-
Corsa δεν είχα κοιτάξει καλή επιλογή κιαυτή, Swift θα χτυπούσα αμέσως αλλά ξεφεύγει η τιμή. Το 206 μου άρεσε αλλά έχω ακούσει πολλά αρνητικά.
-
Για το Polo έχω δει και ακούσει πολλά προβλήματα.Οπότε δεν είναι ότι καλύτερο.Το Fiestaki μια χαρά είναι και στο δρόμο είναι πολύ καλό.
Υaris δεν θα πρότεινα γιατί πέρα από τους χώρους,τον κινητήρα και την αξιοπιστία σε όλα τα υπόλοιπα είναι κουβάς.
Επίσης κοίτα και για κανένα Corsa.Μπορείς να βρεις και το 1.4 με τα 90 άλογα που είναι πολύ καλό από άποψη επιδόσεων.
Και last but not least το Clio,το οποίο μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά πάλι 1.4 με 98 άλογα και που προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα μικρά. -
Micra 1.2;
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Για το Polo έχω δει και ακούσει πολλά προβλήματα.Οπότε δεν είναι ότι καλύτερο.Το Fiestaki μια χαρά είναι και στο δρόμο είναι πολύ καλό.
Υaris δεν θα πρότεινα γιατί πέρα από τους χώρους,τον κινητήρα και την αξιοπιστία σε όλα τα υπόλοιπα είναι κουβάς.
Επίσης κοίτα και για κανένα Corsa.Μπορείς να βρεις και το 1.4 με τα 90 άλογα που είναι πολύ καλό από άποψη επιδόσεων.
Και last but not least το Clio,το οποίο μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά πάλι 1.4 με 98 άλογα και που προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα μικρά.για το γιαρις δεν εμειναν και πολλα για να ειναι κουβας.....
-
Είχα Mitsubishi Colt 1.3 γιά 4 χρόνια και 90.000χλμ.
Αρεκτά ευχαριστημένος... το έχω πουλήσει στον ξαδερφό μου (νέος οδηγός) και του αρέσει πολυ.
-
παρε το 206
-
Για αυτά τα δύο συγκεκριμένα μικρά που ψάχνεις (προηγούμενο πόλο και 206) έχω ακούσει θαψίματα από ιδιοκτήτες όσον αφορά την αξιοπιστία. Το φιέστα είχε θαφτεί εδώ στο φόρουμ ώς ότι σκούριαζε αλλά γνωστοί μου φιεστάκηδες είναι κατευχαριστημένοι.
Προσωπικά έαν ήθελα να αγοράσω ένα όχημα για να κάνω τη δουλειά μου θα κοίταζα το κόρσα που προτάθηκε. Καλή ποιότητα σε καμπίνα, φτηνή συντήρηση, αξιοπιστία και καλοί χώροι με μόνες ενστάσεις την ανάρτηση όσον αφορά την σχέση άνεση/κρατήματος. Τσουλάει και σαν 1200 με τα 75 άλογα οπότε για να μειώσεις λειτουργικά έξοδα θα πρότεινα κάτι σαν αυτό...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/579803/
Έχε υπόψη σου υπάρχει σημαντική διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας μεταξύ 1200 κ.ε και 1400 κ.ε. ειδικά αν πάρεις μοντέλο πριν το 2005. Με το ίδιο σκεπτικό καλή επιλογή είναι και το μίκρα 1.2 που προτάθηκε που είχε επίσης δυνατό μοτέρ για τα κυβικά του.
Διαφορετικά αν είναι να ανέβεις στα 1400 κυβικά καλύτερα να αλλάξεις κατηγορία και να δεις μικρομεσαία. Θα κερδίσεις κυρίως σε παθητική ασφάλεια, άνεση σε ταξίδι και χώρο αποσκευών αλλά θα χάσεις σε λειτουργικά έξοδα (σημαντική η διαφορά ομολογουμένως) και ευέλιξια στο παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης thodwris_ έγραψε:
Το Υaris έχει πολλά + αλλά ακριβό. Τώρα αν σκεφτείς πως είναι πιο οικονομικό και έχει φθηνότερη συντήρηση ίσως αξίζει. Αν βρω σε καλή τιμή μάλλον θα το επιλέξω.
Μόνο αυτό έχω βρει στα 6.000:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/594569/περιποιημένο κ σε ωραίο χρωματάκι ...
Micra 1.2;
αστείος χώρος αποσκευών και αρκετά θηλυκό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Micra 1.2;
Α, δεν έχει χώρο αποσκευών το Micra; Πίστευα ότι θα είναι στα ίδια με τα υπόλοιπα της κατηγορίας, όλα στα 250 λίτρα παίζουν πάνω-κάτω.
