-
Ο χρήστης k έγραψε:
Αφού Τάκη, το είχες δηλώσει από πριν και το ξέραμε και εμείς, ότι αμέσως μετά την συνέντευξη του χοντρού θα γίνονταν η μετάδοση του αγώνα.
Εεεεε, Πρωθυπουργός είναι ο άνθρωπος και μάλιστα στη χώρα μας ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε δε βλάπτει
Μα τι να κάνουμε αν όντως δεν είναι καλοί...
Εδώ μέσα νομίζω ότι υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν πρόβλημα αρχικά με τον εαυτό τους και μετά και με τους τργύρω τους... Και το εξηγώ:
Η λογομαχία μας (αν μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει έτσι), λίγες εβδομάδες πριν, βλέπω σου προκάλεσε τόση εμπάθεια απάναντί μου, που ακόμα και ένα χιουμοριστικό - αστείο χαρακτηρισμό για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα τον λαμβάνεις αρνητικά. Πρόβλημά σου**._** -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο αχαριστιας στο πρόσωπο των παρουσιαστών....Όσον αφορά τώρα στα τηλεοπτικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Raikkonen (τον δικό 'μας' ). Η αχαριστία είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί.
Από εδώ και πέρα νομίζω ότι θα ήταν σωστό να γίνεται κριτική στον Τάκη και στον οποιοδήποτε με βάση τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του. Έτσι δεν θα καταλογίζουμε σε κάποιον ευθύνες χωρίς λόγο. -
Ενταξει, εμενα προσωπικα, μου λυθηκε η απορια!!
Ο alpha εβγαλε και σποτακι που τον δειχνει πρωτο στη τηλεθεαση για τις ευρωεκλογες με ποσοστο 20% και κατι ψιλα!!Δεν ειναι φοβερο να τρεχεις μονος σου, να βγαινεις πρωτος και μετα να περηφανευεσαι ?!?!?!
Απαιχτοι οι τυποι στο καναλι!! Μεγαλα κεφαλια μιλαμε!!!
Ενα μεγαλο 'μπραβο' στη 'δημοσιογραφικη ομαδα' και σε οσους δουλεψαν για εχουμε αυτη τηn ενημερωση για τις ευρωεκλογες, καθως επισης και ενα μπραβο σε ολους εμας που τους δωσαμε αυτο το νουμερο, περιμενωντας να δουμε F1!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
επισης και ενα μπραβο σε ολους εμας που τους δωσαμε αυτο το νουμερο, περιμενωντας να δουμε F1!!!! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αφού Τάκη, το είχες δηλώσει από πριν και το ξέραμε και εμείς, ότι αμέσως μετά την συνέντευξη του χοντρού θα γίνονταν η μετάδοση του αγώνα.
Εεεεε, Πρωθυπουργός είναι ο άνθρωπος και μάλιστα στη χώρα μας ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε δε βλάπτει
Μα τι να κάνουμε αν όντως δεν είναι καλοί...
Εδώ μέσα νομίζω ότι υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν πρόβλημα αρχικά με τον εαυτό τους και μετά και με τους τργύρω τους... Και το εξηγώ:
Η λογομαχία μας (αν μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει έτσι), λίγες εβδομάδες πριν, βλέπω σου προκάλεσε τόση εμπάθεια απάναντί μου, που ακόμα και ένα χιουμοριστικό - αστείο χαρακτηρισμό για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα τον λαμβάνεις αρνητικά. Πρόβλημά σου**._**Ωραία αρχίσαμε πάλι...
Καταρχάς έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου, μάλιστα. Επειδή όμως είμαι και εμπαθής -τη μάθαμε;; τη λέξη και την κοπανάμε συνέχεια- έχω πρόβλημα και με τους γύρω μου.
