-
Στην πισω μερια, υπο γωνια, το χανει λιγο imo.
Απο φωτο βεβαια. Real life μπορει να μετραει.Τα πισω φαναρια δεν φαινονται ενα κλικ κατω απο οτι τα περιμενες ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Στην πισω μερια, υπο γωνια, το χανει λιγο imo.
Απο φωτο βεβαια. Real life μπορει να μετραει.Τα πισω φαναρια δεν φαινονται ενα κλικ κατω απο οτι τα περιμενες ;
θα πρεπε να ειναι και λιγο πιο μικρα
το οτι ειναι φυσιολογικα για το α6 (ή μαλλον το q5 για να ειμαι πιο ακριβης) δε σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για το α1
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το βρίσκω πανέμορφο το μικρό, και θα συμφωνήσω με τον Νίκο πως στο πίσω μέρος (το παράθυρο και η κολώνα δηλαδή ), μοιάζει με το 500.Πιστεύω στην Ελλάδα, θα τρελαθεί σε πωλήσεις, αν δεν έχει παράλογη τιμολόγηση και θ' ανεβάσει την Audi πολύ ψηλά, μαζί με το καινούριο Α3.
Θα συμφωνησω και εγω!
Εδω τρελαθηκε να πουλαει το κουτι, το Mini που μπροστα του, ειναι σαν αληθωρο βατραχακι... Τουλαχιστον το προηγουμενο ειχε ομορφες και ισορροπημενες
αναλογιες-γραμμες και οχι τοσο φουσκωμενο εμπρος μερος.
Το Α1 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το Mini R56. Αν ειναι και στα ιδια επιπεδα οδηγικα,
ειδικα το S1, θα χαλασει κοσμο. -
και εμενα μου αρεσει
μαλλον δεν ειμαι καλα τον τελευταιο καιρο αρχιζω και vagιζω επικινδυνα
σιγουρα μου αρεσει περισσοτερο απο το σιτροεν ds3, μινι και μαλλον μιτο
μικρο ψεγαδι απο οτι βλεπω τα μεγαλα φαναρια πισω
απο κινητηρες ξερουμε ακριβως τι θα παιξει, το 5πορτο ποτε το αναμενουμε? -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
μαλλον πρεπει να ξαναφας μπαν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαλλον πρεπει να ξαναφας μπαν
το εχω αναγκη μου φαινεται
-
Από επίσημο στόμα ... το Α1 ... μόνο 3θυρο και 5θυρο (Sportback), τουλάχιστον προς το παρόν όχι Quattro, σίγουρα όχι Cabrio ή Roadster.
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/audi-considering-new-a1-mini-for-us.html'... TFSI gasoline engines developing between 63 and 90 kW ...' ... ο ένας είναι ο 1,4 Tsi με τα 122ΗΡ ... ο μικρότερος ποιος είναι?
-
Ο 1.2TSI με τα 86 άλογα.
Όπως έχω γράψει και παλιότερα,
είναι 2 οι εκδόσεις του 1.2TSI,
η μία έχει 86 και η άλλη 105 άλογα.Ο 1.2TSI με τα 86 άλογα θα μπει επίσης το Μάιο του 2010 στο Golf, ενώ το Μάιο του 2011 στο Polo και στο Cross Polo.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εδω τρελαθηκε να πουλαει το κουτι, το Mini που μπροστα του, ειναι σαν αληθωρο βατραχακι... Τουλαχιστον το προηγουμενο ειχε ομορφες και ισορροπημενες
Το Α1 ειναι πολυ πιο ομορφο απο το Mini R56. Αν ειναι και στα ιδια επιπεδα οδηγικα,
ειδικα το S1, θα χαλασει κοσμο.γούστα... προσωπικά βρίσκω το μίνι απέιρος πιο όμορφο..
