Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Για τον ΓΚ οι 4Τ(ελληνική έκδοση βέβα) αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρον της Αυτοκίνησης.
Το γράφουν οι 4Τ? Τότε ισχύει, τελεία και παύλα...Εγώ πόσες φορές έχω έρθει σε αυτή τη θέση εδώ μέσα? Δεν αλλάζει μυαλό ο άνθρωπος, τελείωσε. Και το κακό δεν είναι να έχεις πάθη και εμμονές. Και αυτό το λέω για να μην βγάζω απέξω την ουρά μου. Το κακό είναι να περιφέρεσαι σχεδόν σε όλα τα τόπικ και να έχεις άποψη επί παντώς επιστητού και με προίκα απλά την ανάγνωση του τελευταίου τεύχους των 4Τ....
Εγώ κουράστηκα σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, σήμερα διαλέγω να είμαι θεατής ...
Kαλα κρασια...
Οταν ελεγα για μετριο τιμονι, πεσατε ολοι οι Alfisti επανω μου, και καλα οτι επειδη το γραφουν οι 4τροχοι το υποστηριζω, και δεν θα επρεπε να τολμω να γραφω πριν αποκτησω
δικη μου αποψη.
Παραθετω απο αλλα ξενα εντυπα, αρθρα και αναφορες που ελεγαν ακριβως το ιδιο, και
κανω και συντομες δοκιμες με το συγκεκριμενο βγαζοντας τα ιδια ακριβως συμπερασματα!
Αλλα ετσι ειναι οι Alfisti, οταν δεν τους αρεσει κατι, τελειωσε, ειναι κακοβουλη προπαγανδα, συμφεροντα, ασχετοσυνη και δεν ισχυει, ποσο
μαλλον οταν το λενε οι 4τροχοι. Οποιο περιοδικο κανει τα καλυτερα νουμερα αυτο αξιζει...
Καληνυχτα λοιπον και ονειρα γλυκα, μην σας χαλαμε τον γυαλινο και 'ιδανικο' κοσμο
της AR...