-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μηπως εννοεις 508..?εξω το αναφαιρουν ως 408
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αυτο ειναι το 408.
ΤΕΛΟΣΕπιτέλους, καθαρές γραμμές στην Peugeot - όχι πως δεν μου άρεσε σε γενικές γραμμές η υφιστάμενη σχεδιαστική γλώσσα αλλά νομίζω ότι τα πολλά 'χαμόγελα' και τα 'τραβηγμένα μάτια' είχαν φτάσει στα όριά τους..Ι like
Άντε να βγάλουν τώρα και κανένα turbo δίλιτρο βενζίνης, γιατί με την σημερινή γκάμα των κινητήρων δεν θα κάνουν χαϊρι
-
Ο μεγάλος μαύρος τρίφτης καρότων πως δουλευει; Πατάς από πάνω το κουμπάκι με το λιονταράκι;
-
photoshop που κυκλοφορεί πάρα πολύ καιρό στο διαδίκτυο...
Καμμία σχέση με τον αντικαταστάτη των 407/607 -
Μηπως εννοεις 508..?
εξω το αναφαιρουν ως 408
Αλλά όπως έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, ο αντικαταστάτης του 407 θα λέγεται 508 και θα καλύπτει εν μέρει το κενό του 607.
Το συγκεκριμένο υλικό έχει ξαναδημοσιευτεί. Δεν ξέρω πόση σχέση έχει με την πραγματικότητα, τουλάχιστον σε επίπεδο αναλογιών, αφού το δείχνει εξαιρετικά συμπαγές, κάτι που ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν θα είναι. (και τα πρωτότυπα δοκιμών να δεις φαίνονται πολύ ξεχειλωμένα)
-
Ειμαι σιγουρος οτι ο αντικαταστατης θα λεγεται 508 και 408 λεγεται το '308 sedan' που παρουσιαστηκε για την κινεζικη αγορα πριν κανα μηνα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι ο αντικαταστατης θα λεγεται 508 και 408 λεγεται το '308 sedan' που παρουσιαστηκε για την κινεζικη αγορα πριν κανα μηνα..Aλλο η κινεζικη αγορα και αλλο η ευρωπαικη μην τα συνδεεις αυτα τα δυο.
εγω θα ηθελα το μοντελο να λεγεται κανονικα 408
Δεν βρισκω παντως καποιο σοβαρο λογο να αλλαξει μια ονομασια που εχει δημιουργησει καλο προηγουμενο στην συνειδηση του αγοραστικου κοινου και να μπερδευτει με μια αλλη ονομασια που εχει δημιουργησει και αυτη ενα αλλο προηγουμενο σε μια αλλη κατηγορια τελειως διαφορετικη. -
Σαν photoshop από Volvo μου κάνει...
-
-
408 ....
Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί στο νετ.
Ωραίο σχήμα, πανέμορφη (επιτέλους!!!) πρόσοψη αλλά ... παρα είναι σπορτιβ σε εμφάνιση σε σχέση με το Citroen C5 που μάλλον μπερδευει ... την 'sportive' εικόνα που θέλει η Citroen και την 'premium' εικόνα που θέλει η Peugeot!εγω θα ηθελα το μοντελο να λεγεται κανονικα 408
Δεν βρισκω παντως καποιο σοβαρο λογο να αλλαξει μια ονομασια που εχει δημιουργησει καλο προηγουμενο στην συνειδηση του αγοραστικου κοινου και να μπερδευτει με μια αλλη ονομασια που εχει δημιουργησει και αυτη ενα αλλο προηγουμενο σε μια αλλη κατηγορια τελειως διαφορετικη.Και εγώ συμφωνώ!
Δεν βρίσκω εξάλλου τον λόγο να 'μπλέκουν' στην αντικατασταση και το μεγάλο 607 που μόνο εντός Γαλλίας έχει κάποια ... προεδρική ... 'ύπαρξη' ενώ στον υπόλοιπο κόσμο είναι απο άγνωστο έως ... απαρατήρητο!
Με '50...κάτι' θα μπορούσαν να ονομάσουν ίσως κάποια coupe μελλοντική έκδοση ή κάτι πιο premium σχετίσχοντας τα με τα παρελθόντα 504, 505 κλπ! -
To πρωτότυπο '5' το οποίο προφανώς μας δείχνει σε μεγάλο βαθμό το 508.
-
τι σας ελεγα εγω???????????? ε??????????????????
να το ακουτε το 106 ακι~~~~!!!!!! -
Μου θυμιζει σε υπερβολικο βαθμο το passat cc..
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
photoshop που κυκλοφορεί πάρα πολύ καιρό στο διαδίκτυο...
Καμμία σχέση με τον αντικαταστάτη των 407/607η μασκα και πολλα στοιχεια ειναι σχεδον ιδια!!!!!
-
στο προφιλ πισω ειναι σχεδον ιδιο με το 908 rc
-
A 2.0 litre HDi FAP163 bhp diesel engine, mounted at the front of the vehicle, is combined with a 37 bhp electric motor at the rear. This arrangement provides an overall maximum power of 200 bhp, an electric only mode for low speed operation, four-wheel drive when required, and low fuel consumption and emissions of 74.3 mpg and 99 g/km of CO2 or zero in electric mode.
μεχρι να ερθει η καθαρη ενεργεια.....καλη προσπαθεια!!!! -
μια χαρά δείχνει. επιτέλους οι σχεδιαστές έπαψαν να αντιμετωπίζουν τα φωτιστικά σώματα σαν...ζυμάρι και μονίμως να τα τραβούν περισσότερο να απλώσουν
Αν δεν κάνουν και την μλκία με τα πίσω φώτα του πρωτότυπου, θα ναι μια χαρούλα. Η σχεδιαστική γραμμή δείχνει ισορροπημένη και άμεσα υλοποιήσιμη...
-
Oμορφότερο ... δεν θα μπορούσαν να το φτιάξουν! Υπέροχες γραμμές!
Θεωρώ το 407 ... εφιαλτη που πέρασε! -
τι σας ελεγα εγω???????????? ε??????????????????
να το ακουτε το 106 ακι~~~~!!!!!!Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;
-
Καλό μπροστά, από πίσω νομίζω το χαλάει αρκετά η κλίση προς τα κάτω των φωτιστικών σωμάτων... Κάτω τα saggy rear ends!
Aπό την άλλη, αν και μάλλον δεν είμαι αντικειμενικός, έχω να πω πως 406 και πάλι 406...
Peugeot 508