-
Καλησπερα σε ολους του φιλους του ralliart και μη!
Αυριο το παραλαμβανω και θα ηθελα την αποψη σας-γνωμη σας για το συγκεκριμενο αυτοκινητο -
Αυριο το παραλαμβανω και θα ηθελα την αποψη σας-γνωμη σας για το συγκεκριμενο αυτοκινητο -
ωραιο δυνατο σουπερμινι........
ωραιος και αποδοτικος κινητηρας με σχετικά χαμηλά έξοδα συντήρησης. Λόγω βάρους πιο γρηγορο απο άλλα με ισχυρότερους κινητηρες
Αντε φίλε καλοταξιδο -
Δυνατό αμαξάκι,ειδικά μετά τις 3000στροφές,
πιο καλά στημένο πλέον απο το προηγούμενο.
Άνετα θα το έπαιρνα,ειδικά αν έβρισκα τρόπο για να βγαίνει τελείως το ESP.Πολλά καλά χιλιόμετρα και καλή...απόλαυση!
ΥΓ Α,επίσης το μοτέρ του βελτιώνεται πολύ εύκολα.
-
Στην πυρα !
-
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
Αυριο το παραλαμβανω και θα ηθελα την αποψη σας-γνωμη σας για το συγκεκριμενο αυτοκινητοΑυτα τα ρωτουν πριν την αγορα! Τωρα καλοταξιδο!
Εσυ θα πρεπει να μας πεις την γνωμη σου...
-
ευχαριστω για τις ευχες παιδια!!
φιλε corsair δεν εχω προβλημα αν θελει καποιος να πει αρνητικα σχολια...!!!δεν σημαινει οτι επειδη το πηρα ειναι το καλυτερο αυτ.(δεν εχω κομπλεξ),σε ευχαριστω για τις ευχες σου! -
Χρωματάκι; Τελική τιμή;
Δυνατό αμάξι, πάει κομμάτια για τα κυβικά και τα άλογά του. Δεν ξέρω τι κάνει με το στρίψιμο και την άνεση τώρα το facelift μοντέλο, εκεί έχω ένα ερωτηματικό όπου έπασχε το παλιό.
Μια περίοδο το χα αγαπήσει αυτό το αμάξι
Καλοτάξιδο -
Αυριο το παραλαμβανω και θα ηθελα την αποψη σας-γνωμη σας για το συγκεκριμενο αυτοκινητοτο βρήκες σε άσπρο ή η φώτο είναι τυχαία? (νομίζω έχει σταματήσει να εισάγεται άσπρο)
ελαφρύ αμάξωμα και πολύ νευρικό μοτέρ...--->ρουκέτα
στις στροφές έχει ένα θέμα αλλά με μια ψαγμένη ανάρτηση νομίζω θα κάνει δουλεια...όπως και να έχει καλοτάξιδο και καλότυχο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στις στροφές έχει ένα θέμα αλλά με μια ψαγμένη ανάρτηση νομίζω θα κάνει δουλεια...
Μια χαρα ειναι. 'Νταξ, υπαρχουν και πιο στριφτερα , αλλα οχι οτι εχει και θεμα...
Καλοταξιδο φιλε.
Προσωπικα που αρεσει πολυ και με ενθουσιαζει και μονο η ιδεα αυτου του κινητηρα σε αυτο το σασι.
-
ναι το πηρα σε ασπρο!δεν εχει σταματησει να εισαγεται καποιο χρωμα μονο η πενταθυρη εκδοση του ralliart!
τελικη τιμη 17400 κλειδι με δωρο συναγερμο,αισθητηρες πισω και 2 σετ πατακια.
Η αναρτηση του εχει βελτιωθει σε 8 σημεια και η ανεση καθως και η ποιοτητα κυλισης εχουν βελτιωθει αισθητα.Επισης το νεο κολτ σε σχεση με το προηγουμενο μοιραζονται μονο το 31.5% των υλικων συνολικα!!! -
ναι το πηρα σε ασπρο!δεν εχει σταματησει να εισαγεται καποιο χρωμα μονο η πενταθυρη εκδοση του ralliart!
Η αναρτηση του εχει βελτιωθει σε 8 σημεια και η ανεση καθως και η ποιοτητα κυλισης εχουν βελτιωθει αισθητα.Επισης το νεο κολτ σε σχεση με το προηγουμενο μοιραζονται μονο το 31.5% των υλικων συνολικα!!!Aπο οτι φαινεται το ειχες ψαξει καλα το θεμα πριν το αγορασεις. Το καινουργιο πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο και με αρκετα βελτιωσιμο κινητηρα.
