομενου του συσσιτιου και της συχνοτητας εκτελεσης υπηρεσιων.
2/ Οι αδειες που θα παρουν ειναι ιδιες με αυτες που δικαιουνται στην Ελλαδα και πιο σιγουρες στον προγραμματισμο, παντα με δωρεαν αεροπορικη μετακινηση.
3/ Δινονται επιπλεον 5 ημερες αγραφη πριν την αναχωρηση και 10 ακομη με τον επαναπατρισμο.
4/ Ενα μηνα πριν την ημερομηνια απολυσης, επαναπατριζονται και τοποθετουνται υποχρεωτικα σε μοναδα του τοπου που επιθυμουν, ακομα και αν δεν υπαρχει μοναδα του αντιστοιχου οπλου που ανηκουν.
5/ Πληρωνονται με 280-380 ευρω το μηνα, αναλογως βαθμου, συν τα δικαιουμενα αφορολογητα ποτα και τσιγαρα.
6/ Εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν την Κυπρο, κανοντας ανεξοδο τουρισμο σε μικροαδειες-εξοδους.
Μηπως ολοι εχουμε την εντυπωση οτι για τη θητεια μας, θα βρεθει η φορμουλα και θα τη βγαλουμε 'καθαρη', κοντα στο σπιτι μας κλπ, αλλα τελικα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν χωρανε ολοι στην τρυπα για το 'βυσμα', με αποτελεσμα να χανονται οι ευκαιριες για κατι καλυτερο ? Λεω, ΜΗΠΩΣ?
ΥΓ: Αποφευγω να θεσω το θεμα υπο το πρισμα του τυπου 'η Κυπρος ειναι Ελλαδα, οι Κυπριοι αδελφια μας' κλπ, που ο καθενας για ιδεολογικους λογους πιθανως να εχει αλλες αποψεις, αλλα το θετω απολυτως πραγματιστικα. -
Αν διαβάσω το ποστ μου στον κολητό μου που έκανε 14 μήνες στην Τσίπρον είτε θα πάθει εγκεφαλικό ή απλά νευρικό κλονισμό. Δεν το κάνω γιατί δεν έχει κλείσει ούτε τα 27...
Εγώ ότι έχω ακούσει για Κύπρο είναι μες στη μαυρίλα. Αυτά τα περί τουρισμού κλπ ΠΟΥ τα άκουσες; -
Μου εχει βγει ενδειξη για ΕΛΔΥΚ (γτπ βυσμα εχω τελικα)
Λετε να παω? Εχει πολλα υπερ η φαση κυριως σε σχεση με μια μεταθεση τερμα θεου Εβρο...αλλα το ρισκαρεις? -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μου εχει βγει ενδειξη για ΕΛΔΥΚ (γτπ βυσμα εχω τελικα)
Λετε να παω? Εχει πολλα υπερ η φαση κυριως σε σχεση με μια μεταθεση τερμα θεου Εβρο...αλλα το ρισκαρεις?Προβλεπόμενα πολύ αλλά έχει καλές συνθήκες. Το προτείνω σε όσους έχουν τσαγανό. Στους λουφαδόρους λέω να το αποφύγουν.
Περί Θητείας [#3]