-
το 2004 στη Θηβα φοροντας μονο το σωβρακο μπήκαμε σε παραβαν για προσωπικη εξεταση.
Προσωπικα εμενα και φατναζομαι και αλλους με 'εξετασε' μια δεσπινιδα νοσοκομος . Τις εδειξα τα @@, τα μετρησε και μου ειπε ευχαρηστω χαμογελοντας
Αυτό μονο θυμαμαι απο τη σχεση μαςΜετα ακολουθησε πολλαπλος εμβολιασμος και στα δύο μπρατσα!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το 2004 στη Θηβα φοροντας μονο το σωβρακο μπήκαμε σε παραβαν για προσωπικη εξεταση.
Προσωπικα εμενα και φατναζομαι και αλλους με 'εξετασε' μια δεσπινιδα νοσοκομος . Τις εδειξα τα @@, τα μετρησε και μου ειπε ευχαρηστω χαμογελοντας
Αυτό μονο θυμαμαι απο τη σχεση μαςΜετα ακολουθησε πολλαπλος εμβολιασμος και στα δύο μπρατσα!
Καλη η νοσοκομα? ξαδερφος μου που ειχε παει στρατο τον εξετασε κατα τυχη φιλος του γιατρος στο νοσοκομειο.
-
Οταν εφυγε απο το στρατόπεδο τι να έκανε?
-
Στην Αυλωνα παντως που παρουσιαστηκα πριν 20 μερες περιπου μπηκαμε σε ξεχωριστα παραβαν και περναγε απο καθεναν μας ο παθολογος και κοιταζε (προς θεου δεν ψιλαφιζε) τους ορχεις μας αφου μας ελεγε να βαλουμε εμεις δαχτυλο αναμεσα για να ''χωρισουν'' ευδιακριτα.Ουτε κωλοδαχτυλα ουτε τιποτα, αυτα ειναι γελοιοτητες...Να πεις του φιλου σου αν ειναι να ανυσηχει για κατι θα ειναι για τους χασαπηδες που ακολουθουν μετα τον παθολογο με τα εμβολια που παιζουν βελακια στα μπρατσα σου και οταν μου πηραν αιμα μου εσπασαν και την φλεβα οι αχρηστοι...
Επισης, επειδη εκανα 2 φορες υπηρεσια στη μηχανογραφηση και περνουσα στους υπολογιστες στοιχεια Ι για τους νεοσυλλεκτους να πω οτι αυτο περι Ι4 για τους μονορχεις δεν ισχυει...Συνηθως Ι2 αλλα ακομα και Ι1 υπαρχουν...
Βασικα πες του να μην ανυσηχει για τιποτα...Πλεον ο στρατος εχει αλλαξει και δεν ειναι οπως τον περιγραφουν οι παλιοι. Μια χαρα θα περασει! -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Αν ειναι φιλος σου δεν μπορω να καταλαβω τον φοβο του.Αφου και αυτος δεν ανεχεται το παρα φύσιν ,σωστα;
Ακριβώς. Γι αυτό φοβάται μην του βάλουν δάχτυλο από την όπισθεν κατά τη διάρκεια εξέτασης για το αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.
Αλλά από ό,τι είδα δεν υφίσταται τέτοια εξέταση... Ή μήπως υφίσταται σε μερικά φυλάκια;Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Είπαμε! (όλο βλακείες ακούμε τελευταία για τον στρατό ). Αν ο φίλος σου είναι γκέυ μπορεί από το να τον κράξουν έως το να περάσει καταπληκτικά...
Εννοείται εξέταση - μπάνιο όλα ατομικά! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:lol: ,,οκ αυτα γινονταν παλιότερα ΄,,,΄΄ηταν πιο αγρια .
Ωχ ωχ ωωχ..... Άρα και σήμερα σε κάποια στρατόπεδα, μπορεί να τα κάνουν ακόμα...
Σε καθε μεταθεση θα του κανουν την ιδια εξεταση.
Τι έχεις περάσει και εσύ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ti ΕΣΣΟ ήσουν, Β; 287 σειρα;
Ακριβώς το ίδιο στις 26 Μαΐου του 2004 στη Θήβα. Περνούσαμε ανά 6 άτομα στα παραβάν, κρατούσαμε με το ένα χέρι καλυμμένο το 8ιντσο (Πυροβολικάριοι γαρ) και με το άλλο χέρι, διαχωρίζαμε τους όρχεις, μας έβλεπε η νοσοκόμα (ωραία γυναίκα, κοκκινομάλλα) και μετά ντυθήκαμε και μας έναν 2-3 εμβόλια. Αμέσως καπάκι στην απέναντι διαγώνια πόρτα που ήτο ο ψυχολόγος και μετά βουρ για τους θαλάμους.
Σε κάθε μετάθεση μετά, το μονο που γίνετε είναι να μιλήσεις με τον γιατρό της εκάστοτε μονάδας. Δεν έχει πάλι εξετάσεις, κτλ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
:lol: ,,οκ αυτα γινονταν παλιότερα ΄,,,΄΄ηταν πιο αγρια .