Πρωτο αυτοκινητο;
edit:τωρα ειδα το volvo -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Η αναρτηση του εχει βελτιωθει σε 8 σημεια και η ανεση καθως και η ποιοτητα κυλισης εχουν βελτιωθει αισθητα.Επισης το νεο κολτ σε σχεση με το προηγουμενο μοιραζονται μονο το 31.5% των υλικων συνολικα!!!Aπο οτι φαινεται το ειχες ψαξει καλα το θεμα πριν το αγορασεις. Το καινουργιο πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο και με αρκετα βελτιωσιμο κινητηρα.
Πρωτο αυτοκινητο;
edit:τωρα ειδα το volvoναι το εχω για 2ο μικρο πολης.....ετσι ειπα τουλαχιστον στην γυναικα....
-
Πρωτο αυτοκινητο;
edit:τωρα ειδα το volvoναι το εχω για 2ο μικρο πολης.....ετσι ειπα τουλαχιστον στην γυναικα....
χα χα ολοι τα ιδια λενε......
-
Δε μπορω να καταλαβω το νοημα του τοπικ εφοσον το αγορασες... Εχει καποια σημασια το τι πιστευουμε για αυτο εφοσον ειναι για εσενα η ιδανικη επιλογη?? Περισσοτερο θεμα αυτοεπιβεβαιωσης μου κανει.. Με το συμπαθειο κιολας..
Καλοριζικο και καλοταξιδο.
-
ναι το πηρα σε ασπρο!...Καλορίζικο να είναι... ... Εξωτερικά είναι ιδιαίτερα όμορφο ειδικά σε κάποια συγκεκριμένα χρώματα όπως είναι το λευκό ή και το ασημένιο, κόκκινο κλπ...
Ερώτηση: Εσωτερικά σου αρέσει ή δεν σε απασχολούσε το θέμα;
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Το καινουργιο πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο και με αρκετα βελτιωσιμο κινητηρα.Ούτε το ένα ουτε το άλλο ισχύει (κατά τη γνώμη μου).
Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενική, πήραν ένα πανέμορφο μικρό και το χάλασαν τελειώς με την μούρη του Evo, όσο για τον κινητήρα επειδή το έχει ο αδερφός μου δεν είναι ότι πιο εύκολο να βελτιωθεί.
Κατά τα άλλα πάρα πολύ γρήγορο, τεράστιοι χώροι για την κατηγορία του και ελπιζω η ανάρτηση να έχει πραγματικά βελτιωθεί.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
στις στροφές έχει ένα θέμα αλλά με μια ψαγμένη ανάρτηση νομίζω θα κάνει δουλεια...
Μια χαρα ειναι. 'Νταξ, υπαρχουν και πιο στριφτερα , αλλα οχι οτι εχει και θεμα...
Καλοταξιδο φιλε.
Προσωπικα που αρεσει πολυ και με ενθουσιαζει και μονο η ιδεα αυτου του κινητηρα σε αυτο το σασι.
δεν είπα οτι έχει πρόβλημα,
όταν ακούς τις λέξεις μιτσουμπίσι και ραλιαρτ στην ίδια πρόταση θέλοντας και μη σου μπαίνουν ιδέες...
σε δρόμο με στροφές είναι κάκιστο και σε αυτο βοηθάει και το λαγκ από το τούρμπο -
λοιπον σημερα το παρελαβα!το αμαξι απλα διακτινιζεται μετα τις 3.000...
εκει που πιστευω πως εχει βαλει το χερακι της η ralliart ειναι στο οτι ενω το βαρος και ο κινητηρας ειναι ουσιαστικα ιδια με το πρωην τα 0-100 ερχονται μολις σε 7.4 εναντι 8(αν δεν κανω λαθος) του προηγουμενου!
μια επιδωση σουπερ αν αναλογιστει κανεις οτι το corsa opc πχ με σχεδον 50 ιππους παραπανω εχει 7.5!Υ.Γ η αναρτηση δεν κοπαναει καθολου και ειναι οσο σφιχτη πρεπει....και επιτελους το τουρμπατο κολτ μπορει να στρειβει πραγματικα γρηγορα...
ΝΕΟ COLT RALLIART!!!