Δηλαδή έχω πρόβλημα με όλους... ΕυχαριστώΠάντως εμπαθής είναι αυτός που έχει μίσος για κάποιον και εγώ σε διαβεβαιώ ότι μίσος δεν έχω για κανέναν. Μήπως σε ξέρω και απο χθές η πείναμε μαζί καφέ για να είμαι εμπαθής μαζί σου. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω.
Όσο για αυτό που εσύ ονομάζεις λογομαχία ήταν μια υβριστική επίθεση εναντίον μου ηλίθιο με αποκάλεσες αν θυμάσε και ακόμα περιμένω ένα συγνώμη;;;
Η διαφορά μας είναι απλή εσύ το να αποκαλείς τον πρωθυπουργό χοντρό το θεωρείς χιουμοριστικό-αστείο χαρακτηρισμό εγώ το θεωρώ κοροϊδία είναι θέμα επιπέδου και ήθους...
Ξέρω, ξέρω ένας κομπλεξικός είμαι που δεν έχω άλλη δουλειά και βγάζω το κόμπλεξ μου μέσα από το πληκτρολόγιο σε όποιον βρώ. Για αυτό λοιπόν σου προτείνω στην τελική να μην ασχολείσαι και μαζί μου άλλωστε κατά τη γνώμη σου δεν αξίζει...
Τώρα μπορείς να με μισήσεις ελεύθερα και με την ευχή μου...
-
Λοιπόν, πολλά έχουν γραφτεί σε αυτο το forum περι ανωνυμίας...
Αθανασόπουλος Χρήστος, τελειόφοιτος σχολής μηχανολογίας.
Και αφού έδωσα κάποια στοιχεία ας πάω στο προκείμενο.Εγώ τίθεμαι κατά μεγαλύτερο ποσοστό στους επικριτές της αναμετάδωσης του αγώνα.Θεωρώ αδιανόητο να περιμένω τόσες ώρες να δώ έναν αγώνα, και ενώ μπορώ να ενημερωθώ απο το ιντερνετ να πέφτω θύμα μιας μετάδοσης γεμάτης υπονοούμενα, η F1 κύριοι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο απρόβλεπτο, δεν την βλέπω για να μάθω τον νικητή, αλλά για τον δρόμο του νικητή μέχρι την νίκη.Απο την αρχή κατάλαβα οτι BAR και Renault δεν θα παίζαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι πρώτες θέσεις θα είχαν σχέση με Ferrari και Ralf.Κακά τα ψέματα,καλύτερα να κάνατε τον σχολιασμό εκείνην την ώρα, τα λαθη ζωντανα συγχωρούνται, το να βλέπουμε έναν αγώνα και να χάνουμε την αγωνία που αυτός προσφέρει είναι ασυγχώρητο.αλλά αυτό είναι άσχημο ακόμ και για τα δοκιμαστικά, δεν χρειάζόταν να φωνάζει κάποιος οτι ο Sato 'έχει κάνει καλύτερο χρόνο στο πρώτο sector, στο πρώτο sector.... γαι να δουμε και στον δευτερο'Τι να δούμε???το καταλάβαμε οτι κάτι δεν πήγε καλά στα υπόλοιπα. Ο κύριος Πουρναράκης όσο καλός σε γενικές γραμμές και να είναι, όσες γνώσεις και να έχει όσο και αν εκτιμάμε το γεγονός οτι απαντάει σε αυτά που γράφουμε, θα ήταν τελικά καλό να αναγνωρίσει οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, άρα κάτι δεν πήγε καλά με αυτήν την μετάδοση.Πότε δεν παύουμε να κάνουμε λάθη, καλό δεν είναι να μαθαίνουμε???
