-
μισητό ημιάκαμπτο
-
Ναι, και; Εγώ σου λέω ότι η ύπαρξη ημιάκαμπτου δεν λέει κάτι κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
-
Οχι και εδώ ρε γμτ
-
για σας ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο το 106 with love !!!
Youtube Video -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Youtube VideoΤελικα το κιτρινο ειναι μουρλια..
Καποιος δε θα κοιμηθει αποψε.. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καποιος δε θα κοιμηθει αποψε..Οταν εγω στα λεγα οτι ειναι ωραιο το κιτρινακι!!!
Εγω δε θα κοιμηθω ετσι κι αλλιως! χαχα Δινω το πρωι!
Οριστε?? για ψαξε πιο παλια-λιγες μερες πριν και θα δεις οτι πρωτοεγραψα για το κιτρινο και ειπα οτι νιωθω καγκουρας και απο κατω απαντησες οτι δεν ειμαι ο μονος..
Αρα..οταν εγω στα ελεγα.. -
http://www.youtube.com/watch?v=whIeiTQa1jU&feature=related
και μαυρο μ αρεσει πολυ.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καποιος δε θα κοιμηθει αποψε..Πω πω αντε γεια !
κουκλι ειναι το ατιμο και απο επιδοσεις γαζωνει !
Δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν την αηδια το Α1 και οχι αυτο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν την αηδια το Α1 και οχι αυτοΝα το χωνέψεις, γιατί το Α1 είναι premium με τη βούλα, ενώ το DS3 τώρα δίνει εξετάσεις για lower Πλάκα στην πλάκα, με τα λεφτά που θα κοστίζει (κατά τα φαινόμενα) ένα ισχνά εξοπλισμένο Α1 1,2 (105hp) θα παίρνεις ένα DS3 των 150 και το φορτώνεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν την αηδια το Α1 και οχι αυτοΝα το χωνέψεις, γιατί το Α1 είναι premium με τη βούλα, ενώ το DS3 τώρα δίνει εξετάσεις για lower Πλάκα στην πλάκα, με τα λεφτά που θα κοστίζει (κατά τα φαινόμενα) ένα ισχνά εξοπλισμένο Α1 1,2 (105hp) θα παίρνεις ένα DS3 των 150 και το φορτώνεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει
Καλα κατσε να μπω-μπεις μεσα και στα δυο και θα δουμε για ποιοτητα και premium-ιλικι..Απο video φωτο παντως η ds3 ειναι αλλου...και οπως λες στη τιμη που θα πωλειται το a1.. Τουλαχιστον σχεδιαστικα παντως δεν υπαρχει επαφη.....
http://www.youtube.com/watch?v=bNYwb-Q1ynY απ οτο 2.00 και μετα το εσωτερικο και η ποιοτητα...
http://www.youtube.com/watch?v=hA8d4YJfCqA
Θα συμφωνησεις οτι ποιοτητα και φινιρισμα-λεπτομερειες ειναι αλλου.. -
αυτο το πισω παραθυρο να εκαναν καλυτερο
στο c2 η ασυμμετρια ειναι πολυ ομορφη, εδω μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτη
-
οχι αυτο μου αρεσει, μιλαω για τη μεσαια κολωνα (δεν το ειπα καλα πριν)
θα επρεπε να το κανουν πιο ωραιο πιστευω
-
αυτο το σημειο με λιγα λογια
ή θα το ηθελα να φτανει μεχρι το ταβανι ή ισως και να μην υπηρχε καθολου
(τωρα πιστευω να με καταλαβες )
-
καλα ο,τι αρεσει στον καθενα, εμενα παροτι μου αρεσουν τα πιο συντηρηρικα σχηματα βλεπω πολυ συχνα με καλο ματι αρκετα 'διαφορετικα' αυτοκινητα οπως το c4 (3θυρο μονο) ή οπως σου ειπα το προφιλ του ψ2 ( το οποιο μου αρεσε και αγορασα)
το ds3 ειναι σιγουρα πολυ ομορφο με εξαιρεση αυτη τη 'παραφωνια'
παντα κατα την αποψη μουτωρα που το σκεφτομαι αν δεν ειχε καθολου κολωνα θα ηταν το ιδανικο
αυτο που εκαναν ειναι λιγο ασχετο, αλλα πολυ συχνα οι γαλλοι μου τα χαλανεοπως η laguna coupe ειναι τοσο ομορφο αυτοκινητο απο παντου, αλλα μολις ειδα τα μπροστινα φωτα ξενερωσα
-
Προσωπικά το μόνο που θεωρώ 'παραφωνία' στο προφίλ του αυτοκινήτου είναι τα πλαίσια στις πόρτες. Θα ήθελα σε στυλ Mini σκέτα τα τζάμια!