Ωχ ωχ ωωχ..... Άρα και σήμερα σε κάποια στρατόπεδα, μπορεί να τα κάνουν ακόμα...
Σε καθε μεταθεση θα του κανουν την ιδια εξεταση.
Τι έχεις περάσει και εσύ...
Mπα !!!Ακουστα τα εχω.Μονο τα @@ μας ελενχαν τοτε και αυτα απο αποσταση.
-
bill33 δν είξερα ότι είσαι και συ Βοσκοπουλικός
http://www.youtube.com/watch?v=KcZRaMzL ... re=related -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
bill33 δν είξερα ότι είσαι και συ Βοσκοπουλικός
http://www.youtube.com/watch?v=KcZRaMzL ... re=relatedοχι δεν ειμαι εγω.εχω λιγο διαφορετικο nickname στο youtube
-
Moderator να τρολάρει πρώτη φορά βλέπω...
-
Και για οσους δεν το ξερουν, τωρα τελευταια στις ιατρικες εξετασεις του στρατου, σου ψαχνουν και τις αμυγδαλες, μην τυχον και τα καταπινεις ολα!!!
Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα! Και αν κανετε πλακα, αντε να το δεχθω, ωραια περναμε, αν σοβαρολογειτε ομως, τοτε διασπειρετε ψευδεις ειδησεις και το κριμα στο λαιμο σας!
Περαν των @@ που συνηθως ελεγχονται για δυσπλασιες και 'ελλειψεις', ολα τα αλλα ειναι φουμαρα, εκτος αν αναφερομαστε σε 35 χρονια πριν, που ισως γινονταν παρατραγουδα...
Μιλωντας βεβαια παντα για ιατρικες εξετασεις στρατιωτικου προσωπικου, οχι για τις ιδιαιτεροτητες και τα γουστα του καθενος, που μπορει να εκδηλωθουν οποτεδηποτε και οπουδηποτε! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Moderator να τρολάρει πρώτη φορά βλέπω...ΜΕ αυτα που διαβαζω τι να κανω ρε φιλε;
-
Πάντως τα εμβόλια στο στρατό είναι πάαααρα πολλά και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι χρήσιμα. Πρώτη μέρα κάναμε 3 (!) και χθες κάναμε άλλο ένα (τη δεύτερη δόση του αντιτετανικού)! Σουρωτήρι μας έχουν κάνει που λέει και ο Τσουκαλάς!!
-
διφθερίτιδα, τέτανος, ηπατίτιδα...
Κλασσικά εμβόλια που προτείνονται(and/or απαιτούνται) και σε όσους ταξιδιώτες επισκέπτονται χώρες με.... υγειονομικά προβλήματα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάντως τα εμβόλια στο στρατό είναι πάαααρα πολλά και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι χρήσιμα. Πρώτη μέρα κάναμε 3 (!) και χθες κάναμε άλλο ένα (τη δεύτερη δόση του αντιτετανικού)! Σουρωτήρι μας έχουν κάνει που λέει και ο Τσουκαλάς!!Μια χαρά χρήσιμα είναι. Εγώ έκανα 4 χρόνια να αρρωστήσω από τότε που μουν φαντάρος.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Είπαμε! (όλο βλακείες ακούμε τελευταία για τον στρατό ). Αν ο φίλος σου είναι γκέυ μπορεί από το να τον κράξουν έως το να περάσει καταπληκτικά...
Όχι. Δεν είναι γκέυ.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
διφθερίτιδα, τέτανος, ηπατίτιδα...Κλασσικά εμβόλια που προτείνονται(and/or απαιτούνται) και σε όσους ταξιδιώτες επισκέπτονται χώρες με.... υγειονομικά προβλήματα
Το αντικουκου ξεχασες!!
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ti ΕΣΣΟ ήσουν, Β; 287 σειρα;
Ακριβώς το ίδιο στις 26 Μαΐου του 2004 στη Θήβα. Περνούσαμε ανά 6 άτομα στα παραβάν, κρατούσαμε με το ένα χέρι καλυμμένο το 8ιντσο (Πυροβολικάριοι γαρ) και με το άλλο χέρι, διαχωρίζαμε τους όρχεις, μας έβλεπε η νοσοκόμα (ωραία γυναίκα, κοκκινομάλλα) και μετά ντυθήκαμε και μας έναν 2-3 εμβόλια. Αμέσως καπάκι στην απέναντι διαγώνια πόρτα που ήτο ο ψυχολόγος και μετά βουρ για τους θαλάμους.
Σε κάθε μετάθεση μετά, το μονο που γίνετε είναι να μιλήσεις με τον γιατρό της εκάστοτε μονάδας. Δεν έχει πάλι εξετάσεις, κτλ.
Φεβρουαριο εγω-286 αλλα έμεινα αρκετο καιρο, σας εφτιαχα τα ηλεκτρολογικα μεχρι να εμφανιστητε
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Όχι. Δεν είναι γκέυ.Πώς το ξέρει; Είναι σίγουρος;
Εμάς γιατί δεν έλεγξαν τα @@ μας κατά την κατάταξη; Μήπως φαινόμασταν από μακριά τι @@ φαντάροι θα γινόμασταν;
Περί Θητείας [#3]