Απο την άλλη, επειδή ξέρω οτι έχει γνώσεις ο άνθρωπος, ναι μέν δεν περιμένω μία αναμετάδοση αγγλικού επιπέδου, αλλά θα περίμενα, πιο πολλά σε σχέση με τα περάσματα των πιλότων απο τα Kerb , τα περάσματα απο το Apex.Και αν αυτά είναι δύσκολο να γίνουν Live γιατί δεν γίνεται ένα αφιέρωμα πριν την εκκίνηση του επόμενου Grand Prix μαζι με αφιερώματα στις τεχνικές λύσεις κάθε ομάδας.Δεν νομίζετε πως θα ανέβαζε την ποιότητα της μετάδωσης και το πρεστίζ γενικά όσων μετέχουν??
Φιλικά πάντα.. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
@takisp
Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα',
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ
οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση,
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΟΡΙΟ
οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι,
ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια,
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ f1;
οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙΚαι ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
@takisp
Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα',
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ
οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση,
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΟΡΙΟ
οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι,
ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια,
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ f1;
οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙΚαι ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
-
... καλα κι εσυ μη τρελλενεσαι με την ανωνυμια..
Αυτο ειναι ενας μυθος!
Οποιος θελει σε βρισκει πολυ ευκολα...
Ειτε απο τα στοιχεια που εδωσες κατα την εγγραφη (τα οποια ενταξει, μπορει να ειναι πλαστα), ειτε απο την IP με την οποια μπαινεις!Οσο για το αφιερωμα πριν τον αγωνα που λες, αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος! Ημουν στη γαλλια για 5 μηνες και οταν ειχε F1, το TF1 ειχε αφιερωμα απο το πρωι. Εδω ποιος θα στο κανει αυτο... Ο alpha ???
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
Προφανως γιατι καποιος ξεχασε/βαρεθηκε/οτιδηποτε να την αλλαξει. Λες να φταιει ο ΤΠ και γιαυτο;
Ελεος ρε παιδια, ΤΠ και ΑΠ στηθηκαν κατι ωρες περιμενοντας να πουν τα γνωστα ολοι οι αρχηγοι και μετα προσπαθησαν να μεταδδωσουν ενα αγωνα με τα νευρα κροσια και το ματι το ιδιο βαρυ οσο και εμεεις. Και στο κατω-κατω και αυτοι την αλλη μερα το πρωι δουλεια πηγαν, δεν ειναι ξερετε και τοσο γκλαμουρους η ζωη ενος δημοσιογραφου να ξυπναει το μεσημερι.
Για το οτι θα μπορουσε να βγει ενα κρολ, ναι ετσι ειναι.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Για το οτι θα μπορουσε να βγει ενα κρολ, ναι ετσι ειναι.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ;
Σωστο κ αυτο.
Thanks Τακη! -
ρε παιδια, ενταξει.. Δεν ξερατε τι ωρα θα βγει ο σωτηρας να μιλησει!
Τοσο δυσκολο ηταν, δεδομενου οτι ηταν μαγνητοσκοπημενο, να ξεκινησει η μεταδοση του αγωνα και οταν κανει τις τρομερες δηλωσεις, να γινει διακοπη για 'εκτακτη επικαιροτητα' ?!?!?!?!?
Λυσεις υπαρχουν, αλλα προφανως δεν υπηρξε σκεψη!! -
Εκτός αυτού ένα μήνυμα που θα έλεγε «Ο αγώνας θα μεταδοθεί μετά τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και του Κου Πρωθυπουργού» θα μας έδειχνε ότι δεν μας ξεχάσατε.
-
Εντάξει ρε παιδιά, το να κλεμε για το γάλα που χύθηκε δεν έχει νόημα,
φυσικά να το επισημάνουμε αλλά το παρακάναμε.
Και εγώ μπορώ να βρω 1000+1 εναλλακτικά σενάρια για το τι θα μπορόυσαν να είχαν κάνει, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ όμως.
Ας σταματήσουμε με τις γκρίνιες κ πάμε για το επόμενο GP.
Τον πρήξαμε τον Τάκη για πράγματα που φταίνε οι υπεύθυνοι του προγράμματος εκεί στον άλφα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε παιδια, ενταξει.. Δεν ξερατε τι ωρα θα βγει ο σωτηρας να μιλησει!