... αν παρατηρήσει κάποιος μια σκέτη πόρτα του DS3 έχει ... 4 χρωματισμούς. 1 η λαμαρίνα (του αμαξώματος), 2 το φιμέ τζάμι, 3 το προστατευτικό πλαστικό χαμηλά (νίκελ ή βαμμένο), 4 ένα κομμάτι επάνω στο πλαίσιο της πόρτας απο το χρώμα/σχεδιο της οροφής! -
Μα έχει ήδη στοιχεία από Mini τα οποία προσπαθεί να καμουφλάρει με κακόγουστες λεπτομέρειες για να το παίξει αντι-ρετρό.
Κατά τα άλλα είναι ένα πλαδαρό αυτοκίνητο, με ένα αδιάφορο βασικό σχέδιο και στραβοχυμένες λεπτομέρειες.
Άλλα πράγματα φανταζόμουν ότι μας επιφυλάσσει η Citroen όταν παρουσίαζε αυτά:
-
Δεν εχει στοιχεια απο mini ρε παιδια ελεος...Απλα ο τυπος του αμαξωματος και ο ογκος του σας το θυμιζουν κατα τα αλλα ειναι καλοσχεδιασμενο με φοβερο φινιρισμα ετσι οπως φαινεται απο τις φωτο και λεπτομεριες ικανες να τραβηξουν πελατες απ οδιαφορα target group...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά το μόνο που θεωρώ 'παραφωνία' στο προφίλ του αυτοκινήτου είναι τα πλαίσια στις πόρτες. Θα ήθελα σε στυλ Mini σκέτα τα τζάμια!
... αν παρατηρήσει κάποιος μια σκέτη πόρτα του DS3 έχει ... 4 χρωματισμούς. 1 η λαμαρίνα (του αμαξώματος), 2 το φιμέ τζάμι, 3 το προστατευτικό πλαστικό χαμηλά (νίκελ ή βαμμένο), 4 ένα κομμάτι επάνω στο πλαίσιο της πόρτας απο το χρώμα/σχεδιο της οροφής!όντως...
δεν γίνεται να το παίζεις In με συμβατικής κατασκευής πόρτες -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
... αν παρατηρήσει κάποιος μια σκέτη πόρτα του DS3 έχει ... 4 χρωματισμούς. 1 η λαμαρίνα (του αμαξώματος), 2 το φιμέ τζάμι, 3 το προστατευτικό πλαστικό χαμηλά (νίκελ ή βαμμένο), 4 ένα κομμάτι επάνω στο πλαίσιο της πόρτας απο το χρώμα/σχεδιο της οροφής!όντως...
δεν γίνεται να το παίζεις In με συμβατικής κατασκευής πόρτεςη μιτο τωρα δικαιωνεται
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχει στοιχεια απο mini ρε παιδια ελεος...Ναι, είναι προφανές ότι η αιωρούμενη οροφή σε άλλο χρώμα προέρχεται απευθείας από την DS. Το λέει και το όνομα εξάλλου.
Απλα ο τυπος του αμαξωματος και ο ογκος του σας το θυμιζουν
Ξέρω άπειρα hatchbacks σε αυτό το μέγεθος που δεν θυμίζουν το Mini.
κατα τα αλλα ειναι καλοσχεδιασμενο
...
με φοβερο φινιρισμα ετσι οπως φαινεται απο τις φωτο
Συμφωνώ.
Citroen DS3