-
Αυτά από site σχετικά με τον αγώνα της Βαρκελώνης
'The fifth round of the MotoGP World Championship in Catalunya, Spain, saw a frantic battle between current World Champion Valentino Rossi and current Championship leader Sete Gbernau which again scored outstanding audience figures.
The following in Italy through Mediaset’s Italia 1 network continues to grow, and Rossi’s victory was watched this time by 7.8 million viewers, a 43.2% market share. Over the four-hour programme that also included the 250cc and 125cc races, a total 17 million different users tuned in to Italia 1’s live broadcast.
In Spain, the MotoGP show recorded the highest market share of the day for a sports programme, in front of Euro 2004, F1 and the national basketball finals. TVE-1’s broadcast recorded 36.5% and 3.1 million viewers for the MotoGP race and an even higher share of 39.6% for the 250cc race.
RTL, in Germany, BBC, in the UK, and Club RTL, in Belgium, continue to steadily improve audience results for their live broadcasts of MotoGP.
Πως το λένε αυτό; 400 χρόνια πίσω;;;;
-
'The fifth round of the MotoGP World Championship in Catalunya, Spain, saw a frantic battle between current World Champion Valentino Rossi and current Championship leader Sete Gbernau which again scored outstanding audience figures.
The following in Italy through Mediaset’s Italia 1 network continues to grow, and Rossi’s victory was watched this time by 7.8 million viewers, a 43.2% market share. Over the four-hour programme that also included the 250cc and 125cc races, a total 17 million different users tuned in to Italia 1’s live broadcast.
In Spain, the MotoGP show recorded the highest market share of the day for a sports programme, in front of Euro 2004, F1 and the national basketball finals. TVE-1’s broadcast recorded 36.5% and 3.1 million viewers for the MotoGP race and an even higher share of 39.6% for the 250cc race.
RTL, in Germany, BBC, in the UK, and Club RTL, in Belgium, continue to steadily improve audience results for their live broadcasts of MotoGP.
-
-
Μια χαρά το βλέπω εγω!Οταν υπάρχει ενδιαφέρον ο κόσμος θα προσέλθει!! Αλλοιώς.....χαθήκαμε!!
-
Ισως να φταίει το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Ισπανοί αναβάτες, και είναι ευκολότερο για τον κόσμο να είναι πιο 'φανατισμένος' - με την καλή έννοια
-
Πάντως εδώ λίγοι είναι αυτοί που παρακολουθούν ΜοτοΓΠ, ε;
Πρέπει να είναι ό,τι ήταν η Φ1 τη δεκαετία του 90... -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Πρέπει να είναι ό,τι ήταν η Φ1 τη δεκαετία του 90...Δειχνει κανά κανάλι το Moto gp? Εγώ δυστυχώς δεν έχω δορυφορική ή ΝOVA. Ομολογώ πως ακόμα δεν έχω καταφέρεi να δω αγώνα ΜΟΤΟ GP.
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Πρέπει να είναι ό,τι ήταν η Φ1 τη δεκαετία του 90...Δειχνει κανά κανάλι το Moto gp? Εγώ δυστυχώς δεν έχω δορυφορική ή ΝOVA. Ομολογώ πως ακόμα δεν έχω καταφέρεi να δω αγώνα ΜΟΤΟ GP.
To Eurosport....μερικές φορές ΚΑΙ το ελεύθερο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τo Eurosport....μερικές φορές ΚΑΙ το ελεύθερο!!Παλαιότερα έδειχνε και το τότε POLIS.
Πλέον, το αγαπημένο μας TV Magic έχει και εκπομπή περίληψης του MotoGP, το απόγευμα της Κυριακής του Αγώνα. Τουλάχιστον το έχω πετύχει εγώ.
Η επίγεια αναμετάδοση του Eurosport όντως το δείχνει καμμιά φορά. Παλαιότερα δεν ήταν λίγες οι φορές που πέρναγα και πέντε ώρες μπροστά στην τηλεόραση Κυριακή μεσημέρι! Τι να το κάνεις όμως όταν υπάρχει τόση παρεμβολή από τον 902 TV
Οσο για το MotoGP το ίδιο, είναι τόσο συναρπαστικές οι φάσεις που συμβαίνουν εκεί, όπου κυριολεκτικά βρίσκομαι στην άκρη της καρέκλας, με τα χέρια πάνω στο κεφάλι μου, να σκέφτομαι 'ιιιιιιικ, θα προσπεράσει???!'. Μην το ψάχνετε, η F1, όπως έχει γίνει τώρα, είναι σαν σαπουνόπερα μπροστά στα MotoGP. (Ελπίζω να μην άνοιξα τους ασκούς του αιόλου για μεγάλη αντιπαράθεση ).
-
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 17/06/2004
TV MAGIC
22.05 Moto GP
-
Ευχαριστώ παιδιά, αν και δεν πιάνω TV magic
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά, αν και δεν πιάνω TV magicΤο Εurosport το ελευθερο τους δειχνει ολους τους αγωνες,δεν το πιανεις ουτε αυτο;Για ψαξτο λιγο γιατι χανεις πολυ θεαμα πραγμα το οποιο λειπει δυστυχως τα τελευταια χρονια απο την F1.Aδιαμφισβητητα το ενδιαφερον των Ισπανων για αγωνες μοτοσυκλετας ειναι πολυ μεγαλο το οποιο βεβαια υποδηλωνει ο μεγαλος αριθμος Ισπανων αναβατων σε ολες τις κατηγοριες αλλα και η υπαρξη των τριων Ισπανικων GP που βρισκoνται στο καλενταρι παρακαλω!(Catalunya-Jerez-Valencia)
Πρωτη μου δημοσιευση στη νεα αυτη θεματικη ενοτητα , την οποια μολις χθες παρατηρησα.
-
Ούτε το Eurosport πιάνω
Παλιά το έπιανα στα Χανιά αλλά τωρα δεν το πιάνω. Στο Ηρακλειο δεν το βρίσκω ούτε κ στο Ρεθυμνο. Προς το παρόν τουλάχιστον... -
Βαλε ενα φτηνο δορυφορικο για να πιανεις τον hotbird και ετσι πιανεις το tv-magic και οχι μονο. Κοστος 350€ περιπου. Εγω τουλαχιστον (απο θεσ/νικη)αυτο εκανα.Αν μπορεις δωσε κατι παραπανω για μηχανημα που σπαει κωδικους για να πιανεις και το ab moteurs που δειχνει 24 ωρες αγωνες αυτοκινητου και μοτο.
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
-
Ο χρήστης tom έγραψε:
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 17/06/2004TV MAGIC
22.05 Moto GP
εγω το ειδα το σαββατο το απογευμα [προφανως επαναληψη] λογω απουσιας μου εκτος αθηνων.
συναρπαστικες οι μονομαχιες σε ολες τις κατηγοριες ιδιαιτερα στα 125 οπου με 200-220 στο τελος της ευθειας ενα γκρουπ 5 αναβατων εδωσε πολυ θεαμα.
-
Στο μάτζικ το μοτοτζιπι προβάλλεται κάθε Πέμπτη μετά τον αγώνα στις 22:00 και σε επανάληψη Παρασκευή μεσημέρι 13:00 ή 14:30 και Σάββατο 19:00, συνήθως.
MotoGP πιό δημοφιλές από το EURO 2004.