Τοσο δυσκολο ηταν, δεδομενου οτι ηταν μαγνητοσκοπημενο, να ξεκινησει η μεταδοση του αγωνα και οταν κανει τις τρομερες δηλωσεις, να γινει διακοπη για 'εκτακτη επικαιροτητα' ?!?!?!?!?
Λυσεις υπαρχουν, αλλα προφανως δεν υπηρξε σκεψη!!Αυτή η σκέψη υπήρξε όπως εξετάστηκαν και όλα τα υπόλοιπα πιθανά σενάρια μέρες πριν. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρετε τον τρόπο λειτουργίας ενός σταθμού και δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργούν όλα αυτά.
Δεν γίνεται τίποτα στην τύχη, δεν γίνεται τίποτα αυτόματα, δεν γίνεται τίποτα προτού εξεταστούν όλα τα σενάρια και οι αποφάσεις λαμβάνονται πολύ νωρίτερα.
Πέσαμε σε μια κακιά συγκυρία με τις εκλογές, στα πέντε χρόνια ήταν ο πρώτος μαγνητοσκοπημένος αγώνας...
Ψυχραιμία... -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αυτή η σκέψη υπήρξε όπως εξετάστηκαν και όλα τα υπόλοιπα πιθανά σενάρια μέρες πριν. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρετε τον τρόπο λειτουργίας ενός σταθμού και δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργούν όλα αυτά.
Δεν γίνεται τίποτα στην τύχη, δεν γίνεται τίποτα αυτόματα, δεν γίνεται τίποτα προτού εξεταστούν όλα τα σενάρια και οι αποφάσεις λαμβάνονται πολύ νωρίτερα.
Πέσαμε σε μια κακιά συγκυρία με τις εκλογές, στα πέντε χρόνια ήταν ο πρώτος μαγνητοσκοπημένος αγώνας...
Ψυχραιμία...Γι'αυτό βρισκεσαι κ εσύ εδώ για να μας τα πεις!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αυτή η σκέψη υπήρξε όπως εξετάστηκαν και όλα τα υπόλοιπα πιθανά σενάρια μέρες πριν. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρετε τον τρόπο λειτουργίας ενός σταθμού και δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργούν όλα αυτά.
Ψυχραιμία...Προφανως δεν ξερουμε πως λειτουργει ενας στθαμος και στην τελικη δε μας ενδιαφερει
Δεχομαι οτι τιποτα δεν γινεται 'ετσι'! Η αποφαση ειχε παρθει απο πριν, το 'πανελ' ηταν στημμενο και ηξερε τι θα γινει!
Δεν επιτεθηκα στους παρουσιαστες, με το καναλι τα εχω και πραγματικα ειναι τυχεροι που δεν επιασα γραμμη την κυριακη το βραδυ!!
Θα με σατηριζε ο μητσικωστας σαν ενα νεο κουγια να πηδα καγκελοπορτες!Οσο για τον σχολιασμο, θεωρω οτι ειναι αυτο που παρεμβαλετε μεταξυ δυο 'in-car' πλανων που ακουγεται η μελωδια της ευτυχιας! (κινητηρας)!
(δεν ειναι προσωπικη επιθεση, απλα δεν παρακολουθω τα λεγομενα) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... καλα κι εσυ μη τρελλενεσαι με την ανωνυμια..
Αυτο ειναι ενας μυθος!
Οποιος θελει σε βρισκει πολυ ευκολα...
Ειτε απο τα στοιχεια που εδωσες κατα την εγγραφη (τα οποια ενταξει, μπορει να ειναι πλαστα), ειτε απο την IP με την οποια μπαινεις!Οσο για το αφιερωμα πριν τον αγωνα που λες, αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος! Ημουν στη γαλλια για 5 μηνες και οταν ειχε F1, το TF1 ειχε αφιερωμα απο το πρωι. Εδω ποιος θα στο κανει αυτο... Ο alpha ???