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Ο 1.2TSI με τα 86 άλογα.Όπως έχω γράψει και παλιότερα,
είναι 2 οι εκδόσεις του 1.2TSI,
η μία έχει 86 και η άλλη 105 άλογα.Ο 1.2TSI με τα 86 άλογα θα μπει επίσης το Μάιο του 2010 στο Golf, ενώ το Μάιο του 2011 στο Polo και στο Cross Polo.
Kαι εγω ετσι περιμενα, αλλα προφανως για αποφυγη 'κανιβαλισμου' ο 105αρης μαλλον δεν θα μπαινει, αντ' αυτου θα τοποθετειται ο γνωστος 122αρης, μαζι με τον 86αρη σε βενζινη παντα.
Απο εκει και περα, αναμονη για το S1 με τον twincharger και τα 180αλογα σε ενα χρονο περιπου απο τωρα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ειδικα το S1, θα χαλασει κοσμο.γούστα... προσωπικά βρίσκω το μίνι απέιρος πιο όμορφο..
Εγω τρελαινομαι για το R53... To R56 εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου.
-
Αυτό που είπα αναφερόταν γενικά στον CBZ 1.2TSI ότι έχει δύο εκδοχές,
μία στα 86 άλογα που θα αντικαταστήσει σταδιακά τον παλιό 1.4 16V με τα επίσης 86 άλογα
και μία στα 105 άλογα που θα αντικαταστήσει τον παλιό 1.6 16V με τα επίσης 105 άλογα,
( ή αν θες και τον 1.4 16V με τα 101 άλογα ).Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στο κατά πόσον ο 1.2TSI 105 αλόγων θα μπει στο Α1.
Η λογική λέει ότι είναι πλέον πιθανό πως κάποια στιγμή θα μπει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από επίσημο στόμα ... το Α1 ... μόνο 3θυρο και 5θυρο (Sportback), τουλάχιστον προς το παρόν όχι Quattro, σίγουρα όχι Cabrio ή Roadster.
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/audi-considering-new-a1-mini-for-us.html'... TFSI gasoline engines developing between 63 and 90 kW ...' ... ο ένας είναι ο 1,4 Tsi με τα 122ΗΡ ... ο μικρότερος ποιος είναι?
...και 5θυρο (Sportback) ... πολύ ενδιαφέρον...!...!...
-
Συντομη επαφη του Γερμανου οδηγου στο πρωταθλημα DTM , Markus Winkehlock, με
το Audi A1:http://carscoop.blogspot.com/2010/02/vi ... i-for.html
-
Καλησπέρα,
Μήπως κάποιος μπορεί να υποθέσει προσεγγιστικά μια τιμή για την έκδοση των 122;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σ αυτό το βίντεο δείχνει απελπιστικά συντηριτικό το αμάξωμα. Δεν έχει κάτι να προτείνει , το Μini τουλάχιστον ήταν μια επιτυμένη σχεδιαστική άσκηση.
Κρίμα. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σ αυτό το βίντεο δείχνει απελπιστικά συντηριτικό το αμάξωμα. Δεν έχει κάτι να προτείνει , το Μini τουλάχιστον ήταν μια επιτυμένη σχεδιαστική άσκηση.
Κρίμα.το μινι οπως και το 500 ειναι ιδιο με το παλιο .. σιγα την καινοτομια
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σ αυτό το βίντεο δείχνει απελπιστικά συντηριτικό το αμάξωμα. (Ετσι είναι! Ενα μαυρο κλασικό supermini είναι το συγκεκριμένο.
Την όποια διαφορά θα την κάνουν οι επιλογές εντονων χρωμάτων, διαφορετικού χρώματος κολόνες, 2χρωμίες κλπ! Τα lifestyle στοιχεία δηλαδή!
Όσο το βλέπω πάντως μ'αρεσει. Πολύ ωραιότερο απο το Mini αλλά η Mito μου φαίνεται ομορφότερη! -
Πως είναι έτσι. Μπλιεχ
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πως είναι έτσι. ΜπλιεχΠως τολμάς να μιλάς έτσι για το νέο benchmark;
Audi A1