-
http://www.youtube.com/watch?v=UoCu9Wy1 ... re=related
ΑΣΧΕΤΟΣ κανεις δεν του ειπε πως κρατανε το τιμονι .......
-
Πως το κραταει????
-
-
http://carscoop.blogspot.com/2010/01/vi ... ia-in.html
-
http://www.youtube.com/watch?v=bHFFYDHH ... re=related
-
Ποτέ δεν τα κατάλαβα αυτά τα βίδεο
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πως το κραταει????Οταν οδηγαμε δεν πρεπει το τιμονι να γλιστραει αναμεσα απο τα χερια , οπως επισης και τα χερια πρεπει να βρισκονται σε σταθερες και συσκεκριμμενες θεσεις ουτως ωστε εαν μας φυγει η μουρη η η ουρα να ξερουμε (χωρις να βλεπουμε ) μονο απο την κινηση των χεριων , σε ποιο σημειο της διαδρομης του τιμονιου, οι ροδες ειναι ευθυγραμισμενες (κοιτανε μπροστα δηλαδη ).
Οταν στριβουμε υπαρχουν συγκεκριμμενες θεσεις που πρεπει να τοποθετηθουν τα χερια (αυτο θελει λιγη εξασκηση στην αρχη , αλλα μετα μαθαινεται... ) Εαν το μαθει κανεις , θα δει απιστευτη διαφορα στην οδηγηση του , καθως και στον ελεγχο που θα εχει στο αυτοκινητο.(Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ο Walter Rorll στο παλιο αλλα πολυ καλο βιβλιαρακι 'αυτη ειναι η οδηγηση')
Δεν ειναι υπερβολη να πω πως χαρη σ' αυτο τον τροπο χειρισμου του τιμονιου ισως και να γλιτωσα σοβαρο τρακο στο παρελθον ....... -
Εγω ξερω 2 τροπους που κραταμε το τιμονι,το hand over hand και τον αλλον που γλιστραμε τα χερια στο τιμονι,υπηρχε και ενα αντιστοιχο θεμα που το συζητουσαμε.Αυτος το κραταει με τον δευτερο τροπο οπως τον βλεπω οποτε δεν τον λες και ασχετο.
Με αυτη τη λογικη ολοι ασχετοι ειμαστε. -
Εγω ξερω 2 τροπους που κραταμε το τιμονι,το hand over hand και τον αλλον που γλιστραμε τα χερια στο τιμονι,υπηρχε και ενα αντιστοιχο θεμα που το συζητουσαμε.Αυτος το κραταει με τον δευτερο τροπο οπως τον βλεπω οποτε δεν τον λες και ασχετο.
Με αυτη τη λογικη ολοι ασχετοι ειμαστε.κατα βαση ο τυπακος στο βιντεο ειναι σωστος... δεν κανει κατι ολοκληρωτικα φαουλ
-
O τυπος στο βιντεο κανει shuffle steering...δν κανει κατι λαθος για τις συνθηκες που οδηγαει
-
-
Youtube Video -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
O τυπος στο βιντεο κανει shuffle steering...δν κανει κατι λαθος για τις συνθηκες που οδηγαειΑπλά δεν το κάνει απολύτως σωστά. Όταν πλησιάζεις μια στροφή που θέλει πάνω απο σταύρωμα των χεριών (μόνο τότε κάνεις shuffle, αλλιώς το κρατάς στις '9 και τέταρτο' ακόμα και σταυρωτά!!!) τοποθετείς το αντίστοιχο χέρι της φοράς της στροφής στην κορυφή του τιμονιού και με αυτό 'τραβάς', ενώ το άλλο μένει στην πλάγια θέση και αναλαμβάνει την υπόλοιπη περιστροφή όταν το πρώτο χέρι ολοκληρώσει μισή στροφή τιμονιού (και έχει έρθει στα πόδια μας).
-
Αυτο ακριβως ηθελα να πω ... αλλα ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΙΑΣ το εγραψε καλυτερα
-
-
πω πω κακια....
δηλωνω ερωτευμενος με μια F430 Σπαιντερ χρωμα Σιλβερστοουν Γκρι με κοκκινα καθισματα...
την αγορασε ενας καθηγητης και την παρκαρει κατω απο το σπιτι μου...
ο τυπος την παιρνει καθε μερα ακομα και με χιονι αυτην επαιρνε!
μου εχει σπασει τα νευρα...εχει και μια X5 3.0d.
-
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Youtube VideoΤι ηχος θεε μου!! (για την 8C λεω...)
βαλτο και στο θεμα της Alfa..αξιζει!
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)