Ψιλοάσχετο, αλλά μάντεψε τελικά γιατί σε χώρες όπως η Γαλλία έχουν καλύτερη οδηγική παιδεία.. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι τελικά που συγκεντρώνονται και κάνουν ένα καλύτερο σύνολο. Αν ήταν λίγο μεγαλύτερη μονάχα αυτή η χώρα, να είχε δηλαδή λίγο μεγαλύτερη αγορά και θα βλέπαμε και εμείς τέτοιες μεταδόσεις...Τέσπα, ίσως βάλω καμια δορυφορική όταν τελειώσει η σχολή και κάνουμε δουλεία μας. Γιατί απο Ελλάδα καήκαμε
-
Ξανα @takisp
- Tην λογικη και την υπευθυνοτητα μου δεν την ξερεις και ουτε σε νοιαζει. Με σταθερο ΙΡ μπαινω και γραφω οτι ειμαι στο ΑΠΘ. Ευκολα με βρισκεις για να καταλαβεις οτι λες λακαμιες. Και στο φιναλε: Δεν παρεχω εγω το 2ο καλυτερο αθλητικο προϊον παγκοσμιως στους συμπατριωτες μου.
2.Τι λε ρε που δε βαφτισες ζωντανα τα δοκιμαστικα που περιμενεις να συνδεθεις με το δορυφορο για τη κονσερβα. Δε θα μας βγαλεις και τρελους τωρα Αλλωστε το καναλι σου κατα κορον δειχνει ματς με delay και στη μπαλα βαφτιζοντας τα ζωντανα. Τσαμπουκαλικια οταν εισαι εν αδικω αλλου. - Ειστε πολυ μαγκες που κανατε καλυτερη συμβαση απο το RTL γιατι μονιμως πατε πρωτοι σε διαφημισεις και επιστρεφετε μετα. Το παραθυρακι του RTL με αγωνα κατα τις διαφημισεις δεν το λεω καν γιατι ειναι ψιλα γραμματα.
4.Δεν χρεωνω το τζιπ με τον Ξηρο σε σενα. Αλλοιμονο. Ολα οσα γραφω στο καναλι τα χρεωνω.
Αν ενδιαφερεστε να βελτιωθειτε θα ακουτε ησυχα και ωραια την κριτικη ειδικα οταν εχετε κανει πατατα. Αλλιως φεξε μου και γλιστρισα. Μια ζωη τα ιδια θα γινονται.
Φιλικα
- Tην λογικη και την υπευθυνοτητα μου δεν την ξερεις και ουτε σε νοιαζει. Με σταθερο ΙΡ μπαινω και γραφω οτι ειμαι στο ΑΠΘ. Ευκολα με βρισκεις για να καταλαβεις οτι λες λακαμιες. Και στο φιναλε: Δεν παρεχω εγω το 2ο καλυτερο αθλητικο προϊον παγκοσμιως στους συμπατριωτες μου.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
3. Ειστε πολυ μαγκες που κανατε καλυτερη συμβαση απο το RTL γιατι μονιμως πατε πρωτοι σε διαφημισεις και επιστρεφετε μετα. Το παραθυρακι του RTL με αγωνα κατα τις διαφημισεις δεν το λεω καν γιατι ειναι ψιλα γραμματα.Μία παρατήρηση μόνο:
Το παραθυράκι που λες εμφανίζεται μόνο στο τελευταίο διάλειμμα πριν τον τερματισμό, στα υπόλοιπα είναι σαν την Ελλάδα (μικρότερης διάρκειας όμως...)
Επίσης το παραθυράκι είναι τόσο μικρό, που στην 25άρα που έχω στο δωμάτιο μόλια και μετά βίας παρακολουθώ.
Aπευθείας μετάδοση F1