-
FIAT Punto Sporting
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Micra 1.2;
Α, δεν έχει χώρο αποσκευών το Micra; Πίστευα ότι θα είναι στα ίδια με τα υπόλοιπα της κατηγορίας, όλα στα 250 λίτρα παίζουν πάνω-κάτω.
Τόσο είναι και έχει και τα πίσω καθίσματα που μετακινούνται μπροστά-πίσω για παραπάνω φορτίο.
Αξιόπιστο και απροβληματιστο και ... ας το πάρει σε γκρί ή μαυρο για πιο ανδρικό!Θα έλεγα οι επιλογές να είναι μεταξύ Fiesta 1,4, Getz 1,3 (1,4 καλύτερα), Micra 1,2 και Clio 1,4 (98ΗΡ)!
-
Κοίτα και το Chevrolet Aveo.Φτηνός και αξιόπιστος ανθρωπομεταφορέας.έχω οδηγήσει μερικά επειδή δουλεύω στην Chevrolet και είναι πολύ καλό.
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. -
Ο χρήστης ChevroletFan98 έγραψε:
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.ένα σωρό θετικά έχει...
ξέχασες την ποιότητα...
μεταξύ μας τώρα , όταν υπάρχουν πουντο-κορσα-γιαρις κλπ είναι αστείο να κοιτάς σεβρολετ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
ένα σωρό θετικά έχει...
ξέχασες την ποιότητα...
μεταξύ μας τώρα , όταν υπάρχουν πουντο-κορσα-γιαρις κλπ είναι αστείο να κοιτάς σεβρολετΤο ξέρω οτι είναι αστέιο αλλά τουλάχιστον δεν θα σου μένει στην μέση του δρόμου και αν γίνει καμιά στραβη επισκευες και ανταλλακτικά είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ
-
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
ένα σωρό θετικά έχει...
ξέχασες την ποιότητα...
μεταξύ μας τώρα , όταν υπάρχουν πουντο-κορσα-γιαρις κλπ είναι αστείο να κοιτάς σεβρολετΤο ξέρω οτι είναι αστέιο αλλά τουλάχιστον δεν θα σου μένει στην μέση του δρόμου και αν γίνει καμιά στραβη επισκευες και ανταλλακτικά είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ
Γιατι τα αλλα μενουν?
-
ένα σωρό θετικά έχει...
ξέχασες την ποιότητα...
και τα ανταλλακτικά των φιατ είναι παμφθηνα...
όλα μπορεί να σου μείνου, και κανένα ταυτόχρονα... αν είναι κάποιο να μείνει θα μείνει πρώτα το νταεγου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ένα σωρό θετικά έχει...
ξέχασες την ποιότητα...
και τα ανταλλακτικά των φιατ είναι παμφθηνα...
όλα μπορεί να σου μείνου, και κανένα ταυτόχρονα... αν είναι κάποιο να μείνει θα μείνει πρώτα το νταεγου...Δεν ξέρω για τα παλιά μοντέλα αλλά το καινούριο που βγαίνει απο το 2008 έχει ολόφρεσκους κινητήρες made by OPEL.Οπότε τα λόγια είναι περιττα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
FIAT Punto SportingAστερι φαινεται...
-
Αναφερθηκε και το Suzuki Swift πιο πριν αλλα καιει πολυ, παρολο που ειναι 1,3. Περα απο την καταναλωση, στανταρ ειναι τα τριξιματα και προβληματα στα πλαστικα. Αν διαβασετε το ελληνικο κλαμπ του swift θα δειτε παραπονα για καταναλωση και τριγμους, απο τους πρωτους μηνες αγορας. Κατα τα αλλα εχει νευρο το μοτερ του, σπορ χαρακτηρα και ειναι απολαυστικο στο δρομο.
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
Αναφερθηκε και το Suzuki Swift πιο πριν αλλα καιει πολυ, παρολο που ειναι 1,3. Περα απο την καταναλωση, στανταρ ειναι τα τριξιματα και προβληματα στα πλαστικα. Αν διαβασετε το ελληνικο κλαμπ του swift θα δειτε παραπονα για καταναλωση και τριγμους, απο τους πρωτους μηνες αγορας. Κατα τα αλλα εχει νευρο το μοτερ του, σπορ χαρακτηρα και ειναι απολαυστικο στο δρομο.συγγνώμη αλλά με 5000 δεν κοιτάς τα τριξίματα...
έχεις πιο σοβαρα πράγματα να κοιτάξεις,κινητήρας-σασί κλπ
Μεταχειρισμένο για νέο οδηγό