-
Σουβλακι εχουν και τα δυο,ειχαν λιγες περισοοτερες πατατες αλλα εξαφανιστηκαν την ωρα που εκανα κατι ρυθμισεις στο κινητο.
Παντως ετσι πως τα βλεπω και γω οντως δεν γεμιζουν το ματι αλλα ηταν αρκετα μεγαλα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οντως δε μου γεμιζουν το ματι.Να αλλαξεις σουβλατζη asap. Aμα στο σουβλακι δε φαινονται κατευειαν ΟΛΑ τα συστατικα του δε λεει.Μονο τη λαδοκολλα και την πατατα βλεπουμε.Το κρεας δεν φτανει ποτε στον καταναλωτη. Το τρωει ο σουβλατζης, λογω ιδιοτητας!
ΥΓ: Αν ειδα καλα στη λαδοκολα, το μαγαζι λεγεται 'ΤΑ ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ'!!! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σουβλακι εχουν και τα δυο,ειχαν λιγες περισοτερες πατατες αλλα εξαφανιστηκαν την ωρα που εκανα κατι ρυθμισεις στο κινητο.Σουβλακια ειναι και τα 2 ,
οποτε να φανταστω οτι ενοεις σουβλακια με καλαμακι -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οντως δε μου γεμιζουν το ματι.Να αλλαξεις σουβλατζη asap. Aμα στο σουβλακι δε φαινονται κατευειαν ΟΛΑ τα συστατικα του δε λεει.Μονο τη λαδοκολλα και την πατατα βλεπουμε.Τα γοριλλάκια έχουν εξαιρετικό σουβλάκι και παντσέτα...
-
valentine's day κ είπα να κάνω το τραπέζι
έφτιαξα μοσχαράκι στιφάδο με κρεμμυδάκια και πατάτες στην κατσαρόλα. επειδή ήταν πρώτη μου απόπειρα φοβήθηκα ότι θα βγει καμιά βλακεία αλλά τελικά το έσωσα και έγινε καταπληκτικό. μόνο μείον ήταν το κρέας που είχε μπόλικο ξίγκι (ποντίκι μου έβαλε ο κρεοπώλης. όχι το τρωκτικό, ποντίκι μοσχαριού )μετά ακολούθησε τούρτα φράουλα από Passarella
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έφτιαξα μοσχαράκι στιφάδο με κρεμμυδάκια και πατάτες στην κατσαρόλα. επειδή ήταν πρώτη μου απόπειρα φοβήθηκα ότι θα βγει καμιά βλακεία αλλά τελικά το έσωσα και έγινε καταπληκτικό. μόνο μείον ήταν το κρέας που είχε μπόλικο ξίγκι (ποντίκι μου έβαλε ο κρεοπώλης. όχι το τρωκτικό, ποντίκι μοσχαριού )μετά ακολούθησε τούρτα φράουλα από Passarella
Μα στιφάδο για του Αγ. Βαλεντίνου ??? Κλαστικόν δεν είναι αυτό ???
-
kinky
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μα στιφάδο για του Αγ. Βαλεντίνου ??? Κλαστικόν δεν είναι αυτό ???
και όμως όχι
-
-
Το καλυτερο μεσημεριανο για σημερα Φακες με φετουλα κομμενη μεσα και λιγο σαλτσα ντοματας ετσι να νοστιμιζει πιο πολυ! Συνοδεια με πορτοκαλαδιτσα Λουξ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το καλυτερο μεσημεριανο για σημερα Φακες με φετουλα κομμενη μεσα και λιγο σαλτσα ντοματας ετσι να νοστιμιζει πιο πολυ! Συνοδεια με πορτοκαλαδιτσα ΛουξΡεβύθια λεμονάτα με φρεσκοτριμένο πιπεράκι συνοδεία ελαίων από το χωράφι του πεθερού
Λόγω νηστείας απέχουμε από τα γακακτοκομικά
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Το καλυτερο μεσημεριανο για σημερα Φακες με φετουλα κομμενη μεσα και λιγο σαλτσα ντοματας ετσι να νοστιμιζει πιο πολυ! Συνοδεια με πορτοκαλαδιτσα Λουξ
Ρεβύθια λεμονάτα με φρεσκοτριμένο πιπεράκι συνοδεία ελαίων από το χωράφι του πεθερού
-
Κρεατα τρωτε? Δεν ειδα καμια αναφορα παρα μονο στα τυροκομικα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κρεατα τρωτε? Δεν ειδα καμια αναφορα παρα μονο στα τυροκομικαΌχι..νηστεία είπαμε
Έκανα και πέρισυ 40ήμερη νηστεία για να δω αν αντέχω και ήταν επιτυχημένο το πείραμα...οπότε και φέτος μια απ τα ίδια μόνο που είναι 50ημέρες. Ανακαλύπτεις νέες γεύσεις, αποτοξινώνεσαι και τρώς το αρνάκι το Πάσχα με ΑΛΛΗ όρεξηΣκέφτομαι να αγοράσω και το βιβλίο με τις συνταγές του Αγιου Όρους κάποιες από τις οποίες δοκίμασα κατά τις 2 φορές που το επισκέφθηκα και έμεινα ενθουσιαμένος. Τελικά υπάρχουν πολύ νόστιμα νηστίσιμα φαγητά.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Κρεατα τρωτε? Δεν ειδα καμια αναφορα παρα μονο στα τυροκομικα
Όχι..νηστεία είπαμε
Έκανα και πέρισυ 40ήμερη νηστεία για να δω αν αντέχω και ήταν επιτυχημένο το πείραμα...οπότε και φέτος μια απ τα ίδια μόνο που είναι 50ημέρες. Ανακαλύπτεις νέες γεύσεις, αποτοξινώνεσαι και τρώς το αρνάκι το Πάσχα με ΑΛΛΗ όρεξηΣκέφτομαι να αγοράσω και το βιβλίο με τις συνταγές του Αγιου Όρους κάποιες από τις οποίες δοκίμασα κατά τις 2 φορές που το επισκέφθηκα και έμεινα ενθουσιαμένος. Τελικά υπάρχουν πολύ νόστιμα νηστίσιμα φαγητά.
Ωραιος!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρεβύθια λεμονάτα με φρεσκοτριμένο πιπεράκι συνοδεία ελαίων από το χωράφι του πεθερού
Eτσι-ετσι και τα 2 ειναι κορυφαια φαγητα !
Πολυ εμφανησιμο πιατο
-
Eγώ-εγώ το έκανα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ-εγώ το έκαναΘαύμα next time αναλαμβάνεις τα γλυκά (μη μας βάζεις και τον HF να τρέχει να σου βρει σοκολατίτσα βραδιάτικα)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Eγώ-εγώ το έκανα
Θαύμα next time αναλαμβάνεις τα γλυκά (μη μας βάζεις και τον HF να τρέχει να σου βρει σοκολατίτσα βραδιάτικα)
πολλά ρίσκα παίρνεις τελευταία και δε θα σου βγει σε καλό
-
πιλαφάκι σήμερα με σάλτσα και γαρίδες φρέσκες μιαμ μιαμ υπέροχο ήταν.
και μια κρεμ καραμελέ μετά και ήρθα στα ίσια μου.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)