-
Γιατί άραγε να προσπαθεί να ξεφορτωθεί το μπουρδέλο
-
εγώ ξέρω, εσύ ξέρεις?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γιατί άραγε να προσπαθεί να ξεφορτωθεί το** μπουρδέλο**τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αλλά ξέχασα κάπου θα γυρίζουν με τον ντριφτη και θα βγάζουν φώτο
Σύντομα σου έχω αφιερωμα Gordini απλα θύμισε το μου
EDIT MOD
μια υπενθυμισουλα κάνω απλά. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καλα αμα ειχα τα λεφτα του πεταγα πανω LPG και ημουν και μαγκας του χωριου!!!
Ηθελα να ξερα γιατι το πουλαει!
Για λογους οικονομικους? Οχι, αλλιως δε θα επαιρνες τριλιτρο και δε θα τον ενοιζε καν ποσο παει η βενζινη...
Για λογους προβληματων? Ισως...
Σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο?Το πιο προφανες...ειναι λεφτας το βαρεθηκε και θελει αλλο...
Και εδω που τα λεμε με ονομα Σκοδρας μπορει να ειναι και ο προεδρος του Αρη.. συναδελφος νονος.. περιεργο που δε τη πηρε κιτρινομαυρη ομως αλλα μπορντω.. -
Εγω δεν θα την αγόραζα ούτε επι πληρωμή όπως και οποιαδήποτε Ψ5 πρώτης γενιάς πριν το φατσολίφτ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω δεν θα την αγόραζα ούτε επι πληρωμή όπως και οποιαδήποτε Ψ5 πρώτης γενιάς πριν το φατσολίφτΒασικα η συγκεκριμενη ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι οδοστρωτηρας και με το μοτερ αυτο χαιρεσαι να κανεις το αθηνα-αλεξανδρουπολη 2-3 φορες το μηνα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω δεν θα την αγόραζα ούτε επι πληρωμή όπως και οποιαδήποτε Ψ5 πρώτης γενιάς πριν το φατσολίφτΓιατί τι προβλήματα έβγαλε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δεν θα την αγόραζα ούτε επι πληρωμή όπως και οποιαδήποτε Ψ5 πρώτης γενιάς πριν το φατσολίφτ
Βασικα η συγκεκριμενη ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι οδοστρωτηρας και με το μοτερ αυτο χαιρεσαι να κανεις το αθηνα-αλεξανδρουπολη 2-3 φορες το μηνα..
την εβδομαδα
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Βασικα η συγκεκριμενη ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι οδοστρωτηρας και με το μοτερ αυτο χαιρεσαι να κανεις το αθηνα-αλεξανδρουπολη 2-3 φορες το μηνα..
την εβδομαδα
Υπολογιζει και τα συνεργεία ενδιαμεσα ο Νονος!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την εβδομαδα
Μιζερε νεοελληνα..κατοχε τρισαλθιας και καθολου μα καθολου κιμπαρικης alfa 33...Δε σου επιτρεπω..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την εβδομαδα
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
την εβδομαδα
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
εξ ίδιων κρίνουν τα αλλότρια.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ειπαμε εβγαζε καποια προβληματα η πρωτης γενιας, αλλα εσεις το κανατε υπο το μηδεν το θεμα!
Και δε νομιζω να μην εδειχνα μια ιδιαιτερη προσοχη στη λιμουζινα της εταιριας με το κορυφαιο μοτερ του ομιλου!
Τα υπολοιπα for me ειναι μυθοι!Βγάλε τις παρωπίδες, εμείς οι γαλλόφιλοι είμαστε υπέρ του δέοντως ανοιχτόμυαλοι, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο φόρουμ.
Και όπως και να το κάνουμε, οι Ψ5 μκ1 ήταν ένα μπουρδέλο (και μισό;) σε σχέση με τις καλά πολύ βελτιωμένες μκ2. Πώς να το κάνουμε δηλαδή.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γιατί τι προβλήματα έβγαλε?
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω
Από τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά πάσης φύσεως μικροπροβλήματα μέχρι τον πίσω άξονα που έτρωγε τα λάστιχα ανομοιόμορφα και γρηγορότερα από Μ3 που κινούνταν αποκλειστικά με τις πάντες
Η πρώτη γενιά ήταν τριμπούρδελο. Αντικειμενικά.
Πάντως το μόνο πράγμα που δεν χαλούσε ήταν η υδροπνευματική -
όπως βλέπεις αγαπητέ, σε αυτό το τοπικό ασχολούμαστε σοβαρά με τα ψιτροέν και δεν μπαίνουμε στον κόπο να γράφουμε διθυράμβους για ό,τι δουμε μπροστά μας επειδή έχει το λοχιόσιμο.
Το ποστ μου ήταν καθαρά προβοκατόρικο, γιατί αν κάτι δεν αντέχω είναι μπαρουφολογίες επιπέδου ο μπαμπάς μου έχει ελικόπτερο και θα σε βομβαρδίσει.
Κατά τα άλλα, καιρό έχουμε να ποστάρουμε κάτι για την ψ6
-
ποιος ειπε οτι οι γερμανοι εχουν αποκλειστικοτητα στην ασφαλεια?
καμια σχεση, εκτος αν μιλαμε για καμια μεγαλη μερκα και παλι αν... -
Πάντως πρόσφατα στην Σιτροέν που πάμε την C5( η fl με 1.8/117ΗΡ) συζητώντας με κάποιον υπεύθυνο της 'Ωμέγα Ελλάς' στα Σεπόλια, μας πληροφόρησαν ότι η 1ης γενιάς C5 fl στα 1.8 είτε με τους 117ΗΡ είτε με τους 125ΗΡ πέρα απο το ότι είχε κάνει καλές πωλήσεις πρίν την αντικατάσταση της, έχει και μια ζήτηση σαν μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί τι προβλήματα έβγαλε?
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω
Από τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά πάσης φύσεως μικροπροβλήματα μέχρι τον πίσω άξονα που έτρωγε τα λάστιχα ανομοιόμορφα και γρηγορότερα από Μ3 που κινούνταν αποκλειστικά με τις πάντες
Η πρώτη γενιά ήταν τριμπούρδελο. Αντικειμενικά.
Πάντως το μόνο πράγμα που δεν χαλούσε ήταν η υδροπνευματικήTα μοντελα δευτερο μισο 02 εως και τελος μκ1 παντως δεν ειχαν προβληματα ομως τα προηγουμενα αστο καλυτερα..... (αν και υπαρχουν εξαιρεσεις ξερω μια τελη 2001 με 390.000 χλμ χωρις να εχει κανει κιχ )
CITROËN FORUM