-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Το pilot exalto ειναι τωρινο ελαστικο? Θα με τρελανεις???
Τα Continental τα χω εδω και 25.000 και τα μισα χιλιομετρα εχουν γινει πολυ πολυ σκληρα και τα λαστιχα απλα ειναι αλλου!
Το Μισελεν καλο λαστιχο αλλα χαλαει γρηγορα! Αυτο εχω παρατηρησει δυο φορες που εχουν μπει πανω!
Και λαστιχο που ειναι πολυ σκληρο οταν καταπονεθει!Τα Dunlop δε που ειχα απλα ψηλο αθλια!
To PE2 (δηλαδη η δευτερη γενια) ναι ειναι σχετικα προσφατο και αντεχει και σε σκληρη χρηση. Εγω τα εχω παρα πολυ καιρο (80000 χλμ) και ακομη δεν εχουν φθαρει οι επιδοσεις του αλλα πρεπει να αλλαχθουν προληπτικα! Επειδη ειχα δοκιμασει τα continental contisport contact ειχα απλα απογοητευτει σε σχεση με τα μισελεν στα 35000 χλμ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΛΛΟ και στην βροχη καμμια σχεση. Μηπως εβαλες κανενα ενερτζι?
-
τα λαστιχα δεν κανουν το παπα (ουτε τα φρενα)
ποτε θα κατεβειτε λμνκια?? -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
τα λαστιχα δεν κανουν το παπα (ουτε τα φρενα)
ποτε θα κατεβειτε λμνκια??+1
αλλο zx και αλλο e30 .. -
κοντρα τωρα!!!
τετραδιευθυνση κ μαλακιες ,καταλαβες ..... ρε ολα ξεκιναν οταν η μεταδοση ειναι στον σωστο αξονα
πισω λεμεεεε!!!
τα υπολοιπα ειναι καρα -
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
κοντρα τωρα!!!
τετραδιευθυνση κ μαλακιες ,καταλαβες ..... ρε ολα ξεκιναν οταν η μεταδοση ειναι στον σωστο αξονα
πισω λεμεεεε!!!
τα υπολοιπα ειναι καρα
Ελος παντων εγω δεν κατεβαινω πια εκει (παει το παρελθον 'ησυχασα'--> http://www.youtube.com/watch?v=SMGnSBy2 ... re=related) ο nonos ομως?
Το καθε αμαξι μπορει να παει γρηγορα αρκει να οδηγηθει με τον τροπο του!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Orc_PAZb ... re=related -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
κοντρα τωρα!!!
πισω λεμεεεε!!!
τα υπολοιπα ειναι καραgreen tea προτιμας η του βουνού???
-
-
Για τσαγάκια ρωτήστε τον πάσχο τα έχει δοκιμάσει όλα
-
Τσαγια και κυριως λαδια...
-
δεν κανω κοντρες στην ευθεια ,αυτα ειναι για αδελφες
ουτε στις στροφες κανω κοντρες γιατι οταν παω με το πλαι δεν χωρανε αλλοι στο δρομο...οοοοο τι σου ειπαααα
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
δεν κανω κοντρες στην ευθειαουτε στις στροφες κανω κοντρες ysterical:
στις στροφές δεν κάνεις κόντρες, στις ευθείς πάλι δεν...
μάλλον δεν πάει βήμα...
-
δεν με συγκινουν οι ευθειες ,απλα δεν το παταω
στις στροφες δεν κανω κοντρα γιατι βαριεμαι να περιμενω .....οοοο τι σου ειπααααα!!!
για να βλεπω το μεγαλουργημα του fabio taglioni sto avatar θα εισαι ιταλοφιλος ε??
και ηρθες να πεταξεις (το) selenia (σου) στην φωτια??? οοοοοοο τι σου ειπαααααααpeace
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
δεν με συγκινουν οι ευθειες ,απλα δεν το παταωστις στροφες δεν κανω κοντρα γιατι βαριεμαι να περιμενω .....οοοο τι σου ειπααααα!!!
για να βλεπω το μεγαλουργημα του fabio taglioni sto avatar θα εισαι ιταλοφιλος ε??
και ηρθες να πεταξεις (το) selenia (σου) στην φωτια??? οοοοοοο τι σου ειπαααααααpeace
τουλάχιστον ξέρεις από θρύλους...
-
καταβαθως ειμαι ιταλοφιλος
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
δεν κανω κοντρες στην ευθεια ,αυτα ειναι για αδελφεςουτε στις στροφες κανω κοντρες γιατι οταν παω με το πλαι δεν χωρανε αλλοι στο δρομο...οοοοο τι σου ειπαααα
Και ποιος σου ειπε οτι πηγαινα κοντρες ευθεια?????
Θα σε περασω πριν προλαβεις να στριψεις και μετα πιασε οσο δρομο θες
υποψιν το λεω μεσα στην πλακα -
μεχρι να σου σηκωθει......... η υδροπνευματικη
τωρα το επιασα!!!
υδροπνευματικη, τρομπες (πεους ),lhm ,λιπαντικα ,σηκωματα κατεβασματα
να γιατι οι παπουδες οδηγανε ψιτροεν,γιατι εχουν εξοικιωση με τα υδραυλικα και τις διαρροες -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
μεχρι να σου σηκωθει......... η υδροπνευματικητωρα το επιασα!!!
υδροπνευματικη, τρομπες ),lhm ,λιπαντικα ,σηκωματα κατεβασματα
να γιατι οι παπουδες οδηγανε ψιτροεν,γιατι εχουν εξοικιωση με τα υδραυλικα και τις διαρροεςΜπα ειναι ηδη σηκωμενη και μετα την ανακατασκευη δεν πεφτει κιολας
Τη δικια σου πισωκουνα να προσεχεις
και ο νοων νοειτο (υποψιν παλι πλακα κανω μην θεωρηθει σοβαρο) -
η πισωκουνα η θυληκια εχει αλλη χαρη,και απορω πως ειναι δυνατον να ζειτε χωρις παντες
τελος.
τα υδροπνευματικα ειναι γτπ ,μονο στο μυαλο σας στρηβουν
αν οχι ,δεσε μου την δικια σου μια βολτα να το εξετασω (να δω τι αλλο θα σκαρφιστω για να οδηγησω ενα ψιτροεν ) -
ποια ειναι αυτη η πισωκουνα η θυληκια;
CITROËN FORUM